אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות צורב חדש DVD שהוא יהיה SATA. משום שהכבל השני סתם ענקי ומפריע לסירקולציה במארז. המחיר לא הכי משנה - כמובן שלא יהיה מוגזם(עדיף לא יותר מ180), הכי חשוב שיהיה או מIvory או מKSP. במומלצים אף אחד מהם לא מצאתי בIVORY או בKSP. חשוב לי שהצורב יהיה מהיר ככל שאפשר, שיצרוב מהר CD וDVD וגם שיקרא אותם מהר - צבע לבן/כסוף/בז'. אם זה חשוב יש לי את הלוח אם Intel DP35DP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז. בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש בנרות מה שעד לא מזמן היה סטנדט , צורב DVD/כונן CD בצבע לבן. אשמח לקבל כל עידכון/הכוונה בנושא מלאי זמין (אני צריך רק 1 ) ל כונן שכזה בצבע לבן. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות צורב דיוידי...אבל רוב הפעמים אני אשתמש בו רק לצפיה בסרטים ולא לצריבה.. האם יש משהו בזה שלא בריא למכשיר? משהו שיגרום לו להתקלקל יותר מהר? עדיף לקנות DVD ROM וDVD RW בנפרד? ואם אני קונה צורב...של איזה חברה כדאי? איזה חברה ואיזה מהירות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות צורב DVD למחשב שלי, אבל אין לי מושג איזה צורב :\ אני חושב ששמעתי שאמרו לי שזה טוב NEC 3540A אבל אני לא בטוח.. אז תעזרו לי, אני צריך את זה למחר.. התקציב שלי הוא 500 שקל
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב נייד ולצערי אין בו כונן אופטי. אני צריך המלצות לצורב DVD חיצוני עם דגשים על: משקל קל, שקט ואיכותי. המחיר עד 700 ש"ח עם חריגה קלה. תודה רבה, סופשבוע רגוע :]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות... 2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני). 3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע. מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוצי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב דיוידי חיצוני. השאלה שלי היא מה עדיף לקנות, צורב DVD פנימי עם מארז חיצוני , או צורב DVD חיצוני שבא קומפלט כבר עם המארז. השאלה היא לא מבחינת עלות,זה 50 שקל פחות 50 שקל יותר, אלה מבחינה, שביצועים של איזה צורב יהיו טובים יותר? של הדייודי הפנימי עם המארז החיצוני, או של הצורב החיצוני שבא כבר חיצוני, יכול להיות שהוא מותאם מבחינת החומרה\ קושחה להיות חיצוני כך שהוא עובד טוב עם החיבור הUSB מאשר הצורה הפנימי עם המארז החיצוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
ברשותי נק 3540A חדש.. כל פעם שאני צורב בו קבצים/שירים וכו' על דיסקים של DVD אני לא יכול להפעיל אותם באף DVD [מכשיר או כונן]... אני לא מבין למה! האם אני צריך לעשות משהו בבחירת האזורים? מה עוד יש לעשות? ובדקתי צורבים אחרים - אותם הוא קורא... עזרו לי כי אני כבר משתמגע מזה!!! תודה ???
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בטח זה ישמע טיפשי במיוחד לחלקכם , אבל האם צורב DVD יכול לצרוב CD רגילים ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צורב DVD יכול לקרוא סרטי דיוידי וגם לצרוב DVD וגם CD על 700 MB?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-