עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erez1968,

של חברת philips? (מסוג sata).

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by viper_sb,

מחפש הרד דיסק 10000 RPM עם 32 MB CASHE עדיף של WD מחפש המלצה להרד דיקסים עם הנתונים האלה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by davenos,

זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. מדובר ב NEC 4550 האם יש עדיפות ל DVD+R או ל DVD-R ? האם יש עדיפות ל DVD+RW או DVD-RW ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לדעת יש מחשבים שיש להם כונן 1 ועוד נגיד 5 צוריבים איך זה עובד כול הצורבים של אותו חברה עם איזה תוכנה הם משתמשים ?

7. שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  9. אני מחפש עכשיו קשיח בעלות של עד 400ש"ח... קראתי מעט בפורום הזה והבנתי שהדגמים של WD 640GB מומלצים והם משתלמים מאוד. נכנסתי לKSP (למרות שאני ממש לא אוהב אותם בגלל השירות הזוועתי... אבל לא נורא כי זה רק דיסק קשיח...) וראיתי שני דגמים של WD עם 640GB אחד עם 32 ואחד עם 16 שעלו 380ש"ח ו-320ש"ח (בהתאמה). (כמובן שה-32 יותר טוב..) השאלה היא האם שווה התוספת של ה-60ש"ח? עריכה: אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה משמש הזיכרון הדיסקים קשיחים... ככה אני גם יוכל להבין למה יותר יותר טוב... תודה! תודה רבה לכל העונים!!! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by nirbo,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by ShakedEX,

שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by fireskill,

שלום לפני איזה שלושה שבועות קניתי מחשב חדש ועברתי את הישן שלי לחדר אחר, עככשיו במחשב הישן שלי ה-HD עם המון דברים שלי, אז ניסתי לחבר אותו למחשב החדש אבל החיבורים לא היו זהים WTF? איך אני יכול לחבר את ה-HD של המחשב הישן למחשב החדש? המפרט בצד (מתחת לפרופיל) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Omry,

היי אנשים. לאחרונה, בזכות ייעוצם של חברי הפורום מצאתי את עצמי עם 1,050 ש"ח מתקציבי ללא שימוש, לאחר שוויתרתי על כרטיס קול שגם ככה לא ינוצל. מכיוון שכפי שאני אומר שוב ושוב, אין לי טעם בחיסכון, החלטתי לנסות משהו די "משעשע".. להקים מערך RAID0 עם שישה כוננים כעיקרון, הכונן לא צריך להיות סופר שקט. אין לי בעיה עם רעש.. אבל צריך להתחשב בי, מכיוון שאני הולך להחזיק שישה כאלו.. שלא ישמעו כמו איזו הפגנה הנפח לא כ"כ רלוונטי. מינימום של 160GB לכונן יספיק לי. אין לי טעם בנפח עצום, לא אעשה בו שימוש. (מקסימום אקנה עוד שנה הארדיסק חיצוני) התקציב לכל המערך הוא כ-1,200 ש"ח והתקציב לכונן יחיד הוא כ-200 ש"ח. מערך ה-RAID יבוצע על בקר-מובנה, אלא אם תייעצו לי אחרת. תודה רבה לעוזרים והמשך…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Eran M.G,

אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. ל TDK יש סוגים שונים של תקליטורים לצריבה חד פעמית בשוק צבעים שונים של צבעי מדבקות (לבן ירוק ורוד ועוד ) מה המקורי טו שיש הבדל באיכות לפי המחיר אין לדעת מה המלצתכם מנסיון ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by shanibh,

אני מנסה למצוא חנות מחשבים שמוכרת את הנגן MP3 עם disk on key חשוב לי שזו תהיה חנות מחשבים...לא אחד מאתרי המכרזים...חנות שמוגדרת כחנות מחשב ולא אתר מכרזים או אתר שמוכר את כל מוצרי הבית עדיפות לנגן החדש של הג'יגה...אם יש לכם בנוסף הסתייגויות מהמכשיר הזה, אשמח לשמוע חוות דעת, אני עדיין לא סגור על האיכות שלו + זמן חיים שלו... תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by DL,

שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש עם Maxtor 120GB S-ATA רציתי לדעת איזה\כמה מחיצות כדאי לשים בו, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינרנט... חשבתי על מחיצה קטנה של נגיד 10GB או משהו בשביל הווינדוס וכל השאר רגיל בשביל סרטים, מה אתם אומרים? אין לי שום מושג בנושא הזה דרך אגב, פשוט שמעתי איפה שהוא את הביטוי מחיצות לדיסק קשיח וזה מה שאני חושב הכוונה...

22. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

אז ככה אני החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד השאלה שלי מה יותר אמין לרכוש דיסק קשיח פנימי עם מארז או שעדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד ההבדלים במחירים זניחים לכן מה שחשוב זו האמינות תודה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים