אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע עומד לפני בחירה של איזה HD כדאי לי לקנות. דבר ראשון, אני סגור על נפח 500GB . לוח אם שלי: http://tinyurl.com/2p7vaw תומך בFW עד 400 ואני לא חושב שESATA אב לאתם יכולים לבדוק. עכשיו בקשר להתייעצות, אני צריך כמה המלצות: 1. HD חיצוני שתהיה לו תעבורת קבצים מהירה (USB לא בא בחשבון) עד 700-800 ש"ח 2. HD פנימי רגיל עם מארז עד 700 ש"ח 3. HD פנימי 500GB הכי טוב שיש מKSP (כרגע אני מתלבט בין הWD לבין הסיגייט לבין ההיטאצ'י) תודה לעוזרים! ---------------- Now playing: Led Zeppelin - How Many More Times via FoxyTunes[br]פורסם בתאריך: 03-02-2008, 22:37:02 מקפיץ
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכנן היום לרכוש HD של WD320GB ולצרף אותו לHD הקיים שלי. (פועל במערכת החלונות XP) מה הפעולות להתקנה נכונה? האם יש צורך בשינוי מסויים ב BIOS? האם יש צורך בהתקנת דרייברים? האם צריך לפרמט אותו בצורה מסויימת? תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למישהו צורב DVD ושמתי לב שיש שני ממשקים SATA ו-IDE אני כשקניתי את שלי ברשת BUG ואמרתי שאני רוצה צורב DVD לא שאלו אותי אפילו איזה ממשק אני רוצה. המחשב שלי ישן והכוננים הקשיחים מחוברים בATA אבל מחשבים חדישים שמשתמשים בSATA אפשר לחבר להם צורב DVD בממשק ATA?? אצל אחותי שיש לה מחשב חדש שכמובן תומך ב-SATA מחובר לה כונן DVD בממשק IDE בקיצור השאלה שלי היא כזאת: האם למחשבים ישנים שתומכים רק בATA אפשר לחבר רק צורב DVD בממשק ATA ובמחשבים חדישים אפשר לחבר רק צורב בממשק SATA ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
EDITOR'S CHOICE CDRINFO http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14268&PageId=24
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא מבין בכל האותיות הטכניות ולמען האמת זה לא מעניין אותי עד היום עבדתי עם FORTIS שאחרי שנה המדיות פשוט התחילו להתפרק אח"כ קיבלתי כמה של SKY שלא רצים אצלי בDVD בסלון (פיונייר DV470) . אין לי בעיה לשלם כמה שקלונים על דיסק טוב תגידו לי בבקשה, מה הכי טוב, איפה קונים. נקודה. האם יש עדיפות ל +R על -R עד היום צרבתי רק על -R הצורבים שלי NEC3520 ו סמסונג 552HU בבקשה בלי הדפסות של תוכנות בדיקה! תודה מראש לכולכם. אבי
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר ואין לי מתאם ואין לי אפשרות לראות בו סרטים ! מישהו מכיר לינק או אתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה הזאת ? - תודה -
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הם אומרים שהדיסק יהיה בו 25 GB, האם זה הגיוני? היכן ניתן למצוא חומר על זה?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכונן הגיע מפורמט ב FAT32. לא ראיתי סיבה לשנות את שיטת הקבצים עד שעכשיו כשאני מנסה להעביר קבצי HD לכונן, מופיעה הודעה שהקובץ גדול מדי בשביל מערכת הקבצים. האם לפרמט את הכונן לNTFS. קיימים אולי פתרונות אחרים כמו יצירת מחיצה של NTFS או דרך אחרת להעביר את הסרטים לכונן?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-