אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי HDD של WD טרה וחצי שעשה בעיות הרבה זמן ועכשיו עלה רמה מעתיק לאט עושה בעיות ב SMART מה עושים ? איך ממשים אחריות איך אני מעביר את החומר ממנו ? האם אפשר לבקש HDD נוסף להעביר את החומר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל שאני אעביר את הכונן הפעלה למחשב חדש ושם אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם שני זכרונות 1 SSD 256 GB למערכת ותוכנות 2 1TB HDD לשאר קבצים כונן ה C שלי לא מספיק לי לכל התוכנות/משחקים ועוד דברים ואני רוצה לקנות כונן עם נפח יותר גדול השאלה מה לעשות לקנות עוד SSD 1TB ולהחליף את הראשון ואז יהיו לי שני כוננים בעלי TB אומנם האחד יהיה HDD או להחליף את הSSD ואז יהיה לי בסך הכל 1256GB השאלה גם האם התוכנות שיהיו מותקנות על הכונן השני לא ירוצו יותר לאט בגלל שהם לא על הכונן של מערכת ההפעלה ? בתודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב LG חדש יחסית 4163B אני ממש מרוצה ממנו, אך יש באפשרותי לעשות עסקה ולהוסיף 50 ש"ח ולקבל את הדגם החדש יותר 4167B, השאלה היא מה ההבדל ביניהם? האם זה שווה? ומבחינה טכנית מה השוני ביניהם והאם שופר משהו/ בעיות כלשהם בדגם שלי?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח, היו בו תמונות יקרות מפז מהחצי שנה האחרונה ואני חייב לשחזר את המידע שעליו. אני אשמח להמלצות לחברות אמינות, טובות וזולות שיוכלו לשחזר לי את המידע, עדיפות לאיזור ירושלים או תל אביב. לפי זיגזג 2000 הכונן כן "עובד" אך הוא אינו מזוהה ע"י המחשב, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בקונטרולר, ושהחלפת קונטרולר עשויה להחזיר את הכונן לתפקוד מלא, ואפילו אוכל לקבל עליו זיכוי כשאחזיר אותו אליהם, חוץ מזה, הם אמרו שהבעיה היא חשמלית ולא מכנית, ושהמנגנון המכני כן עובד. תודה מראש על העזרה, אני די בור בנושא, אנסה לענות לכל שאלה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
אוף... אני לא יודע מה יש להארד דיסק שלי אבל במשחקים שמתשמים בקבצי bik בתור סרטים הסרטים קופצנייים ועובדים נורא לאט (למרות שמתי שפותחים אותם בתוכנה rad tools הם עובדים חלק). איך אוכל למצות את מלוא פוטצנציאל ההארד דיסק שלי? (הוא עבר איחוי וסריקת דיסק) איך אוכל לבדוק אם התמיכה ב ATA 66 עובדת ואפשרות ה S.M.A.R.T בגלל שאצל חברים שלי שאצלהם המחשב יותר חלש הסרטונים עובדים חלק ההארד דיסק הוא של WD בנפח של 20ג'יגה הלוח אם הוא של VIAtech
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כל פעם אני שם לב שאני בודק טמפרטורות שהטפרטורה שלו נעלמת (רק של הכונן הזה) זה משהו ששמתי לב כמה פעם שקרה שנעלמה התוצאה של הטמפרטורה ב2 תוכנות CPUID HWMonitorPro וגם PerfectDisk 12 יש אולי משהו שאפשר לעשות? אולי עדכון לקושחה?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
עכשיו פשוט חיברתי כל אחד לIDE שונה ושניהם PRIMERY אבל ההארדיסק השני לא עובד משום מה.. הWINDOWS מזהה אותו ונתן לו אות חדשה, אבל שאני לוחץ עליו הוא נתקע.. מישהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית עם הארדיסק 250GB שמותקן עליו כרגע ווינדוס XP והוא מפוצל ל20GB~ מערכת הפעלה וכל השאר. יש לי הארדיסק לא בשימוש כרגע (היה בעבר ראשי במחשב שהתגלגל לשביקת חיים) של 80GB. האם מבחינת אמינות ומהירות משתלם לי לשים את ההארדיסק של 80GB כראשי, להתקין עליו ווינדוס 7 כך שה250GB ישאר ככונן אחסון בלבד או שעדיף לא להתעסק איתו ופשוט להשאיר את ה250 כמו שהוא (או לפצל מחדש כדי לתת יותר מקום למערכת הפעלה)? (יש לציין שחוסר במקום אין, זה מחשב לשימוש משרדי בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי ניידים המגיעים עם דיסק קשיח בנפח 160G אני מבקש לשאול את מומחי הפורום האם ידוע לכם על כלי המאפשר לשנות את הנפח הנראה למשתמש ל-100G ולא באמצעות חלוקה למחיצות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה דיסק SSD קטן ( 30G ) האם ניתן להעביר את ה BOOT לדיסק זה כך שהוינדוס יעלה מדיסק זה ללא התקנת המערכת מחדש כמו כן בגלל גודל הדיסק אן אפשרות להתקין את כל מערכת ההפעלה עליו האם ניתן לעשות זאת ואיך בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב כדי להתקין ווינדואס אחרי חלק מהטעינות פתאום מופיע לי באופן חוזר כאילו RETRY השגיאה הזאת: Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067) a copyright © 1997,1998 intel corporation PXE-E61: Media test failure, check cable ה- a זה כדי לסדר את הסוגריים אז תתעלמו ממנה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ענקית השבבים מתכננת לקרוא תיגר על סמסונג במסגרת שוק ה-SSD הפורח, כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%9b%d7%97%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-