אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה בנפח 160 או של סאמסונג או של wd אני לא יודע אבל תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה הארד דיסק של 30 גיגה אמור לעלות לי ?? ושל איזה חברה ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש הארדיסק חדש למחשב ולכן אני רוצה לשמוע חוות דעת והמלצות על: 1. ה-הארדיסק עצמו, איזה אחד כדאי לקנות. אני רוצה אחד של 500-640GB. אבל גם המלצות לגבי 1T יתקבלו בברכה. אני חושב על ה - Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA שראיתי במפרטים המומלצים באתר, הוא נשמע לי טוב אבל כמובן אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח לשמוע. 2. אני אשמח אם יוכלו להמליץ לי על חנות מסויימת, אני חשבתי על אייבורי אבל היות שיש כמה וכמה שמועות לגביהם אז אני רוצה לבדוק חנויות אחרות. אני גר באיזור באר-שבע ולכן חנויות באיזור יהיו אחלה, מה שכן חנויות בירושלים גם כן יהיו בסדר כי אני מגיע לשם הרבה. ההעדפה שלי היא חנות שבה אני יכול לאסוף את המוצר בעצמי מכמה סיבות אבל ב…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך המלצה להארדיסק חיצוני 2 טרה או כל אמצעי איחסון אחר שהוא אמין. בעיקר לאחסון סרטים לטווח ארוך אז לא צריך מהירות אבל שלא יזחל, בעיקר שלא יהרס מידע ושיהיה אפשר להפעיל את הסרטים ישירות בלי בעיה. הרכישה תתבצע בארה"ב בסביבות ה-500 שקל אז אני צריך המלצות בהתאם. אפשר נפח גדול יותר אם ההבדל במחיר זניח ועדיף חיבור USB ללא חשמל. יש לי כרגע USB 2 אבל מתכנן לשדרג ל3 אז צריך משהו שיעבוד עם שניהם זה בכלל משנה הקנייה בארהב או שבשביל מה שאני מחפש אין הבדלים משמעותיים וגם אם מישהו מכיר אתר טוב אמין וזול לרכישה ומשלוח לארהב תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנות אני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5 העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמן אבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייט עכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו חברים, נכנסתי לכל מיני פוסטים וראיתי שאתם מבינים מאוד והלכתי קצת לאיבוד עם ההסברים\המלצות שלכם כי הם מפורטים מדי לאחד כמוני חחח לא חשבתי לקנות כונן SSD כי חשבתי שהם יקרים מאוד עד שראיתי מבצע על זה : http://ksp.co.il/?uin=20316 בכל אופן, מכל מה שקראתי בפורום צריך להשקיע קצת יותר כדי לקבל משהו איכותי ואולי מה שחשבתי לקנות במבצע זה הרבה פחות איכותי ממה שאני מחפש... קראתי על סמסונג שחלקכם מזהיר מהבאגים שלו ועל עוד אחד, שכחתי איזה... אז ככה, אני מחפש כונן אס אס די 120 או 128 ג'יגה, הכי הכי חשוב לי שיהיה אמין בסביבות ה 400 שקלים... אגב, במחשב נייד אמור להיות לי מקום פנוי להתקין SSD בנוסף לכונן קשיח הקיים, נכון ? מפרט המחשב שלי : [h=1]Lenovo Y580 15.6-Inch Laptop…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן ssd עדיפות ל 500g יש לי מחשב hp 250 g5 ובאתר של hp רשום איזה כונן אני יכול לשים במחשב ואני לא כל כך מצליח להבין מה מתאים למחשב שלי, אני צריך עזרה בבחירת כונן טוב אמין במחיר סביר שיתאים למחשב שלי. (מצרף תמונה מהאתר של hp). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מZIGZAG כונן חיצוני של 2tr. אני מעדיף שיהיה זול ככל האפשר, אבל שלא יפגע לו באיכות. אני רוצה שיהיה גם USB2 וגם E-SATA. הוא ישמש לגיבוי למחשב ולאחסון של סרטים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קודם כל, לשם הסרת ספק כונן קומבו=כונן שקורא DVD+צורב CD,נכון? אם כן, אז האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קומבו טוב ולא יקר במיוחד (אני לא יודע מחיר כי זה חבר שלי,אבל אם אפשר לא יקר מדי,מהירות זה לא הכי חשוב) אגב, אם צורב וDVD בנפרד זה זול יותר או אפילו קצת יותר יקר זה יהיה עדיף כי ככה יותר נוח להעתיק דיסקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ואני רוצה שתעזרו לבחור אחד בבקשה אני יודע שיש כמה סוגים של חיבורים ויש לי אוורסט אני צריך שתגידו לי איפה באוורסט אני צריך לראות איזה סוג של כונן אני צריך או שפשוט להביא לכם צילום של הכונן שיש לי עכשיו? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. קודם כל האם לדעתכם משתלם לי לקנות את ההארדיסק הזה? Western Digital WD Caviar Green 2TB SATA-3 HDD WD20EARX 7200 RPM CACHE 64 MB מצאתי אותו ב EBAY ב 380 שקל כולל משלוח.. מה אתם אומרים עליו?? יש לי לוח אם של gigabyte ep45-ud3lr האם אפשר לחבר אליו SATA 3? אשמח לתשובה.. זה הלינק למי שגם רוצה לקנות: http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-Caviar-Green-2TB-SATA-3-HDD-WD20EARX-/160605254889#ht_4744wt_1345 בנוסף עוד שאלה קטנה אשמח אם תעזרו לי...אני כרגע עם HD103SJ והייתי נורא מרוצה עד לאחרונה (יש לו אותו בערך שנה) בזמן האחרון הוא התחיל לתת לי שגיאות של cycling redundancy check ביצעתי צ'ק דיסק פשוט של ווינדוס והוא הצליח לזהות את הסקטורים הדפוק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן שצד את עיניי הוא זה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5799 מה אתם אומרים? אחרי קריאה של לא מעט נושאים פה הבנתי שהאמינות של WD היא לא בשמיים והרבה פעמים הכוננים פשוט שובקים חיים אז הלכתי בכוונה על SEAGATE למרות שגם פה אין לי יותר מדי היכרות עם אמינות היצרן אז אני אשמח להמלצות והארות בעיניין. כעיקרון אני מתכוון לאחסן בכונן בעיקר מדיה של סרטים, שירים ותמונות. מהירות ההעברה לא מהותית עבורי (יש לי במחשב נייד כניסת ESATA) אלא אם מישהו יגיד שאם יש אופציה אז כדאי לנצל אותה במקום להתעסק עם החיבורי USB העדינים שתוך שנה נשברים ואז אשמח אם תציעו לי כונן עם הממשק הזה שיעלה בסביבות ה-400 ש"ח... (במקרה כזה אני מוכן גם לרדת מ-1TB ל-500GB כי מה שחשוב לי יותר זה האמינות ו…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 1TR וקיבלתי הרבה המלצות ואני צריך את עזרתכם לגבי אחת מהם: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK כונן זה עולה: 528 ש"ח גם ב-KSP וגם בפנדה ומגיע עם 5 שנות אחריות האם הכונן הזה טוב כי אני פשוט לא מבין בזה הרבה , ואני אשמח אם תסבירו לי למה כל האותיות שכתובות משמשות האם יש להם משמעות חשובה בקניה ואם כונן זה לא טוב אשמח לקבל גם מכם המלצות לגבי כוננים בגודל זהה (המחיר לא משנה לי) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות 2 צורבים הביתה.., אחד לאישתו ואחד לבנים שלה, כעקרון אפשר לקנות אחד ניד, ואם זה יותר משתלם לפרטים שאני אתן בהמשך, אז אני אשמח לקבל הצעות, אז ככה, צריך צורב לשימוש ביתי, צורב דיסקים רגיל (לא DVD), צורב פשוט cd-r/cd-rw, מהיר, קל להתקנה, ובלה בלה בלה, כעקרון לי יש צורב, ולהרכיב חומרה זאת לא בעיה בשבילי, במיוחד לא צורבים, כאשר מחברים כבל IDE, וקובעים אותו ב slave, מחברים לו מולקס, מתקינים דריבר.., תוכנה.. פשוט.. 8), בקיצור לא לעבור את תקציב ה400~450 שקל לשניהם.., אתם מכירים אולי חנויות זולות? משתלם אולי לקנות צורב נייד?, צורב נייד(מהיר) עולה בסביבות ה400 שקל?, צורב נייד קל להתקנה והפעלה? נראה לי שצריבה של 40X~52X לא הכי משנה בחיים, אבל כמובן עד…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-