אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי היום צורב LG 4163B במחיר מגוחך וגם 100 מדיות במחיר מצחיק. והכל עם אחריות ולעצם השאלה. המחשב לי היום יציב ללא תקלות. והייתי רוצה לגבות את כל כונן C (כ-21 גיגה) כולל קבצים ניסתרים גם אם ידרשו 4 מדיות. זה שווה את הזמן. אני מעוניין שתקליטור יעלה אוטומטי (BOOTABLE?)ואז כל התוכנות שנמצאות יתעדכנו ושגם בגמר התקליטור הראשון המחשב יבקש את התקליטור הבא אריו עד אשר הכל יגובה. אשמח אם תדריכו אותי צעד צעד באותה תוכנה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מנסה לצרוב קובץ iso לדיסק , נרו מודיע שהצריבה הסתימה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ הצרוב לא רואים כלןם.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי חי כבר 6 שנים בערך, ועבר עשרות אלפי צריבות (אם לא יותר... הוא עובד כמו צורב מפעלי שזה מפחיד) החלטתי לשדרג למשהו יותר... מהיר, משוכלל ויעיל מבחינה עלותית, אז החלטתי לבחור בפיתרון הצורב DVD. הבעיה פה, היא שאין לי מושג בנושא... רציתי לשאול לגבי המלצות לצורבי DVD, ואם אפשר טיפה פירוט בקשר למה זה ה+ וה- ואם יש עוד כמה דברים שעדיף שאני אשים לב אליהם לפני שאני קונה את הצורב הדרישות שלי מהצורב זה: 1. צורב פנימי 2. צורב איכותי שיחזיק לי לפחות 3 שנים של עומס 3. משהו במחיר סביר, לא קריטי בשבילי להוסיף עוד 50 שקל ולקבל צורב טוב, כי ראיתי שהמחירים הם בין 320 ל420 בערך. 4. עם כל הכבלים, ומה שצריך כלול, אני לא הולך לחפש כבלים עכשיו... (ראיתי גם כאלו) ואם יש איזה…
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסקים של DVD+R לבין DVD-R? קניתי 5 דיסקים של virbatim *8 DVD+R ב-40 ש"ח שווה או לא (אם לא תסבירו למה כדי שאני יוכל להחליף)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11508 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות צורב DVD. תקציב 300-400 שקל... אני לא ממש מבין בנושא, אז לא יודע אם התקציב הזה מספיק או לא, אני אחכה לתגובות שלכם. בבקשה תמליצו לי על כמה צורבים בתקציב הזה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-