עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by roy_BB,

איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by hell,

אז כך יש לי מחשב די ישן P-III 800MHZ 256 SDR לוח אם די טוב ויציב ASUS CUV4, לגבי הסוג של ה.דיסק כרגע אני חושב שהוא ATA אבל אני לא מבין אז תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו לבעיה: אני זקוק לה.דיסק חדש 80GB מינימום 8MB 7200RPM עכשיו אני כניראה קונה מKSP אז אני אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק כמה שיותר כי בקודם יש המון BED SECTORS והוא קורס הרבה. תקציב 500 אולי טיפה יותר אם ממש שווה. תודה ANTIXRIST

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by ofek4490,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by orlupo,

ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by dids22,

לקחתי מחבר שלי את הצורב dvd שלו (לא יודע בדיוק איזה דגם יש לו)וצרבתי כמה דיסקים (התוכן הוא וידאו) (מהירות הצריבה היתה x16)(הדיסקים תומכים במהירות הזו - החברה היא philips) צרבתי בעזרת התוכנה nero ועשיתי "make data disk" לי יש כונן קומבו(read&write cd/read dvd )- ויש איתו בעיה לקרוא את הדיסקים האלו. חלק מהדיסקים הוא מצליח לקרוא טוב אבל חלק הוא כן קורא אותם אבל הוא מנגן את המדיות לאט והמחשב כולו נתקע. כדי לברר שהבעיה לא בדיסקים עצמם לקחתי שוב את הצורב dvd של חבר שלי ובאמת זה עבד חלק. (לי זה נשמע שהעיה היא בdvd) לקחתי אותו לתיקון והם אמרו לי שזה בגלל שצרבתי את הדיסקים על x16 - לא נשמע ממש הגיוני מה נראה לכם?הבעיה היא ב dvd שלי? ד"א זו הבעיה היחידה שנתקלתי עם הכונן הזה (הו…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by ziv13,

ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by THE FOX,

איזה מומלצים? [לשימוש פנימי] והיכן ניתן לקנות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by m_g,

קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  14. ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by sli,

אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by hagay21,

לאחר הבהרה כלשהיא הדיון ניסגר הסליחה עימכם

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. ברצוני לרכוש צורב DVD X20 ומתלבט.. בין ASUS DVD+-RW DRW-20B1LT לבין ASUS DVD+-RW DRW-2014L1T שניהם SATA LIGHTSCRIBE + SOFTWARE ומה השונה שיש בינהם - ומה מייחד אותם.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by icebreak,

החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by oz12,

מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by redead,

יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by zohar678,

באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.