אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קראתי המון מאמרים, ביקורות, המלצות ות'רדים וכל מה שזה עשה זה לבלבל אותי עוד יותר יש כמה וכמה דגמים, שכל אחד נראה הטוב ביותר. יש את ה: Optiarc AD-7170A Samsung SH-S182D PIONEER DVR-111Dbk NECים למיניהם, אבל אני אשמע בעצתכם ואתרחק מהם מי הטוב מביניהם? כמה דרישות: אני לא! צריך LightScribe, אם יהיה את זה זה רק יהיה יתרון נחמד. לא! אכפת לי באיזה צבע זה, יש לי דלת על הכוננים ככה שזה לא נראה לעין. חובה שיהיה שקט ואמין! תקציב: עד 210 ש"ח בערך. יש העדפה לכך שזה יהיה מKSP אבל לא חייב. נ.ב: אני גם לא צריך DVD-RAM כ"כ בגלל שהבנתי שדרוש לשם כך דיסקים מיוחדים ככה שאני בטח לא ישתמש בזה, אבל אם כבר אני קונה צורב DVD אז אני מעוניין שיהי…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ממש לא מכיר את הנושא = וחשוב לי לדעת אני עומד לירכוש את כרטיס המסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 ולהלן כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי: כתוב שם 3 x SATA connectors 2 x IDE connectors כמה HD אני יוכל לחבר בכל ערוץ? כמה כבלים צמות מספקים במיסגרת הרכישה של הלוח? אם יש לי 3 HD שאני צריך להעביר ממחשב ישן HD SATA 2 חדש שאני יקנה וגם צורב DVD רגיל או SATA שאני יקנה חדש האם המארז מספק לי את כל הכבלים הדרושים? - או אני צריך ליקנות עוד כבלים? THX
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם 160 ג'יגה של WD SATA2 רציתי קודם לדעתם האם מומלץ לחלק את הכוננים ל-2 או שרצוי להשאיר הכל בכונן אחד ואם כן איך אני מחלק בדיוק בזמן ההתקנה הראשונית של ה-Windows? ולכמה ג'יגה מומלץ לחלק כל כונן נגיד אחד בשביל ה-Windows ואחר בשביל כל המשחקים שירים תוכנות סרטים ככה מומלץ לעשות? אם אפשר בבקשה חוות דעת ממבינים בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי תחושה שאחרי 8 פרטשנים עם 2 מערכות הפעלה נפרדות, המחשב אומר "עד כאן", ולא רוצה לחלק עוד פרטשנים בטענה שאין מקום. האם יש דברים בגו?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לצות,קניתי כונן חיצוני , עם חיבור USB ,והשאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את הכונן שיהיה כמאסטר , ושיעלה עם מערכת הפעלה ? בבקשה התיחסות.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 או ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤219 אני קונה ב-IPQC
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המטרה זה דברים חובבנים בלבד, אין לי מושג מה זה U3 ומיקרו וטיטניום לכן אני לא יודעת איך להתייחס להמלצות שניתנו פה. אני צריכה את זה רק להעברת קבצים, בעיקר סרטים, ותמונות. ראיתי גם שיש איזה DOK שאם הקובץ גדול מדי צריך לפרמט אותו בהעברה, גם זה אין לי מושג מה זה אומר. אני מוכנה אף להגדיל קצת את התקציב, ואת הנפח אם זה שווה את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותו של אחי מחשב נייד ישן מדגם COMPAQ PRESARIO 701EA הדיסק הקשיח בו הלך. אנחנו מחפשים כעת דיסק קשיח חלופי ולא ממש יודעים איזה אופציה מתאימה. הבנתי שלוח האם של הנייד הוא זה (קישור): http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/legacy/kn133/#benefits מקווה שזה יעזור. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-