עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by integral,

זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. יש לי כרגע שני מערכי RAID האחד בעל שני דיסקים 1.5TB ב-RAID0 ומערך נוסף של 2 דיסקים ב-RAID1. לאחרונה הלכו לעולם שני דיסקים, אחד בכל אחד מהמערכים. אומנם אני יכול לגשת לנתונים אבל המערכת מתריעה זה זמן מה ששני הדיסקים ברמת Degraded ומומלץ להחליפם. אני מעוניין לבנות מערך של 8-10TB בסך הכל ואני מחפש את הפתרון הזול ביותר וגם הפשוט ביותר. אני יוצא מנקודת הנחה שדיסק באיכות סבירה של 2TB עולה כ-450₪, ובמידה והוא מתקלקל אני פשוט מחליף אותו, ואם זה בתקופת האחרויות ההחלפה היא בחינם. לאחר מכן המחירים בטח ירדו, אז העלות של תחזוקת המערכת צריכה להיות לא גבוהה. המטרה העיקרית שלי היא אחסון מדיה (סרטים, טלויזיה, מוזיקה) וכרגע הכל מאוחסן על מחשב העבודה העיקרי שלי, משהו שהייתי רוצה להימנע ממנו,…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by hofit_s,

שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by IG,

זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by coolmeen,

שלום , יש לי שני הארדיסקים ואני רוצה לחבר אותם, כיצד אני מחבר אותם ?raid?בבקשה הסבר

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by orlupo,

שלום, אני נמצא היום לפני קניית מחשב חדש ונמצא בהתלבטויות קשות. היה לי עד לא מזמן LG 4163B שעשה את העבודה לא רע אבל החליט למות. קראתי את המידע שנמצא בסטיקי אבל בכל צורב יש לו את החסרונות והיתרונות שלו ואני לא מצליח לתעדף את הצורבים. חשוב לי שהצורב יתמוך ב-LightScribe ומדיות DVD-RAM. לא הכי קריטי לי חיבור אם הוא יהיה IDE או SATA. אשמח לעצות והמלצות. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by roihezki,

שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לחבר שני הארד דיסקים למחשב מסויים. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך להגדיר, או שפשוט צריך לחבר את ההארדיסק השני וזהו. במידה וזה קצת יותר מסובך מזה, אני ישמח לקבל לינק למדריך פשוט ומפורט שמסביר איך לעשות זאת... תודה מראש, מקווה שזה הפורום המתאים...

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש, וחשוב לי מאוד השקט. לא משנה לי אם זה 320GB או 500GB. מקריאה בפורומים בחו"ל ה - Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ הוא דיסק קשיח שקט ובעל ביצועים טובים, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by gilwood,

ברצוני לחבר 2 דיסקים קשיחים וצורב כיצד אני עושה זאת

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם, משתמש חדש, וכו'. בכל מקרה, אני מחפש דיסק קשיח 2.5 אינץ' בגודל 80 GB. המטרה כאן היא להפוך אותו לדיסק נייד, אז דיסק נייד קומפלט גם יתאים, רק חשוב שנפחו יהיה 80 GB. עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=621 ואת זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=5174 האם יש ביניהם הבדל מלבד המחיר? אם כן, איזה כדאי לקחת? תודה בהקדם.

15. Started by mandarin,

ראיתי את המומלצים אבל לא הגעתי למסקנה אני מחפש צורב טוב מהרשימה פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 שיש תחת כונן אופטי שיהיה כמובן ב SATA

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

מחפש לקנות כ400 דיסקים DVD ריקים , יש המלצות משהו זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by tick tak,

היי צורב SATA חדש לגמרי , מהקופסא יש לי לוח תומך SATA 2 הקבלים SATA/POWER חדשים , ניסיתי להליף קבלים לא עזר שיניתי את המיקום של כניסת ה - SATA ,הלפתי בין הדיסקים הקשיחים לצורב ועדיין שום דבר. הצורב לא נדלק , לא מזוהה. ככל הנראה בעיה פנימית? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by danielzy,

ובכן, ה 500GB של WD שקניתי עם המחשב לא מספיקים לי :> אני מחפש אופצייה אחרת. לא מבין בכלל בכוננים קשיחים, מה שיש לי 500gb 7200rpm 16mb WD :> דגם מדוייק : 5000AAKS. איך הולך ה RAID ? מה אני צריך לדעת ? האם צריך לגבות ? לפרמט ? מפרט בצד.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. שלום חברים, אני צריך לקנות HD פנימי ואני מתלבט בין 2-3 דגמים מבירור שעשיתי עליהם ברשת וצריך את עזרתכם. http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=301&language=1 WD SATA 3.0GB/s 16MB 500GB הספק קריאה\כתיבה 8.77 Watts http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-7200-kit/ seagate Model ST3500641AS-RK SATA 3Gb/s 500 GB 16MB הספקים לא מצאתי(אשמח אם תעזרו למצוא, כנראה לא מפרסמים את זה בסייגייט...) http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=11192 WD WD5002AALX 500GB 32MB Read/Write10.70 Watts Read/Write10.70 Watts הספק קריאה\כתיבה 10.70 Watts 6 Gb/s ועוד שני דברים, 1. הלוח שלי תומך ב-Sata 3.0GH - לקנות sata 3.0 או sata 6.0gh ? יש בעיו…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. ב 2006 צופים גידול נוסף. לא מפליא כלל. U&S claimed that DVD-Ram currently maintains a 55 per cent share of the DVD recorder deck market in the US, Japan and western Europe, holding roughly twice the share of the next most popular format. "DVD-Ram recorders continue to outstrip other formats in sales," said David Millar, principal consultant at U&S, in a statement. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11080

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by dillen,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. האם ללוח אם שתומך בSATA1 אפשר לחבר הארדיסק sata2? יש לי מחשב P4 ישן וצריך להחליף HD אז רציתי לשאול אם אפשר לשים SATA2? למרות הלוח עצמו זה SATA1.. תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by bd,

WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.