אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי h.d x2 שנפגעו כנראה חשמלי 'הביוס לא מכיר בהם מחשב Z790 חלונות 11 ספק כח MPG Series Power Supply 750 W אני שומע את המנוע שלHDD עובד ולכן מעריך כי מה שנפגע זה PCB, ולכן קניתי בחברה בחו"ל את PCB של הדיסקים לפי מספר הסידורי של הכרטיס של הדיסק לבצע את החלפת הביוס מלוח הישן לחדש . לעניות דעתי הצילינדרים לא נפגעו ככה שהנתונים נשארו על הדיסקים תמונות משפחתים בעשרות שנים עם 8TB הספק לא נפגע כמו שאר הרכיבים כנראה יש הבדל בסוגי בכבל SATA חשמלי ומה שמאים לספק אחר לא מתאים לספק אחר? מחפש את חוכמת ההמונים לשלול בעייה בצילנדרים אולי זז מהמקום וצריך לפתוח את החלק המכני בחדר נקי? או ש...... …
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם RAID 0 של 2 דיסקים 300G 15K SAS - הבקר בשימוש יהיה Promise TX2650 שעובד בחריץ PCI EXRESS X1 יהיה מהיר יותר מ RAID 0 של 2 דיסקים VELOCIRAPTOR במחוברים לבקר בלוח האם (INTEL 975X) מדובר במארז מחשב רגיל ללא קירור מיוחד ולכן אני אשמח לדעת עם יש לצפות לבעיות של חום\התחממות\בעיות אחרות או בעיות של צריכת חשמל חריגה בדיסקים של ה 15K??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את הכונן ל ntfs הרצתי convert g: /FS:NTFS הנה מה שמקבל http://img165.imageshack.us/my.php?image=88357510nv5.jpg עשיתי ריסטרט וגם לאחר CHKDSK זה לא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, טוב עושה רושם שהכונן החיצוני שיש לי כרגע עומד למות ויש עליו חומר חשוב מאוד אני מחפש בדחיפות כונן חיצוני 80-120 ג'יגה והכי חשוב שיהיה אמין אין לי כל כך מושג בתחום אז תודה על ההמלצות.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם זה אותו צורב?ולמה יש הפרשי מחירים והאם הצורב ניראה ככה לפי (skypc) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15266&catid=1557 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-