עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YohaiM,

מדובר בכונן DVD של LG מדגם GDR-8163B. ועם איזו תוכנה אפשר לראות את מהירות ה-Rip(האם אפשר עם Nero,או שצריך תוכנה אחרת)? באופן רגיל לוקח לי כחצי שעה לעשות Rip לסרט DVD מלא. כמה זמן זה יקח פחות או יותר לאחר ניטרול ה-Rip Lock? בתודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה, יוחאי.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by manenbu,

RAID 1 מספיק מהיר בשביל עריכת וידאו? ביתי, לא משהו מקצועי HD וכאלה..

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by ofirr,

בדקתי בדף המוצר [ http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&l4=0&model=1600&modelmenu=1 ] של הצורב באתר הבית של אסוס ולא מצאתי מידע כמה זיכרון מטמון יש לצורב הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  7. ג'יבטרתי ששני סידירומים כ SLAVE (בלי לדעת) על אותו כבל (IDE) ובמחשב הופיעה לי רק אחד נבהלתי ולא הנתי מה קרה.... אז עשיתי הוצא עליו ושניהם יצאו..... חקרתי וביררתי מה קרה... המחשב יחס לזה כאחד שימושים: בקשיחי IDE בצבא מחברים עשרות על כבל אחד בצורה הזאת וכך מקבלים כונן אחד גדול ואם אחד נהרס אפשר להחליפו ללא כיבוי המערכת

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. שלום. יש לי צורב דיוידי של סמסונג וכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של dvd הוא כותב שיש בעיה אבל דיסקים רגילים אין לו בעיה... משהו מכיר את המצב ויודע מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by hatzhaik,

עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by swisaavi,

אני מתכוון לקנות דיסק קשיח 160gb sata2 של איזו חברה עדיף?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by maorbarazani,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…

12. Started by Armageddon,

I got a new NEC ND3500A yesterday and I heard a lot of things about firmwares for this drive, wanted to know whether there's a specific firmware I should get or simply get NEC's latest. Thanks in Advance.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום, אני כרגע עומד לפני בחירה של איזה HD כדאי לי לקנות. דבר ראשון, אני סגור על נפח 500GB . לוח אם שלי: http://tinyurl.com/2p7vaw תומך בFW עד 400 ואני לא חושב שESATA אב לאתם יכולים לבדוק. עכשיו בקשר להתייעצות, אני צריך כמה המלצות: 1. HD חיצוני שתהיה לו תעבורת קבצים מהירה (USB לא בא בחשבון) עד 700-800 ש"ח 2. HD פנימי רגיל עם מארז עד 700 ש"ח 3. HD פנימי 500GB הכי טוב שיש מKSP (כרגע אני מתלבט בין הWD לבין הסיגייט לבין ההיטאצ'י) תודה לעוזרים! ---------------- Now playing: Led Zeppelin - How Many More Times via FoxyTunes[br]פורסם בתאריך: 03-02-2008, 22:37:02 מקפיץ

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by hen1235,

יש ברשותי דיסק קשיח SATA של WD כמעט 5 שנים. נראה שבשנה האחרונה הוא התחיל לזייף מעט (אין תלונות) ולצבור כמות מפגרת של סקטורים פגומים. בבדיקה שעשיתי לכונן, גיליתי כ-500 סקטורים פגומים. נכון לעכשיו, הצלחתי לבצע מיפוי של הסקטורים ונראה שמערכת ההפעלה מתפקדת בצורה לא רעה. בכל מקרה, אני מעוניין לגבות את כל המערכת, לקנות דיסק קשיח חדש ולהעביר הכל אליו. רציתי לדעת אם יש קשר כלשהו בין גיבוי לבין הסקטורים הפגומים על הכונן? האם הגיבוי יכול להיפגע מהסקטורים הפגומים?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. Started by idoleff,

שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by id3232,

אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by eyal00,

איך הדיסקים DVD של LG? קניתי חבילה של 25 ב60 ש"ח ממש זול השאלה אם הם איכותיים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. אהלן יש איזה משהו שמשגע אותי מאז ומתמיד [בגלל שיש לי הרבה מאוד מדיה כנראה] : מתי הדיסקים באמת נפגמים? למשל אני מוציא דיסק, אני רואה קצת אבק אני ישר "נכנס לסרטים" [חח לא עד כדי כך, אבל עדיין זה מעצבן] אני רואה שריטות קטנות, אני ישר חושב שיש סיכוי טוב שהדיסק פגום ובכלל, האם יש קשר למהירות שבה צרבתי את הדיסק לכמות הזמן שבה הוא להיות תקין? אשמח אם מישהו יסביר על כל הנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by dovk,

הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים