עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. שמתי את ההרדדסיק שלי מצד שמאל למקום שבדרך כלל שמים אותם עם ברגים במצב ישר זה ביין הכוננים של ההרדדסיק לבין הדלת הימנית אם מסתכלים מקדימה על המארז יש שם רווח כזה שמתאים בידיוק להרדדסיק להיכנס אבל בשכיבה על הצד רציתי לשאול אם אני שם אותו ככה זה בסדר ? והאם הביצועים והעברת הנתונים לא תפגע ? דרך אגב אני ישים שם גם מאוור עליו דרך חור במארז. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. היי, יש לי בעייה גדולה עם צריבת מדיה מזה כמה שבועות: רכשתי צורב חדש ASUS DRW2014L1T אחרי שהצורב LG הישן שלי התפגר (נקרעה הגומיה). התקנתי אותו, חיברתי אותו ליציאת הSATA (הצורב הישן היה ב-IDE). אחרי מספר צריבות, התחילו להדפק צריבות, פעם אחר פעם (DVD+R ודואל), רוב השגיאות התייחסו לסיבה כ-Cycling Redundancy Check. הסרתי את נרו 7 שהייתה מותקנת והתקנתי נרו 8 שקיבלתי יחד עם הצורב, עם הלייטסקרייב אבל לא היה שינוי. ניסיתי גם מדיה שונה אחרי שאמרו לי שזו בטוח הסיבה (גם ורבטים), אבל ראיתי שזו לא הבעיה. בסופו של דבר פניתי אל החנות שהחליפה לי את הצורב בצורב חדש (זהה). הרכבתי אותו ושוב, צריבות נדפקו. בסופו של דבר, החלטתי לצרוב את אותו תוכן על דיסק הדואל במחשב השני שלי, לראות אם מדובר בב…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Radeon38,

אני מתלבט בין כמה דגמי סמסונג למארז של 2.5". אבל בהנחה שזה דיסק איחסון חיצוני ולא למערכת הפעלה שעובד כמו זיכרון נייד [דיסק און קי] האם כדאי לקנות אותו עם קאש 256 מגה או שזה לא ממש משנה. ראיתי אותו בגרסת 160 + 256 פלאש או 160 רגיל או 250 רגיל. השימוש שלו הוא נטו לאיחסון חיצוני וניידות.מערכת הפעלה לא תיהיה עליו אלה רק תוכנות עזר.מה כדאי לקחת? תודה מראש. http://tms.co.il/product/3173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1020

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. נתקלתי במדיות במקרה של דיוידי שהן של SAMSUNG וכשאני מכניס אותן לצורב אז התוכנה אומרת שהיצרן שלהן BeAll G00001 אני אישית לא שמעתי אליו כלום, חיפשתי קצת בגוגל וזה העלה הרבה אתרים אבל שום אתר עם ביקורת כלשהיא עליו בגלל זה אני שואל אותכם.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by Eran M.G,

אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by yigal_26,

הי, למחשב החדש שלי אני מכניס גם HDD של SATA וגם אחד של ATA. ה-HDD של ATA יישב יחד עם צורב DVD על אותו כבל IDE. איך מומלץ לשים ג'מפרים ביניהם? נ.ב. ה-WINDOWS יישבו על דיסק SATA.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by Guy232425,

אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by liroyperi,

קניתי מחשב חדש ללא כונן וצורב מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם שאלתי היא האם אני צריך פשוט לחבר את הכונן והצורב הישנים ואז כבר הכל יעבוד ? או שאני צריך לעשות משהו נוסף כדי שהמחשב יקרא את את הכוננים ? שאלה נוספת - אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. ראיתי שיש הרבה שאומרים שהם יקנו שני הארד דיסקים למחשבים שמיועדים לעריכה גרפית, האם באמת יש עניין? ולמה זה משנה? נ.ב כמובן במידה ולא מדובר ב-RAID אלא על שני כוננים שבאחד יהיה ה-WIN ובשני כל תוכנות העריכה תודה רבה!!!

14. חברת Fixstars מפתיעה את השוק עם כונן זכרון הבזק מסחרי ראשון מסוגו, בנפח חסר תקדים עבור תצורת 2.5 אינץ יש לכם כמה עשרות אלפי דולרים שמעלים אבק בבית וצורך בהרבה מאוד נפח אחסון מהיר? כעת תוכלו להשקיע אותם בכונן SSD חדש של חברת Fixstars, אשר מספק נפחים חסרי תקדים של 10 טרה-בייט ו-13 טרה-בייט. הדגמים זכו לשמות 10000M ו-13000M ומציעים את הנפחים האדירים שלהם בתצורת 2.5 סטנדרטית, אם כי בעובי גבוה של 15 מילימטרים, בערך פי 2 מכונן SSD ביתי ממוצע בתצורת 2.5 אינץ'. בחברה לא מגלים מה בדיוק קורה בפנים, אך ההערכה שלנו היא שמדובר בשלושה מעגלים מודפסים המאוכלסים במלואם בשבבים משני צידיהם ומקופלים יחד למארז בודד, כשב-Fixstars מצהירים כי חומרה ייעודים שלהם מאפשרת על קבלת ביצועים …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by integral,

אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Corsair משיקה דגמי NVMe חדשים ומסקרנים המשלבים בקר פופולרי ומתקדם יחד עם זכרונות צפופים שמאפשרים להגיע לנפחים מרשימיםלכתבה

20. Started by yaron1000,

יש ליד הבית שלי חנות שמכורת 25 מדיות של BenQ ב89 ש"ח https://www.lamir.co.il/home.htmזה האתר שלהם המדיה היאhttp://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DVD-R/RW&dataid=4195&GenMenu=0&ParentId=0 לפי מה שקראתי באתר הזה http://www.mediamatch.de/showdvdhersteller.php המדיה קוד של הDVD הוא של Sony SONY04 D1 שווה לקנות אותם ? כתוב שיש להם את הדברים האלה זה אומר משהו הוא שזה סתם גימיק Featuring PicFect and DataGuard X technologies

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by roey1,

יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. היי קניתי היום בבוקר את המוצר הנ"ל והייתי בטוח שכל מה שאני צריך זה לחבר אותו למחשב והכל יעבוד, משום מה אני לא רואה את הכונן, מישהו שהתנסה עם זה יכול לעזור לי, אני אשמח מאד. ועוד דבר, הכונן נתמך ESATA אבל מגיע בלי כבל תואם בערכה, אכזבה. בכל אופן תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים