עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני קונה HD בגודל 250-320, מחבר אותו, ממלא אותו, ומנתק אותו פעם אחת ואז מאחסן אותו בארון באריזה אנטי סטטית, כמה זמן בערך יחזיק מעמד המידע עליו? תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום לכולם, הציעו לי את זה: כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 3.5" 500GB SATA2 16MB או את זה: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS הציעו לי את הראשון באותו מחיר!! כדי?. ומה זה בדיוק ABYS?.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by Wreckovski,

קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. יש לי צורב LITE-ON 52X32X52. עומד להגיע אליי בשבוע הזה או הבא צורב DVD NEC 3520A BULK. רציתי לדעת אם כבל ה-IDE של הצורב הישן יתאים לחדש, או שאצטרך לקנות גם חדש? כי אם לא יתאים- שאני אתקשר לחנות להוסיף כבל IDE לקנייה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by nush,

אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by Rudebox,

היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. הדיסק הקשיח שלי עושה קצת בעיות. ביממה האחרונה עברו עליו לא מעט זעזועים וזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבעיות אבל זו לא בטוח הסיבה, אולי יש אחרות. בכל מקרה כשחזרתי הביתה חיברתי את הדיסק חזרה למחשב והכל פעל בסדר גמור, לא היו רעשים או בעיות. לאחר זמן מה של שימוש המחשב נתקע, אז פשוט ביצעתי ריסטארט למחשב, אך מסך הטעינה של הווינדוס לא עלה ובמקומו הוא הודיע לי על קובץ פגום או חסר: Windows can not start because the following file is missing or corrupt אז בצעתי לדיסק chkdsk דרך recovery console זה לקח בערך 4 שעות. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה ההיא יותר אלא במקום אני פשוט מקבל מסך כחול והמחשב מיד מבצע ריסטארט. בהפעלה הבאה יש לי את המסך שאומר שבפעם האחרונה ווינדוס לא אותחל כראוי ואני צ…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. הכונן מראה שיש לי 33.6GB תפוסים אבל בעצם רק 22.4GB תפוסים ואני לא מבין מה קרה להפרש ולאן זה נעלם :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש ביצעתי תצלום מסך זה אמור להיות קישור ישיר http://www.2send.us/uploads/92f1cf5415.jpg

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Tal555,

ברשותי צורב NEC 3550A עובד מעולה... עד היום צרבתי איתו רק דיסקים של TY אז החלטתי לנסות VERBATIM לאוחר מחירם הזול... צרבתי שני סרטים... ישר הלכתי לנגן ה DVD הביתי לבדוק אם הם עובדים... וואלה עובדים מעולה... הבעיה היא כאשר הכנסתי אותם לצורב DVD שינגן אותם... ו... כלום , הוא אפילו לא קלט אותם! ??? מה הבעיה?! אני מעוניין לראות את הסרטים בחדר שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה) וזה כנראה לא יקרה... מה אפשר לעשות ולמה זה בכלל קורה??

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by drago,

קניתי צורב DVD של חברת litron ( יותר נכון אני מתכוון להזמין ) רציתי חוות דעת על הצורב . צורב DVD דגם SOHW-1633S חברת LITEON

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by shaq2,

מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by xtract1,

חבר שלי צפוי לקנות מחשב חדש אוטוטו..AMD3800X2 לוח של DFI וכו'... יש לו מחשב,(שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לו ככה),בן 6 שנים נדמה לי..פנטיום 2 או משהו בסגנון...עם HD של 40 ג"ב וחוץ מזה אין לי פרטים עליו.. יש לו המון דברים על הHD אבל אין לו צורב DVD או צורב בכלל... השאלה היא האם אני יכול לקחת את הHD הישן ולחבר אותו במחשב החדש..מה דעתכם? החיבור יתאים? ואם לא יש לכם הצעות אחרות איך מעבירים ככ הרבה נתונים בקלות יחסיח?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by AlcaTeL,

בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by CrashZone,

שלום אנשים!! אני מאושר, בשעה טובה ומוצלחת היום רכשנו את הנק 3520 מKSP, קניתי אותו ב340 שקל(חבר שלי כמה אתמול ב380! היום הגיעו צורבים חדשים אז הם יכלו להוריד את המחיר)אני קיבלתי אותו BULLK כמצופה, מה אני צריך לעשות?המחשב זיהה אותו אוטומתית אפילו לא הודיע לי. הוא צורב דיסקים בסדר גמור. יש לו עדכון חומרה?חיפשתי באתר של NEC אבל זה אתר מאוד מסורבל ולא מצאתי. 1) אם יש אפשר בבקשה? 2) יש עוד משהו שאני צריך לעשות? 3) איך אני צורב סרט על דיסק DVD באיכות הכי גבוהה שאני יכול עם הצורב?(נרו 6 פליטניום)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.