עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by levy333,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Satlan,

חייבים להתקין אותם כל פעם שמפרמטים ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Tuvok,

מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by zoboomafoo,

יש לי HD 80G של WD, בן שנתיים בערך שעשה לי בעיות לפני כמה חודשים. ממש עשה רושם שהוא קורס לגמרי (מסכים כחולים ורעשי "קליקים"). אח"כ הוא חזר לעבוד רגיל (אולי קצת איטי יותר). עכשיו בדקתי אותו ע"י תוכנת בדיקה של WD ושם הוא נמצא תקין. מצד אחד אני שמח, מצד שני אני רוצה לממש את האחריות לפני שיעברו ה-3 שנים. יש איזה תוכנה יותר אגרסיבית לבדיקה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים

6. Started by Jeka90,

SanDisk Cruzer Titanium U3 4GB USB תומך בויסטא? אני מכוונת לDOK עצמו, לא ל- U3. הDOK מגיע עם תוכנה גירסה 1.2 ואני צריך לעדכן לגירסה 1.4 כדי שיתמוך בויסטא. אם יש לי גירסה 1.2 ואני מחבר אותו למחשב עם ויסטא, הוא יעבוד חוץ מה- U3 או שהוא בכלל לא יעבוד? בבקשה אני צריך תשובה דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. יש לי הארד אחד 30 GB ועוד אחד נוסף 120 GB שהוא יותר חדש, שניהם מחוברים על אותה צמה וההארד של ה 30 עליו מותקן הוינדואוס. יש גם צורב DVD וCD רגיל שמחוברים על אותה הצמה איך הכי נכון לחבר את הכוננים ועל איזה מהן נכון להתקין את הוינדואוס ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה

10. הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by טרול גנרי,

אני מעוניין לדעת אם יש צורך בהתקנת דרייברים או דברים מיוחדים לפני שאני מחבר את ההארדיסק למחשב (או שהמחשב פשוט מזהה אותו אוטומטית והכול בסדר). במקרה ויש לי 2 הארדיסקים ואני רוצה להחליף אותם כל פעם בשימוש (עם מגירה מיוחדת), זה עלול להוריד להם את האיכות ואת הזמן שלהם חיים? ומה בקשר לג'אמפרים כי אין לי מושג בנושא? אם אני מפרמט את ההארדיסק אז ניתן לשחזר מידע אחרי הפרמוט?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by fim,

האם יש הבדל בין כבלי IDE ATA100 ATA66 ATA33 ואם כן מהו ואיך מבדילים ??? ???

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  14. יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  15. הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  17. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by IlanF,

יש לי צורב LG GSA-4163B והמגש שלו נדפק לי. הצורב מנסה לפתוח אותו, אבל לא מצליח. המנורה מהבהבת בטירוף בינתיים שהוא מנסה לפתוח את המגש. אפשר לפתוח אותו רק אם דוחפים סיכה לחור המתאים כשהמנורה מהבהבת. רק אז הוא מצליח לשחרר את המגש ולהוציא אותו. יש דרך לתקן את זה? או שהדרך היחידה היא לקנות צורב חדש? זה פשוט מעצבן בטירוף (וגם אני כל הזמן מאבד את הסיכה המ****ת הזאת )

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by dolev16,

מזיג- זג , חוץ מהבלו ריי כמובן.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=28_206&sort=2a&page=1 והאם באמת כל הצורבים אותו דבר ולא שווה להשקיע בצורב יותר מ-100 ומשהו שקל?!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by Spook,

אפשר למצוא את הכונן הזה ב-Olsale במחיר 389 ש"ח. זה מחיר טוב? תענו לי מהר כי יש מספר מוגבל של כוננים למכירה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by XCG120,

האים הכונן הזה WD1002FAEX של WD צריך גי'מפור כאשר מותקן ווינדוס 7 או בכלל?האים יש צורך בג'ימפור בכללי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ron-d,

שלום לכולם. קניתי טאבלט Teclast X4 - מערכת הפעלה win10- מעבד אינטל N4100 - יש בו SSD של 256GB של יצרן הטבלט (teclast) - Teclast 256GB NS550-2242 בחיבור מסוג - M.2 SATA התוצאות שלו בתוכנת CrystalDiskMark 7 - מופיעות בתמונה הראשונה שצירפתי. בתמונה השניה שצירפתי - אלו התוצאות של Crucial MX500 שפועל במחשב הנייח שלי - זאת התמונה עם התוצאות היותר טובות . שני ה- ssd הם בחיבור SATA6. השאלה היא - האם כדאי להחליף את ה- ssd של הטבלט ל- ssd אחר כמו Crucial MX500. כלומר האם ההחלפה תגרום לשינוי שניתן יהיה להבחין בו מבחינת המהירות ? או שזה יהיה זניח ? תודה מראש לעונים .

23. Started by tomer_et,

יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Farmalot,

שלום לכולם, אני מחפש פתרון להעברת נתונים מהירה בין הדיסק לזכרון\מעבד. כמו שכולנו יודעים, רוב הזמן המעבד מחכה לדיסק, ואני כבר כמה שידרוגים מנסה לשים דגש על איכות הזכרון\דיסק כדי לצמצם את הצוואר בקבוק הזה. בהתחלה קנינו פי שניים ראם (ביחס לסטנדארט) אח"כ קנינו פי שניים קאש, ואז קנינו RPM יותר גבוהה, ואח"כ קנינו SATA, SATA2, ואפילו ניסינו (ניסיתי) רייד 0. וזה לא מספיק. אז לפני שאני קונה ראם דרייב (משהו קטן, רק למערכת ההפעלה), רציתי לדעת האם ידוע לכם על פתרונות יותר טובות. חבר שלי פעם סיפר לי על דיסק קשיח עם לוגיקה פנימית, שגם אמור להיות משהו טוב. יש הצעות?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.