אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולום , רכשתי HD מדגם 2TB ST2000DM001 של סיגייט הוא זוהה בביוס אך לא מופיע תחת המחשב שלי. אחרי קריאת מספר מדריכים נכנסיתי לניהול אכסון על מנת לפרמט אותו. פה נתקלתי בהודעת שגיאה אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון,
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה לגבות דיסקים של מוזיקה על המחשב, הצורב שלי הלך ואני מעוניין לקנות צורב חדש. מה הצורב הכי איכותי בAUDIO RIPPING שניתן לרכוש כיום בישראל? מחיר עד 300 ש"ח. תודות. עריכה: אם יש כונן שהוא רק קורא ולא צורב, אך נותן איכות קריעת אודיו טובה יותר, אשמח לשמוע עליו.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים. בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת. ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מדובר על ה M4 128GB , מעודכן לגרסת FIRMWARE אחרונה (00F) אני מריץ FEDORA 15 תחת DELL LATITUDE E6400. וידאתי שהבקר שלו הוא SATA2 . זה מה שאני מקבל ב HDPARM # hdparm -Tt /dev/sda /dev/sda: Timing cached reads: 3550 MB in 2.00 seconds = 1776.63 MB/sec Timing buffered disk reads: 768 MB in 3.00 seconds = 255.87 MB/sec הרצתי כמה פעמים, תוצאות דיי דומות זה מה שאני אמור לקבל לפי https://wiki.archlinux.org/index.php/SSD_Benchmarking#Crucial_M4 # hdparm -Tt /dev/sde /dev/sde: Timing cached reads: 19094 MB in 2.00 seconds = 9559.40 MB/sec Timing buffered disk reads: 786 MB in 3.00 seconds = 261.63 MB/sec ההרגשה שלי שהלפטופ מגביל את הבקר SATA כדי לחסוך בחשמל. בכל מקרה, הוא…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השאלה בכותר. אשמח לשמוע קצת תגובות בעקבות הפעלה של תוכנות מדידת חום בימים האחרונים כשמחשבי פועל 7\24 באופן רציף כבר שנתיים וחצי עם הדיסק הזה. אציין שזהו הדיסק היחיד שקיים אצלי. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון והחלטתי לבדוק את הכונן שלי.. אני לא מבין כל כך בכוננים ואיך בודקים אותם אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. עשיתי בדיקה אחת בתוכנה crystaldiskmark ואלה התוצאות http://up415.siz.co.il/up3/z4ndiymlz1du.png כונן SSD Transcend TS128GSSD370 תודה
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 60GB , שהיה מחולק ל-4 מחיצות בקיצור פרמטתי , שיחקתי עם החוטים בשביל לחבר דיסק קשיח אחר- 80 GB -התקנתי עליו XP עכשיו אני מחבר את הדיסק של ה60, והוא נהייה לי מחיצה אחת, שאם אני מנסה להכנס לכונן, הוא כותב לי שהכונן לא פורמט וצריך לפרמט... עכשיו אני חייב את המידע שיש בכונן הזה.... כל החיים שלי שם :-\ מה אפשר לעשות?????
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני נימצא בבעיה שאני מחפש כבר הרבה מאוד זמן מישהו שמבין בNASים קניתי NAS lenovo EMC PX6-3000D לאיזה פרוייקט שהיה אמור להיות ועוד לפני שזה התחיל זה נפל. הNAS חדש לא היה בשימוש אני מחפש מישהו שבאמת מבין בהגדרות של הNAS ויכול לעשות לי הגדרות, כמובן בתשלום אם יש פה מישהו כזה אני אשמח שהוא ישלח לי הודעה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי דיסקים קשיחים ישנים מלפני שנתיים עד עשר שנים. אני רוצה לאחסן אותם בדיסק קשיח חיצוני נייד שיש לי, מבלי לחבר את הקשיחים הישנים למחשב. נניח שאקנה מKSP או מכל רשת מקצועית אחרת, איך נקרא הקונקטור שיאפשר לי העתקה כזאת? ידוע לי שיש כזה קונקטור ושמחירו כ -50 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אנשים- שבוע טוב ומוצלח. יש לי בעיה עם כונן הHDD של של סיגייט 250GB SATA2 16MB הבעיה שלי שלפעמים הכונן מאבד מהתכולה המקסימלי שלו- כרגע 218GB מזוהה מה232GB המלא. לפעמים הווינדוס מוצא אותם מחדש ולפעמים הוא מאבד אותם, המצב שראיתי שהנפח מתחיל להיעלם הוא כאשר אני מבצע DEFRAG בAUSLOGIC , אז התחלתי עם 18GB פנוי, בסוף הוא יפול ל3GB פנוי, כ2~3 מגה לשניה נעלמים מנפח הכונן, אני מדבר על הנפח הפיזי הכולל ולא רק המקום הפנוי, כרגע יש לי 3.99GB פנוי(בבוקר היה 5.5GB) ותוכנת TREESIZE מזהה כ214GB של מידע על הכונן - כלומר צריך ליהיות כ18GB פנוי(מה שהיה לפני יומיים ונעלם אחרי הDEFRAG) מכירים את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע עובד ללא מארז ומה שאני צריך זה מארז חיצוני עם קירור לקשיחים מהסיבה שהם מאוד מתחממים בלי מאווררים סביבם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק שמחובר עם חיבור SATA2. השאלה היא דווקא לא לגביו, אלא לגבי ההארדיסק השני: מהמחשב הישן שלי, העברתי את ה-HD שהיה משם אל המחשב החדש, כדי שישמש HD לגיבויים. הדיסק הישן הוא Western Digital, 300GB, עם חיבור IDE. כיוון שה-HD הזה אמור לשמש לגיבויים, אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר ופעיל כל הזמן, אלא ש-רק פעם בחודש, כשאני רוצה לגבות אליו קבצים, אז אחבר אותו, אגבה אליו, ואז אנתק. כרגע אני עושה את זה ידנית: פותח את המחשב, מחבר את כבל ה-Power וכבל ה-Data, מגבה אליו, ואז מנתק את שני הכבלים וסוגר את המחשב. מאד הייתי רוצה פשוט איזה מתג שיהיה מחוץ למחשב, ואוכל בעזרת לחבר ולנתק את ה-HD. האם יש דרך לעשות את זה? אני זוכר פעם, ניסיתי לנתק את ה-HD, ע"י כך שניתקתי רק את…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-