אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח 500GB שמתי לב שגם מעל 500 ג'יגה המחירים קופצים. שמתי לב שחברת סי-גייט הם היחידים עם 32MB ולכן חשבתי ללכת על הדגם : כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 32 MB , מהירות: 7200 RPM , יצרן: Seagate , נפח: 500 אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה או המלצות על משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה אני החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד השאלה שלי מה יותר אמין לרכוש דיסק קשיח פנימי עם מארז או שעדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד ההבדלים במחירים זניחים לכן מה שחשוב זו האמינות תודה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לנו כמה מחשבים וחשבתי לייצר לכולם ביחד גיבוי אחד באמצעות external USB disk. לכל מחשב צריכה להיות bootable partition + image שממנו אפשר יהיה לשחזר דיסק דפוק. הבעיה - האם ניתן לבצע boot מדיסק על usb ? אני לא מכיר אופצית bios כזו. דיסק חיצוני כזה היה בקלות מחזיק כמה דיסקים מכווצים.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למעשה זה אתר שבודק את הצורב ועל הדרך גם בדיקה ממש מקיפה לכמות נכבדה של מדיות פה השתמשו בצורב NEC 4550 ( בדף הקודם זה מדיות +R ) http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_hardware_reviews/nec_nd_4550_dvd_writer_review_page_4.html
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה שאומרים שהם יקנו שני הארד דיסקים למחשבים שמיועדים לעריכה גרפית, האם באמת יש עניין? ולמה זה משנה? נ.ב כמובן במידה ולא מדובר ב-RAID אלא על שני כוננים שבאחד יהיה ה-WIN ובשני כל תוכנות העריכה תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? שמעתם עליו דברים טובים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי כמה DOKים של 4GB ולדעתי הם "oversized". איזו תוכנה יש שבודקת את הנפח האמיתי של הזכרון שכותבת וגם קוראת את המידע מהכונן באופן אוטומטי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-