אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כנראה שארכוש שניים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834132 מצאתי דיל ב 500 ש"ח לחתיכה. בכל מקרה, מצאתי בזאפ כמה וכמה כרטיסים עם שתי יציאות USB 3.0 דוגמת זה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb+3.0+pci+express&orderby=price האם זה פתרון טוב? האם אקבל מהירויות אמיתיות של USB 3? זה משנה איזה אני קונה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש לי שאלה הכנסתי דיסק שקוף (יש כאלה בטוח חבילות של דיסקים האחרון הוא שקוף כדי להגן) והצורב הישמע רעש מוזר (לא של סיבוב) האם יכול להיות שהוא שרף את החלק שבואו כיוון הליזר ועוד שאלה נגיד שהוא פגעה באצמו ועכשיו הוא עובד איך אני יודע אם זה הרס משהו או פגעה בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום. אם אני יודע שאני הולך להשתמש ב-SATA 2 בשביל ה-SSD (כי בזה הלוח תומך), לא עדיף ללכת ישר על SSD שתומך ב-SATA 2 כדי לחסוך כסף? נגיד משהו: http://ksp.co.il/?uin=22180 הרי אם אני משתמש ב-SATA 2 שמסוגל להעביר 280 מגה לשנייה במקסימום, אז CURCIAL M500 או כל SSD אחר טוב יותר לא יעניק יותר ביצועים. לא ככה?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
למרות שהמחשב מזהה אותו והוא נוסף כחומרה חדשה מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, הייתי רוצה לקנות צורב dvd עד 250 ש"ח. בבקשה תנו לי הצעות לצורב טוב , ואיזה מהירויות יש כיום, ומה אני צריך שיהיה לי בצורב שאני קונה. בנוסף לכך עם יש לעם מאמר שמסביר על צורב dvd וכדומה, זה יעזור לי מאוד . בתודה מראש בר-לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, הושק ה-850 EVO לאחר ה-840 שיש לכמעט 100 אחוז מהפורום.. רציתי לשמוע איך הוא ? למישהו יש אותו ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי חבריה כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם, נשים בצד את העניין הכספי (בין שני המוצרים האלה בלבד, ולא אני לא רוצה שרת NAS ייעודי כי אני לא מבין בזה וזה גם יותר יקר לי, כי אני מזמין את הכונן - זה שאבחר - מאמזון ארה"ב בסביבות ה - 1,000 ש"ח). יש לי במחשב בסביבות ה - 5/6 טרה של דברים ואני רוצה לגבות אותם (איבדתי כונן השבוע אז למדתי את הלקח על בשרי/קבציי). אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שאליו אעתיק את כל המסמכים, תמונות, מוזיקה, תוכניות וסרטים שיש לי ולאחר מכן לנתק אותו מהחשמל ופעם בחודש בערך לעדכן אותו בקבצים החדשים שיתווספו למחשב עם הזמן), הניתוק מהחשמל כדי לשמור עליו שיחזיק לי לאורך שנים רבות ולא ייהרס כתוצאה מבלאי שימוש. אז ככה - ראיתי את שני הכוננים שציינתי לעיל - אנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף,המחשב זיהה אותו אך אין לי גישה אליו במחשב שלי. כיצד אני יוצר גישה אל הכונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהי בעייה שאני לא מוצא את הפיתרון: אני רוצה לצרוב וידאו על דיסק DVD-RW במערכת ווינדוס 7, עכשיו כשאני עושה העתק הדבק של הקובץ לדיסק הוא פשוט מעתיק את הקובץ לדיסק (כנראה שגם צורב) אבל כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא לא יכול לקרוא אותו, יכול להיות שזה בגלל שלא צרבתי על הדיסק? (גם רשום משהו לגבי UDF אולי זה קשור?) מה עושים במקרה כזה? תודה לכל התשובות
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-