אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בקריזה, לא הייתי בבית כמה שבועות חזרתי וכל המחשב נדפק הוינדוס מקפיץ לי שגיאות והיו מלא SPYWARE וכל מיני חרא למינהם אבל הדבר העיקרי שמפריע לי היא שפתאום הצורב DVD לא מזוהה במחשב... ומן הסתם זו בעיה רצינית כי אני רוצה לפרמט... הדברים שניסיתי בינתיים זה להחליף כבל IDE וזה גם לא עזר... מה האופציות שיש? (יש לציין שהצורב היה תקין לגמריי לפני 3 שבועות)
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
WTF מה זה?! הצורב DVD שלי קורא רק דיסקים רגילים ולא DVD. מה אפשר לעשות ? הדגם הוא Opiarc DVD RW AD-7170A לפי מנהל ההתקנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חבר שקנה את הצורב הזה (אגב, הוא מאוד ממליץ עליו, האם הוא גם הצורב המועדף עליכם ?), אמר שהצורב הזה יכול לצרוב כרגיל, בנפח של 4.7 ג'יגה, אבל במקום לקנות את הצורב היותר יקר NEC 2510A DVD±R Double Layer כדי לצרוב כפול, 9 ג'יגה על DVD אחד, אפשר פשוט לקנות את ה 2500A לעדכן אותו ולהפוך אותו ל 2510A 1. האם הנ"ל נכון ? 2. האם מסוכן ? 3. האם מפיג אחריות ? 4. האם מומלץ ? :-) לפני האשכול הארוך בראש הפורום הבנתי שבכלל אין עדיין מדיות של DUAL ??
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של חברת litron ( יותר נכון אני מתכוון להזמין ) רציתי חוות דעת על הצורב . צורב DVD דגם SOHW-1633S חברת LITEON
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה מהם טוב יותר להתקנת windows (בשביל בוט מהכונן)? איזה מהם טוב יותר בקריאת תקליטורים?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של פיוניר ועל כל צריבה של דיסק DVD רגיל אני מקבל בסיום הצריבה הודעה של משהוא עם Disk-at-once והדיסק נדפק. דיסקים RW נצרבים בסדר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
טוב חרגתי מהרגלי והסכמתי לחכות קצת מעל שבוא עבור מוצר מחשב . היום הגיע למשרדי בדיוק בשעה 1603 חבילה ובה הצורב הנ"ל . כידוע לרובכם הבעיה הכי גדולה עם צורבי ה DVD זה תמיכה במדיות . לכן קודם כל וידאתי הגעת הצורב עם הקושחה האחרונה אשר תואמת למסר מדיות גדול , דבר שני לקחתי את המדיה הכי פשוטה שמצאתי (MCD DVD-R*4 . לאחר שלמדתי בקצה את עניין המרות קבצים לסרטים נגשתי לעשות דיסר ראשון . אני חייב לציין שהנרו לא הקל עלי , רציתי לאחד שני קבצים של סרט אחד לאותו דיסק ולא הצלחתי . לא נורא נבחר קובץ אחר והוא נצרב (סרט של 02:15 דקות לקח 4.23 גיגה ) לקח לצרוב כולל המרה כ שעתיים בדיוק. הכנסתי לDVD הפשוט והזול שלי בחדר (נקנה בגלל שהוא קורא צרובים ומשמש רק למטרה זאת ) וראיתי שהצרביה יצאה מ…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-