אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
: כמה שיותר זול תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אז ככה אני הבנתי שהציוד הזה הוא הרבה יותר טוב מ IDE/SATA במה הוא יותר טוב אם בכלל? למה יש גם צורך בבקר מיוחד בשבילו? במה בדיוק יש צורך ביידע מעמיק מאוד בשביל לתפעל את זה? אם אפשר פירוט נרחב בנושא בכלל האם כיום השוק העסקי משתמש בזה??
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קודם כל, אני מזמין חבילה של 5. המטרה היא טסטים של צריבות ל- PS2 ובכלל, לבדוק אם הגיבויים עובדים. האם יש איזו מדיה מסוימת שאני צריך ללכת עליה? דברים שאני צריך לדעת? אני מזמין מ- Lira.co.il. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש את זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7B250R0 ויש את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3050 מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין הרד דיסק 500AAKS של WD עם חיבור SATA. יש כבר כונן אחד של 250GB גם WD מחובר בSATA ועליו מותקן WIN XP. חיברתי את הכונן ללוח אם ולמקור מתח והוא מזוהה בBIOS ובהגדרות מערכת אבל לא מופיע במחשב שלי. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר את הכונן F120GBLS של CORSAIR מ-KSP ב-220 ש"ח. היום אני מפעיל אותו בפעם הראשונה ואני מזהה איתו שתי בעיות: 1- הוא משמיע בעת כתיבה/קריאה רעש בתדר גבוהה כמו . זה בסדר? לפי מה שאני יודע זה לא תקין. 2- בעת שימוש בו עם כל מתאם SATA TO USB עם מתח חיצוני או מובנה בכבל ה-USB הוא קופא כל מספר שניות בהן המהירות שלו צונחת ל-0 ואז בהדרגה הוא חוזר למהירות "הרגילה" שלו. בעת חיבור ישירות ללוח האם של המחשב זה לא קורה. האם זה לגיטימי? עם כוננים מכאניים לא נתקלתי מעולם בתופעה זו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברשותי M4 בנפח של 128GB,הוא בשימוש כבר כ-4-5 חודשים,ביצועים מעולים למרות שאני על SATA2. יש דרך לסחוט עוד קצת ביצועים על SATA2?עשיתי את מה שיש במדריך של הSSD באתר,עדכון קושחה יעזור בשיפור ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-