אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי A8V-E Deluxe . אני רוצה לקנות דיסק קשיח 250 או 320 ג'יגה. האם זה משנה מה אני קונה, SATA רגיל או SATA 3G? תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
(Vista Ultimate x86, מעודכן) לא מזמן הדלקתי את המחשב, עוד לפני שהיה לי זמן להכניס את הסיסמא גיליתי מסך כחול אכזרי, המחשב לא "הספיק" אפילו לעשות את הdump - היה רשום למטה Intinalzin - בלי הg. למעלה היה רשום משהו כמו FAULT PAGE NON-PAGE משהו כזה אני לא זוכר בדיוק. עשיתי ריסטארט למחשב (ד"א קורה לי מדי פעם שיש מסך כחול בבוט) והתחברתי בהצלחה. ואז גיליתי ש... You need to format the drive (G:) before you can access it. Do you want to format it? G זה בעצם דיסק קשיח שיש לי מזה חצי שנה בערך, וכמובן שהוא כבר היה מפורמט ("מאותחל"). מה שקרה זה כאילו הכנסתי אותו לראשונה, אבל את האות שלו זה איכשהו כן זכר. צירפתי תמונה שמראה בערך מה קורה שם. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כדיסק נשלף שאין לי גישה א…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח שאני רוצה לחבר למחשב. קודם כל רציתי לשאול, אם אני מחבר את הדיסק הקשיח איך אני מפרמט אותו? האם אני אצטרך לפרמט גם הדיסק הקשיח שכבר קיים לי במחשב? ועוד שאלה לגבי ה-RAID. אני מעוניין ב-RAID 0, יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג 250GB SATA2 ועוד אחד של ווסטרן דיגיטל 200GB SATA, זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מחשב עם שני הארדיסקים, אחד 320, שני 250.. האם אפשרי RAID תוכנה דרך וינדוס?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, מעבד Q8200 עם windows. כרגע יש 500GB, אני צריך כונן נוסף של 3TB או אפילו 4TB בשביל מצלמות אבטחה נאמר לי שwindows xp לא תומך ב3TB, וגם צריך ערכת שבבים של H61 ומעלה בשביל זה. האם זה נכון ואין דרך להוסיף 3TB למחשב הזה? אני מעדיף שזה יהיה כונן פנימי ולא חיצוני כיוון שבתוכנה של המצלמות אבטחה צריך להגדיר איזה כונן ישמש להקלטה וזה גם עם סוג של "נעילה" לכונן הקשיח ואני לא בטוח אם זה יעבוד 100% עם כונן חיצוני אחרי כל REBOOT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש צורב דיוידי אמין וטוב לא חשובה לי מהירות אלא רק אמינות הצריבה ומינימום תקלות בצריבה על פי האתר שלכם "צורבי DVD מומלצים, מעודכן לחודש ינואר 2008" ראיתי שמתאים לי LiteON LH-20A1S וגם Samsung SH-S203B ציטוט מתוך לייטון : "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." כמו כן אני ממש אבל ממש לא מבין מה ההבדל בין DVD-R ו DVD+R מה זה bitsetting ודבר אחרון מחירי דיסקים מה נחשב לזול ומה נחשב ליקר בימינו נ.ב. אני לא מעוניין לחכות לבלוריי וHD-DVD
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, תוכלו ללמד אותי מה ההבדל בין 3 הכוננים האלו ? Western Digital WD2500AAKS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500YS 250GB 16MB 7200rpm תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס SATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapter http://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2ad יש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXE יש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה, האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיס האם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ? והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק? זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קט…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
כרטיס הזיכרון של הפלאפון שלי נשבר מעט , אני רוצה להעביר את כל המידע שבו אל המחשב , האם זה אפשרי ? בעיקרון , השירים שנמצאים בו חשובים לי ואני לא מוכנה לוותר עליהם . תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לפני שאני קונה כונן קשיח למטרת גיבוי, הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא ולשמוע את דעתכם, ועל חווית השימוש שלכם. אז ככה, עד היום הייתה לי חוויה מאוד לא טובה עם כונן קשיח חיצוני, Transcend StoreJet. למרות שהכונן מפורסם כאחד שעמיד יותר ביחס לאחרים עם כיסוי בולם זעזועים, הכונן נפל לי מגובה של כ0.3 מטר והלך לעולמו. למרות שאני אדם שמאוד שומר ועדין עם הכוננים האלו (למעט מעידה חד פעמים אחד), הכוננים הניידים מאוד קטנים, קלים ומרגישים לי מאוד שברירים. לכן חשבתי ללכת על כיוון של כונן קשיח פנימי עם מארז חיצוני לחיבור בUSB, שאאכסן אותם באופן קבוע בארון. ובעקבות המשקל הסיכוי שהכונן יפול לי שוב, אפסי. אז מספר שאלות: 1) האם כונן קשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד שהתחיל לעשות בעיות (חלק מהספריות לא ניתנות לפתיחה/קריאה/העתקה, אין גישה אליהן) בחלק מהספריות יש לי מידע חשוב שלא גיביתי, והייתי רוצה לדעת, לפני שאשלח לחברות שחזור מידע האם יש משהו שאוכל לעשות לבד במאופן עצמאי? להפעיל תוכנת שחזור כזו או אחרת... קראתי קצת על תוכנת easy recovery, האם לדעתכם היא מתאימה? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-