אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש הארד דיסק WD SATA ולוח אם של MSI בביוס הוא לא מזהה את הארד דיסק ,כמובן שהמחשב לא עולה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקבל המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בנפח 160-500GB הגודל לא חשוב(2.5 אינץ או 3.5 אינץ) והחברה... איזה חברה מומלצת?!?!? נ.ב הדיסק יהיה לשימוש בתוכנות גרפיקה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי!, יש ברשותי מחשב R50E IBM , קניתי לו הרדיסק חדש, התקנה פיזית היא מאוד פשוטה אפילו אין צורך במברג. הבעיה היא שאני צריך לפרמט את הכונן החדש לתקן ACCESS IBM ואת זה אני לא יודע לעשות. IBM רוצים על זה 250 ש"ח, אני קמצן מידי. מצאתי באינטרנט את המאמר הבא: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-55165 אבל לא בטוח עד כמה זה מה שאני צריך. מישהוא יכול לעזור לי בנושא? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני אוטוטו קונה HD חדש ועד עכשיו רציתי לקנות את ה SEAGATE 500GB 32MB המדובר. אבל התחלתי קצת לחשוש לפי תגובות בפורומים שהסידרה הזאת כנראה דפוקה. ואז הבנתי שמתחילים להגיע דיסקים של 640GB שהם למעשה 2 פלטות של 320 והבנתי שהם גם מהירים יותר ושקטים יותר וחיכיתי ל SEGATE 640 , לא מצאתי חנות שמוכרת. האם משיהו מכיר חנות שמוכרת והאם למישהו יש ביקורת עליו לבנתיים ראיתי את ה Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM שמחירו 450 ש"ח , יש למשהו ביקורת עליו . יהיה ממש נחמד לראות השוואה בינו לבין ה SEAGATE 640 תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וחשוב לי מאוד השקט. לא משנה לי אם זה 320GB או 500GB. מקריאה בפורומים בחו"ל ה - Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ הוא דיסק קשיח שקט ובעל ביצועים טובים, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכוננים המכאניים החדשים של החברה בנפח שמותח את טכנולוגיית CMR כמעט עד הקצה מוצאים את דרכם גם אל תצורות חיצוניותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-