עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by threeme2189,

שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by Drek Boy,

אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by kremlin,

אנשים תעזרו לי!!! אתמול קניתי דיסרים של SILVER LINE 780MB . כאני צורב את הדיסקים בנרו אני רואה שאני יכול להשתמש בו כדיסק רגיל של 700MB . עכשיו השאלה שלי איך אני עושה שאני יוכל להשתמש בכול ה-780 שיש בדיסקים. אל הדיסקים אני צורב סרטים עם זה משנה משהו. בתודה מראש לכל העונים !!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. אני מכניס דיסק DVD של חברת אופיס דיפו שצרבתי לפני כחצי שנה(DATA) ומנסה לבדוק בעזרת התוכנה אם הדיסק טוב או לא בעזרת כמות שגיאות C1 וC2. משום מה אני מקבל שגיאה. (תמונה מס' 1) על כל דיסק שאני מכניס, אולי ההגדרות שלי לא בסדר, לא יודע תעזרו לי! וההפתעה- ראו תמונה 2. הדיסקים של אופיס דיפו הם למעשה דיסקים של ורבטים, המיוצרים ע"י מיצובישי כימיקלים. אז למה להשקיע כסף מיותר בשביל לראות לוגו של ורבטים, כאשר אפשר לראות לוגו של אופיס דיפו בזול? עריכה: הכנסתי הרגע דיסק של חברת Nashua שפעם נחשבה לחברה טובה ואמינה והתפרקה. הדיסק נקנה בציפיה לדיסק מדבקה זול כי שנים לא שמעתי על החברה, אך בdisc info נכתב שהוא מיוצר ע"י ורבטים,במפעל מיצובישי כימיקלים. כמו הדיסק של אופיס דיפו. חומר למחשבה.. […

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נדמה לי שהדגם שלו הוא 8120, אני לא זוכר בדיוק בדיוק. יש לי דיסק של 80 דקות ואני יכול למלא אותו עד הסוף בלי שום בעיה ובלי OVERBURN או משהו כזה, הבעיה היא, שאני צריך לצרוב ווידאו מחתונה של חבר בפורמט SVCD וזה 85.3 דקות. יש איזה סכנה אם אני אעשה ?OVERBURN (אני צורב עם נירו) הדיסקים הם של פיליפס, CD-R80 GOLD 48X זה ההדבר היחיד שכתוב עליהם. יש איזה סכנה או שאני אוכל לצרוב ולא לדאוג שמשהו יקרה לזה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש צורב dvd והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. אני מעונין לקנות רק ksp אכשיו השאלה איזה צורב הכי טוב שם? או שבכלל עדיף לקנות ממקום אחר כי יש מיבחר יותר טוב? תודה

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by Crapy,

ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by VanStyle,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?

10. Started by Tal13,

שלום לכולם! יש לי כונן SSD SATA 480 GB של קינגסטון שלפי האתר מהירות הקריאה היא 500 MB שעליו מותקן הווינדוס וגם המשחקים שאני משחק בהם. היום הגיע לי מאמזון SSD M.2 של WD SN750 שהוא 500 GB עם מהירות קריאה של 3100 MB. השאלה שלי היא האם כדאי לי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס ואת כל המשחקים על הSSD החדש בגלל המהירות קריאה הגבוה יותר? או שעדיף לי להשאיר את זה ככה? העיניין הוא שאני לא יודע אם השיפור במשחקים יהיה משמעותי אם בכלל שזה הדבר החשוב מבחינתי בעיקר. תודה לעוזרים!

11. שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן של HP מדגם DM3 שנקנה בארץ מכיוון שהמחשב ישן חשבתי להחליף את ההארד דיסק שלו בכונן SSD (כרגע יש כונן רגיל של 320 GB). מכיוון שהמחשב בשימוש משרדי בלבד אין צורך בנפח גדול וגם SSD של 120 GB יעשו את העבודה. אני חושב שהחיבור שיש במחשב זה SATA2 אבל אני לא בטוח. איזה כוננים מומלצים יש? האם כדאי להשקיע ב EVO850 או שלא ארגיש את ההבדלים בגלל ה-SATA2? תודה רבה לעוזרים, שגב

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. שלום, נתקלתי בבעיה ולא מצאתי לה פיתרון באנטרנט, בתקוה שתוכלו לעזור לי. חיברתי כונן חיצוני למחשב שפועל עליו ubuntu בכדי להעביר מידע אל המחשב. התהליך כבר רגיל לי, זו לא הפעם הראשונה שאני מחברת את הכונן למחשב ומעבירה חומר. אולם, הכונן נפתח עם שמו, המחשב מזהה אותו, אך כל החומר שהיה בתוכו, קבצים ותיקיות, נעלם. ואז- התחלתי לשחק עם האפשרויות ולחצתי על unmount ואז בחזרה על mount. לא שאני יודעת במה מדובר. פשוט רציתי לנתק את הכונן- מחשבית, על -סייפלי רמוב הארדווייר... בכל אופן, כלום, מלבד לכך שהמחשב זיהה שגם נשאר 42 מגה בית בכונן כמו שהיה כשהעברתי אל הכונן את החומרים, ז"א, כתב שאין כלום על הכונן אבל זיהה כמה נשאר מבחינת מקום שם. חזרתי למחשב שממנו העברתי קבצים לכונן, וכשהכנסתי …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 וברצוני להעביר מהמחשב הישן את המידע למחשב החדש, כיצד אני יכול לעשות זאת? לעוזרים, תודה מראש. אני מקווה שאני בפורום הנכון...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנוסף לכונן HDD והבנתי שיש כמה פעיליות לעשות על מנת להגן על הכונן, עכשיו במידה ואני קונה מחשב בהרכבה אישית, אז זה אומר שהחנות תבצע את כל הפעיליות הדרושות לכונן כדי שהוא יעבוד בצורה האופטימלית ויחזיק מעמד כמה שיותר? בנוסף אני לא יודע אם זה המקום אבל אפשר הסבר איך לבחור כונן SSD וגם מה מומלץ? תודה הדר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הכונן החדש WD320YS מופיע ב Device manager כתקין אבל לא מופיע במחשב שלי מישהו יודע מה לעשות? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול אז בסוף פתחתי פה. מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה להעברת OS, אני רוצה להעביר את הOS מHDD לSSD.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by taavor,

שלום רב יש ברשותי כונן קשיח ממחשב קודם שבו נמצאים רוב הדברים שאני צריך עכשיו יש לי בעיה עם החיבור שלו כי כבר מחובר למחשב החדש כונן קשיח פנימי [sATA] עכשיו אני צריך לדעת אם אפשר לחבר כונן קשיח נוסף למחשב ולא תהיה בעיה...חבר אמר לי שיש אפשרות לחבר את הכונן לUSB דרך מכשיר מיוחד אם יש פה מישהו שיודע,אשמח לעזרה!! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אז ככה- לפני בערך כשבוע קניתי כונן 1TB אבל פשוט לא הייתי בבית כל השבוע ורק עכשיו שמתי לב לבעיה. הכונן פעם בכמה זמן (לא משהו קבוע) עושה רעשים כאילו הוא קורא\כותב בצורה מוגזמת (כאילו ממש ממש שומעים אותו ) . רצוי לציין שהכונן מאכסן בינתיים כמעט כלום . בקושי 250 GB יש עליו ולא התקנתי עליו כלום (הוא בינתיים רק מאכסן) אפילו לא התקנתי עליו נגיד מסנג'ר או משהו כדי שהוא "יביא תירוץ" לקולות האלו. אם אני צריך להמחיש לכם הרעש נשמע פשוט כאילו הפלטות זזות ממש ממש מהר. זה הגיוני ? רגיל? צריך לבדוק את זה עם תוכנה מיוחדת או ישר לגבות הכל ולשלוח לתיקון? תודה רבה עריכה- ברגע שהכונן מתחיל לעשות את הרעש,ואני מתחיל סתם להיכנס לתיקיות בתוך הכונן הרעש מפסיק. ממש מוזר ..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by amir_dj,

שלום אני רוצה לגרום למחשב לחלץ יותר מהר מספר רב של קבצי RAR במקביל ופעולות של המרת סרטים. המפרט שלי הוא: 2 ג'יגה ראמ. דיסק קשיח עם 8 מגה ביט באפר. מעבד amd 6400 black edition אני לא משתמש באובר קלוק ולא מתכנן. כדי לקבל יותר מהמחשב מה כדי לי לעשות: להוסיף כונן זהה לכונן שיש לי ולהפעיל מערך רייד 0 דרך תמיכה בלוח אם או לקנות עוד 2 ג'יגה ראמ ולהתקין 64 ביט(2 סלוטים כל אחד של 2 ג'יגה, 4 ג'יגה סה"כ). מה ישפיע יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. זה המצב, קניתי מחשב נייד EEE והוא מגיעה ללא כונן DVD, ואני רוצה לחסוך כסף אל קניית כונן חיצוני. אני יודע שזיכרונות USB של SANDISK מדמים כונן CD, אז, האם יש אפשרות ליצור זיכרון USB שמדמה כונן DVD שאפשר לטעון לתוכו קובץ ISO של מע' הפעלה ולהפעיל אותו ככונן חיצוני שיש בו את הדיסק מהISO? נשמע לי הגיוני שיהיה כזה דבר אבל אני לא יודע אם יש. משהוא מקיר?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. אהלן. יש לי כונן פנימי מסוג WD Cavaiar SE 200GB SATA. אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני שיתחבר בחיבור USB 2.0 לטלויזיה ע'מ לצפות בסרטים. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות בשביל זה, ומה המחירים, אני מתכנן על משהו בסביבות ה150 ש''ח. ניתן לקנות גם מאי-ביי. תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  22. היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  23. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  25. על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים