אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני איזה שלושה שבועות קניתי מחשב חדש ועברתי את הישן שלי לחדר אחר, עככשיו במחשב הישן שלי ה-HD עם המון דברים שלי, אז ניסתי לחבר אותו למחשב החדש אבל החיבורים לא היו זהים WTF? איך אני יכול לחבר את ה-HD של המחשב הישן למחשב החדש? המפרט בצד (מתחת לפרופיל) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK. רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה. היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות. המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו. האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל ונגיד הורדתי סרט dvdrip של 700 ממגה יש אפשרות ליצרוב לדיוידי בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי DISK ON KEY של SAN DISK ויש לו U3 עכשיו שמפעילים אותו יש כזה סמל אדום בצד ימין של המסך בטעות ביטלתי אותו..איך אני מחזיר אותו?? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים. 3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP. המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB. דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים). שאלתי נחלקת ל-2: 1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98? 2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים? אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה... חוזליטו.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 7 על המחשב החדש היום, וכנראה פספסתי בהתקנה את האפשרות להפריד את הכונן (כל ה-1TB) למחיצות. נשארתי עם מחיצה אחת של 950 ג'יגה שעליה מותקן הווינדוס. בעקרון, אין לי בעיה מבחינת הנוחות אך יש לי כמה תהיות: האם חילוק למחיצות קטנות יותר ייתן שיפור כלשהוא בביצועים? האם יש דרך בטוחה לבצע את זה מתוך ווינדוס 7? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למעשה זה אתר שבודק את הצורב ועל הדרך גם בדיקה ממש מקיפה לכמות נכבדה של מדיות פה השתמשו בצורב NEC 4550 ( בדף הקודם זה מדיות +R ) http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_hardware_reviews/nec_nd_4550_dvd_writer_review_page_4.html
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ Matrix Raid במחשב שלי, 2 כוננים של WD 640GB מחוברים. חצי Raid0 וחצי Raid1. היום המחשב קרס לי, וקיבלתי BlueScreen ב-Vista שרשם IRQ NOT LESS OR EQUAL על iaStor.sys (שזה הדרייבר של ה-Raid). כל האפשרויות ל-Boot לא עובדות מלבד SafeMode, עשיתי עדכון דרייבר והעליתי אותו. המחשב עולה בסדר, אבל יש שגיאה מוזרה ב-Raid (שמופיעה גם במסך של ה-Bios). מישהו יודע לעזור? תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 15:09:48 טוב אני חושב שפתרתי את הבעיה,פשוט עשיתי קליק ימני על הכונן עם האיקס האדום, ועשיתי Use Drive או Enable Drive, ואז ימני ו-Rebuild והוא מתקן את זה כרגע. לטעמי כשזה יסתיים הכל יחזור לעבוד, אם למישהו זה קורה - שהיה בהצלחה [attachment deleted by ad…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ה-3520A ב-KSP: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 והשני בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3048 מה ההבדל בין שניהם? מה עדיף? אל תסתכלו על הפרש המחיר, כי אני הולך לקנות עוד כמה חלקים וביחד משתי החנויות המחיר יוצא זהה בסוף. עריכה: עשיתי חיפוש ומצאתי את התשובה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ניסיתי אם התוכנה VirtualDub-MPEG2 אבל היא לא יודעת לשמור חזרה קבצי VOB אלא רק קבצי AVI אם מישהו מכיר תוכנה נוחה שיספר לי עלייה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עכשיו פשוט חיברתי כל אחד לIDE שונה ושניהם PRIMERY אבל ההארדיסק השני לא עובד משום מה.. הWINDOWS מזהה אותו ונתן לו אות חדשה, אבל שאני לוחץ עליו הוא נתקע.. מישהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? שמעתם עליו דברים טובים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי צורב SATA חדש לגמרי , מהקופסא יש לי לוח תומך SATA 2 הקבלים SATA/POWER חדשים , ניסיתי להליף קבלים לא עזר שיניתי את המיקום של כניסת ה - SATA ,הלפתי בין הדיסקים הקשיחים לצורב ועדיין שום דבר. הצורב לא נדלק , לא מזוהה. ככל הנראה בעיה פנימית? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-