עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eleven11,

אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by eitanbts,

קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by zakashe,

הי, נתקלתי בבעיה הבאה ואשמח אם מי מכם שכבר ראה משהו כזה בעבר יוכל לעזור לי: יש לי מחשב עם הארדיסק אחד (אין לי parttitions) ועליו רצה WindowsXP. אני רוצה להתקין fedora בנוסף לwindows ולכן לקחתי הארדיסק ישן (WD200 20GB) וניסיתי להתקין אותו במחשב. ההארדיסק שאני משתמש בו כרגע הוא sata2 וההארדיסק שאני מנסה להוסיף הוא sata1. על מנת לחבר את ההארדיסק השתמשתי בכבלים (מתח + DATA) של הDVD (יש מס' נקבות (שקעים שיוצאים מאותו כבל) כך שאני יכול לחבר עוד התקן בלי לנתק את הDVD) כאשר הפעלתי את המחשב כמובן שהwindows לא זיהה לי את ההארדיסק. ניסיתי לשחק עם המיקום של הג'אמפר אבל זה לא שינה כלום. אודה מאוד למי שיכול לעזור. zakashe

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אז ככה, יש לי 500 שקל ובגלל שעכשיו צורבי דיוידי כל כך זולים וכל כך שווים מביחנת יחס מחיר/ שטח אכסון החלטתי לקנות צורב דיוידי. קראתי בynet את הכתבה על צורבי הדיוידי והפורמטים והכל והבנתי בערך... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה צורב הכי משתלם לקנות עכשיו? שיצרוב הכי טוב בלי בעיות ושיתמוך בפורמטים שאני צריך... (אני רוצה לצרוב סרטים לדיוידי שבסלון, וסתם משחקים על דיסקים של דיוידי, וכמובן סתם data) כל המלצה לצורב והסבר נוסף על הפורמטים וכל הסמתוכה הזאת יתקבלו בברכה! תודה

6. היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by netanel1,

כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by bigdady,

מה עדיף צורב של teac או של liteon ? אקבל בחום המלצות על צורבים אחרים במחרים זולים. אשמח גם אם תוסיפו ביקורת על החברה aopen והצורב שלה. והאם כדאי לקנות צורב וdvd ביחד כלומר combo . אם כן אז איזו חברה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום! אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB, בתקציב המצויין בכותרת. אולי למשהו מכם יש מנסיון אישי המלצה או סתם המלצה, אני יודה לכם מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by oz12,

מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by redead,

יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by nush,

אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. Started by pushel,

איזו תוכנה מומלצת לגיבוי של הpartition עם מערכת ההפעלה? (2 הפרטישנים מפורמטים בNTFS) התוכנה לא צריכה להיות חינמית תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. בכל התוכנות שבדקתי ,כולל ב DEVICE MANEGER . בסנדרה הוא מוגדר כ UDMA 5 . ככה זה אמור להיות או שיש בעיה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. 2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by shaq2,

מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.