עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם: עד היום לא היה לי צורב DVD, ואני חושב לקנות את ה LG GSA-H30N . אם למישהו יש ניסיון איתו - אני אשמח לשמוע אם הוא קל להתקנה, ואם יש איתו איזשהן בעיות. חוץ מזה, ראיתי שהוא מגיע בלי תוכנה מצורפת. יש לי nero 5.5 מותקן - אפשר להשתמש בו כדי לצרוב DVD? אם לא - באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. שלום יש לי שאלה... האם הדיסק הקשיח Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הוא באמת איכותי ביחס לשאר הדיסקים הקשיחים של ה-1טרה? הוא בא לפי מה שכתוב עם 32MB באפר לעומת דיסק של WD שבא עם 64MB באפר השאלה אם זה חשוב כל כך להוסיף עוד 100 שקל על 32MB זיכרון באפר נוסף??? ידוע לי שהבאפר עוזר בהעברת נתונים וכתובות התחלתי לא מזמן ללמוד מחשבים אבל אני עדיין לא בקיא בזה מספיק... אשמח לתגובות והסברים בתודה מאור...

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. Started by kovar,

שלום אני מחפש דיסק קשיח נייד חיצוני 500 ג'יגה 2.5 אינץ' עכשיו אני לא מבין בזה כלום אז אני מבקש מכם עזרה. שמעתי ש WD טובים אבל המליצו לי גם על סיגייט. אם מישהו יכול פשוט לתת לי דגם ממולץ זה יהיה נחמד דרך אגב לא משנה לי אם הדיסק יעלה 350 או 500 העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by galz,

לפי מה שהבנתי כן, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. אני רוצה שהוא יהיה חיבור SATA II ולא SATA I כדי שהוא יהיה מתאים גם ללוח אם הבא שאני יקנה... (SATA II מתחבר ל-SATA I נכון?) רצוי באפר של 16 מגה... אני חושב שאלה הדרישות מהכונן... אין לי עדיפות לשום חברה-אני פתוח להצעות! כמובן שכל הדרישות צריכות לעמוד בתקציב (600-700 שקל) ובכסף הזה אני רוצה כונן כמה שיותר גדול- 250 GB מינימום... אני מוריד,מקודד וצריך כמה שיותר נפח במחשב... יש לי שאלה בקשר לחילוק מחיצות... בעזרת איזה תוכנה אני עושה את זה? כרגע יש לי במחשב כונן 160 GB נגיד אני אוסיף כונן של לדוגמא 250GB, אני רוצה לחלק ככה שיהיה לי כונן אחד במחשב של 40GB ועוד כונן שכל מה שנשאר... זה אפשרי לעשות את זה? כי יש לי המון מידע בכונן של ה-160 ואני מאוד מפחד לאבד אותו.... אם אני אחל…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by yossi555555,

שלום על הארדיסק אחד עם שתי מחיצות C: E: 1. יש מניעה מהתקנת משחקים על E: כאשר הWINDOWS מותקן על C:?? 2. מדוע כברירת מחדל המחשב ואו תוכנת ההתקנה תמיד מציעים ליצור את התקיה בכונן C:??

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by vid170,

האם מורגש הבדל בעבודת עריכה או כל פעולה אחרת באופן רציני?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ramboli,

שלום, יש לי כונן 500GB של WD דגם WDC WD5000AAKS-22TMA0 ATA Device הכונן הזה מחולק ל4 מחיצות ראשיות ובראשונה נמצאת מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין WINDOWS 7, ובנוסף לשנות את המצב: להוסיף כונן קשיח בנפח קטן רק למערכת הפעלה. למה? כדי שהמערכת תוכל לכבות את הכונן של ה500 GB כשהוא לא בשימוש, גם פחות חשמל, וגם שומר על אורך החיים שלו. עכשיו השאלות שלי: 1. איזה כונן מומלץ (אני לא צריך יותר מ200GB) ? 2. האם זה נכון שעדיף כונן נפרד למערכת הפעלה? אולי עניתי לעצמי, או שאני טועה ועדיף להשאיר את ה500 לבד. תקציב לא יותר מ300 ש"ח. תודה לכם!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. Started by eli33,

איך אני צורב סרטים רגילים של VCD על דיסק DVD כדי שאני אוכל לראות אותם ב DVD הרגיל כאילו בטלויזיה ??

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-)

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  13. בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by ag43,

יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Started by wooper,

היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??

16. ^^^ למשל WD5000AAKS WD5000KS WD5000YS WD5000AVJS כבר הספקתי להבין שיש בעיה עם החברה הזאת בנפח הזה, אבל מהנתונים הטכניים שראיתי עליהם, הם ממש זהים???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לבקר SATA, עד 200¤. תודה, בז'נגלו.

18. שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]

19. Started by ProVoker,

הבעיה קיימת כבר הרבה מאוד זמן הצורב צורב כרגיל על כל המדיות וקורא את כולן גם בסדר הבעיה שלו היא בקריאה של DVD-R הוא פשוט לא מזהה שיש קבצים בפנים, הוא צורב כמו שצריך אבל לא מזהה את הקבצים הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל דרכה את הקריאה זה להשתמש בתוכנה בשם isobuster אבל אני מחפש פיתרון נורמלי יותר לבעיה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע במה לבחור מבין שני HDD האלו WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ביניהם? מי יותר מהיר? מי יותר אמין ( מחזיק יותר זמן )? ואם HDD של 320GB מחזיק יותר זמן מ500GB כי אני ראיתי בפורום שלמישהו מת פה איזה 2 HDD של 500 בשנתיים תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by Muddy,

האם יש איזה המלצות מיוחדות או מחירים זולים במיוחד מבצעים שאתם יודעים עליהם ? כי אני מצאתי LG DVD-ROM 16/48 ב 190 שקל ואני מתכוון לקנות אותו אם אתם מוצאים אותו במחיר נמוך יותר איפהשהו בבקשה תגידו... תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  23. שלום חברים, לאחרונה נהרס הדיסק הקשיח החיצוני שלי שהיה מחובר עם ספק. הגעתי להחלטה שאני קונה שניים, אחד פנימי למחשב ואחד חיצוני שלא יהיה מחובר קבוע אלא רק בעת גיבוי. האם אפשר המלצה לשני דיסקים קשיחים חיצוני ופנימי בנפח טרה בית כל אחד? האם יש מניעה מחברות כמו סגייט וסמסונג? לקנות רק ווסטרן? בדיסק קשיח חיצוני מה ההבדל העקרוני בין דיסק קשיח עם ספק וללא ספק? מה יותר מומלץ?.. תודה מראש למגיבים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by דרומי,

אהלן, 1.מתי הם יהיו בארץ הצורבים האלה?החודש יהיו?מישהו יודע? 2.שמעתי שכדי לצרוב עם הדפסים צריך דיסקים מיוחדים שעדיין אינם בארץ,ושהם יהיו יקים?האם זה נכון? אודה על כל תגובה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. Started by sabosal,

בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.