אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע WD 80GB אני מתכנן להוסיף זוג SEGATE 320GB שלושתם בחיבור SATA 2 הלוח הוא 965DS3 קראתי בMANUAL של הלוח ואין שום התייחסות לנושא של זוג הארד דיסקים דומים ואחד שונה במצב RAID 0 ,האם אפשרי ומה ההשלכות השאלה היא - האם אני יכול לעשות RAID 0 בין הזוג של ה320GB , ועדיין להישאר עם ה80GB במצב רגיל? או שאני יהיה חייב להעיף את ה80GB בשביל שיהיה אפשר לעשות RAID 0 בין הזוג 320GB ? ובמידה ובשביל הRAID 0 אני חייב להעיף את ה80GB היחיד , האם זה שווה ? או שפשוט להריץ את שלושתם בצורה רגילה בלי שום RAID ? וזה מביא אותי בעצם לשאלה, מה בעצם נותן הRAID 0 בפועל (על הנייר אני יודע מה זה אומר) ? ודבר אחרון , האם יש דרך לחבר כונן SCSI ל965DS3 ? יש בקר מובנה על הלוח או שחייבים חיצוני ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני נושאים פה שאומרים bad sectors אם אפשר איזה שם של תוכנה או התוכנה עצמה [ לא חייב (: ] שעושת סריקה שכזאת לסקטורים שגויים.. תודה !
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום אנשים!! אני מאושר, בשעה טובה ומוצלחת היום רכשנו את הנק 3520 מKSP, קניתי אותו ב340 שקל(חבר שלי כמה אתמול ב380! היום הגיעו צורבים חדשים אז הם יכלו להוריד את המחיר)אני קיבלתי אותו BULLK כמצופה, מה אני צריך לעשות?המחשב זיהה אותו אוטומתית אפילו לא הודיע לי. הוא צורב דיסקים בסדר גמור. יש לו עדכון חומרה?חיפשתי באתר של NEC אבל זה אתר מאוד מסורבל ולא מצאתי. 1) אם יש אפשר בבקשה? 2) יש עוד משהו שאני צריך לעשות? 3) איך אני צורב סרט על דיסק DVD באיכות הכי גבוהה שאני יכול עם הצורב?(נרו 6 פליטניום)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב, אז הייתה לי הזדמנות להחליף את ה3540A ה"ישן" שלי ב5170A חדש ומחודש.. כמובן שהבנתי שה5170A יותר טוב, השאלה היא במה.. מה זה נותן לי, והאם כמו בקודם יש לי אפשרות או צורך לצרוב FIRMWARE שונה, אני משתמש במדיות 16X של וורבטים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אני קונה HD בגודל 250-320, מחבר אותו, ממלא אותו, ומנתק אותו פעם אחת ואז מאחסן אותו בארון באריזה אנטי סטטית, כמה זמן בערך יחזיק מעמד המידע עליו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם זה אותו צורב?ולמה יש הפרשי מחירים והאם הצורב ניראה ככה לפי (skypc) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15266&catid=1557 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש צורב DVD X20 ומתלבט.. בין ASUS DVD+-RW DRW-20B1LT לבין ASUS DVD+-RW DRW-2014L1T שניהם SATA LIGHTSCRIBE + SOFTWARE ומה השונה שיש בינהם - ומה מייחד אותם.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-