עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by theking7,

ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by ha,

אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by Gangster,

יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by PsyGhost,

הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by x-dude,

אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by redead,

יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. איך לאחסן אותם? איך לצרוב אותם? עוד לא קרא לי שנדפק לי דיסק DVD שאיחסנתי בצורה סבירה, אבל אני לא רוצה שיקרה משהו - אז יש עצות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by stojakovic,

קיצר אני ממש צריך שתעזרו לבחור כונן עם 200-250G ... הדברים שחשובים לי- 7200RPM וSATA2 אני לא כל כך מבין בנושא הזה אז אני צריך עזרה.. עדיפות ל NCQ... מחיר- עד 650 שקל... אם אפשר אז מהחנות הזו- http://www.iqpc.co.il ואיך אלה- שימו לב הם עם 5 שנות אחריות... וגם מה ההבדל ביניהם ומי משניהם יותר טוב? הראשון- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1854&Pname=SEAGATE השני- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1850&Pname=SEAGATE

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. אהלן, יש לי צורב samsung בחיבור SATA (אני לא זוכר את הדגם), עם לוח אם ASUS M2A HDMI (ז"א שיש עליו 4 חיבורי SATA). הקטע הוא שאחרי פעם שהוא לא זיהה את המדיה, הוא לא היה מוכן לטפל יותר בכונן. ועשיתי reset למחשב, והדיסק לא הופיע ככונן ב"מחשב שלי". עשיתי reset שוב, והוא כן הופיע. הקטע שעכשיו רציתי לצרוב משהו, ושוב אותו דבר - רק שעכשיו הוא לא מוכן להופי בכונן. וגם מנהל ההתקנים לא מכיר אותו. מישהו מכיר את התופעה? מה אפשר לעשות? תוכלו להפנות אותי לאנשהו? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" האם למשהו יש מושג? תודה ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by Myt0s,

אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by hatzhaik,

עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. 1. יש את ההרד דיסק של ה-160 ויש את ההרד דיסק של ה-200 הבדל בניהם 100 שקל...כדי לקנות את ה200? יש הבדל בניהם? חוץ מהמקום..לא יהיהו בעיות איתו? 2. טוב ככה,חלק המליצו לי ש 2 הרדיסקים מועדופים על 1..יעני סתם דוגמא,עדיף לקחת 2 הרדיסקים של 100 במקום אחד של 200 וכנ"ל גם אם ה160 עדיף לקחת 2 של 80 במקום אחד של 160 אמרו לי יעני המחשב פועל יותר טוב...מה אתם ממליצים? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. Started by x-dude,

רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Jack_g,

קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by integral,

יש בעיות עם האתר של DVDINFOPRO אז מי שצריך תוכנה או עדכון שילך בינתיים לפה: http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=78845&mpage=1&key=? דרך אגב, מה שיורד שם זה ורסיה שכעיקרון ניתנת בתשלום 3.18 ולא כ FREEWARE.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים