אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחר כמעט שלוש שנים שלא היתה אפילו תקלה אחת פתאום הוא פשוט קרס והביוס לא קורה אותו לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שיש סדרה פגומה שסיגייט ייצרו ולמזלי הרע רכשתי אחד המצב הוא כזה ההארד דיסק נעול החברה שמייצגת את סיגייט בארץ CRG( אני חושב )ניסו לשחררו מהנעילה ללא הצלחה ההארד דיסק נקנה באייבורי . יש לי שם מידע מאוד מאוד מאוד חשוב . אייבורי מצידם נתנו לי הארד דיסק חדש בעל אותו נפח (500) אך אני לא מסופק כלל אני חייב לשחזר את המידע חברים יקרים מה עליי לעשות ? על מי נופלת האשמה על אייבורי כי הם ידעו שהסדרה פגומה ועדיין מכרו ? (בתירוץ זול הם אמרו שאין אחריות על מידע והיתי אמור לגבות , כן בטח כאילו שזה כתוב על האחריות ממש ) האם עליי לדרוש מאייבורי שישחזרו לי את המידע על חשבונם? כל …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA20*10*40 עכשיו הצורב הוא פשוט לא קורא דיסקים הוא רושם לי שהם הרוסים או בה פרופורטיס הוא רושם שיש 0 מקום פנוי ו 0 מקום תפוס אז זה לא עם כל הדיסקים יש דיסקים שהוא בכל זאת מפעיל אבל האם זה אורמ שהוא נדפק או שאולי צריך להתקין משהו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט דיסק של 1 טרה ב2003 ל64 K דרך COMMAND והוא לא נותן לי לאחר שאני בוחר לו איזה דיסק אני רוצה לפרמט הוא אומר שלא ניתן עזרה..
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמיועד לגיבוי קבצים וכו...,ברצוני שיהיה אמין,בטוח,חזק,ובעל נפח שבין 1000 ל2000 GB,עדיפות לדיסקים של ווסטרן דיגיטל,ושיהיה במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמו שצוין בכותרת Maxtor II Touch 320GB כבר למעלה מ-4 שנים. הבחורצ'יק החל לעשות המון המון המון המון בעיות בזמן האחרון, ביניהן - - Dealyed writing failed X:/$MFT - מקשה על עליית המחשב, יש פעמים כאשר מחובר הקשיח המחשב גם לא עולה. אבקש תוכנות / מדריכים / הסברים שיעזרו לי לנקות את ידידינו טוב טוב ולהגיע למצב שבו כל ההגדרות שלו מאופסות, הכל כמו ביום שיצא מן המפעל. סופ"ש מהנה ותודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום לחבריי הפורום, איש לי דיסק קשיח חיצוני (כבר לא באחריות) של 160 ג'יגה מהדגם בלינק : WD1600B011 - RNE http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1153&p_created=1073411584 הכבל חשמל נדפק לי ואני צריך אחד חדש .סוג הכבל בלינק : http://westerndigital.com/en/products/accessories.asp?ProdID=176 מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל כזה (יש לו בצד אחד חיבור פינים כמו של PS\2)? בחנות שקניתי אמרו לי שאין אפשרות לקנות בנפרד . חיפשתי גם ברשת במחוזותינו ולא מצאתי . אולי מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפצל אותו לאחד של 300 ועוד אחד של 300 , איך אני עושה זאת ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי. לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כונן קשיח של 500GB, ובנוסף לכך לקחתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם שלי (קיבולת: 150GB).. העברתי ממנו מה שצריך לכונן החדש, והתחלתי לאחסן בכונן של ה-150GB סרטים; לא הגעתי למקסימום קיבולת או משהו, אבל פשוט בכל פעם שאני משתמש בו יש רעש מהמארז של המחשב, כאילו הוא רועד או משהו בסגנון.. וכשאני נכנס אליו דרך חלונות, אז בנוסף לרעש הסייר של חלונות נתקע לכמה שניות כאילו הוא סורק את הכונן או משהו כזה..? לעומת זאת, כשאני רואה סרטים יש רעש קטן מהכונן בהתחלה, ואז הסרט נטען ואפשר לראות הכול חלק ללא בעיות. אני חושב שצריך להתאים את הכונן הקשיח למחשב החדש או משהו (אני לא מריץ עליו חלונות, כפי שאמרתי למעלה רק סרטים), וכבר ניסיתי לעשות לו אתחול..…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
הי אני מחפש ציוד היקפי כרשום בכותרת. הבעיה שהסטיקי קצת ישן. למשל ההודעה של מנהל הפורום מתאריך 13.2.10 "יש לעדכן את הסטיקי עם כמה כוננים מעניינים.. בכל אופן, פותח הת'רד, אם אתה מעדיף קצת פחות ביצועים וקצת יותר נפח אז לך על ה-WD10EARS שעולה רק קצת יותר. (למשל אם המטרה היא אחסון)" בכל אופן בררתי לגבי הדיסק ST3500410AS . בחנויות אומרים לי שהוא כבר לא מיוצר וממליצים לי על WD מסויים עם 64 קש.... גם לגבי הצורבים יש הרבה דגמים חדשים. האם להיצמד למומלצים בסטיקי, ואם כן, לגבי הצורבים, לא הבנתי ממש את החסרונות שלהם, האם יש צורב יהוא יותר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח אם יש 2 סוגים של כבלים SATA השניים הרגילים האדומים ושניים כתומים צהובים ועבים השאלה שלי אם הצהובים הםכבלי SATA רגילים ואפשר לחבר אותם אותם במקום האדומים או שהם מיועדים למשהו תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)
-
אהלן. היום פירמטתי מחשב אשר מכיל שני כוננים קשיחים. לכונן הראשון, לו נקרא כונן 0, היו שני מחיצות, C ו-E. ולכונן השני, לו נקרא כונן 1, הייתה מחיצה (D) אחת ועוד 94GB שלא הוקצה לפני. ככל הנראה, היה ווינדוס בעבר אשר מותקן בכונן D אבל כשהמחשב שומש בתקופה האחרונה הווינדוס היה מותקן על כונן C. היום כאשר פרמטתי את המחשב הזה, התקנתי את ווינדוס 7 על כונן C. בסיום ההתקנה כשהייתה אמורה לעלות מערכת ההפעלה ווינדוס 7 בפעם הראשונה במחשב זה אחרי הפרמוט, הופתעתי לגלות שפתאום המחשב אומר לי שיש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב הלא היא המערכת של כונן D שפתאום הופיעה (שאגב לפני כן, לא אופשר לי לבחור בה וזה העלה אוטומטית את של כונן C. בחרתי להפעיל את המערכת של כונן C, כמובן, ווינדוס 7. כאשר ני…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חיצוני לכונן פנימי "3.5 חיבור SATA. התקציב עד 100 ש"ח עם חריגה קטנה. מן הסתם שיהיה USB2 וכבל חשמל, אבל אם יש גם אחד עם חיבור eSATA זה יהיה ממש טוב. מוכן לקנות גם מ- EBAY או DX וכו". אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-