אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אחרי שחתכתי ורידים על התקנת הרייד זה מה שיצא לי: אני לא הכי מרוצה מהתוצאה, הMS די גבוהה לא? וראיתי אנשים מגיעים ל2000 איך? עם HD 10000RPM? מה אתם אומרים על התוצאה? נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי מהירות כתיבה של הארד דיסק, נניח שאני מעביר קבצים ברשת אישית עם חוט של/sec 100mbit מהי המגבלה של הארד דיסק מבחינת מהירות הכתיבה בהנחה שהארד דיסק גם כותב וגם קורא באותו הזמן? משהו יכול להגיד לי על איזה פרמטר אני צריך להסתכל כדיי לדעת את זה? ומה הכי מהיר שיש היום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי הכוננים שלי.. איזה כונן חיצוני עדיף? ואם יש יציאה אחרת חוץ מ USB שאפשר לעתיק נתונים מהר יותר?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה גדולה עם צריבת מדיה מזה כמה שבועות: רכשתי צורב חדש ASUS DRW2014L1T אחרי שהצורב LG הישן שלי התפגר (נקרעה הגומיה). התקנתי אותו, חיברתי אותו ליציאת הSATA (הצורב הישן היה ב-IDE). אחרי מספר צריבות, התחילו להדפק צריבות, פעם אחר פעם (DVD+R ודואל), רוב השגיאות התייחסו לסיבה כ-Cycling Redundancy Check. הסרתי את נרו 7 שהייתה מותקנת והתקנתי נרו 8 שקיבלתי יחד עם הצורב, עם הלייטסקרייב אבל לא היה שינוי. ניסיתי גם מדיה שונה אחרי שאמרו לי שזו בטוח הסיבה (גם ורבטים), אבל ראיתי שזו לא הבעיה. בסופו של דבר פניתי אל החנות שהחליפה לי את הצורב בצורב חדש (זהה). הרכבתי אותו ושוב, צריבות נדפקו. בסופו של דבר, החלטתי לצרוב את אותו תוכן על דיסק הדואל במחשב השני שלי, לראות אם מדובר בב…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחותי קיבלה לא מזמן דיסק און קיי מבנק הפועלים ממיבצע של סטודנטים (לא יודע איזה חברה ואיזה דגם) שאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט ואם אני רוצה לפרמט אותו. בסוף התהליך של הפירמוט הוא מודיע שהפירמוט נכשל ניסתי את זה בכמה במחשבים וזה לא הצליח יש משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 עם דיסק 80GB. אני צריך עוד דיסק. מה עדיף להוסיף לו דיסק ATA פנימי (הלוח לא תומך SATA) או לקנות דיסק חיצוני USB? אני שואל כי אם אני קונה ATA פנימי אז הוא כבר לא ישמש אותי במשחב הבא, מפני שהוא ATA. חיצוני יוכל לעבור. הפנימי שחשבתי הוא HD400LD Samsung, עולה 500 ש"ח (ועוד הרכבה בטח יעלה סה"כ 600 שח), והחיצוני הוא WD MY BOOK ESSENTAIL WDG1U5000E עולה 700 ש"ח. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש עם Maxtor 120GB S-ATA רציתי לדעת איזה\כמה מחיצות כדאי לשים בו, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינרנט... חשבתי על מחיצה קטנה של נגיד 10GB או משהו בשביל הווינדוס וכל השאר רגיל בשביל סרטים, מה אתם אומרים? אין לי שום מושג בנושא הזה דרך אגב, פשוט שמעתי איפה שהוא את הביטוי מחיצות לדיסק קשיח וזה מה שאני חושב הכוונה...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי זיכרון נייד USB שאין עליו שום סימן מזהה. הבעייה: אני צריך דרייברים עבור WIN98SE איך אני יודע מאיזה חברה הוא? (נדמה לי שאוורסט לא מזהה זיכרונות ניידים)
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב שלי מפוצל לשני דיסקים קשיחים באחד מהם מותקן המערכת הפעלה ובשני יש את כל הדברים שלי תמונות משחקים שירים עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ופתאום נעלם לי הכונן קשיח שיש בו את כל הדברים שלי נכסנתי לניהול דיסקים ושם אני רואה את הדיבק שנעלם אבל אני לא מצליח להחזיר אותו שיראו אותו ושאני יוכל לגשת למידע עשיתי מקש ימני והוא לא נותן לי את האופציה לעשות אותו אקטיב ..מה עושיםם????? הינה תמונה http://img39.imageshack.us/i/10410066.jpg/ [br]פורסם בתאריך: 19.10.2009 בשעה 21:40:22 טוב חברים הצלחתי אפשר למחוק לנעול
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים Plextor PX-708A או DVR-106 אני יודע שיש הבדלים במחירים בסביבות 400 שקל השאלה אם שווה להשקיע על הפלקסטור
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ד.קשיח 200GB בתצורת SATA וכרגע קיבחתי דיסק קשיח נוסף בתצורת IDE אם אני יחבר אותו האם זה לא יאט לי את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-