אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, טוב עושה רושם שהכונן החיצוני שיש לי כרגע עומד למות ויש עליו חומר חשוב מאוד אני מחפש בדחיפות כונן חיצוני 80-120 ג'יגה והכי חשוב שיהיה אמין אין לי כל כך מושג בתחום אז תודה על ההמלצות.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
פעם ראיתי פה שמישהו הזכיר את זה ואמר שבמקום המקור מתח יש איזשהו מחבר כזה כפול של שני USB או משהו כזה. אפשר בבקשה לדעת פרטים ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי! אשמח אם תוכלו לעזור, לאחרונה לאחר שהצורב הקודם שלי מת סופית רכשתי את הצורב בכותרת ורק בעיות יש לי איתו, אתמול צרבתי דיסקים של DUAL LAYER שלא ניתו לקרוא אותם בXBOX, הדבר לא קרה עם הצורב הקודם שכאמור שבק חיים. חשבתי לעדכן לו את הגירסה, כרגע הוא עומד על 1.06 וראיתי שיש כבר 1.08. אשמח לעצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי. אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב. דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-