אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה כונן CD במחשב נייד ישן (Armada 1592D) שבק חיים. שאלתי היא האם כל סידירום למחשב נייד יתאים או שיש סטנדרטים שונים?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
קניתי חשב חדש היום וכבר אני מתחיל לקבל שגיאות. מדובר בדיסק קשיח של סמסונג 120 גיגה. להלן ההודעה: PRI MASTER HARD DISK: S.M.A.R.T STATUS BAD; BACUP AND REPLACE. PRESS F1 TO RESUME
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה זה DMA? מה זה UDMA? אני יודע שראשי התיבות של DMA זה Direct Memory Access, ו-UDMA זה Ultra DMA. אבל אני לא ממש יודע מה פירוש הדבר. מה בדיוק ההבדל בין PIO ל-DMA? בכמה מסתכם ההבדל במהירות? איזה סוגים של DMA יש, ומה ההבדל ביניהם? אני מניח שאם אני מגדיר כונן כ-DMA, אז הוא אמור לעבוד יותר מהר. האם הדבר נכון גם לגבי כוננים אופטיים וגם לגבי דיסקים קשיחים? האם כדי שהכונן יעבוד יותר מהר, שני הכוננים שמוחברים על אותו כבל צריכים להיות מוגדרים כ-DMA, או שאפשר להגדיר רק אחד מהכוננים כ-DMA? איך אפשר להגדיר כ-DMA דיסקים קשיחים שמחוברים לבקר PCI IDE? החל מאיזו שנה תקן ה-DMA קיים בתפוצה נרחבת? האם אני יכול להסיק שכוננים אופטיים ודיסקים קשיחים שנקנו לפני 3 שנים בערך תומכים ב-DMA ואין חשש…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה רווחת הדעה (מפי מומחים דוקא), שלפיה אין טעם לעשות פרטישן ולחלק את הדיסק למספר חלקים, אלא עדיף לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן. לפי דעה זו, הסיבה המקורית שבגללה נאלצנו בעבר לחלק את הדיסק למספר חלקים, היתה בשל מגבלות חלונות 98, שלא היתה מסוגלת לזהות דיסקים גדולים. עתה ב-XP אין בעיה כזו, ויש שטוענים שחלוקה של הדיסק למספר חלקים רק פוגעת בביצועים ובמהירות קריאת הקבצים. האם אכן כך הדבר ? האם עדיף היום לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן למספר חלקים ? הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בענין.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
צרבתי אתמול סרט על מדיה של VERBATIM DVD-R בכפול 8 עם הNEC 3520 וFIRMWARE 3.04 הרשמי של NEC . לאחר מכן הרצתי בדיקה עם DVDINFO וזה מה שקבלתי לפימה שאני מבין זה ממש לא משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 47 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הFoxconn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 אל תתיחסו לתמונות הקטנות בקישור [שיש מקום רק ל2 CD] ביקורות עליו [טובות מאוד]: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16811153027 רק 240 שקל לעומתו הסופרטאלנט ארמור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6370 95 שקל יותר. כדאי להשקיע בסופרטאלנט? ולא משנה לי שהספק הוא ג'נרי בשני המקרים, אני עובד הרבה זמן עם ספק 350W של סאנשיין קומה והכל פועל מעולה עם OC. או שכדאי לקחת את העסקה של הFoxconn, להזכות על הספק, נגיד 60 שקל מינימום, יוצא 180, ולהוסיף ספק Hec 300ART ב160 ואז יש לי מארז Foxccon עם ספק He…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני קראתי פה כמה תגובות וראיתי שכמה אמרו ש wd הדגם של 160 גיגה לא מוצלך במיוחד ולא מומץ לקניה בתגובה אחרת ראתי שמשהוא רשם שwd חברה אמינה וטובה אבל הדגם הספציפי שלה ל 120 גיגה לא טוב קיצר תוכלו להגיד מה מזה נכון ? ועל מה אתם ממליצים לי יש עכשיו 80 גיגה של ווטרן הייתי רוצה להוסיף עוד 80-160 אני חושב יותר בכוון של 160 אז ככה לא איכפת לי משקט קצת איכפת לי מהביצועם אני מתקוון מהמהירות אבל לא נראה לי שאני אשים לב לשיוני קטן כי כמו שהבתי כל החברות כימת שוות במהיורתן העקר שיהיה אמין אז תנו לי את אכי טוב בחינת כסף/תמורה בתמורה היתיחסו לאמינות ולאיכות ... שמעתי גם שwd לא מחזיקים הקבה זמן אם עושים הרבה פורמטים ושבקטע הזה seagate עדיפים ... אז על מה אתם ממליצים? אה שכחתי לציין ש…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי שעון של חברת Xonix http://www.xonixwatch.com/ רציתי לדעת בבקשה מי היבואנים שלהם בארץ מי שיודע בבקשה שירשום ואם יש טלפון אני ישמח מאוד לקבל אותו תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק 120 גיגה וחיברתי אותו למחשב ושמתי אותו בלי לחלק על NTFS והמחשב פועל לי ממש ממש גרוע איך אני מסדר את זה ואיך כראי לי לחלק את ההארדיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מקוה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אנא הפנו אותי: מזה חודש אני משתמש בזכרון נייד usb משולב בנגן mp3 רדיו וטייפ מנהלים.לפני מס' ימים במהלך נסיון להדלקת הנגן קיבלתי הודעת starting על המסך וזהו...המכשיר תקוע על המצב הזה .כל הפעולות שביצעתי ע'מ להחלץ ובכלל זה החלפת סוללות,חיבור למחשב והתקנת דייבר מחדש וכו' לא הזיזו לו. הוא נותר בשלו.המחשב אינו מזהה את החומרה.כיוון שהמכשיר נקנה בחו'ל אז אין ספק לפנות אליו ולכן אני תלוי בעזרת אנשים טובים...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אוקי ..אז ככה ...אני רוצה לגבות כמה וכמה דברים מהמחשב שלי על גבי דיסק דוד ( DVD ) עכשיו כשעשיתי זאת צרבתי דרך DATA DVD הכנסתי כל מה שיכלתי וצרבתי , 3.8 מתוך ה- 4.7 עכשיו כשהכנסתי את הדיסק שוב לצורב ורציתי להכניס עוד קבצים ( כלומר שהדיסק אמור להיות פתוח ) אז הצורב לא זיהה לי אותו ...ז"א שנדפקתי עם זה אז מה שאני רוצה לעשות פה אם אפשר בכלל , שאחרי הצריבה הדיסק יהיה פתוח ככה שאני יוכל לגבות עוד קצבים ..האם יש מישו שיודע מזה משו אני אודה לו מאוד תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דחסקים כפולים DVD9 לצריבה מישהו יכול להגיד לי איפה???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-