אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר ואין לי מתאם ואין לי אפשרות לראות בו סרטים ! מישהו מכיר לינק או אתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה הזאת ? - תודה -
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים זכרון במחשב. עכשיו יש בלוח אם 4 חריצים לזכרון. איך אני מרכיב את זה כרטיס אחד בחריץ הראשון וכרטיס שני בחריץ השלישי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. יש את ההרד דיסק של ה-160 ויש את ההרד דיסק של ה-200 הבדל בניהם 100 שקל...כדי לקנות את ה200? יש הבדל בניהם? חוץ מהמקום..לא יהיהו בעיות איתו? 2. טוב ככה,חלק המליצו לי ש 2 הרדיסקים מועדופים על 1..יעני סתם דוגמא,עדיף לקחת 2 הרדיסקים של 100 במקום אחד של 200 וכנ"ל גם אם ה160 עדיף לקחת 2 של 80 במקום אחד של 160 אמרו לי יעני המחשב פועל יותר טוב...מה אתם ממליצים? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בצורב DVD בעל חיבור IDE (ATA). חיפשתי ב ZAP ומצאתי צורב מומלץ של חברת ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678795 השאלה שלי היא אם לצורב הזה יש חיבור ATA מלבד ה SATA. במידה ואין חיבור כזה, אני אשמח לקבל המלצות לצורב DVD טוב אחר עם חיבור ATA (בטווח מחיר של עד 200 שקל). תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-