עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, לפני כיומיים הייתי צריך לשחזר כמה תיקית שנמחקו לי בשוגג מהדיסק ב2 תוכנות שיחזור מאוד פופולאריות ומתקדמות, ביחד עם החומר נמצאו גם המון קבצים שנוצרו ב2009 קניתי את הדיסק מאייבורי בקנייה הקבוצתית לקראת אמצע 2012 והוא הגיע לי סגור באריזה עם זאת, איך זה שהגיעו הקבצים לשם ? האם ייתכן שהדיסק Refurbished ונמכר כחדש? מה דעתכם בעניין?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by _Amaterasu_,

הכירו את Plug – שירות הענן הפרטי שלכם, ללא הגבלה

3. :lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by moranhoresh,

http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moranhoresh,

http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dor_guy,

שלום, יש לי : מעבד QX9770 1600MHZ זכרון: 8GB DDR3 לוח אם: GA-EP45C-UD3R western digital black caviar 2tb :H.D מערכת הפעלה: WIN7 64Bit אני מעוניין להוסיף SSD למחשב בעיקר בכדי להאיץ את זמן הצגת ועיבוד התמונות (אני משתמש הרבה בלייטרום) מכיוון שהמחשב שלי תומך ב SATA 2, אני מניח שאצטרך בקר ל SATA 3 בנוסף. האם בקר באמת יתן לי את המהירות של SATA 3 ? אשמח לכל המלצה בעניין. * אגב הסכום שחשבתי עליו הוא כ 600 ש"ח. תודה, גיא

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by sdfzxc,

שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by Emms12,

א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לשאול את החברה בפורום למי שקנה את הכונן החדש שהגיע לארץ של WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB CAHCE SATA איך הוא מתפקד, כי מחירו בכלל לא גבוה. ואם יש להביא איזו ביקורת עליו כי אני לא מוצא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by aka_katz,

LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB האם למישהו יש את הדגם הזה וחווה איתו בעיות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by Muadib,

אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Bagheera,

שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by Cyron,

אני מעוניין הרד דיסק חדש, נתקלתי בדגמים הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6965 לבין http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6544 או זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6966 רציתי לדעת מה נותן ה-16M לעומת ה-8? האם ההפרש במחיר (150 שקל) שווה את הפרש הביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by after,

שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. אני מצליח להתקין Vista אבל ה XP כל פעם משתגע ונותן את התקלה הלא ברורה שמשמעותה היא "אזושהי תקלת חומרה בלתי מזוהה בדיסק/מחשב/איפשהו..." בעצם, אני לא ממש מצליח להתקין Vista, לאחר שההתקנה ניגמרה מופיעה הודעת שגיאה ומודיעה כי לא נמצא הדיסק איתחול...

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. כשניסיתי לעשות עידכון קושחה לכונן שלי נתקלתי בשאלה מסויימת כשכבר הייתי באפשרויות של הFW בדוס: 2 -> PRIMARY SLAVE(If your drive set up in primary slave, please write number 2) 3 -> SECONDARY MASTER(If your drive set up in secondary master, please write number3) 4 -> SECONDARY SLAVE(If your drive set up in secondary slave, please write number 4) אז דבר ראשון מה זה slave, master ומה זה משנה אם הם primary or secondary? ואיך אני בודק מה מבין האפשרויות האלו הוא הכונן שלי? עריכה: הסברתי את השאלה שלי בתגובה השלישית

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  21. היי אני מחפש עריסה כפולה לדיסקים מצאתי את הנ"ל - http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/372 אבל כנראה שלא ניתן להשיג אותה בארץ יותר (היבואן הביא לי בטעות דגם "מתקדם" יותר שיש בו רק USB3) השאלה שלי אם מישהו מכיר אולי דגמים אחרים אמינים? (יש את המוצר הזה http://www.win-star.com/eshop/goods.php?id=31 - אבל זה נראה לי מוצר סיני לא אמין שהולבש על "מותג") חיפשתי גם בEBAY אבל יחד עם עלות המשלוח שנעה בין 48 ל80 דולר זה יוצא יקר מאוד... d/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by at,

איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. שלום לכולם,עשיתי בדיקה לארד דיסק והעלתי תתוצאת של הבדיקה אשמח לדעת האם התוצאות של הבדיקה בסדר,כי נראה לי שהם לא.. המחשב שאליו מחובר הארד דיסק זה מחשב מצלמות אשר 7\24 עובד ומקליט ומוחק סרטונים ומידע,ככה שהרד דיסק עובד קשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים