עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by galCool,

אפשר לנעול כונן שלא יהיה אפשר להתקין עליו? אם כן איך? תודה!!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by .AloN,

אחרי שאני מרכיב את הכונן השני למחשב (אגב זה משנה אם הכבל IDE מחבר על הסידי+הארדיסק או הארדיסק+הארדיסק ?) אני צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שיחפש את הכוננים הקשיחים, אחרי שהוא מצא Windows אוטומטית קולט אותו נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by NETANELKOREN,

איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by samitc,

היי, חושב לקנות ssd חדש למחשב מה עדיף (כולל ההבדל במחיר)? Samsung 850 EVO 500GB https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156151&ignorebbr=1 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BreezeNET,

קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by vineryt,

יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)

9. Started by udi,

שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה

10. Started by cool_boy-PP,

טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by Inzagi,

http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. Started by hanan13,

שלום חברים. יש לי מחשב חזק מאוד לעבודות עיצוב גרפי ומשחקים. icore 7, 12 m ram... אני כיום עובד עם ארבעה דיסקים קשיחים: 2 טרה, טרה, 2*500. הדיסקים כבר ממש מלאים. אני רוצה לפרמט את המחשב. בשביל לחסוך זמן, במקום לגבות הכל ולפרמט את הדיסק של ה 2 טרה (זה הדיסק הראשי שלי) אני מעדיף לקנות דיסק חדש ולהעתיק אליו את הקבצים אחרי התקנת הוינדוס. אני רוצה להחליף את הדיסק הראשי שלי לדיסק 2 טרה או 3. חשוב לי מאוד מהירות העבודה של הדיסק כי כיום הדיסקים הקשיחים הם צוואר הבקבוק שלי במחשב. אשמח להמלצות על דיסקים מהירים, אמינים ולא יקרים. לא בא לי להשקיע 1600 ש"ח על דיסק. תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by HazardManiac,

קניתי SSD והתקנתי אותו במחשב, הביוס קולט אותו אבל אבל המחשב לא עולה במצב של AHCI. *מערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן קשיח ואני לא מפרמט אלא מעביר לSSD. עזרה בבקשה. ד"א הwindows גם לא קולט את הכונן למרות שהביוס כן.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. ^ ערב טוב ותודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?

17. Started by tiger2014,

התחדשתי ב SSD EVO 120 GB איך אני מתקין עליו ווינדוס? לחבר אותו למחשב וללוח אם אני יודע איך משנים את הכונן שיהיה ACHI? עושים את זה לפני התקנת ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  18. Started by D-Bang,

מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?

19. Started by 00Amir,

אני רוצה לחבר מערך RAID 0 לכונני הפעלה שלי כל הזמן מדברים על זה שאם כונן אחד נופל אז הלך כל המידע. במשך כל התקופה שיש לי מחשב שזה בערך מתקופת ה 286 בחיים לא נפל לי הHDD. למה בכלל שיקרה לו משהו ? בגלל בעיות מתח? קצרים? מה זה בכלל "כונן שנפל" ? האם הכונן נהרס לגמרי או שרק הקבצים שעליו? אפשר לפרמט ולהתחיל מחדש? או לזרוק לפח? יש לי עדיין כוננים עתיקים - אני מדבר על כונני 6gb שעדיין עובדים. מה הסיכוי שיפלו לי הכונני SSD?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. איזה דיסק חיצוני נייד בנפח של 1T יהיה מתאים להתחבר לאקסטרימר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by Hatori_Hanzo,

מבקש לדעת דחוף לצורך רכישה במבצע בבלאק פראיידי אפשר להתקין את הכונן הזה: https://ocz.com/us/ssd/rd400-ssd על הלוח הזה: https://www.asus.com/il/Motherboards/Z170-K/ ולהתקין עליו ווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. ברשותי כרגע הארד דיסק 250GB עם מחיצות של 80 ו-160 ג'יגה. אני רוצה לשכפל אותו להארד דיסק חדש בנפח 500GB כשאני משאיר מחיצה אחת כמו שהיא ואת המחיצה השנייה מגדיל בהתאם להפרש בנפח שאני מקבל. (המחיצה שאני משאיר כפי שהיא, היא זאת של מערכת ההפעלה) הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kw,

יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.