עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mpro,

שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by SensatioN,

שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by shahar07,

כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by ProVoker,

הבעיה קיימת כבר הרבה מאוד זמן הצורב צורב כרגיל על כל המדיות וקורא את כולן גם בסדר הבעיה שלו היא בקריאה של DVD-R הוא פשוט לא מזהה שיש קבצים בפנים, הוא צורב כמו שצריך אבל לא מזהה את הקבצים הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל דרכה את הקריאה זה להשתמש בתוכנה בשם isobuster אבל אני מחפש פיתרון נורמלי יותר לבעיה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by parker,

nt

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by hagay21,

אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by mandarin,

ראיתי את המומלצים אבל לא הגעתי למסקנה אני מחפש צורב טוב מהרשימה פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 שיש תחת כונן אופטי שיהיה כמובן ב SATA

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by pr0zaq,

אהלן חברים יש לי כונן SSD שעליו מותקן מערכת ההפעלה וקיובייס (המחשב מיועד לעריכת אודיו ) ועל Seagate Backup Plus 3TB כל הסמפלים פלאגינים וכל התוכנות שלא קשורות למערכת ההפעלה , אני מקבל מהירויות ממש איטיות (העברת קבצים עד 18 מגה לשניה וגם פחות לא משנה אם זה מחובר בUSB3 או 2) ומלא תקיעות בעבודה עם סמפלים או כל מה שיושב על הכונן ! ניסיתי לבצע בדיקה ב HD TUNE וזה לא נותן לי ... וגם מזהה לי את הכונן בתור כונן של 375 ג'יגה . יש לי מחשב סבבה לגמרי : i5 3570 3.4GHZ 16GB DDR3 1600HZ ga-b75m-d3h חייב לתקן את הבעיה ! תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by eyal_e,

שלום, אני מעוניין לקנות HD ל- HTPC. ראיתי המלצות על SAMSUNG או WD אבל הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והאותיות. מעוניין ב- 500G - 750 G שיהיה שקט. עד 700 ש"ח. רכשתי מארז ANTEC 2480. תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by עקרב,

יש לי בנייד 2 מחיצות (ככה זה בא) והבעיה היא שהמחיצה של ה-windows וכל התוכנות היא רק 6 ג'יגה והמחיצה השניה היא 40 ג'יגה בערך. אז איך אני יכול לאחד את המחיצות?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by bd,

WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. 2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by rankazan,

1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. אני מחפש צורב DVD עם חיבור SATA ואפשרות LIGHT SCRIBE מצאתי רק דגם אחד שנמכר בארץ שמגיע עם שני האפשרויות האלה והוא דגם DRW-1814BLT של חברת ASUS אבל אני מעוניין לדעת האם יש דגמים אחרים שאפשר להשיג בארץ למיטב ידיעתי לא קיימים הרבה דגמים של SATA + LIGHT SCRIBE בחבילה אחת

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שימו לב שבחישוב מהיר יוצא כי חסר לי 8 גיגה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים