אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לפנק את המקבוק שלי ב-ocz vertex 120gb מארה"ב במחיר 400$. כרגע יש לי 250 ג'יגה 5400 מסכן. השאלה אם הביצועים מצדיקים את המחיר? כי וואו זה עולה כמו xbox 360. בארץ אותו דיסק עולה איזה 3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או NFORCE 3 ULTRA RAID ?????????? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Maxtor / DiamondMax 10 / 160GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive הוא רע,טוב,בסדר ? יש מידע חשוב עליו או משהו?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נראה לי דגם 3550 משו כזה יש דיסקים שהצורב לא מזהה הוא פשוט מראה דיסק ריק. מה עושים?? יש אולי עידכונים לצורב הזה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי הרדיסקים 1 של wd 120g 2 של Maxtor 250g אם תצטרכו דמים מדויקים תגידו לי, אכשיו אחד מהם עושה פול רעשים כאלה וזה בטוח אחד מהם זה לא מאורר ולא כלום אז בדקתי בתוכנה speed fan בשלונית smart ועשיתי שמה בידקת live באינטרנט וזה הראה שלי שבהארד דיסק של ה120 97% תקין וה250 92% האם זה תקין לממש אחריות ואיזה מהם לא בסדר ואם יש לכם תוכנות בדיקה להאד דיסק אני אשמח עריכה:זה האתר של הבדיקה http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שבדיסקים החדשים של סיגייט (500 ו750 GB) יש 32 זכרון מטמון. השאלה אם באמת יש הבדל מורגש?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין בינתיים שבבים מסחריים שמסוגלים לאכלס ארבעה ביטים בכל תא אחסון - אבל יש כבר בקר SSD שמוכן לקלוט אותם, עם הבטחה לביצועים מתקדמים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הנה למשל זה למה זה? http://www.akr.co.il/cat.asp?id2=60
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-