עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. זה צריך לעלות 550 ש"ח לכל היותר. ולא פי 3 (הכי נמוך) כמו בארץ. בארה"ב זה עולה פחות מ-550 ש"ח אבל אני מוסיף מיסים+רווח למוכר.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by orir31,

יש לי מחשב חדש עם HD אחד WD 320GB שהוא בממשק SATA II. חשבתי לחבר את ה WD 120GB הישן שלי כדי שישמש לגיבוי. (בממשק IDE) השאלה שלי האם החיבור יפגע בביצועים? אפילו ששום תוכנה לא מותקנת או רצה על ה HD הישן האם הממשק יעבוד במהירות של IDE עבור שני ה HD, או שלא יהיה בניהם שום קשר והלוח אם יתקשר עם כל אחד מהם במהירות שלו? מפרט: E6750 GA P35-DS3R 8800 GTS 320 WD 320GB ANTEC SONATA II CORSAIR 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני קונה HD בגודל 250-320, מחבר אותו, ממלא אותו, ומנתק אותו פעם אחת ואז מאחסן אותו בארון באריזה אנטי סטטית, כמה זמן בערך יחזיק מעמד המידע עליו? תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. חיברתי הרד דיסק חדש למחשב חדש, פיצלתי את הכונן הראשון ל-12 גיגה ווינדאוס פירמט לי את C, אני בא מחשב חדש הכל מותקן, פותח אותו וכונן ד לא מאוחה או משהו, אני מנסה להכנס הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרט אמרתי לו כן, וזה כותב לי "cannot complete format" אחרי שהוא מסיים לפרמט

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  7. Started by Zvuv,

רציתי להתרשם מאנשים שעובדים עם מערכי RAID האם הם אמינים לאורך זמן. שמעתי מקרים שדיסקים היו נופלים מ RAID ללא סיבה ולפעמים לא קל היה להתאושש (או לא אפשרי) במיוחד כשמדובר ב RAID0 למערכת ההפעלה או matrix raid. האם נכון להגיד שעם דיסקים מהירים שיש היום הערך המוסף שמקבלים מ RAID0 נהיה נמוך כך שלא כדאי להתעסק ? ולגבי RAID1 האם לא יותר פשוט לחבר דיסק חיצוני גדול עם גיבוי אוטומטי, שמגן מכשלים נוספים חוץ מ HD fail כמו ספק שמקצר וכו.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by b-or,

הי, צרבתי קובץ ISO לדיסק DVD שנקנה בנועה.. ELK DVD-R אחרי שצרבתי רציתי לבדוק איך יצא עם התוכנה.. מעודכנת כמובן.. ואני לא יכול להריץ Disc Quality .. לעומת זאת.. את כל שאר הבדיקות אני כן יכול להריץ.. יש לי את הקושחה DL11.. יכול להיות שזאת הבעיה? אני יודע שיצאה DL13... אגב, ראיתי באתר שלהם שכדי לעדכן קושחה צריך לעשות שינויים פיזים בחיבורים, זה נחוץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by E-Bear,

קניתי כונן WD Raptor 36GB חדש. לפני זה היה לי Maxtor 80GB ATA ורציתי לדעת האם יש בעיה שהם יעבדו יחד? והאם יש משמעות לג'ימפור שלהם (בהזדמנות זו אשמח גם לדעת מה אומר כל אחד מזוגות הפינים עליהם מולבש אותו ג'מפר...) והאם לא טוב ששניהם מוגדרים כ master (יש לציין שלא על אותו כבל מאחר וה Raptor הוא SATA ואילו ה Maxtor הוא ATA)? אני שואל את זה בגלל שחיברתי את שניהם במחשב וניסיתי להתקין את ה windows אבל בכל פעם שהגעתי לשלב מסוים בהתקנה קיבלתי מסך כחול שטוען לשגיאה בהעתקת קובץ (נראה לי) שקרוי ntfs.sys. אני יודע שזה קשור איכשהוא בכוננים רק אין לי מושג איך... עזרו לי בבקשה, אני אובד עיצות... :'( תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.

12. Started by arik100,

המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by MalGano,

טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. Started by dolev16,

מזיג- זג , חוץ מהבלו ריי כמובן.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=28_206&sort=2a&page=1 והאם באמת כל הצורבים אותו דבר ולא שווה להשקיע בצורב יותר מ-100 ומשהו שקל?!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. Started by liordavid,

מעוניין לקנות את המוצר: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 אפשר להשיג אותו ב- 1000 שקל בערך... רציתי לדעת איך העברת הנתונים שלו ברשת אלחוטית ? רשת G כרגע (N תגיע בעתיד) האם ניתן לראות תוכן 720P דרך הרשת ? סרט שיהיה בכונן ואני אראה על המחשב ? אם לא (תקווה שכן...) מה לגבי סרט רגיל ? DIVX ? * בינתיים מצאתי ביקורות (לדעתי) לרעה... מהירות כתיבה קריאה איטית: http://reviews.cnet.com/external-hard-drives/western-digital-mybook-world/4505-3190_7-32401221-2.html?tag=mncol;txt

21. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. 440 שקל.. ?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by x-dude,

הגיע הזמן, פלקסטור תפסיק לייצר צורבים לשוק הבייתי http://www.cdfreaks.com/news/No-more-Plextor-consumer-drives---parent-company-pulls-plug.html

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. שלום. שמתי את ההרדדסיק שלי מצד שמאל למקום שבדרך כלל שמים אותם עם ברגים במצב ישר זה ביין הכוננים של ההרדדסיק לבין הדלת הימנית אם מסתכלים מקדימה על המארז יש שם רווח כזה שמתאים בידיוק להרדדסיק להיכנס אבל בשכיבה על הצד רציתי לשאול אם אני שם אותו ככה זה בסדר ? והאם הביצועים והעברת הנתונים לא תפגע ? דרך אגב אני ישים שם גם מאוור עליו דרך חור במארז. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים