עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אני הולך להתקין שרת עם RAID-Z2 ותוהה אם זה אפשרי. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  4. *פתחתי אשכול דומה בפורום סמארטפונים מכיוון שלא הייתי בטוח לאן הוא שייך. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. קראתי…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. היי!, יש ברשותי מחשב R50E IBM , קניתי לו הרדיסק חדש, התקנה פיזית היא מאוד פשוטה אפילו אין צורך במברג. הבעיה היא שאני צריך לפרמט את הכונן החדש לתקן ACCESS IBM ואת זה אני לא יודע לעשות. IBM רוצים על זה 250 ש"ח, אני קמצן מידי. מצאתי באינטרנט את המאמר הבא: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-55165 אבל לא בטוח עד כמה זה מה שאני צריך. מישהוא יכול לעזור לי בנושא? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. יש לי כרגע שני מערכי RAID האחד בעל שני דיסקים 1.5TB ב-RAID0 ומערך נוסף של 2 דיסקים ב-RAID1. לאחרונה הלכו לעולם שני דיסקים, אחד בכל אחד מהמערכים. אומנם אני יכול לגשת לנתונים אבל המערכת מתריעה זה זמן מה ששני הדיסקים ברמת Degraded ומומלץ להחליפם. אני מעוניין לבנות מערך של 8-10TB בסך הכל ואני מחפש את הפתרון הזול ביותר וגם הפשוט ביותר. אני יוצא מנקודת הנחה שדיסק באיכות סבירה של 2TB עולה כ-450₪, ובמידה והוא מתקלקל אני פשוט מחליף אותו, ואם זה בתקופת האחרויות ההחלפה היא בחינם. לאחר מכן המחירים בטח ירדו, אז העלות של תחזוקת המערכת צריכה להיות לא גבוהה. המטרה העיקרית שלי היא אחסון מדיה (סרטים, טלויזיה, מוזיקה) וכרגע הכל מאוחסן על מחשב העבודה העיקרי שלי, משהו שהייתי רוצה להימנע ממנו,…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. כפי שכתוב בכותרת, האם כונן דיסקים רגיל (או DVD לצורך העניין) יצליח לקרוא מיני-דיסק?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. שלום לכולם!. יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום... תודה.. ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by dor18,

מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by iyehuda,

קנית חבילה הקוד של הדיסק הוא TTH01 זה TY ? נ.ב ניתן לצרוב איתם ב X16

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by Idan-h,

כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by parker,

nt

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by ^Z^,

שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שלום. קניתי את הצורב הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695129# לוח האם שלי הוא זה : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1245&maincat_no=1&cat2_no=171# (יש כאלו שיגידו שזה כבר הטעות הראשונה שלי בקניית לוח אם MSI) מערכת ההפעלה היא ויסטה. בכל אופן, הצורב עובד בווינדוס רק כאשר אני מגדיר בביוס באפשרות RAID MODE שהשיטה שהצורב יעבוד היא : AHCI באפשרות של RAID MODE יש לי רק את האופציות הבאות : SATA RAID RAID MODE AHCI אין לי שם את האפשרות DISABLE RAID!! אז הצורב עובד רק שאני בוחר באפשרות AHCI. אם אני בוחר ב-SATA RAID אז הצורב לא עובד בוווינדוס. האם זה נורמלי ותקין שהצורב יעבוד רק שאני מגדיר בביוס שיעבוד בשיטת AHCI ? האם זה תקין\נורמלי…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by smarter,

שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!

24. Started by sagioto,

שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?

25. Started by bigdady,

מה עדיף צורב של teac או של liteon ? אקבל בחום המלצות על צורבים אחרים במחרים זולים. אשמח גם אם תוסיפו ביקורת על החברה aopen והצורב שלה. והאם כדאי לקנות צורב וdvd ביחד כלומר combo . אם כן אז איזו חברה?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים