עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by teapot,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by honore,

שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8 המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by dids22,

יש אפשרות לשחזר דיסקטים???

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום, אני מריץ Matrix Raid במחשב שלי, 2 כוננים של WD 640GB מחוברים. חצי Raid0 וחצי Raid1. היום המחשב קרס לי, וקיבלתי BlueScreen ב-Vista שרשם IRQ NOT LESS OR EQUAL על iaStor.sys (שזה הדרייבר של ה-Raid). כל האפשרויות ל-Boot לא עובדות מלבד SafeMode, עשיתי עדכון דרייבר והעליתי אותו. המחשב עולה בסדר, אבל יש שגיאה מוזרה ב-Raid (שמופיעה גם במסך של ה-Bios). מישהו יודע לעזור? תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 15:09:48 טוב אני חושב שפתרתי את הבעיה,פשוט עשיתי קליק ימני על הכונן עם האיקס האדום, ועשיתי Use Drive או Enable Drive, ואז ימני ו-Rebuild והוא מתקן את זה כרגע. לטעמי כשזה יסתיים הכל יחזור לעבוד, אם למישהו זה קורה - שהיה בהצלחה [attachment deleted by ad…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. ראיתי שיש הרבה שאומרים שהם יקנו שני הארד דיסקים למחשבים שמיועדים לעריכה גרפית, האם באמת יש עניין? ולמה זה משנה? נ.ב כמובן במידה ולא מדובר ב-RAID אלא על שני כוננים שבאחד יהיה ה-WIN ובשני כל תוכנות העריכה תודה רבה!!!

8. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  9. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by mandarin,

ראיתי את המומלצים אבל לא הגעתי למסקנה אני מחפש צורב טוב מהרשימה פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 שיש תחת כונן אופטי שיהיה כמובן ב SATA

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?

13. Started by ran19,

52X32X52 או 52X24X52 ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by tomz,

חג שמח ושנה טובה אז ככה, קניתי הארד דיסק חדש, 500 גיגה של סיגייט, SATA חוץ ממנו יש לי במחשב הארד דיסק 250 גיגה גם כן SATA שכבר עובד, הוספתי את ההארד דיסק החדש, גם בבוט המחשב מזהה אותו, וגם הווינדואס עצמו ב DEVICE MANAGER מזהה אותו אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. אשמח לעזרה תום

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by roey1,

יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by davenos,

זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. היי קניתי היום בבוקר את המוצר הנ"ל והייתי בטוח שכל מה שאני צריך זה לחבר אותו למחשב והכל יעבוד, משום מה אני לא רואה את הכונן, מישהו שהתנסה עם זה יכול לעזור לי, אני אשמח מאד. ועוד דבר, הכונן נתמך ESATA אבל מגיע בלי כבל תואם בערכה, אכזבה. בכל אופן תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. יש לי בעיה מוזרה מאד. בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה. ניסיתי לתקין את המשחק סטארקראפט. הכונן קרא את הדיסק (היה אור מהבהב) ואז האור נהיה רצוף, פשוט דלוק, ולא קרה כלום. הסמל של הכונן הפך לסמל של המשחק כמו שאמור להיות, אבל לא עלתה ההתקנה. נכנסתי לדיסק עצמו (אקספלור דיסק) וניסיתי להפעיל את הsetup, אבל לא קרה כלום. הדיסק בן איזה 6 שנים, אז חשבתי עלצמי שזה הגיוני שהוא בטח גמר את שרותו. הזמנתי לי חדש, והיום הוא הגיע. ושוב, קרה אותו דבר בדיוק! גם בכונן דיוידי וגם בצורב. ניסיתי את הדיסק במחשב של אחותי, והוא עבד. מכאן אני מבין שהבעיה או בכוננים שלי או במחשב עצמו. מישהו יודע מה קורה כאן?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. האם ללוח אם שתומך בSATA1 אפשר לחבר הארדיסק sata2? יש לי מחשב P4 ישן וצריך להחליף HD אז רציתי לשאול אם אפשר לשים SATA2? למרות הלוח עצמו זה SATA1.. תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Booooome,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. אני רוצה להוסיף למחשב שלי (המפרט מעודכן בפרופיל) עוד כונן קשיח של 320 ג'יגה, השאלה היא האם זה רעיון טוב, או שזה יאיט ביצועים? (אם הכוננים הם על אותו כבל או משהו כזה) העניין הוא שהכונן של ה - 200 ג'יגה עדיין באחריות ואין לי טעם לזרוק אותו ולהחליפו ב - 320 אם אני יכול להוסיף בנוסף לו עוד 320... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by shloosh,

חשבתי לפנק את המקבוק שלי ב-ocz vertex 120gb מארה"ב במחיר 400$. כרגע יש לי 250 ג'יגה 5400 מסכן. השאלה אם הביצועים מצדיקים את המחיר? כי וואו זה עולה כמו xbox 360. בארץ אותו דיסק עולה איזה 3 אלף.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים