עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברצוני לדעת האם RAID 0 של 2 דיסקים 300G 15K SAS - הבקר בשימוש יהיה Promise TX2650 שעובד בחריץ PCI EXRESS X1 יהיה מהיר יותר מ RAID 0 של 2 דיסקים VELOCIRAPTOR במחוברים לבקר בלוח האם (INTEL 975X) מדובר במארז מחשב רגיל ללא קירור מיוחד ולכן אני אשמח לדעת עם יש לצפות לבעיות של חום\התחממות\בעיות אחרות או בעיות של צריכת חשמל חריגה בדיסקים של ה 15K??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by Idan-h,

כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by eleven11,

אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by roiroi2,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש היום ואני מתלבט בין 2 דגמים: Seagate IDE ST3160023A 160GB או Western Digital WD 1600JB 160GB ההבדל בין המחירים שלהם הוא כ 50 ש"ח וזה לא כזה משנה לי. אני רק רוצה הארדיסק טוב ואמין. ניסיתי לחפש הרבה ולא מצאתי הרבה השוואות ולכן אני מקווה שתעזרו לי. כמו כן יש לי עוד שאלה: איך יודעים שרכיב חומרה (במקרה זה הארדיסק) שמוכרים לי בחנות הוא חדש ומקורי ולא *מחודש*, יש דרך לאמת את זה? תודה רבה על כל תגובה

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by eitanbts,

קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום! אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB, בתקציב המצויין בכותרת. אולי למשהו מכם יש מנסיון אישי המלצה או סתם המלצה, אני יודה לכם מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by baruch_555,

איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by ha,

אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by ciauai,

אך אני עושה ScanDisk ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום. חיפשתי מארז להרדיסק שאני אוכל לחבר ב-LAN ונתקלתי במוצר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=422&products_id=5296 קראתי ביקורות ברחבי הרשת ובהן מצויין כי בחיבור LAN המארז תומך אך ורק במערכת קבצים FAT. האם זה אומר שלא אוכל לשים עליו קבצים מעל 4GB? האם מישהו נתקל במוצר או מכיר מוצר דומה ברמת מחיר דומה (עדיף נמוכה יותר...)?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by SeReGa,

איזה דיסק קשיח אני יכול לקנות ב200 שקל?? זה אפשרי? אם כן.. תנו לי את האפשרויות הכי הגיוניות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by גולדי,

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  17. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Forest14,

הוצאתי 2 צורבי DVD (שהפסיקו לתפקד) וחיברתי צורב חדש ודיסק קשיח של 1 טרה (שני המוצרים של סמסונג) המחשב (ויסטה 32) מזהה את הDVD , אבל לא את הדיסק הקשיח. למעשה מתייחס אליו כרל DVD. בסט-אפ המחשב מזהה הייטב את הרכיבים השונים. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by Zeper,

אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. Started by BeRo,

גם DVD+R וגם DVD-R?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום. המחשב שאני כרגע כותב עליו מילים אלו, הוא בעל כונן קשיח של 500 גיגה. המחשב פעיל - יש עליו את מערכת ההפעלה כמובן, מסמכי וורד, וכן הלאה. ברצוני לברר לגבי הוספת כונן זהה, וליצור מערך RAID 0. השאלה - האם יש צורך בפירמוט מלא? תודה

25. כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים