עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arik100,

אז ככה אני הבנתי שהציוד הזה הוא הרבה יותר טוב מ IDE/SATA במה הוא יותר טוב אם בכלל? למה יש גם צורך בבקר מיוחד בשבילו? במה בדיוק יש צורך ביידע מעמיק מאוד בשביל לתפעל את זה? אם אפשר פירוט נרחב בנושא בכלל האם כיום השוק העסקי משתמש בזה??

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by ניר.,

המחשב והביוס לא מזהים את כונן התקליטורים אך כל החיבורים תקינים ומחוברים היטב. כמו כן הכונן מגיב לפתיחה וסגירה.. מה הבעיה? כיתד ניתן לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by sgsg,

יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by aarbili,

היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. שלום. חיפשתי מארז להרדיסק שאני אוכל לחבר ב-LAN ונתקלתי במוצר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=422&products_id=5296 קראתי ביקורות ברחבי הרשת ובהן מצויין כי בחיבור LAN המארז תומך אך ורק במערכת קבצים FAT. האם זה אומר שלא אוכל לשים עליו קבצים מעל 4GB? האם מישהו נתקל במוצר או מכיר מוצר דומה ברמת מחיר דומה (עדיף נמוכה יותר...)?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by smoke_man,

מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by Badi_Mami,

לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. במפרטים המומלצים באתר, ממליצים ללכת על גירסת ה SATA, אבל במבחנים שנעשו עפ"י הלינקים הבאים, מוכח שלגירסת ה PATA ביצועים טובים יותר על מערכת P4 3GHz ומערכת שבבים 925 המערכת שאני קונה היא: Athlon64 3000+ (S-939) GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) האם יחס הביצועים בין 2 הדיסקים ישמר? מה עדיף לקנות? למישהו יצא להשוות ביצועי דיסקים אלה על מערכות של intel ושל amd? והלינקים כמובן: PATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=62 SATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=63 תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by shlomom,

מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. הכונן הגיע מפורמט ב FAT32. לא ראיתי סיבה לשנות את שיטת הקבצים עד שעכשיו כשאני מנסה להעביר קבצי HD לכונן, מופיעה הודעה שהקובץ גדול מדי בשביל מערכת הקבצים. האם לפרמט את הכונן לNTFS. קיימים אולי פתרונות אחרים כמו יצירת מחיצה של NTFS או דרך אחרת להעביר את הסרטים לכונן?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by iyehuda,

קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by bluz,

שלום, האם טכנית ניתן ליצור מערך RAID על כונן חיצוני בנפח זהה לכונן פנימי (בתור כונן משני)? האם זה יכול ליצור בעיה אם הוא מפסיק לקבל חשמל, או לחילופין כשאני מוציא אותו מהUSB ומפעיל את המחשב בלי כונן אחד? ועוד משהו - בכמה בערך משפר מערך RAID 0 את מהירות הביצועים? אם זה לא משמעותי אני אלך על מערך גיבוי.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  18. למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. ראיתי דיסק חיצוני שמוצע למכירה (שנסגרת עוד כמה שעות ומכאן הדחיפות), שתי שאלות: 1. כתוב שהוא "HFS formatted and ready to use with Time Machine", מחיפוש בגוגל עולה שזה מיועד למחשבים של אפל. אני משתמש בXP, עד כמה זה מסובך לפרמט אותו למה שאני צריך? 2. איך נחשבים הכוננים של verbatim מבחינת אמינות? אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא אוכל לממש את האחריות במידה ואני אצטרך.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by CrashZone,

שלום אנשים!! אני מאושר, בשעה טובה ומוצלחת היום רכשנו את הנק 3520 מKSP, קניתי אותו ב340 שקל(חבר שלי כמה אתמול ב380! היום הגיעו צורבים חדשים אז הם יכלו להוריד את המחיר)אני קיבלתי אותו BULLK כמצופה, מה אני צריך לעשות?המחשב זיהה אותו אוטומתית אפילו לא הודיע לי. הוא צורב דיסקים בסדר גמור. יש לו עדכון חומרה?חיפשתי באתר של NEC אבל זה אתר מאוד מסורבל ולא מצאתי. 1) אם יש אפשר בבקשה? 2) יש עוד משהו שאני צריך לעשות? 3) איך אני צורב סרט על דיסק DVD באיכות הכי גבוהה שאני יכול עם הצורב?(נרו 6 פליטניום)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. שלום, אני כרגע עומד לפני בחירה של איזה HD כדאי לי לקנות. דבר ראשון, אני סגור על נפח 500GB . לוח אם שלי: http://tinyurl.com/2p7vaw תומך בFW עד 400 ואני לא חושב שESATA אב לאתם יכולים לבדוק. עכשיו בקשר להתייעצות, אני צריך כמה המלצות: 1. HD חיצוני שתהיה לו תעבורת קבצים מהירה (USB לא בא בחשבון) עד 700-800 ש"ח 2. HD פנימי רגיל עם מארז עד 700 ש"ח 3. HD פנימי 500GB הכי טוב שיש מKSP (כרגע אני מתלבט בין הWD לבין הסיגייט לבין ההיטאצ'י) תודה לעוזרים! ---------------- Now playing: Led Zeppelin - How Many More Times via FoxyTunes[br]פורסם בתאריך: 03-02-2008, 22:37:02 מקפיץ

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by Shtupel,

אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים