עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. Started by rozin,

אהלן אנשים, יש לי שאלה קטנה.. לפני כחודש בערך קניתי (בהמלצת האחלה אנשים בפורום הזה) הארדיסק מדגם: Hitachi Deskstar 7K3000 2TB HDD HDS723020BLA642 אחלה של הארדיסק, הבעיה היחידה היא שלפעמים המחשב עושה קצת רעש ונשמע שזה מגיע מההארדיסק.. מין רעשים מקוטעים כאלה במרווחי זמן שווים.. לפני שהתקנתי את ההארדיסק לא היו לי את הרעשים האלו.. לפעמים זה קורה גם כאשר אני שם רגל על המארז ומפעיל קצת לחץ... הגיוני שזה קורה כי אני מפעיל משקל אך לפני ההארדיסק זה לא קרה... האם יכול להיות שההארדיסק דפוק? או שזה הארדיסק רועש מטבעו? האם כדאי לי ללכת איתו לחנות ולבקש שיבדקו אותו? תודה.

3. ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by oren99,

יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by card,

שלום לפני כמה שנים שאלתי פה על DiskOnKey עם מתג למצב ReadOnly. המליצו לי על יצרן בשם PQI, שבחלק מהדגמים שלו אכן יש מתג כזה.. בתקופה זו, היצרן הזה כבר לא ממש נמכר בארץ, לפחות לא לפי זאפ(נותר שם איה דגם מזערי, והוא לא כולל את המתג המדובר). לכן יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות DOKs של PQI עם משלוח לארץ? 2) האם יש עוד יצרנים של DOKs שכוללים מתג ReadOnly כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by cad5011,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 עם דיסק 80GB. אני צריך עוד דיסק. מה עדיף להוסיף לו דיסק ATA פנימי (הלוח לא תומך SATA) או לקנות דיסק חיצוני USB? אני שואל כי אם אני קונה ATA פנימי אז הוא כבר לא ישמש אותי במשחב הבא, מפני שהוא ATA. חיצוני יוכל לעבור. הפנימי שחשבתי הוא HD400LD Samsung, עולה 500 ש"ח (ועוד הרכבה בטח יעלה סה"כ 600 שח), והחיצוני הוא WD MY BOOK ESSENTAIL WDG1U5000E עולה 700 ש"ח. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by AMD 64,

שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. אני הכנסתי דיסק DVD+R , רציתי לצרוב משהו, פתאום אחרי איזה דקה ככה הוא עושה לי שיש PWER CALIBRATION ERROR, מוציא לי את הדיסק , ואז עושה רסטרט =S מה זה?? פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה... חיפשתי בגוגל , מצאתי שצריך להיכנס ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICES ואז לדפדף ל IMAPI CD-Burning COM Service ללחוץ על זה קליק ימני , להיכנס ל PROPERTIES , ובSTARTUP TYPE לבחור DISABLED. בקיצור זה לא עזר =\ ניסתי לנקות את האבק מעל הכונן, יש לו גם עיגול לבן כזה, ניקיתי שם גם טוב מאוד את האבק...עדיין לא עוזר... צריך להוציא את הכונן לפתוח אותו ולהוציא את האבק חח?? אולי הכונן נדפק, צריך להחליף?? הכונן הוא Lite-On LH-18A1P תודה. יום טוב. עריכה: עם דיסק 700 MB הרגיל הצלחתי …

13. Started by ross,

יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by H3rzoG,

המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by BoRiS.K,

יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. אז ככה, מזה זמן מה שאני מעוניין לקנות HD למחשב מיני, כלומר מחשב עם מקום קטן מאד ולפיכך אני מעוניין ברכיבים שפולטים הכי מעט חום, יום אחרי שהזמנתי סיגייט או מקסטור(לא זוכר, זה עם ה-5 שנים אחריות) הופיע כאן הידיעה הבאה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104091185,48348, אני לא יודע אם לינק יעבוד והרי התכונה בה אני מעוניין: .כמו כן אפשר לקרוא כאן => http://www.pcvsconsole.com/news.php?nid=2878 לבסוף ההזמנה בסוף לא התבצעה והחלטתי לחכות שיגיעו הדיסקים החדשים אבל עבר הרבה זמן ואין שום מילה, אפשר להזמין ישירות מ-WD אבל אין שום ביקורות (שאני מצאתי) וחנויות מחשבים בארץ לא מכירות את הנושא, לי כבר נמאס לדחות את הקניה הזו ובקיצור, למישהו יש מידע מה עם זה? מה קורה…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. ויכול לתת פידבקים חיובים\שליליים עליו? (אני רוצה לקנות כונן שמתחבר לרשת, אבל אני אשמח לשמוע על האמינות שלהם בכלליות). תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Josh,

lite-on x48 שווה לקנות אותו ב300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by b-or,

הי, צרבתי קובץ ISO לדיסק DVD שנקנה בנועה.. ELK DVD-R אחרי שצרבתי רציתי לבדוק איך יצא עם התוכנה.. מעודכנת כמובן.. ואני לא יכול להריץ Disc Quality .. לעומת זאת.. את כל שאר הבדיקות אני כן יכול להריץ.. יש לי את הקושחה DL11.. יכול להיות שזאת הבעיה? אני יודע שיצאה DL13... אגב, ראיתי באתר שלהם שכדי לעדכן קושחה צריך לעשות שינויים פיזים בחיבורים, זה נחוץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by composite,

שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by cobmetal,

שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Enn0L,

שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by kawaii,

אם אני אקנה בzigzag ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים