אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תמיד חשבתי שה DVD-ROM הכוונה לכונן כגון TOSHIBA SD-M1612 או 1712 יכולים לקרוא את שניי הפורמטים גם מינוס וגם פלוס אבל היום כשצרבתי סרט על דיסק של מינוס וה TOSHIBA SD-M1612 שלי לא רצה לקרוא אותו אז התחלתי לברר הדעתי לאתר שלהם: http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/81820000059b000000010000659c0000110d ושם כתוב שהוא תומך רק במינוס ככה לפחות הבנתי(הדף לדגם של 1712 אבל זה אותו מידע גם ב1612). אז מה אין בימינו כונן דיוידי למחשב שיכול לקרוא את שניי הפורמטים? חוץ מ צורב דיוידי כמובן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון, לא ידעתי אם זה המקום או פורום חלונות ( או תוכנה )... רציתי לדעת איך אני יכול לאחד שני Partitions שונים, מבלי לפרמט את הדיסק או לאבד מידע. יש לי דיסק המחולק ל - 3 חלקים: C,D,E. מי שחילק אותו, הקצה נפח קטן מאוד ל - C עליו יושבת מערכת ההפעלה, מה שגרם לכך שעם הזמן C התמלא. אני מעוניין לאחד את C עם E, וזאת מבלי לפרמט תחילה את המחשב, מבלי לאבד מידע או להסתכן בכך. איך עושים את זה ? האם יש תוכנה מיוחדת ? אני יודע שיש בחלונות משהו ( לא זוכר איך מגיעים לשם ), אבל אני לא בטוח שזה הכלי הכי טוב. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי הארד דיסק חיצוני 2.5 אינצ'..500 ג'יגה Western Digital My Passport Essential http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743393 הוא מחובר קבוע למחשב הבעיה היא שאני רואה אותו כל הזמן פועל גם בלילה כשלא נוגעים במחשב. כשאני מעביר אליו קצבים למשל אז הנורה מהבהבת..אז מה זה אומר שהנורה דולקת קבוע?.. אם הנורה דולקת קבוע זה אומר שהוא פועל?... איך אני מגדיר שההארדיסק הזה ינוח יכנס למצב שינה כאשר אני לא משתמש בו .. ? אך ורק ההארדיסק הזה. ולא ההארדיסק הפנימי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר......(buffer) שילחו לי ל-ICQ : 137303228 קוראים לי מני..... דחוף!!!! אודה לכם אם תשיבו לי תשובה.....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמה, הדיסק הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=Toshiba
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול עשיתי כמה שינויים פיזיים במחשב ( החלפת מארז, ספק כוח וכרטיס מסך ). לצערי בעת הדלקת המחשב קיבלתי שגיאה שלא מוצא מאיפה להעלות וינדוס. בכל מקרה, פתחתי את המארז, שמתי יד על הכונן הקשיח ושמתי לב שהוא בכלל לא נדלק ( גם לא אם מוצאים את הכלב ומחזירים ). הכונן השני נדלק ( אבל לא מותקן עליו וינדוס ) ומזוהה ע"י המערכת. רק אתמול הכונן עבד כמו שצריך וסה"כ ניתקתי אותו כרגיל, שמתי בצד ומאז לא נגעתי בו ולא עבר עליו דבר \: כונן מסוג SAMSUNG SPINPOINT F3. מכירים בעיה כזו? יש מה לעשות בשביל להחזיר את הכונן לחיים? בעקרון יש לי כונן מדגם זהה ( 500GB ולא 1T ), יש מה לעשות? יציל אותו לטווח רחוק או רק רגעי? כמובן שעם ההארד דיסק השני הווינדוס עולה והכל מתפקד כראוי. אשמח לע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום. ממש לא ברור לי מדוע, אבל לפתע ההתקן USB (כונן?), מתנהג מוזר. הנה תמונה. פשוט לא מתפקד, ולמרות שניסיתי ל Format אותו, זה לא עבד. יש הצעות? תודה! (מדובר על הכונן שנפחו 8 גיגה, כמובן)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. יש לי לוח ASUS P4P800DELUX ורכשתי HD 120G SATA של MAXTOR . הדיסק תומך ב UDMA 133 אבל אבל המערכת מזהה את הדיסק ב UDMA100. כל מה שניסיתי לעשות שום דבר לא עזר. אשמח לקבל עזרה . תודה מראש ביי.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של SATA2 האם אוכל לחבר ארדיסק לא SATA2??
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
על איזו מהירות הכי כדאי לי לצרוב עותק "גיבוי" של סרט DVD? הצורב שלי תומך במהירויות: 1X-8X?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
I was thinking of buying new hard disks. At first I thought about buying 1 WD 160GB SATAII but than I thought that maybe 2 80GB SATAII working @ RAID 0 would be better... does it really make a difference in performance?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הוא מוכר אותם ב- 3 ש"ח למדיה באריזת קייק של 25 יחידות. מישהו מכיר את המדיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תהיתי האם הכונן עובד במהירויות המתאימות לסדרה שלו והאם הטמפרטורה שלו סבירה (הכונן הוא SAMSUNG HD642JJ) (הוא לא כונן המערכת יש לי כונן 250 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-