אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, מקצת חיפושים שערכתי בגוגל הבנתי שלא ניתן לבדוק טמפ' של הארד-דיסקים המשורשרים ב-RAID. מישהו יודע במקרה אם זה נכון? או אם לא, אשמח לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בידי הארד דיסק חיצוני בגודל 300 GB. מלפני כמה ימים הוא נפל ממטר~ על הרצפה. הכונן אמנם לא נשבר ומבחינה חיצונית נראה בסדר, אך בהכנסתו למחשב ניתן כבר לשמוע רעשים חלשים של היד קריאה/כתיבה. בנוסף לכך, העברת קבצים מהכונן או לכונן לוקחת הרבה מאוד זמן ולפעמים בכלל לא מתבצעת. השאלות: 1. האם יש דרך שבה ניתן לתקן את הכונן? אם לא, האם אפשר לשחזר/להעביר את המידע שעליו לכונן אחר/מחשב? 2. בין כה וכה, אני מעוניין לרכוש הארדדיסק חיצוני חילופי, מינימום של 300 GB שוב. יש המלצות? תקציב עדיין לא ידוע.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמה מחיצות רצוי לעשות ב500 ג'יגה? אני יודע שאין מספר מסויים אבל מה עדיף? בעיקר יהיו על הדיסק שירים משחקים וסרטים. חשבתי לעשות מחיצה אחת של 50 למערכת ההפעלה, ועוד שני מחיצות של 225 כל אחד. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עדיין לא הספקתי להשתמש בדיסקים החדשים שקניתי של VERBATIM תוצרת טאיוואן אבל מה שכן שמתי לב שעשיתי BENCHMARK מסוים של הנרו שיש לי קפיצות ב BUFFERRATE עכשיו איך אמורים לסדר את זה? זה אמור להיות כל הזמן על 100% בעיקרון לא? קשור לזה שהצורב הוא על MASTER או על המשני ב IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
סוף סוף הצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי אך נתקלתי במספר בעיות. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק של 400 המחולק לשתי מחיצות של 200 1. מהירות העברת נתונים נמוכה הרבה יותר ממה שציפיתי. כאשר אני מריץ את HDTune 2.53 מתקבלות התוצאות הבאות: Transfer rate (min) Transfer rate (max) 50M Transfer rate (avarege) 26M Accesse time 14mSec. העתקת נתונים בין דיסק רגיל ל RAID מתבצעת במהירות של 10 מגה לשניה בלבד. האם זו מהירות נורמלית? 2. לאחר נפילת מחשב, תוכנת ה RAID manager עולה ומתחילה לנסות לתקן את ה RAID. מכוון שלוקח לה ל…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-