אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתכנן היום לרכוש HD של WD320GB ולצרף אותו לHD הקיים שלי. (פועל במערכת החלונות XP) מה הפעולות להתקנה נכונה? האם יש צורך בשינוי מסויים ב BIOS? האם יש צורך בהתקנת דרייברים? האם צריך לפרמט אותו בצורה מסויימת? תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.0 אולי כדאי אפילו להעביר לכאן.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
EDITOR'S CHOICE CDRINFO http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14268&PageId=24
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא מבין בכל האותיות הטכניות ולמען האמת זה לא מעניין אותי עד היום עבדתי עם FORTIS שאחרי שנה המדיות פשוט התחילו להתפרק אח"כ קיבלתי כמה של SKY שלא רצים אצלי בDVD בסלון (פיונייר DV470) . אין לי בעיה לשלם כמה שקלונים על דיסק טוב תגידו לי בבקשה, מה הכי טוב, איפה קונים. נקודה. האם יש עדיפות ל +R על -R עד היום צרבתי רק על -R הצורבים שלי NEC3520 ו סמסונג 552HU בבקשה בלי הדפסות של תוכנות בדיקה! תודה מראש לכולכם. אבי
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי צורב LITE-ON 52X32X52. עומד להגיע אליי בשבוע הזה או הבא צורב DVD NEC 3520A BULK. רציתי לדעת אם כבל ה-IDE של הצורב הישן יתאים לחדש, או שאצטרך לקנות גם חדש? כי אם לא יתאים- שאני אתקשר לחנות להוסיף כבל IDE לקנייה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אפשר לצרוב על דיסק ולמנוע העתקה של הקבצים האישיים שלי .
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-