אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. לפני מספר ימים גיליתי כי באחת החנויות נמכרים דיסקים קשיחים חיצוניים של חברת Verbatim. אני יודעת כי דיסקים לצריבה של חברה זו נחשבים מאוד איכותיים, השאלה שלי האם הדבר נכון גם לגבי דיסקים קשיחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי עד כמה ניתן לסמוך על dvdrw בתור מדיית גיבוי? (של verbatim) המטרה שלי היא פעם בחודש למחוק את המידע ולהעתיק אליו קבצים מעודכנים הגיבוי הזה הוא גיבוי לגיבוי שנמצא אצלי בדיסק הקשיח והמטרה שלי היא להכין שני DVDRW כאלה כל פעם מה דעתכם? האם יש הגבלת מחיקה/כתיבה על מדיות כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המתאם הזה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
- 2 followers
-
-
היום קניתי WD blue 500gb. לאחר הפעלה של המחשב אין את הכונן החדש ב"מחשב שלי", למרות שהוא מזוהה בלוח בקרה, וב speedfan. נכנסתי לביוס, שם הגדרתי שהכונן הראשי יהיה הישן, והחדש יהיה שני. מה עשיתי לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם קונרו E6300 ולוח של ABIT וניסיתי להתקין ווינדוס והוא כותב לי אחרי שהוא מריץ כמה דברים ובכלל לא מגיע לשלב שיוצרים מחיצה. הוא אומר שהוא מנסה להגן על המחשב מפני תקלה או ווירוס וזה מין מסך כחול כזה עם הרבה נתונים בחנות אמרו לי שאני צריך לעשות דיסקט עם הדיסק המקורי של ABIT בשביל להפעיל אימולטור או משהו כזה לSATA מה צריך לעשות ואיך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מדובר בכונן DVD של LG מדגם GDR-8163B. ועם איזו תוכנה אפשר לראות את מהירות ה-Rip(האם אפשר עם Nero,או שצריך תוכנה אחרת)? באופן רגיל לוקח לי כחצי שעה לעשות Rip לסרט DVD מלא. כמה זמן זה יקח פחות או יותר לאחר ניטרול ה-Rip Lock? בתודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בכונן C יש לי 20 GB , במאפיינים של הדיסק אני רואה שפנוי לי 2 GB בעוד שכשאני סוכם את כול הקבצים שעל הדיסק נראה שהכול תופס לי גג 5 GB , מה קרה ?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לעת עתה מתברר שלא כ"כ ... https://www.backblaze.com/blog/are-ssds-really-more-reliable-than-hard-drives/ בקיצור, יש מקום לשיפור בפרמטר הזה ....
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-