עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מישהו יודע ? תוכנה משהו ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by spirit,

הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by Rudebox,

היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by zohar678,

באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. אני מחפש צורב DVD חיצוני עבור הASUS EEE שברשותי, מכמה סיבות שאני אוכל לקרוא ולצרוב דיסקים גם שאני לא בבית וכמובן, ברגע שאני ארצה, להתקין מחדש מע' הפעלה על המחשב הנ"ל. כמו כן, אם צורב "רגיל" לכל דבר +מתאם SATA\IDE לUSB יצא זול יותר, אין לי בעיה עם זה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. הם אומרים שהדיסק יהיה בו 25 GB, האם זה הגיוני? היכן ניתן למצוא חומר על זה?

12. Started by Posford,

ההארדיסק מיועד לגיבוי של סרטים, מוזיקה, תמונות וכו'. באחת החנויות שבדקתי לא המליצו לקחת הארדיסק נייד ואמרו לי כי עדיף לקחת הארדיסק נייח, להניח אותו במחשב ולחבר אותו מתי שצריך להעתיק גיבוי וככה האורח חיים שלו יהיה ארוך יותר. מה דעתכם בעניין? מצד שני הוא לא יהיה נייד בכלל, לא אוכל לעבור איתו ממקום למקום (מה שפחות מעניין אותי). אז מה בעצם מומלץ? נייד או נייח? של WD? איזה דגם מדוייק? ומה סביבת המחירים? והאם אתם ממליצים WD או SEGATE? תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by AMD 64,

שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by D-Bang,

במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. זה כל כך טיפשי שיכול להיות לך מחשב מפלצת אבל הטכנולוגיה של ה CD תתקע לך את כל המחשב

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by ofek4490,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by bears,

רועש?אמין? http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1cd981f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US WD 500 ג'יגה עדיף?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by goodspeed,

שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Miros,

?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by gta_man,

צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. חומרה חדשה מאפשרת ליצור כונני SSD שמגיעים למהירויות גבוהות במיוחד - עד כמה הדבר מתרגם לחווית שימוש משופרת עבור המשתמש? לקחנו את אחד מהדגמים המודרניים המוכרים ביותר בסביבה לסיבוב התרשמותלכתבה

25. בוקר טוב לכולם עושה רושם שהגירסה הסופית תצא ב29 ליוני מקור: https://www.neowin.net/news/synology-ds ... ing-later/

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים