אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
:kopfpatsch: ולמי שלא הבין את "מצוקתי": קניתי מחשב חדש עם חיבורי SATA , אולם נשארתי תקוע עם הדיסק הקשיח הישן (IDE). כיוון שהדיסק בגודל 120 ג'יגה, פשוט חבל לי עליו, ואני רוצה לחבר אותו בחיבור חיצוני לכניסת ה-USB במחשב, כדי שאוכל להשתמש בו לגיבוי. אודה אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות : א. איפה אוכל לקנות כבל IDE ל USB כדי לחבר בחיבור חיצוני את הדיסק קשיח לכניסת ה USB במחשב השולחני ? (- אני מעדיף כבל, ולא מארז). ב. האם כבל כזה מספיק, או שיש צורך לחבר את הדיסק גם למתח המחשב. ג. האם יש מישהו שכבר עשה זאת, ויכול לספר איך זה עובד, מהירות, ועוד. תודה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב אני נתקל במספר בעיות מעצבנות ומטרידות: 1. יש לי שני שני כונני CD-ROM: רגיל וצורב. מדי פעם, כשאני עושה ריסטרט למחשב, פתאום אחד מן הכוננים לא מזוהה ע"י Windows (יש לי XP), ואני חייב להיכנס ל-Device Manager ולעשות Detect new devices כדי שהכונן יזוהה. 2. אחד מן הדיסקים הקשיחים שלי (ששמורים עליו כל המסמכים שלי!) סובל מאותה בעיה של חוסר זיהוי, רק שהפעם זו בעייה יותר בסיסית, ולא רק בעיה ב-Windows. אפילו בביוס הדיסק הזה לא מזוהה כשהבעיה קורה, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא לכבות את המחשב ולהדליק אותו לאחר כחצי שעה. יש לציין שחוץ מן הבעיה הזו, הדיסק הקשיח הזה עושה בעיות נוספות: קבצי הרצה של תוכנות התקנה פשוט נפגמים על הדיסק הזה לאחר כמה הרצות, ואני חייב להוריד …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היה לי כונן C 40GB שמו לי כונן H 80GB והעתיקו את כל הקבצים שהיו ב-C ל-H איך אני מוחק את כל התקיות ב-C ??? Program Files ו-WINDOWS
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רגע לפני שאני פותח את המחשב יש משהו שאני צריך לדעת כדי לא ליצור בעיות בהתקנת דיסק קשיח חדש? פשוט לחבר אותו למקם ולפתוח את המחשב? או שיש לעשות משהו בביוס ? WD 80 ג'יגה SATA יפעל כסלייב תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה סרטים בפורמט svcd אני יכול לצרוב על דיסק dvd של 4.7? ואיך עושים תפריט לדיסק שיש בו כמה סרטים?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אנשים אני חייב צורב די וי די ואני לא יודע איזה מהם לקנות מבחינת מחיר שלושתם בסביבות ה350 שקל אז שכל אחד ירשום את דעתו, וזה יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים קניתי את הצורב הנ"ל ב 250 שקל(באריזה מקורית) עכשיו רציתי לדעת האם הצורב הנ"ל איכותי או שאינו טוב כל כך... האם כדאי להחליף לחברה אחרת או לדגם מתקדם יותר כגון 1653S או 1673S
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i can buy here the latest internal dvd-rw from lacie 16x16 for 130$ or the external d2 for 200$ the problem is that the software and the drivers arein japanses and there is problems with the english xp. is there any why the download all the softwares and drivers IN ENGLISH? i can also buy the latest pioneer for 110$. thx for the help. plz write IN ENGLISH cause i cant see hebrew!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל ונגיד הורדתי סרט dvdrip של 700 ממגה יש אפשרות ליצרוב לדיוידי בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
מה עדיף ? שניהם עולים בדיוק אותו דבר 530. ה NCQ זה סוג של RAID לא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול: למה לרוב ממליצים פה על מדיות DVD-R/W בשביל תאימות משופרת? הרי אפשר לקחת DVD+R/W ולעשות Bitsetting ל- DVDROM, ואז סביר להניח שזה יעבוד על כל נגן וכונן DVD (גם ביתיים) ואפילו PS2 לא פרוץ. אגב, יש לי nec3520. מדיות איכותיות אני קונה TY02 (וורבטים 8x מדרגה שחורה) אבל הן יקרות (סרטים, גיבויים חשובים) נגיד אני רוצה לעשות צריבה "רגילה" או "שגרתית", איזה מדיה לקנות? (גם cd-r וגם dvd). שמעתי המלצות על Ritek.. למישהו יש עוד עצות? - מה זה riplock? - מה זה regions? תודה מראש מאור
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נראה סבבה, עם מערכת קרור ממש נחמדה. http://www.cdfreaks.com/article/193/1
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא מזמן התקנית את hdd health ושאומרת לי מה הטמפרטורה אבל אני לא יודע מה נחשב לטוב או רע.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
sorry for writing in english, im surfing through winXPE cd so i don't have hebrew keyboard... i got WD80GB with 8mb buffer. one got broken after 9 months and now the second one after 10 months what could be the reason for this ? i have no idea what is wrong and why its keep hapening... you can write back in hebrew i can read it.... my PC : Amd 2400, NEC3520, Cd ROM, 786DDR, Radeon9100 and a generic Power supply... if any one knows what could be the problem so i would stop replacing hd's i will be gratefull... thanks and happy passover...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כנראה שסוני וטושיבה הפסיקו את המאבק הטיפשי הזה, ובמה שנראה כמו הרעיון הכי הגיוני בהיסטוריה, משתפות פעולה ביצירת פורמט חדש שמשלב רעיונות משני הפורמטים המתחרים. שום דבר עוד לא סגור, אבל לפחות שני הצדדים מבינים שזה רעיון טוב. סוף המאבק? הפורמט המשותף תודה לחדשה בעין הדג שהפנתה אותי לזה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-