עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mazinya,

Samsung SHS223 או LG GH22NS30 בגדול אני יודע של LG יש ביקורות טובות, הבעיה היא שמהניסיון שלי עם LG, אחרי כמה זמן הוא מפסיק לקרוא דיסקים ועושה בעיות בצריבה שלהם. ועוד שאלה... מה ההבדל בין הדגם הזה של אסוס http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=498 לבין הדגם הזה שזה לייטסקרייב http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1036 מה זה הלייטסקרייב ואיזה משניהם עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  2. Started by liav25,

בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.

3. Started by Tchr0,

יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by trxman,

שבת שלום לכולם! :} השאלה בכותרת. האם הוא טוב? כמה הוא אמור לעלות היום? תודה רבה=]

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. Started by Chevy,

החנות שקניתי ממנה כבר לא קיימת אך הדיסק קשיח עדיין באחריות (מזל שזה 5 שנים). בדקתי באתר של WD ואכן הוא באחריות. הכונן הוא 250GB מסדרת YS. למי לפנות בנושא ?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. היי יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים שמחוברים ברייד ולפעמים פעולות מסוימות שאני מפעיל במחשב/מהמחשב עובדים לאט ולפעמים לא. היתי רוצה תוכנה לניטור דיסקים קשיחים שתראה לי בזמן אמת טמפ\מקום\מאמץ ועוד... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by grove,

האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. Started by jackofalltrades,

אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by gator_play12,

my passport essential portable hard drive 320 GB הדיסק הקשיח הוא : הוא לא מעתיק קובץ לכונן תמונה : נערך, אל תציג תמונות בעלות תוכן שאינו חוקי.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by alexgo,

יש לי כרטיס זיכרון של 8G. לאחרונה הוא נתקע, המחשב מזהה אותו אבל לא נותן לגשת לנתונים ומבקש לעשות אתחול. בשום מחשב שלא ניסיתי לא הצלחתי לבצע אתחול לא ל FAT ולא NTFS שאלתי האם יש איזו שהיא דרך להציל את הכרטיס? לא אכפת לי מהנתונים..תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by nesber,

קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. Started by ghreg,

איזה אר דיסק לרכוש סייגט או ווסטרן מדובר על דגמי 500 GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

האם כדאי לי לקנות עוד הרד דיסק של 120G (הדגם הזה ליתר דיוק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128952 ) ולעשות RAID או לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ולא לעשות RAID (כמו זה למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128949 או אפילו נפח גדול יותר..). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by nency,

היי מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין סוגי הרישום על המדיות? למה כל סוג טוב והאם בכלל יש הבדל בין הסוגים למשל לצריבת תמונות או לצריבת סרטים? תודה ננסי

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. יש לכם 1,000 דולר מיותרים והמון מידע שצריך להיות נגיש בזריזות? מהיום תוכלו למצוא את כונני ה-850 Pro וה-850 Evo של סמסונג גם בנפח 2 טרה-בייט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%91%d7%a2%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by The-Magician,

לאחר שהגדרתי את ה-USB שאני יוכל להתקין ממנו windows אני מחקתי את כל הקבצים של הווינדוס ושמתי עליו מוזיקה ושאני בא לשים את השירים במערכת באוטו זה לא עובד, מה צריך להגדיר כדי להחזיר את ההגדרות?

22. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by motii011,

יש לי לוח אם מסוג Biostar G31-M7 TE ורציתי לעשות RAID 0 הבעיה שאין לי כניסת RAID מה שמחייב אותי לקנות בקר שיתחבר ל PCI שאלתי היא איזה בקר כדאי לי לקנות? בנוסף יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך שמתחבר לי ליציאת AGP והמאוורר שלו דיי חוסם את הכניסות ל PCI השאלה אם יש מה לעשות עם זה או שפשוט לקנות לוח אם חדש... לוח אם חדש יחייב אותי לקנות עם התאמה למעבד שלי שהוא E7500 כך שאני סתם יוציא מחיר גבוה בלי אפשרות להשתדרג בעתיד למעבדי I COR 5?

24. Started by crik,

אהלן, אני רוצה דיסק נייד לגיבוי המחשבים שלי, מדובר על 6 מחשבים. אני רוצה שיחובר ישירות לSWITCH ע"מ שאוכל לגבות חומר מאד חשוב. (מ1TB והילך) אשמח להמלצות. תודה, משה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.