עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by BMItay,

איך הוא ביחס לWD 250AAKS?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by tick tak,

היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb יש לי כמה שאלות 1.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by Screw_Master,

יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?

8. Started by simla101,

אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by ac1240,

אם אני אחבר כונן IDE למחשב שיש בו SATA 2 זה יאט את המחשב או שיעבוד כרגיל ויאט רק שאני אשתמש בכונן של ה IDE?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by diablo4u,

200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום חברים, אני צריך לקנות HD פנימי ואני מתלבט בין 2-3 דגמים מבירור שעשיתי עליהם ברשת וצריך את עזרתכם. http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=301&language=1 WD SATA 3.0GB/s 16MB 500GB הספק קריאה\כתיבה 8.77 Watts http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-7200-kit/ seagate Model ST3500641AS-RK SATA 3Gb/s 500 GB 16MB הספקים לא מצאתי(אשמח אם תעזרו למצוא, כנראה לא מפרסמים את זה בסייגייט...) http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=11192 WD WD5002AALX 500GB 32MB Read/Write10.70 Watts Read/Write10.70 Watts הספק קריאה\כתיבה 10.70 Watts 6 Gb/s ועוד שני דברים, 1. הלוח שלי תומך ב-Sata 3.0GH - לקנות sata 3.0 או sata 6.0gh ? יש בעיו…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Silver Dragon,

באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכוננים שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. שלום. התחדשתי בצורב חדש של PIONEER (רק אחרי שפתחתי את האשכול של הצורבים וקניתי ראיתי שיש סטיקי של צורבים מומלצים חח) נכנסתי לאתר לירה כדי לקנות דיסקים וראיתי שיש מלא סוגים, +R, -R +- ושאר ירקות.. מה הפורמט המומלץ לצריבת אימג'ים? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by Crash5,

לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Pingi,

אני מחפש מוצר (אם קיים) שיכול להכיל מספר דיסקים קשיחים. מעין מארז חיצוני ליותר מדיסק אחד עם חיבור USB או FIREWIRE למחשב. הסיבה לחיבור מסוג זה ולא באמצעות כרטיס PCI או כרטיס פנימי אחר היא כי המערך צריך להתחבר למחשב נייד. חיבור מספר מארזים חיצוניים אינו בא בחשבון מאחר ויש לי 4 דיסקים ולחבר 4 ספקי כוח נראה לי מוגזם. אני יודע שישנם מערכי דיסקים עם HOTSWAP וכולי. אני לא צריך מערך כזה אלא משהו יותר פשוט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by nirbo,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by yigal_26,

הי, למחשב החדש שלי אני מכניס גם HDD של SATA וגם אחד של ATA. ה-HDD של ATA יישב יחד עם צורב DVD על אותו כבל IDE. איך מומלץ לשים ג'מפרים ביניהם? נ.ב. ה-WINDOWS יישבו על דיסק SATA.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by GOVNER_T.S.Y,

Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by ZoiDer,

שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

יש לי שני כוננים קשיחים של מאקסטור. אחד 60GB 7200 והשני 120GB 8M ואת הלוח: Abit IT7-Max2. איך כדאי לחבר אותם ? על בקר הרייד או רגיל ? ואת איזה כונן איפה ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים