אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מפחד מחיבור SATA בגלל דבר אחד : אני מפחד שאני אכניס בטעות מכה לחיבר מידע והוא יישבר זה יכול לקות אם אני אתנגש בו?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אפשר להעביר בדרך פשוטה קבצים ממחשב למחשב דרך חיבור USB2?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?
-
אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי DISK ON KEY של SAN DISK ויש לו U3 עכשיו שמפעילים אותו יש כזה סמל אדום בצד ימין של המסך בטעות ביטלתי אותו..איך אני מחזיר אותו?? תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה צורב טוב יותר? LG http://www.skypc.co.il/pl_product~GSA-GH22L~16~0.htm ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm שאלה טיפשית , 20X זה יותר טוב מ 22X ? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חדש. רציתי לדעת על איזה הארד דיסק כדאי ללכת מתוך 2 ההארדיסקים האלה. ההתלבטות היא על איזה מהם מערכת ההפעלה תעלה יותר מהר, וגם באיזה מהם מהירות העתקת הקבצים מהירה יותר? בין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785319 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הצורב התחיל להשתגע , הוא מזהה דיסקים של CD ללא בעיה , דיסקים של DVD - הוא מזהה אותם אך הוא מזהה אותם ריקים מתוכן .(מקורי/צרוב) האם הצורב נתקע או שהוא כבר סיים את זמנו. (הצורב כבר בן 3 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-