אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מפחד מחיבור SATA בגלל דבר אחד : אני מפחד שאני אכניס בטעות מכה לחיבר מידע והוא יישבר זה יכול לקות אם אני אתנגש בו?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי הכוננים שלי.. איזה כונן חיצוני עדיף? ואם יש יציאה אחרת חוץ מ USB שאפשר לעתיק נתונים מהר יותר?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה יש לי הרדיסק סמסונג והוא אמור להיות 133 ATA אבל הוא פועל ב100 הלוח שלי הוא abit nf7 איך אני יכול לעשות שזה יהיה 133
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
3 פלטות בלבד ל1TB להלן הרוויו http://www.tomshardware.com/2007/11/21/samsung_overtakes_with_a_bang/index.html
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם asus k8v -se deluxe ואני צריך דרייברים לסאטא אשר תומכים בווינדוס 64 ביט נ.ב הליבה של הלוח היא via k8t800 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי את המאמר(המצוין) שניתן בלינק שבסטיקי על FAT32 v.s NTFS. ומכיוון שהמסקנה המתבקשת ממנו היא להחליף את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS אני מעוניין לעשות זאת. אבל... אני ממש לא מעוניין להתחיל לגבות קבצים ולעבוד על זה הרבה זמן, ולכן אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. אם יש לי הארד דיסק אחד, שמחולק למספר מחיצות, האם זה בסדר מבחינת מערכת ההפעלה וכו' שמחיצה אחת תיהיה NTFS או FAT32 והאחרות בגרסה שונה? ואם יש תלות על איזה מערכת נמצאת מערכת ההפעלה(WIN XP)? למיטב הבנתי התשובה היא לא, אבל בכל זאת... 2. מה הסיכון בלהחליף את מערכת הקבצים של אחת המחיצות בלי פירמוט וגיבוי? כתוב בכתבות שניתן לעשות זאת בלי בעיה... (אם אפשר בתשובה לקבל קצת הסבר מה זה עושה - כלומר איך זה מחליף את הפורמט של מערכת הקב…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי DOK של חברת SanDisk בגודל 1GB. למזלי, מצאתי מדריך מפורט על DOKs באינטרנט. בין השאר, הוא כולל רשימת תוכנות שמיועדות במיוחד לDOKs כגון: Portable Firefox Portable Thunderbird Metropipe's Portable Virtual Privacy Machine Linux - שזו בעצם מערכת הפעלה שאפשר להתקין על DOK. וגם תוכנות להצפנת מידע על הDOK. כמו כן, האתר כולל טיפים לרכישת DOKs והסבר על נושאים רבים אחרים הקשורים לDOKs. כתובת האתר היא: http://www.myedvisor.com/usbflashdriveguide/index.htm מה דעתכם על האתר, האם אתם מכירים אתרים דומים? נ.ב. לפי דעתי, האתר בנוי בצורה טובה מאוד ומספק מידע רב על הDOK ועל השימושים שלו.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ידוע לי שיש כבר תגובות בנושא אבל לא בדיוק מענה בשבילי ואשמח לתגובות הדיסק שבק חיים לדעתי לוגית (maxtor s.ata 120gb) התקנתי ע"ג דיסק רגיל תכנת הפעלה ואנטי וירוס וחיברתי את הדיסק המושבת כ- slave המחשב זיהה אותו אך לא מאפשר כלום (בניהול דיסקים מאפשר רק מחיקה) אמנם חשוב לי המידע אבל אין לי ממש את היכולת לשלם 200$ לחברות האם יש תוכנות שיכולות לעזור בבקשה דחוף לי
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר שני הארד דיסקים למחשב מסויים. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך להגדיר, או שפשוט צריך לחבר את ההארדיסק השני וזהו. במידה וזה קצת יותר מסובך מזה, אני ישמח לקבל לינק למדריך פשוט ומפורט שמסביר איך לעשות זאת... תודה מראש, מקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
^^^ למשל WD5000AAKS WD5000KS WD5000YS WD5000AVJS כבר הספקתי להבין שיש בעיה עם החברה הזאת בנפח הזה, אבל מהנתונים הטכניים שראיתי עליהם, הם ממש זהים???
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 רציתי לשאול האם זהו כונן SSD טוב?כלומר מבחינת אמינות האם corsair אמינים בSSDים שלהם? והאם מישהו נתקל בכונן הזה ויש לו המלצות עליו(לטובה או לרעה)?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, איזה אתרים מוכרים מדיה של DVD RAM בחו"ל ? (כאלה שיש להם משלוח בינלאומי )
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-