עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר

2. Started by x-dude,

אני באמת חיכיתי ל DVDRW מהירות 8X,מעניין מתי הם יגיעו לפה. http://www.cdfreaks.com/news/12187

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by SuB,

שלום לכם! צרבתי תיקיות של תמונות (לגיבוי) על דיסק DVD+R של ELK 8X (הדיסקים נקנו בהמלצת זיגזג) באמצעות צורב DVD של Toshiba. זאת הפעם הראשונה שיצא לי לצרוב DVD והניסיון הראשון לא היה מוצלח. צרבתי עם NERO 6 ULTRA ומשום מה ב-99% של תהליך הצריבה התהליך נתקע, ה-Buffer נשאר על אותו אחוז, רק הזמן זז. עצרתי את הצריבה בלית ברירה וניסיתי שוב. הפעם הצריבה הצליחה אך מערכת ההפעלה התקשתה לקרוא את הדיסק. כשלחצתי פעמיים על הכונן ב-"מחשב שלי" לקח זמן עד שתוכן הדיסק נקרא (הגיוני - 4GB) אך כשניסיתי להיכנס לתיקיות בתוך הדיסק התקבלה הודעה "ל-Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן שהוא פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows." מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by צעיר,

שלום, :-\ אני מתכוון לקנות מחשב עם הלוח הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שנכנסתי לאתר DFI לבדוק פרטים עליו. לא ראיתי שום הזכר לכך שהוא תומך ב- SATA-II.... למעשה אפילו שם הלוח רשום כך: Infinity NF4 Ultra ללא ה SATA-II........... זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה.... תודה מראש.... "צעיר". נ.ב אם הוא אכן תומך אשמח להמלצתכם בנוגע איזה הארד דיסק תומך SATA-II כדי לרכוש..... והאם זה שווה בכלל..? :-\

7. Started by compman112,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. כל DVD קורא DVD-R?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by compman112,

אני קונה צורב DVD מחר מחרתיים אני צריך הממלצה של צורב DVD בין המחירים 300-400 ש''ח לינקים מחיר והמלצה תודה רבה compman112

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by ward,

אתם יודעים אחרי שמשתמשים בהארדיסק חדש כמה ימים..: שלי התחיל להשמיע תקתוקים מין כל כזה שהוא עובד ומתקתק כל הזמן שהוא עושה מאמץ או עובד עבודה רגילה..יש פתרון לזה..ומה זה אמור להביע שההארדיסק נדפק או שזה טבעי ואין מקום לדאגה .??.

13. החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by sasi20,

יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by MATOK,

אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/12172 http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/letter-dvd-fakes.pdf כרגע הם רק בהונגריה, אבל כמו שאני מכיר את הסוחרים הישראלים הזריזים, אל תתפלאו אם מחר יציעו לכם אותם במחירים מפתים. אז תזהרו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by gooz,

שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moshe_ha,

שווה קניה?

22. Started by The_Wolf,

מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by liranmo,

היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,החלטתי ללכת על ההארד דיסק הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144152 מה אתם אומרים ?,אה וכן אני רוצה לקנות BF2 אבל אמרו לי שאני צריך כונן די וי די,מה אתם אומרים על זה? אגב שאומרין נגן די וי די מתכוונים לזה לא רק שהוא יכול להריץ סרטים ב DVD אלא גם למשחקים BF2? תקנו אותי אם אני טועה אני לא רוצה גם לקנות צורב + די וי די כי יש לי כבר צורב אוקיי הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_117&products_id=8462 תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שתי סיבות שמרחיקות אותי בינתיים מקניית מדיות דיוידי הם המהירות הנמוכה(4X) שלא מנצלת את המהירות של הצורב שלי(16X) וגם מחירם הנמוך. במידה ואני טועה ויש מדיות טובות במחיר יחסית נמוך,אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.