עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by TNT,

שלום, אני רוצה לקנות צורב דיוידי חיצוני. השאלה שלי היא מה עדיף לקנות, צורב DVD פנימי עם מארז חיצוני , או צורב DVD חיצוני שבא קומפלט כבר עם המארז. השאלה היא לא מבחינת עלות,זה 50 שקל פחות 50 שקל יותר, אלה מבחינה, שביצועים של איזה צורב יהיו טובים יותר? של הדייודי הפנימי עם המארז החיצוני, או של הצורב החיצוני שבא כבר חיצוני, יכול להיות שהוא מותאם מבחינת החומרה\ קושחה להיות חיצוני כך שהוא עובד טוב עם החיבור הUSB מאשר הצורה הפנימי עם המארז החיצוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by tick tak,

היי צורב SATA חדש לגמרי , מהקופסא יש לי לוח תומך SATA 2 הקבלים SATA/POWER חדשים , ניסיתי להליף קבלים לא עזר שיניתי את המיקום של כניסת ה - SATA ,הלפתי בין הדיסקים הקשיחים לצורב ועדיין שום דבר. הצורב לא נדלק , לא מזוהה. ככל הנראה בעיה פנימית? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by ran19,

52X32X52 או 52X24X52 ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by danielzy,

ובכן, ה 500GB של WD שקניתי עם המחשב לא מספיקים לי :> אני מחפש אופצייה אחרת. לא מבין בכלל בכוננים קשיחים, מה שיש לי 500gb 7200rpm 16mb WD :> דגם מדוייק : 5000AAKS. איך הולך ה RAID ? מה אני צריך לדעת ? האם צריך לגבות ? לפרמט ? מפרט בצד.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי הכוננים שלי.. איזה כונן חיצוני עדיף? ואם יש יציאה אחרת חוץ מ USB שאפשר לעתיק נתונים מהר יותר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. אני מתלבט בין 2 מארזים חיצוניים (חשוב לציין שהמארז יעבוד הרבה שעות ואין לי ניסיון עם צריך מאוורר במארז או לא) : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=360SU2&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=247 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12952&catid=73 ניסיתי למצוא מארזים של TT מישהו יודע עם משהו מחזיק אותם בארץ ? לגבי ה-HD אמרו לי ש- WD הוא טוב כי הוא פחות מתחמם , זה נכון ? ואם לא מה לקחת ? (אני מחפש רק SATA ונפח של 250 )

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by WinInc.dll,

אז ככה: הנורה שלי תמיד דולקת מה לא מחובר טוב?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by bd,

WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. המפרט שלי בצד. המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK. רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה. היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות. המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו. האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  13. עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

פירמטי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את המערכת הפעלה מההארד דיסק יש לי שגיאה "DISK BOOT FAILURE, ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". מה עושים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by .nimiking.,

מצטער על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום וחבל לי סתם להוציא כסף על טכנאי. אפשר בבקשה לקבל ממישהו הסבר מפורט איך מחברים דיסק קשיח חדש למחשב? ז"א, לא איך מחברים, אלא איך מתקינים אותו וכל זה. אני רוצה גם ליצור שתי מחיצות. ממה שהבנתי אמורים גם לשנות משהו על הכונן עצמו, זה נכון? ועוד שאלה, יכולה להיות בעיה עם הספק אם אני אחבר עוד דיסק או שזה לא משנה כלום? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by toska,

שלום. במחשב שלי היה מותקן צורב דיוידי. החלטתי להוסיף צורב רגיל נוסף שיקרא דיסקים. חיברתי הכול אך כשאני מנסה להפעיל את הוינדוס,הוינדוס לא עולה. מראה מסך כחול. בכול מקרה,ניתקתי את הצורב השני שהוספתי,והכול עלה כשורה. מה הבעיה?איך אני מתקין את הצורב השני במקביל? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by R_G,

אהלן, שלום לכולם! יש לאבא שלי מחשב קצת ישן (פנטיום 4 2.0.. אני לא כל כך יודע מה הלוח אם) ונדפק הכונן דיסקים.. ראיתי את ההמלצות הבעיה שאני לא בטוח אם זה יתאים למחשב בגלל שהוא ישן.. וחוץ מזה - אבא שלי לא באמת צריך צורב DVD וכו' (למרות שכמעט רק את זה יש בשוק).. קיצר, אשמח לעצתכם ועזרתכם והמלצותיכם אנו צריכים כונן DVD, כמה שיותר זול ופשוט שיתאים למחשב הישן.. (כמובן שאם ההבדל הוא של 20-50 שקל בין משהו ישן ומעפן לבין משהו חדש ונורמלי - כל עוד זה מתאים למחשב מבחינת חיבורים - אני מעדיף להשקיע ולקנות כבר משהו נורמלי) תודה רבה מראש (:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by אלעד ת.,

בבקשה, אם מישהו יוכל לענות לי קצת בסבלנות. 1. לא מזמן קניתי מחשב, די חזק, עם צורב דיוידי NEC 3520 ?(השחור, הנפוץ, אני לא זוכר בדיוק את הדגם) למען גיבוי אוסף דיוידים פרטי שיש לי. אז הלכתי, ובהמלצה קניתי חבילת DVD-R של ריטק. צרבתי קצת דאטה, צרבתי קצת מוזיקה, הכל הלך טוב ויפה. אמרו לי שאי אפשר לגבות כל דיסק, כי 8 גיגה לא יכנסו לי בתוך דיסק רגיל. בסדר. אז הצלחתי לגבות דיסק אחד, שכנראה היה פשוט לגיבוי, ושלא תפס שטח כל כך גדול. דיסקים אחרים כבר לא הצלחתי בכלל, אפילו לא את החתונה של אחי שצרובה על דיוידי התפריט נצרב, וגם ההתחלה, ואז זה נתקע. ואפילו להעתיק למחשב אי אפשר. מאיפה מתחילים? מה אני צריך להוריד? איזה מדריכים יש בלי לבלבל לעצמי את השכל? פשוט צעד צעד, בעברית צחה, או באנגלי…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. היי!, יש ברשותי מחשב R50E IBM , קניתי לו הרדיסק חדש, התקנה פיזית היא מאוד פשוטה אפילו אין צורך במברג. הבעיה היא שאני צריך לפרמט את הכונן החדש לתקן ACCESS IBM ואת זה אני לא יודע לעשות. IBM רוצים על זה 250 ש"ח, אני קמצן מידי. מצאתי באינטרנט את המאמר הבא: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-55165 אבל לא בטוח עד כמה זה מה שאני צריך. מישהוא יכול לעזור לי בנושא? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by honore,

שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8 המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by IG,

זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים