אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם יש המלצה על כונן חיצוני שלתוכו אפשר להכניס הרד דיסק? האם יש הבדל משמעותי לכוננים בטווח שבין 250 שח ל1000 שח? ועוד משהו קטן, האם להעדיף כונן 3.5" עם ספק חיצוני או 5.2" עם ספק פנימי..?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולכם . יש לי בעיה מאד חמורה ..יש לי הארדיסק שיש בו חומר מאד מאד מאד חשוב.. !! ואני מקווה לעזרתכם הבעיה היא שההארדיסק מזוהה ב BIOS כרגיל .. אבל כשמחשב מנסה לגשת אליו .. זה רושם לי שאין אפשרות לקרוא לכתוב וכו' מההארדיסק וכל תוכנה שאני מנסה לגשת להארדיסק דרכה..כשהתוכנה מנסה להיכנס ..המחשב פשוט נתקע..! בבקשה כל עצה כל דבר יעזור לי !! כל מידע שתבקשו ...... אני מוכן תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח של סמסונג SATA דגם SP0812C.באתר שלהם רשום שהדיסק הקיבולת שךו 80 גיגה בדיוק והדגישו שאצלם <1GB=1,000,000,000 Bytes>. אבל שהתקנתי אותו המערכת מזהה אותו כמו האחרים כלאמר 77 גיגה בלבד. יש למישהו הסבר? מצורף קובץ מתןך האתר שלהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הצורב הזה : Samsung SH-S223B (גירסאת ה SATA). האם זהו צורב טוב? יש גם את ה LG GH22NS באותו מחיר, איזה מהם יותר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
החלפתי לכונן 1TB WD10EZEX אחרי 6.5 שנים (ללא סקטורים פגומים!) עם 500GB WD5000AAKS. הכונן החדש הרבה יותר רועש מהישן, מה שנורא מפתיע אותי כי שניהם מסדרה Blue והייתי בטוח שהכוננים החדשים אמורים להיות יותר שקטים מהישנים. מסתבר שטעיתי. יש לציין שאני מדבר על הרעש הסיבובי שהכונן עושה ב-Idle ללא קריאה/כתיבה. כל המחשב חרישי חוץ מהכונן וזה מחרפן אותי. יש מה לחשוב על מעבר לסדרת Green או לסיגייט ? או שהאופציה היחידה להוציא הרבה על SSD ? גיבוי המידע מאוד חשוב ככה שאני הולך להשתמש במערך RAID1 (ככה שההוצאה הולכת להיות כפולה [וכמובן הרעש..]) תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שהמקום על ההארדיסק הנוכחי שלי הולך ואוזל, החלטתי לרכוש אחד חדש (לגיבויים בלבד). על המודל (או לפחות החברה), כבר החלטתי (לאחר קריאה מעמיקה) - מדובר ב- Deskstar של Hitachi. עכשיו, ברצוני לשמוע המלצתכם לגבי מה כדאי לרכוש: - לקנות Deskstar T7K250 - בעל 250 ג'יגה, 8מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s. הוא עולה 600-700 ש''ח. עם המחיר שלו, יהיה לי קל להוסיף עוד אחד בעתיד (אבל לא הקרוב) ולשלב ב- RAID. - לקנות Deskstar 7K500 - ספינת הדגל של היטאצ'י, יותר מהיר משמעותית, בעל 500 ג'יגה, 16מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s, NCQ. הוא עולה בערך 2000 ש''ח. אם אני אקנה אותו, ייקח המון זמן עד שאני אוסיף עוד אחד. אבל מצד שני, יהיה לי יותר מקום אחסון ויותר ביצועים. או: אנ…
-
אהלן, בעיה חמורה, שחיפשתי בפורומים כאלה ואחרים ולא מצאתי לה פתרון. פירמטתי את המחשב, התקנתי ויסטה (לא בפעם הראשונה, ועל אף שאני מת על לינוקס, אני חייב לציין שזאת אחלה מערכת הפעלה, יותר טובה מXP). יש לי הארד דיסק בגודל 300 ג'יגה, וכונן גדול של 211 ג'יגה, האמצעי אם זה משנה. הורדתי תוכנה שנקראת Paragon Partition Manager 8.5, ששמעתי שעושה אחלה עבודה על מחיצות, בעוד שהתעסקתי הרבה עם Partition Magic 8, אני יודע מה אני עושה. אז מחקתי את הכונן, ואז הוא עושה לי במקום הכונן: Unallocated Space, כמו שצריך. פה הבעיה. אני לא מצליח ליצור כונן חדש במקום. לא משנה הגודל שאני מכניס, לא עוזר כלום. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת פירמוט שבתוך ויסטה, ניסיתי גם דרך ההתקנה של ויסטה עצמה. ניסיתי גם להכנס…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי SANDISK CRUZER MICRO ובאחד המחשבים הוא מעביר קבצים במהירות של 6-7 מגה לשנייה, לעומת מחשב שני שהוא מעביר יותר מ20 מגה לשנייה. ניסיתי בכל יציאת USB, אפילו פירמטתי את הדיסק און קי. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום זה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים.. יש לי 3 כוננים פיזיים במחשב: C + D - כונן WD250GB שמחולק ל 2 מחיצות ש C זה מע' ההפעלה. E - כונן WD250GB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. F - כונן SEAGATE1500TB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. (שנקנה לפני חודש לא מהסידרה הנגועה בבעיות בדוק תקין) שמשמש לגיבוי ומתוך 1500 ג'יגה נשאר כ 130 ג'יגה בלבד. כולם SATA כולם היו על XP ללא שום בעיות זיהוי תקין ומוחלט גם ב BIOS וגם בWINDOWS . הבעיה היא כזאת: קנית VISTA ULTIMATE והתקנתי וכבר בהתחלה בזמן ההתקנה ששואלת באיזה כונן להתקין ראיתי סימן ראשון לבעיה הדיסק של ה SEGATE שמשמש לגיבוי מראה שמתוך 1400 ומשהו ג'יגה יש פנוי 1400 ומשהו ג'יגה כלומר הוא ריק!! אמרתי לעצמי אולי טעות..סיימתי את ההתקנה שלקחה יו…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. INTEL RAID 2. INTEL MATRIX STORGE 3. JMICRON CONTROLLER הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI-FI. אשמח לקבל עזרה.תודה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה גדולה עם צריבת מדיה מזה כמה שבועות: רכשתי צורב חדש ASUS DRW2014L1T אחרי שהצורב LG הישן שלי התפגר (נקרעה הגומיה). התקנתי אותו, חיברתי אותו ליציאת הSATA (הצורב הישן היה ב-IDE). אחרי מספר צריבות, התחילו להדפק צריבות, פעם אחר פעם (DVD+R ודואל), רוב השגיאות התייחסו לסיבה כ-Cycling Redundancy Check. הסרתי את נרו 7 שהייתה מותקנת והתקנתי נרו 8 שקיבלתי יחד עם הצורב, עם הלייטסקרייב אבל לא היה שינוי. ניסיתי גם מדיה שונה אחרי שאמרו לי שזו בטוח הסיבה (גם ורבטים), אבל ראיתי שזו לא הבעיה. בסופו של דבר פניתי אל החנות שהחליפה לי את הצורב בצורב חדש (זהה). הרכבתי אותו ושוב, צריבות נדפקו. בסופו של דבר, החלטתי לצרוב את אותו תוכן על דיסק הדואל במחשב השני שלי, לראות אם מדובר בב…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-