אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
על איזה מדיות ועם איזה צורב?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שאלתי פה על DiskOnKey עם מתג למצב ReadOnly. המליצו לי על יצרן בשם PQI, שבחלק מהדגמים שלו אכן יש מתג כזה.. בתקופה זו, היצרן הזה כבר לא ממש נמכר בארץ, לפחות לא לפי זאפ(נותר שם איה דגם מזערי, והוא לא כולל את המתג המדובר). לכן יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות DOKs של PQI עם משלוח לארץ? 2) האם יש עוד יצרנים של DOKs שכוללים מתג ReadOnly כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום בניית המחשבים ויש לי שאלה: כשכתוב במפרט הלוח אם: 2 x USB 3.0 ports זה אומר שכל חיבור USB שאני אחבר אליו (USB 2.0 למשל) יעבוד במהירות של USB 3.0, או שיש שתי כניסות USB שמתאימות לחיבורי USB 3.0 (ואני לא אוכל לחבר אליו USB 2.0)? וכשכתוב: 8 כניסות USB 2.0, זה אומר שאני יכול לחבר אל הכניסות האלה רק USB 2.0, או שאני יכול לחבר USB 3.0 והוא יעבוד במהירות של USB 2.0? או שאם אני אחבר USB 3.0 זה יעבוד במהירות הרגילה? מצטער אם השאלות קצת טיפשיות :-\
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
http://www.nextlevelhardware.com/storage/battleship/ הם שמו מערך רייד של הרבה מאוד דיסקים של mtron. אלה דיסקים מבוססי פלאש המהירים ביותר בשוק. קצב העברת נתונים תאורטי 1300MB/s זה מגה בייט לא מגה ביט
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?
-
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HD חיצוני בתקציב של 350 ש"ח בערך ראיתי משהו כזה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187334&DB141804=141808 אשמח לשמוח דעתכם או לאופציה חלופית תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. ובכן, צירפתי למחשב כונן חדש של WD 40GB, ג'ימפרתי אותו כסלייב. לפני זה היה כונן אחד של 160gb, והיו לו שני מחיצות, אחת של המערכת ואחת של גיבויים. עכשיו - לאחר שצירפתי את הכונן החדש, שהוא כונן הגיבויים, ברצוני למחוק את המחיצה שהייתה לי ולהוסיף אותה למחיצה של המערכת. אפשרי? עוד 2 שאלות: - נגיד ויש לי צורב DVD והארדיסק על אותו ערוץ IDE אחד, מה כדאי שיהיה סלייב ומה כדאי מאסטר? ואיך מאסטר וסלייב באים לידי ביטוי? - ההארדיסק הזה שהוספתי הוא WD Caviar 40GB.. בן 4 שנים, ועובד כמו בובה (הפרמוט.. הקבצים), אבל עדיין - הוא משמיע מן רעש חרישי כזה, ממש חלש, כמו של מסור... האם הוא תקין \ בטוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות לעשות RAID0 עם זוג כוננים לא זהים? SAMSUNG F1 750GB וWD 5000AAKS
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה מיוחד בכונן הזה שהוא עולה כמעט פי 3 מצורב DVD של כל חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g
-
שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר שני הארד דיסקים למחשב מסויים. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך להגדיר, או שפשוט צריך לחבר את ההארדיסק השני וזהו. במידה וזה קצת יותר מסובך מזה, אני ישמח לקבל לינק למדריך פשוט ומפורט שמסביר איך לעשות זאת... תודה מראש, מקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. לפני מספר ימים גיליתי כי באחת החנויות נמכרים דיסקים קשיחים חיצוניים של חברת Verbatim. אני יודעת כי דיסקים לצריבה של חברה זו נחשבים מאוד איכותיים, השאלה שלי האם הדבר נכון גם לגבי דיסקים קשיחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, ניגשתי לאחת מחנויות המחשבים של רשת ידועה וביקשתי לקנות דגם מסויים של my book, לאכזבתי :s05: כאשר חזרתי לביתי שמתי לב שקיבלתי דגם אחר- WDH1CS5000 . אינני מכירה את הדגם הזה, האם יש לכם מושג אם זהו דגם טוב? הוא היה דיי יקר (700 ש"ח) ואני מתלבטת אם להחזיר אותו לחנות. אודה לכם מאד על עזרתכם, אוליב.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-