אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?
-
אז ככה אני החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד השאלה שלי מה יותר אמין לרכוש דיסק קשיח פנימי עם מארז או שעדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד ההבדלים במחירים זניחים לכן מה שחשוב זו האמינות תודה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ולא מופיע לי כונן חדש בווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שהווינדוס יודע שחובר הארד דיסק( הוא מופיע בתור חומרה חדשה), אבל לא מופיע כונן נוסף בנוסף לוח האם תומך בסאטא 1 וג'ימפרתי את הכונן לסאטא 1
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה צורב טוב יותר? LG http://www.skypc.co.il/pl_product~GSA-GH22L~16~0.htm ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm שאלה טיפשית , 20X זה יותר טוב מ 22X ? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי WIN98 ואני צריך דריבירים ל-MP4 שקיבלתי מהבנק. (הוא דומה בצורתו החיצונית לנגן של חברת QTEC, אולי זה QTEC??) הוא בעל 512 MB, תומך עברית ובסרטים רשום בפנים בתוך הנגן: ACT_V3.5.37 SD85043I איפה יש דרייברים? חיפשתי ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לנו כמה מחשבים וחשבתי לייצר לכולם ביחד גיבוי אחד באמצעות external USB disk. לכל מחשב צריכה להיות bootable partition + image שממנו אפשר יהיה לשחזר דיסק דפוק. הבעיה - האם ניתן לבצע boot מדיסק על usb ? אני לא מכיר אופצית bios כזו. דיסק חיצוני כזה היה בקלות מחזיק כמה דיסקים מכווצים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייט-און עכשיו באתי לצרוב דיסק בחרתי את כל מה שאני רוצה לצרוב והכל ולא שמתי דיסק בצורב ואז ברגע שלחצתי "BURN" זה ישר הוציא את הצורב, רציתי לשאול אם זה פגם את הצורב או הרס משהו בזה שעשיתי צריבה ולא היה דיסק בכונן. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים Plextor PX-708A או DVR-106 אני יודע שיש הבדלים במחירים בסביבות 400 שקל השאלה אם שווה להשקיע על הפלקסטור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, איזה אתרים מוכרים מדיה של DVD RAM בחו"ל ? (כאלה שיש להם משלוח בינלאומי )
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש ליד הבית שלי חנות שמכורת 25 מדיות של BenQ ב89 ש"ח https://www.lamir.co.il/home.htmזה האתר שלהם המדיה היאhttp://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DVD-R/RW&dataid=4195&GenMenu=0&ParentId=0 לפי מה שקראתי באתר הזה http://www.mediamatch.de/showdvdhersteller.php המדיה קוד של הDVD הוא של Sony SONY04 D1 שווה לקנות אותם ? כתוב שיש להם את הדברים האלה זה אומר משהו הוא שזה סתם גימיק Featuring PicFect and DataGuard X technologies
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת? ניסיתי באמצעות Crystal Disk Info, אבל אני לא רואה שם מהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מפחד מחיבור SATA בגלל דבר אחד : אני מפחד שאני אכניס בטעות מכה לחיבר מידע והוא יישבר זה יכול לקות אם אני אתנגש בו?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-