אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקבל המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בנפח 160-500GB הגודל לא חשוב(2.5 אינץ או 3.5 אינץ) והחברה... איזה חברה מומלצת?!?!? נ.ב הדיסק יהיה לשימוש בתוכנות גרפיקה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את הDMA דרך מנהל ההתקנים (מישהו מכיר שיטה אחרת?) ביצועי הקריאה של הכונן מאוד נמוכים אבל בצריבה הוא בסדר גמור כבר שנה של צריבות בלי דיסק אחד דפוק ;D הכונן למעשה קורא יותר נמוך משהו יכול לצרוב... והוא צורב מעולה.... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בצורב DVD בעל חיבור IDE (ATA). חיפשתי ב ZAP ומצאתי צורב מומלץ של חברת ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678795 השאלה שלי היא אם לצורב הזה יש חיבור ATA מלבד ה SATA. במידה ואין חיבור כזה, אני אשמח לקבל המלצות לצורב DVD טוב אחר עם חיבור ATA (בטווח מחיר של עד 200 שקל). תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-