אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
צריך הארד דיסק שקט בנפח 250 ג'יגה, 400 שקל גג. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מפרט למחשב גיימינג שאני מתכנן לקנות. אני יודע שכרגע המחירים של הדיסקים הקשיחים די גבוהים, אבל ההארד דיסק שאני משתמש בו כרגע כבר די ישן וקטן מדי ככה שלא מתאים לי להעביר אותו למחשב החדש. בכל מקרה, הוצע לי ההארד דיסק הבא: Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX עולה 620 ש"ח ב-KSP. למיטב הבנתי ה-SATA3 משמש בעיקר לכונני SSD (שאין לי שום רצון כרגע או עתידי לקנות אחד) והארד דיסק בעל חיבור כזה פשוט מיותר כי SATA2 מספיק לדיסקים הקשיחים שקיימים היום. לכן בדקתי שוב ב-KSP ומצאתי את ההארד דיסק הבא: DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II בעלות של 495 ש"ח ובחישוב זריז אני חוסך כאן 125 ש"ח. מכאן עולות כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם כדי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הי, 1. האם זה אפשרי שבזיכרון ram, יהיה אחסון? 2. ראיתי פעם כתבה על כונן שעשוי ממלא כרטיסי sd. זה יצא לפועל? או שזה היה סתם ניסוי? ובכלל, (אנלא זוכר), זה רעיון טוב? 3. האם ssd מבוסס בעצם על הרעיון הזה? כי הרי יש על הלוח כמה ג'וקים, שכל אחד הוא הרי אחסון, לא? 4. אם זה ככה, אז למה זה כמה ג'וקים של אחסון, ולא אחד גדול? .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים, השתמשתי בחיפוש וכמעט לא ומצאתי תשובות. אני מחפש תוכנה להצפנת כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי My Book Home Edition 1TB) שתהיה סופר אמינה ואפשרות גישה לכונן מכל מחשב. אין צורך בתוכנה חינמית/קוד חופשי, אני מוכן לשלם על זה בשביל פשטות/ממשק. העיקר שיהיה אמין כי הנתונים חשובים. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר,שיעלה בערך 800 שקל. הכי נראה בינתיים Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD SATA III מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות צורב דיוידי...אבל רוב הפעמים אני אשתמש בו רק לצפיה בסרטים ולא לצריבה.. האם יש משהו בזה שלא בריא למכשיר? משהו שיגרום לו להתקלקל יותר מהר? עדיף לקנות DVD ROM וDVD RW בנפרד? ואם אני קונה צורב...של איזה חברה כדאי? איזה חברה ואיזה מהירות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח נייד של WD בנפח 1TB. עד לפני יומיים הוא עבד בסדר גמור. עכשיו, כאשר מכניסים אותו לUSB, המחשב משמיע צליל של זיהוי התקן שחובר, בלוח הבקרה - ההתקן מזוהה ומצוין שהוא פועל כראוי, בשורת המצב - בלחצן להוצאת התקנים - ההתקן גם מופיע. אולם, במחשב שלי - לא מופיע. כנ"ל גם לגבי ההפעלה האוטומטית - לא עולה. הוצאתי את הדיסק מהמארז, חיברתי אותו ישירות למחשב הנייח. הכונן זוהה, והותקנה עבורו תכנת מנהל התקן - אוטומטית. הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי" נכנסתי לניהול אמצעי האחסון - הכונן מופיע שם, אך מצויין שהוא דורש אתחול ושהוא ריק... האם זה אומר שכל מה שהיה לי שם נמחק פתאום? האם יש סיכוי לשחזר? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
-
טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
במחשב של חבר צרבתי DVD מתוצרת (CMC (RICOH הצורב : NEC 3520 כשהרצתי cd-speed העקןמה הייתה סבירה פחות או יותר. הבעיה היא שאני לא מצליח לקרוא את הדיסק במהירות סבירה במחשב שלי... אני מנסה לקרוא אותו באמצעות כונן DVD רגיל של TOSHIBA המהירות איטית מאוד, כשאני מנסה לבדוק את הקריאה בCD-SPEED , הכונן לא מתניע... מאוד שקט, וקורא במהירות X2 בערך... האם הכונן לא בסדר ? מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה הדיסק ? עכשיו אני מגלה שיש לי בעיה גם עם דיסקים רגילים... אני לא מבין איך זה יכול להיות, פעם אחת זה עובד טוב, פעם שניה עושה בעיות. כניראה שזה עיניין של מזל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח חיצוני לשם גיבוי Western Digital my book 1110 USB Device. שטח האחסון הוא 1 טרה והוא ישן. עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד כונן קשיח נייד לשם גיבוי בגודל 1 טרה. ואני לא מבין בזה, 2.5 אינץ', 3.5 אינץ'. ממש לא מבין בזה. היום משתלם יותר לקנות 2 טרה? אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני למחשב ראיתי את שני האפשרויות האלה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11552 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11436 ניסיתי לבדוק ולא מצאתי הבדלים בינהם..יש בכלל? בכללי אני מחפש כונן של 1 טרה חיצוני שיהיה לו חיבור USB3 יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-