אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב והביוס לא מזהים את כונן התקליטורים אך כל החיבורים תקינים ומחוברים היטב. כמו כן הכונן מגיב לפתיחה וסגירה.. מה הבעיה? כיתד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
במפרטים המומלצים באתר, ממליצים ללכת על גירסת ה SATA, אבל במבחנים שנעשו עפ"י הלינקים הבאים, מוכח שלגירסת ה PATA ביצועים טובים יותר על מערכת P4 3GHz ומערכת שבבים 925 המערכת שאני קונה היא: Athlon64 3000+ (S-939) GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) האם יחס הביצועים בין 2 הדיסקים ישמר? מה עדיף לקנות? למישהו יצא להשוות ביצועי דיסקים אלה על מערכות של intel ושל amd? והלינקים כמובן: PATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=62 SATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=63 תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים, קניתי מגירת קירור נשפלת של הארד דיסק , אבל אין לי כבל IDE מתאים שיכול לחבר את שניהם. שחכתי שעכשיו אני אצטרך כבל ארוך יותר כדי שאחד מהם ישאר במקום והשני יהיה מעל הכוננים. יש לי מארז SUPERTALENT. קניתי כבל שנראה לי ארוך אבל הלוח שלי לא מקבל את ההארדיסקים כשאני מחבר אותו כמו שאני צריך. הוא מיועד לכך ששני ההארדדיסקים יהיה רחוקים יותר מהחיבור ללוח. עכשיו אני מחפש כבל שיתאים לסידור שתיארתי,חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. אם מישהו מכיר אולי חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור המרכז, זה יהיה נהדר
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע WD 80GB אני מתכנן להוסיף זוג SEGATE 320GB שלושתם בחיבור SATA 2 הלוח הוא 965DS3 קראתי בMANUAL של הלוח ואין שום התייחסות לנושא של זוג הארד דיסקים דומים ואחד שונה במצב RAID 0 ,האם אפשרי ומה ההשלכות השאלה היא - האם אני יכול לעשות RAID 0 בין הזוג של ה320GB , ועדיין להישאר עם ה80GB במצב רגיל? או שאני יהיה חייב להעיף את ה80GB בשביל שיהיה אפשר לעשות RAID 0 בין הזוג 320GB ? ובמידה ובשביל הRAID 0 אני חייב להעיף את ה80GB היחיד , האם זה שווה ? או שפשוט להריץ את שלושתם בצורה רגילה בלי שום RAID ? וזה מביא אותי בעצם לשאלה, מה בעצם נותן הRAID 0 בפועל (על הנייר אני יודע מה זה אומר) ? ודבר אחרון , האם יש דרך לחבר כונן SCSI ל965DS3 ? יש בקר מובנה על הלוח או שחייבים חיצוני ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני נושאים פה שאומרים bad sectors אם אפשר איזה שם של תוכנה או התוכנה עצמה [ לא חייב (: ] שעושת סריקה שכזאת לסקטורים שגויים.. תודה !
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 500 ג'יגה בעיקר למטרת אחסון סרטים HD (לא רק לשמירה שלהם, אלא גם לנגן אותם ישירות מהכונן) ממשק USB2 חשבתי על הכונן הזה של WD - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2727&category_id=cf972036b637a554d5f1dc634469552a& יש ביקורות כנגד הכונן הזה או לחילופין המלצה על כונן אחר בטווח של עד 600 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח SATA של WD כמעט 5 שנים. נראה שבשנה האחרונה הוא התחיל לזייף מעט (אין תלונות) ולצבור כמות מפגרת של סקטורים פגומים. בבדיקה שעשיתי לכונן, גיליתי כ-500 סקטורים פגומים. נכון לעכשיו, הצלחתי לבצע מיפוי של הסקטורים ונראה שמערכת ההפעלה מתפקדת בצורה לא רעה. בכל מקרה, אני מעוניין לגבות את כל המערכת, לקנות דיסק קשיח חדש ולהעביר הכל אליו. רציתי לדעת אם יש קשר כלשהו בין גיבוי לבין הסקטורים הפגומים על הכונן? האם הגיבוי יכול להיפגע מהסקטורים הפגומים?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-