אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי צורב SATA חדש לגמרי , מהקופסא יש לי לוח תומך SATA 2 הקבלים SATA/POWER חדשים , ניסיתי להליף קבלים לא עזר שיניתי את המיקום של כניסת ה - SATA ,הלפתי בין הדיסקים הקשיחים לצורב ועדיין שום דבר. הצורב לא נדלק , לא מזוהה. ככל הנראה בעיה פנימית? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחקתי הרגע קובץ ורוקנתי את סל המחזור יש איזושהיא דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה דיסק קשיח. השאלה שלי היא האם קל להתקין דיסק קשיח ואיך בדיוק או שזה מסובך ועדיף לשלם ולתת ל"מומחים" ?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן חברה', היום בבוקר קמתי ושמעתי רעשים מוזרים בוקעים מהמחשב שלי, כשבאתי לראות מה קורה איתו, היה כתוב על המסך "Could not find bootable device". עשיתי ריסטרט למחשב ובעלייה שלו (במסך של ה BIOS) הוא עושה שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה ואז דממה, ולאחר מספר שניות שוב מופיעה ההודעה הנ"ל על המסך. נכנסתי להגדרות ה BIOS שלי וראיתי שהוא לא מזהה את הכונן עליו יושב הוינדוס שלי. הכונן המדובר הוא מסוג WD-1600JS. ניסיתי להחליף כבל נתונים, כבל חשמל, החלפת מיקום של הכבל נתונים בלוח האם, אבל שום דבר לא עזר והמחשב עומד יתום וגלמוד בלי חיים. אני חייב לציין שיש לי עוד כונן שעד עכשיו השתמשתי בו לגיבוי בגודל 1TB, אבל אם אכן הכונן שלי מת אני אאלץ להתקין עליו את הוינ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני צריך הרד דיסק טוב 250 או 320 ג'יגה..(תלוי לפי המחיר) אני צריך שיהיה חזק כי אני בונה מחשב חזק..(,e6600, ABIT 680i mobo, 8800GTS EVGA KO, g.skill 240pin 2X1GB 800Mhz) אני רוצה שהוא לא בטעות יגרום לחוסר ניצול של המעבד.. ראיתי באתר של פנדה שהם מסווגים את זה ל SATA 2 ול RAID....מה ההבדל? והאם 16MB? והאם כדאי לקנות רק Westran Digital או שאין בעיות עם חברות אחרות שזה יוצא יותר זול? ראיתי ש320 אם אני לא טועה רייד עולה 640 ש"ח השאלה אם אני יכול להשיג כזה ביותר זול..חברה אחרת או משהו..אני מעדיף לא יותר מ 600 שקל הרד דיסק ואם הייתי יכול 500 בלי לרדת באיכות הייתי שמח.. תודה על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , הוספתי hard disk למחשב קיים בחיבור sata , חיברתי לו חשמל וכבל sata , ועכשיו הוא לא מופיע בMy Computer , האם אני צריך להגדיר באיזשהו מקום שקיים הרדיסק חדש? (קראתי בFAQ על הגדרה של הרדיסק שצריך להתקין איזה משהו דרך דיסקט אבל האם זה רק להרדיסק ראשון?...) אשמח להסבר , פשוט פעם ראשונה שאני מוסיף זכרון למחשב..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD עם חיבור SATA2, אני רוצה לחבר את ה-HD הישן שלי שהוא IDE, אך כאשר אני מחבר אותו במקום הצורב, בעת הפעלת המחשב אני מקבל צפצופים או שהמחשב נתקע על המסך הראשון של המחשב. נסיתי לגמפר אותו בכל דרך אפשרית / לבחור ב-BIOS שלא יזהה את הכונן... שאני מנתק את SATA ומחבר רק את IDE - עובד כמו גדול. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-