אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז יש לי את ה WD 8MB 80GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ויש לי גם הרדדיסק Nikimi 30GB 5400rpm. עכשיו, אם אני יחבר באותו כבל IDE את הניקימי כך שה WD יהיה ה Master והניקימי יהיה ה Slave, הביצועים יפגעו ? כי בכל זאת הניקימי הרבה יותר גרוע מה WD.. לפי מה שהבנתי לא אמורה להיות שום בעיה של ירידה בביצועים..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות DOK גדול שישבו עליו כלי RESCUE ומספר מערכות הפעלה מבוססות לינוקס. אני מעוניין בDOK מהיר (במיוחד בכתיבה) כדי להשתמש במהירות נורמלית במערכות ההפעלה הנ"ל. עד כה ראיתי רק את הCONTOUR 32GB, אשמח להמלצות על דגמים\חברות אחרים. אם אפשר עם לינק למבחני ביצועים.
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי SSD ואני בנתיים לא רוצה לפרמט, אני רוצה לבדוק את ה-Intel Rapid Storage Technology. כרגע הדיסק קשיח שלי על ACHI והבנתי שצריך להעביר ל-RAID בביוס. לאחר ששיניתי ל-RAID אני מגיע למסך הטעינה של WINDOWS אך לאחר מכן המחשב מפעיל את עצמו מחדש זה לא מסתדר עד שאני לא חוזר ל-ACHI יש אופציה להפעיל את ה-Intel Rapid Storage Technology ללא פירמוט?הכוננים שיש לי הם SAMSUNG 1TB + CRUCIAL 128GB SSDמערכת הפעלה WINDOWS 7 X64 ULTIMATEתודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה לא שאלה מסובכת יש לי חשבון דרופבוקס, הורדתי את התוכנה למחשב ושמתי בה תיקיות עם תמונות, שזה גמר להעלות זה עשה עליהם סימן ירוק (V) והנחתי שאני יכול למחוק את התיקיות אבל ברגע שאני מוחק את התיקיה זה מוחק את כול המידע מהחשבון באתר זה אומר שאני צריך לשמור את הקבצים פעמיים במחשב. גם בתקיה המקורית וגם בתקייה של דרופבוקס ניסיתי לבדוק באתר אבל לא מצאתי הסבר. משהו יכול להנחות אותי איך הקבצים יהיו רק באתר שלהם ולא בתקייה של דרופבוקס?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש הוספתי שני דיסקים קשיחים למחשב. (WD CB 500GB, Seagate ST2000DM001) מאז ההחלפה (התקנתי אותם בחנות מוכרת אך קניתי ב-KSP), קורים בקביעות שני דברים מאוד מוזרים שלא קרו לי לפני כן: 1. כשהמחשב כבוי ולוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב מתחיל להדלק לשניה, כבה שוב ל-3 שניות ואז מדליק את עצמו כרגיל. 2. נשמעים צפצופים מוזרים מאחד ההארד דיסקים מדי פעם (דומה לצליל שמתקבל כשיושבים על מיטה עם קפיצים ישנים, רק בווליום נמוך). אשמח לדעת אם הבעיות הללו אמורות להדאיג אותי ומה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex. כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB. MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhz GTX260 Coolmax 600W Windows 7 Ultimate 32bit המחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר), הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD. התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB. האם לקנות את האינטל?, OCZ, או…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי הארד דיסק חיצוני חדש western digital my passport ,חיברתי אותו למחשב עם ווינדוס XP, המחשב זיהה אותו אבל נכשל בהתקנת WD SES Device, תחת המחשב שלי אני רואה אותו ומצליח להיכנס לתיקיות שבתוכו, ניסיתי להתקין את הדרייבר מתוך התיקייה שבכונן, שוב ללא הצלחה. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה SmartWare שבאה עם הכונן ההתקנה פשוט קרסה אחרי כמה שניות. אותו דבר קרה במחשב אחר עם ווינדוס 7, הרצתי כלי בדיקה של WD שהראה שהכונן תקין. במעבדה של טק דטה לא ידעו לעזור לי... אולי פה מישהו יוכל לעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני הולך לחבר את ה HD ל SATA 3 בלוח אם. האם קיים כבל SATA 3 או שהכבל הוא זהה ל SATA2? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל לפני שהתקנתי אותו, שמתי את הכונן החדש (2TB Western Digital) על המחשב הישן כדי לעשות גיבויים. יצרתי עליו מחיצה של 1200 ג'יגה ועוד אחת של 293 ובשאר עוד לא נגעתי. התקנתי את המחשב החדש עם Windows 7 ועכשיו אני מגלה שהמחיצה הקטנה קיימת אבל הגדולה לא ולמעשה היה לי עליה הרבה מאוד חומר חשוב. בעזרת תוכנת MiniTool Partition Wizard רואים שהמחיצה קיימת ואפילו היא נותנת לראות את כל הקבצים שיש שם אבל אני לא מצליח לעשות איתה כלום. כתוב שם שאין לה אות לכונן ולמרות שניסיתי להגדיר היא כל הזמן מחזירה את זה למצב שכאילו אין לו אות. * כן אני לוחץ על Apply כדי שהשינויים ייכנסו לתוקף אבל היא כל הזמן מוריד לכונן את האות...
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעביר בין שני כוננים קשיחים,מהמחשב הישן לחדש משהו כמו 40 גיגה,לא הרבה,ואין לי כח להתחיל לצרוב! אז איך אני יכול להעביר בין הכוננים?יש דרך בכלל?זה איזה כבל?מסובך?מבולבלים?חח,סתם...אשמח לתשובה! תודה רבההה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה? וגם אחרי כן, שהxp כבר הותקן, עדיין היו 130 ג'יגה כולל בשני הכוננים. (הבעייה פורסמה בפורום תמיכה טכנית גם כן, אך הפורום שם יבש קצת. :cool2:9) (הטכנאי שדיברתי איתו אמר שהבעייה נפוצה ויש דרך קלה לפתור אותה.)
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 1TR וקיבלתי הרבה המלצות ואני צריך את עזרתכם לגבי אחת מהם: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK כונן זה עולה: 528 ש"ח גם ב-KSP וגם בפנדה ומגיע עם 5 שנות אחריות האם הכונן הזה טוב כי אני פשוט לא מבין בזה הרבה , ואני אשמח אם תסבירו לי למה כל האותיות שכתובות משמשות האם יש להם משמעות חשובה בקניה ואם כונן זה לא טוב אשמח לקבל גם מכם המלצות לגבי כוננים בגודל זהה (המחיר לא משנה לי) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. במחשב "רגיל" (PC נייח), מהי מידת ההארדיסק? האם 2.5 אינצ', או 3.5 אינצ'? (או אולי בכלל מידה אחרת )? אני מנסה לרכוש הארדיסק זול וקטן כדי להחזיר לחיים מחשב נייח עם הארדיסק מת, ואינני יודע את המידה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אחרי שיטוט בפורום קיבלתי תשובות חלקיות אז בכל זאת אני שואל יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד -רפטור של WD 36 גיגה שני 200 גיגה של WD - SATA I 8MB על הרפטור יושבת מערכת ההפעלה והשני משמש לאחסון שאלתי היא כזו אני רוצה להחליף את ה -200 ב320 של סיגייט עם 16 מגה זיכרון וחיבור SATAII. האם זה כדאי וכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב. חשוב לציין שאני עובד בעריכת וידאו.לכן הדילמה. הבנתי שלסיגייט יש 5 שנים אחריות ואת ה NCQ מה שאין ל WD. תודה רבה על העצות\תשובות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193879.0 אשמח לקבל הבהרה למה SATA II אינו 3GB לפי מה שאני יודע ככה זה הולך UDMA 66 UDMA II 100 UDMA MAXTOR 133 SATA I 150 SATA II 300 אז אם אני רוצה את התקן האחרון הכי מה…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-