עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי הארדיסק נייד של adate והבעיה איתו שהוא מוגבל להעברת קבצים עד 4gb עכשיו אני יודע שכדי לשנות את זה שלא יהיה מוגבל הוא מצריך פרמוט או שמספיק אתחול ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים

3. Started by NoNiNatioN,

שאלה! האם פרמוט מחדש של כונן קשיח יכול להזיק לו בצורה פיזית? ??? ??? ??? תודה רבה :-*

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום 8) מצאתי כונן חדש בבית וחיברתי אותו, הוא מזוהה בביוס והכל טוב ויפה, אני רוצה לפרמט אותו וכמובן לעשות מחיצות, אנלא רוצה להתעסק עם דברים שקשורים לפלופי! הבנתי שיש תוכנות כמו MaxBlast ו-Partion Magic, אשמח לקבל לינקים והסברים על איך לפרמט ולעשות מחיצות בכונן החדש. תודה.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  5. דיסק קשיח חדש בודד במחשב, איך ניתן לעשות לו פרמוט מלא לפני התקנת וידוס 7? דרך ההתקנה של הוינדוס ניתן לעשות רק פרמוט מהיר...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by netanel1,

כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. לפני הפרמוט היו לי שתי מחיצות בהארד דיסק, זהות בגודלן פחות או יותר. הכנסתי את הדיסק של Win XP כדי לפרמט את שתי המחיצות, לאחד אותן ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במהלך ההתקנה מחקתי את המחיצה המשנית, ומאז נעלם לי בערך חצי מנפח האחסון של ההארד דיסק. פרמטתי מחדש את המחיצה הראשית כ-NTFS, התקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי את Partition Magic אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. כרגע המחשב לא מכיר לדעתי את נפח האחסון ש"נעלם". איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  8. רק אחרי שפרמטתי והתקנתי שוב את הווינדוס אז הוא עלה במחשב השני יכול להיות שהלוח אם לא זיה אותו בגלל שהתקנתי את הווינדוס ממחשב אחר?

9. Started by צביקה3,

יש עכשיו מבצע באמזון על כונני SSD, אני קניתי כונן SanDisk Ultra II 128GB שעולה בארץ 400 ש"ח במחיר של 280 ש"ח (כולל משלוח). בקשר לאחריות - ביררתי עם סאנדיסק ואפשר לממש את האחריות גם בישראל. לפי הביקורות הכונן הזה מתחרה ב-Samsung 840 EVO וב- Crucial MX100. מומלץ לכל מי שצריך SSD בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אצלי יש רפטור אחד - WD Raptor 10K RPM SATA . מוציא 33 MB/s בסנדרה MAX3 . קצת נמוך .. ועוד אחרי פירמוט אבל אין מה לעשות. פרסמו את שלכם:

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש (למחשב חדש יחסית - בן פחות משנה) בתוספת להרדיסק (160G) שנקנה ביחד עם המחשב,מחיר בסביבות ה- 300 ש"ח, גודל ההרדיסק שאני מעוניין בו הוא 250G, לא חושב שאזדקק ליותר מזה. . אין שימושיים קיצוניים במחשב - בעיקר אינטרנט, סרטים,WORD וקצת תוכנות ללימודים אם אתה מכיר -ORCAD , MATHEMTICA, MATLAB החנות שאני מתכוון לקנות בה היא : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399. תודה עדי

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Adir Cohen,

שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Mr Melada,

אהלן, היום תוך כדי עבודה על כונן E: המפורסם שלי, הוא החליט להיעלם כלא היה. הוא לא מופיע במחשב שלי, וגם לא בכוננים שהביוס מציג כשהמחשב עולה. יש לציין כי כשניקיתי את המחשב והדלקתי אותו, הכונן גם כן נעלם, אבל אז אחרי שפתחתי את המחשב שנית וחיזקתי חיבורים, הכל הסתדר. (מאז עבר חודש) ניסיתי גם היום לחזק את החיבורים של ההארדיסק, אך שום דבר לא עזר. אז: -יש למישהו רעיון או פיתרון קסם לפני שאני מבזבז כספי על טכנאי? -האם יש סיכוי שההארדיסק שבק חיים בלי שום סיבה? -האם להכניס אותו למארז כוננים ולחבר לUSB יכול להעלות את הסיכויים לשחזר את המידע בו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. החברה האמריקאית שמציעה נכון להיום את הכוננים המשתלמים ביותר בשוק בדור ה-Gen 4 מתכוננת להשקה הראשונה שלה עבור הדור הבא, עם מהירויות העברה של עד 12,400MBpsלכתבה

19. Started by miim17,

למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by kubeb2112,

היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by Blotus,

שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה ליצור פתרון NAS בנפח 1TB במחיר נמוך ככל האפשר, יש למישהו רעיונות איך?

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים