עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by F430,

על מה אתם ממליצים? אני מחפש זיכרון דוק עם אפשרות לתפיסה על מחזיק מפתחות ושיהיה הכי מהר שאפשר...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by balagan777,

יש לי התלבטות קשה... מאז שאני זוכר את עצמי יש לי רק דיסקים של WD ומעולם לא התאכזבתי מהם... אני עכשיו רוצה לקנות דיסק חיצוני 500gb ורציתי רק של WD אבל אז התחלתי לשמוע הרבה דברים על Seagate, ההפרש במחיר, של 50 שקל, הוא לא מה שיגרום לי לקנות אותו אבל הם כן מגיעים עם אחריות של 5 שנים במקום 2. מה לעשות ? להמשיך עם WD או להחליף ל Seagate ?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לדעת לגבי גיבוי , השאלה היא כזאת. יש לי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת הפעלה win 8.1 ותוכנות, בנוסף יש לי עוד כונן רגיל 2TB שעליו מותקנים הדברים הכבדים. משחקים ותוכנות שבחרתי להתקין עליו. לצורך העניין אני מגבה באמצעות התוכנה acronic 2015 את הכונן ssd זה שעליו יושבת המערכת הפעלה כולו בנפרד. ואת הכונן השני בנפרד. האם זאת דרך תקינה או שגויה? בנוסף התוכנה acronic תמיד ממליצה לי לגבות כונן נוסף שלא קשור כשאני מסמן את הכונן של מערכת ההפעלה לגיבוי. אשמח קצת לקבל מידע איך לגבות בצורה נכונה . בדיוק אתמול רכשתי כונן חיצוני 4tb לגיבוי שיהיה לי.. תודה מראש. נתנאל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by vourt,

היי, מעוניין לרכוש עוד HD של 250 בנוסף ל2 ה160 הנוכחים שיש לי על מנת לחברם בRAID 0. חיבור 2 HD בעלי אותו נפח אבל מיצרנים שונים יעבוד? ביצועי המערכת ישתפרו? תודה!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by גבריאל,

אם צריבה נכשלת בcdrw האם ניתן לצרוב עליו שנית?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. עד כמה שטפונות בתאילאנד ישפיע על מחירי הארד דיסקים בישראל?

• 144 תגובות
    • 27.3k צפיות
  9. אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?

10. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי ספרייה של 22 GB שהולכת וגדלה ואני צריך לגבות אותה בערך כל חודש.. עד עכשיו גיביתי אותה באמצעות DVD-RW אבל זה מעצבן כל פעם להתחיל לסדר את הקבצים ל5-6 דיסקים ולצרוב במשך שעות. האם הארד דיסק חיצוני הוא פתרון גיבוי הולם? איך העמידות שלו בהשוואה לDVD-RW? (אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אבל גם לא להשאיר אותו בארון..) תודה.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  11. ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, התחלתי להתעניין בSSD .. 128GB זה פשוט קטן מידי גם לווינדוס וגם למשחקים אז 256 נשמע לי סביר. מחירים בארץ מתחילים בסביבות ה600 + - .. ראיתי באיביי של חברת ADATA ב450 עם משלוח חינם ורציתי להתייעץ אתכם אם שווה להזמין ? http://www.ebay.com/itm/New-ADATA-Premier-Pro-SP600-256-GB-Solid-State-Drive-SSD-256GB-/111307073385?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item19ea6b2769 יש לי גם כרגע מערך RAID0 של 2 דיסקים של 160GB, אתם חושבים שההבדלים יהיו משמעותיים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

אני יודע שזה יישמע דיי מטומטם ואידיוטי מצידי שאני בכלל שואל את השאלה הזו.. יש לי חיבור של SATA על הלוח אם, אבל ההארד דיסק שלי מחובר ב IDE. אם אני אחבר הארד דיסק נוסף לחיבור ה SATA, הוא יעבוד?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ELpsycho,

