אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה ! לאיזה פרמטרים צריך להתיחס ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני צריך אותם מהחנות הזאת או אם יש חנות מחשבים טובה יותר בניו יורק אז אשמח לקבל המלצה. http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-32-MB.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB-WD5000AAKS.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB.html
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב טוב ואני מתלבט בין ASUS SAMSUNG SONY וLG אני יודע שחלק אומרים שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל אין איזה צורב שהוא הכי טוב מכולם בסדרות של הצורבים עד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
על סוגי אחסון, הבנת מיתוג והרענון של סדרת כוננים קשיחים חשובה בעולם האחסון והגיבוי - WD Red Plus מקבל במה מרכזיתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
כל ההארדיסקים הישנים של WD שפגשתי(10-20 GB) מייצרים רעש מעצבן מאד. אני מתכוון לקנות דיסק של 80 , האם זה אמור לחזור על עצמו אם אקנה WD?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כבל DATA ל- i830 מרשת מירס. רציתי לדעת באיזו תוכנה עלי להשתמש ע"מ להוריד מידע למכשיר כי כאשר התוכנה מראה לי שהיא למשל מורידה רקע אז היא בעצם לא נמצאת על המכשיר למרות שההעברה מסתיימת בהצלחה ... עזרתכם בבקשה.....
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
שיטה חדשה להפצה של תוכנות כופר דיגיטליות מזכירה לנו כי לא מומלץ בכלל להשתמש באמצעי אחסון חיצוניים שלא ממש ברור מאיפה הם הגיעו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני חושב לקנות לאצמי צורב דיוידי Samsung Super-WriteMaster SH-S223 מה אתם אומרים על הדגם ואיך הוא בכללי..?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
רכשתי כבל USB ל IDE/SATA שמגיע גם עם ספק (שנאי) שמתחבר ל HD. אני מעוניין לעבוד עם HD חיצונית למחשב (ובעתיד עם צורב DVD) 1. האם ניתן לעשות חיבור וניתוק חם? (כלומר לחבר/לנתק תוך כדי עבודה על מחשב פועל בלי לכבות אותו לשם כך) 2. האם ישנה עדיפות לחיבור וניתוק קר (כשמחשב כבוי) על פני חם? (או אולי זה בכלל מזיק לנתק אותו לאחר הכיבוי) 3. מה סדר הפעולות שצריך לעשות בחיבור (קודם חשמל ואח"כ USB או להיפך) ? 4. מה סדר הפעולת שצריך לעשות בניתוק ? 5. האם כשHD מחובר רק לחשמל ורץ (שומעים שהוא עובד) המחט זזה? כלומר ניתוק יגרום לנזק כמו בהפסקת חשמל או כיבוי כפוי של מחשב? 6. הדברים שונים בעת עבודה עם HD מבוסס חיבור SATA? תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד T61 מעבד T7300 2GB זכרון . ויסטה עסקים . הכונן הקשיח הוא פה למטה הוא 60 גיגה 7200 RPM הבדיקה נעשתה כאשר אין מאמץ למחשב + כבל חשמל מחובר כל ההגדרות של צריכת החשמל הם למקסימום ביצועים אשמח לכל עיצה כי נראה לי זה בגלל בעית תוכנה\מערכת הפעלה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Team Group מחליטה להתפרע ולהקדים את כל שאר השחקניות בעולם האחסון עם כונן SSD חדש בנפח ענקי - עם מחיר גבוה יותר מזה של מחשב מוביל בשלמותו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אז יש לי סרט DVDR והקבצים הם לא ISO אלה הקבצים הרגילים שיש בסרט DVDR רגיל כמו VTS_01_0.VOB VTS_02_0.VOB ... אז איך אני צורב אותם ( בנרו ) שכשאני יכניס את הסרט לDVD אני יראה את התפריט של הסרט ולא את הקבצים ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
במחשב עם לוח אם התומך סאטא 2, אם ארכיב דיסק סאטא 2 כדיסק הבוט, וסאטא 1 כדיסק אחסון, האם הדבר יוריד ממהירות הגישה לסאטא 2 ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-