אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן נהרס לי ה HD יש לי אותו שנתיים, ופתאום הוא התחיל להוציא קולות של קליקים והמחשב אל מזהה את הווינוס טוב אז עכשיו אני צריך כונן חדש, אבל אני מפחד שלא ידפק לי הכונן עוד פעם ,כי סך הכל הכונן לא היה אמור להדפק (עבר רק פרמוט אחד, ועשיתי לו בדיקות דיסק פעם בחודש). זה למה אני צריך אותכם.. מישהו יודע כמה זמן כונן מחזיק ? כי זה יעזור בבחירת גודל הכונן ... אני לא אקנה כונן גדול לשנתיים :-\ ובעקרון הלוח שלי זה SATA2 זה הדבר היחיד שאני צריך לבדוק כשאני קונה כונן כדי שיתאים למחשב שלי? ולכונן הקודם שלי היה צמוד מאורר, אבל הוא נדפק אז העפתי אותו. עכשיו צריך בכלל מאורר על כונן? וגם שקונים מאורר מישהוא יודע איך מחברים אותו לספק?:ם ושאלה אחרונה איזה כונן הכי טוב היום בש…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אצלי יש רפטור אחד - WD Raptor 10K RPM SATA . מוציא 33 MB/s בסנדרה MAX3 . קצת נמוך .. ועוד אחרי פירמוט אבל אין מה לעשות. פרסמו את שלכם:
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח של 320 גי'גה במחיצה C יש בערך 280 ג'יגה ומחיצה D שבע גיגה שזה גיבוי מותקן על הנייד מערכת ויסטה הום פרמיום אני מנסה לפצל את מחיצה C עם ניהול הדיסקים המובנה במערכת והוא נותן לי לפצל רק חצי מהקיבולת אני רוצה לפצל ש מחיצה C תיהיה 30 ג'יגה E 150 ו F כל השאר הוא רושם ש ה PAGE FILE או SNAPSHOT נמצא בשימוש אז לא תיהיה אפשרות לנצל את כל הקיבולת אז ניטרלתי את PAGE FILE ו שיחזור המערכת ועדיין אין לי אפשרות לשחק עם כל שטח המחיצה אני לא רוצה להתקין תוכנה צד שלישי כמו פארגונה ,פרטישן מג'יק או ארקוניס איך אני מנטרל SNAPSHOT ב ויסטה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ\לעזור לי בשיקולים ובחירה? הבנתי שיש בעייה עם קנייה של samsung830 בגלל שצריך להרכיב spacer מתאים. יש שיקולים נוספים שכדאי שאקח בחשבון?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות היום פורמט למחשב ואין לי כוח לצרוב את כל מה שיש לי על דיסקים , ושוכב אצלי בבית הארד דיסק של 80 גיגה שלא בשימוש השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר אליו קבצים ולנתק אותו , ואחרי הפורמט לחבר אותו שוב ושירה את כל מה שהעברתי ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן את הלפטום asus u36sd שמגיע עם HD של 640GB. הבעיה היא שהמחשב מגיע עם יותר מדי מקום בכונן C ומעט מדי ב- D בשביל מה שאני מתכנן בשבילו. האם יש דרך להעביר "שטח" מכונן C ל- D ללא פורמט? יש לי המון מקום פנוי בשני הכוננים. תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום רב המחשב הראה לי את הבעיה הזאת לפני כיומיים אז החלפתי מערכת הפעלה התקנתי ללא שום בעיות ובנוסף העברתי 160 ג'יגה של סרטים לכונן, אם הכונן היה דפוק אז זה היה עושה לי בעיות גם בהתקנה וגם בהעברת הנתונים . והיום שוב חזרה הבעיה שוב , פעם עולה ופעם רושם את הבעיה אודה על עזרתכם המהירה גיא
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן שיש לי עליו הרבה דברים חשובים עכשיו אחרי פירמוט הXP לא נותן לי לפתוח את הכונן לפני שאני יעשה עליו פירמוט איך אני פותח אותו? יש תוכנה חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק ATA100 והכבל IDE הוא גם כן ATA100 אם אני קונה עכשיו HD חדש שהוא ATA133 ו8mb buffer 1)האם זה יעבוד בכלל? 2)איך זה יעבוד? 3)אם יעבוד,האם יווצר צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
על איזה סוג דיסק לדעתכם כדאי לצרוב סרטים (חוקיים כמובן, לגיבוי) R- או R+ עם/בלי ביטסטינג? באיזו מהירות מומלץ לצרוב כדי שהדיסק לא יקרטע בזמן הצפיה? אני יודע שכל מכשיר קורא אחרת ושכל צורב צורב באיכות שונה, אבל מנסיון אישי, באופן כללי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון איך אני מבצע מעבר ל RAID 0 כשאר אני כבר ע ם מערכת עובדת כרגע יש לי WD 640 1 קונה את אותו הארד דיסק בדיוק 2 משיג עוד כונן לשמור את המידע הקיים(מחבר) 3 עושה IMAGE בעזרת אקרוניס לכונן הקיים ושם אותו על הכונן השלישי 4 מפרמט את שני הכוננים הראשונים 5 מעביר את שני הכוננים הראשונים ל RAID ב BIOS 6 פורש את את ה IMAGE דרך ה BOOTABLE של אקרוניס 7 מחזיר לחבר את הכונן השלישי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
-
אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, אתמול הגיע לי הבקר raid שמבוסס על צ'יפ Sil3132. ביצעתי אותו על קשיח HD103SJ ועל קשיח ST1000DM003, הכל עובד מעולה ובביצועים מעולים חוץ מזה שאני לא רואה את הטמפרטורות, ניסיתי בspeedfan ובeverest ואני לא רואה את המעלות של הקשיחים. את הקשיח השלישי שמחובר בsata ישירות ללוח אם אני רואה את המעלות שלו. מישהו יודע איך אני יכול לראות את המעלות של הקשיחים שמחוברים לבקר החיצוני? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום כיום, אני בעלים של כונן קשיח מתוצרת Maxtor, בנפח של 40GB, ואני עובד עם מחיצה אחת בלבד (הכי נוח לי). לדאבוני, נגמר המקום על כונני הנפלא, ואני חושב על קניית כונן חדש (80G/120G) שאלתי היא: האם יש דרך, לאחר שאקנה את הכונן החדש, לחבר את 2 הכוננים למחיצה אחת? האם זה גורם לנזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-