שלום לכולם! יש לבעיה עם הצורב DVD שלי. הבעיה היא כזאת: אני מליח לצרוב איתו כל דבר אבל הוא לא מצליח לקרוא לי שום דבר. הכוונה שלי שאני מכניס לו דיסק כדי להוריד תכנים למחשב הוא כאילו קורא את הדיסק אבל בתיקיה במחשב מופיע כאילו הוא רק... מה אני צריך לעשות אני כבר חסר-אונים... תודה אנשים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם אני צריך להריץ איזה בדיקות כל שהן לווידוא תקינות הכונן? או עצם זה שהוא פועל כבר אומרת שהוא תקין.. אשמח לתשובה זריזה כי אני ממש חייב את הכונן כבר.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  17. אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. יש לי תצורב הזה- DRU510A http://sony.storagesupport.com/dvdrw/dru510adwn.htm#dwns הכשיו מהקופסה הוא לא יכול ליצרוב שיכבה כפולה ורציתי לדעת אם עדכון לתוכנה הפנימית הוא יוכל ליצרוב שיכבה כפולה או שזה חומרתי? פשוט כרגע יש לי רק דבר אחד ליצרוב בשיכבה כפולה אז אני לא רוצה לקנות צורב חדש רק בגלל זה בקיצור זה עניין חומרתי או בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bad-sector,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD ולאחר שחרשתי את הפורום מצאתי כי NEC3500A זהו אכן הצורב הבא שלי... ואז יצא ה 3520 שלכאורה טוב יותר כי יש לו מהירויות גבוהות יותר.. אבל ממה שאני רואה ה f/w כולם מתעסקים רק ב 3500 והוא המוצלח... מה עדיף מבין שניהם לקנות? את החדש או את הישן עם התמיכה ? תודה...

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by l_messi,

אז ככה כמו שהמליצו לי פה קניתי אתמול את הכרטיס מסך ASUS GTX970 STARIX וSSD של SAMSUNG EVO 840 וספק חיברתי הכל ועובד מעולה אבל אני רוצה לעשות גוסט למחיצה שלי של הווינדוס לSSD ואני יודע שאפשר לעשות את זה דרך HIRENBOOT ורציתי לשאול 3 שאלות 1. איך אני עושה את זה כאילו אני צריך לעשות partition to partition כי יש לי דיסק קשיח שיש לו שני מחיצות שבאחת מהם זה הווינדוס ורק אותה אני צריך להעביר השאלה היא האם אני צריך להעביר רק את המחיצה הזאת או גם את המחיצה של הprimary ששוקלת 100 מגה האם גם אותה אני צריך להעביר? (לי אמרו ליצור מחיצה של 100 מגה ואז להעביר את המחיצה של הווינדוס עצמו זה טוב) 2. התקנתי את הדיסק שבא עם הSSD וריאתי שהוא התקין לי תוכנה שדרכה אפשר גם לעשות את זה השאלה מה עד…

22. Started by di177,

שלום יש לי מכשיר DVD צורב {מכשיר DVD רגיל מה שמחברים לטלויזיה, אבל הוא גם צורב} צרבתי סרט אבל משום מה הוא לא עולה במחשב או בכל כונן DVD אחר מלבד הVDV הצורב עצמו מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל ליראות את הדיסק על המחשב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by leyaniv,

בתור הקדמה, יש אצלי במחשב שלושה כוננים קשיחים שמחולקים לשני מערכים. הרוב ב-RAID5 וחלק קטן ב-RAID0. לפני שבועיים העברתי את מערכת ההפעלה לכונן SSD נפרד. רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי בשעה האחרונה. התחלתי לנקות את החדר והזזתי את המחשב (הוא על משטח גלגלים) כדי לנקות מאחוריו ושמעתי ממנו רעש מוזר. הסתכלתי על המסך, הזזתי את העכבר, ראיתי שהכל מגיב כולל הכוננים והמשכתי לנקות. כשסיימתי לנקות הזזתי את המחשב חזרה ושמעתי שוב פעם רעש מוזר, אבל הפעם היתה הודעה בשורת המשימות שלא ניתן לגשת לכונן מסויים. ניסיתי לפתוח חלונות או לעשות ריסט אבל הכל היה חצי תקוע. לחצתי על כפתור הריסט והתפללתי. כהמחשב עלה שמעתי רעש של נקישות SEEK חזקות מאד כל שנייה והמסך של ה-RAID כתב ששני המערכים אצלי במצב FAIL…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Idan-h,

אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.