אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, לאחר שקראתי את הפורום הזה וחיפשתי שעות אני די סגור על הצורב של NEC. הקטע הוא כזה, יש את NEC 3540 ב 300 שקל בחנות ליד הבית אבל עם שנה אחריות. ויש את הצורב NEC 3520 ב 300 שקל במכירה קבוצתית עם שנתים אחריות. ברור לי שה 3540 יותר טוב קצת וגם ראיתי את ההבדלים הטכניים (הלא ממש משמעותיים) השאלה שלי היא האחריות. עד כמה עדיף ללכת על אחריות של שנתיים בשביל הצורב. עוד התלבטות בקשר ל NEC בכלל. יש את הצורבים של LG שהם אמורים להיות גם כן טובים. מה שטוב בהם שיש תמיכה טובה של החברה לגבי עידכוני FIRMWARE. המהירויות של NEC יותר טובות משל ה LG בשביל זה אני די סגור על NEC אבל כמה חשובים עידכוני FIRMWARE? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 קשיחים 120 של סמסונג 250 של WD 500 של WD שיושב בצד אני רוצה להשתמש רק ב 2 (מכין מערכת MINI ATX) חשבתי למכור את ה120 אבל עכשיו אני חושב להשתמש בו בתור כונן חיצוני על איזה מארזים חיצוניים אתם ממליצים? אני שוקל להשתמש בו בתור ESATA ולא USB כי זה מיותר לדעתי למרות שלא לגמרי פסלתי את הנושא
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני מסדרת אלמנט של WD, ןיש לי בעית גישה אליו, המחשב מזהה אותו אבל אין אפשר לגשת לקבצים שבתוכו והמידע עליו הוא חשוב מאוד ואני מעדיף מאוד שלא לפרמט אותו
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
tth02 בדיסקים של TDK mcc 03rg20 בדיסקים של וורבטים tyg02 בדיסקים של פוג'י mmc 02rg20 בדיסקים של וורבטים mcc (ללא שום מידע) בדיסקים של וורבטים yuden000 t02 בדיסקים של פוג'י. השאלה היא גם לפי הסדר מה הכי עדיף, וגם איזה דיסקים לא מומלצים בכל מקרה. יש עדיפות מסויימת למינוס או פלוס בצורב NEC 3540 ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום איזה HD לקנות עבור מחשב של עבודה התוכנות הם בעקר פוטושופ אין דיזיין וכו... עבודה עם קבצים גדולים מאד. אני צריך לקנות HD עבור המערכת הפעלה. והתוכנות הקבצים של העבודה לא ישבו על HD הזה.אז אני לא יודע כמה זה יעזור לי משהו מהיר וטוב. לכן אני מתייעץ פה הגדול הנדרש לדעתי הוא 250 לא שיש צורך בזה אבל אני לא רואה סיבה לקחת פחות.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה פשוטה לכאורה יש לי עותק של WINDOWS 7 פשוט מאוד במהלך ההתקנה הם מבקשים לבחור כונן עליו אני הולך להתקין את המערכת אני בוחר את כונן C והם מבקשים את מנהל ההתקן אני מניח שאין לי אותו ואני אשמח אם תערו לי ותביאו קישור להורדה או שם מדויק ואני אוריד גודל הכונן 80 GB מערכת קבצים NTFS תודה לכל העוזרים זה דחוף גיל
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כונן SSD EVO 850 250GB אבל יש לוח אם קצת ישן של אינטל DP67BG לפי מה שקראתי כאן יש משמעות אם הלוח תומך RAID או AHCI. אולי תוכלו לעזור לי ולבדוק אם יש ללוח אם הזה תמיכה בכונן הזה . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
סליחה על הבורות :s05:
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מגלה עניין במארז מסויים.אבל הבעיה שלו שהוא מארז שרת [אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..] אבל השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש היום לחיבור דיסקים קשיחים מלבד האייקייג' של טרמלטייק??.האם יש עוד אפשריות??. ידוע לי שהכלוב המקורי מאפשר 5 דיסקים והוא בא עם מאוורר תואם. עריכה : מצאתי את זה.האם ניתו לנטרל את הלד הכחול.בעיני זה דיי מיותר.תודה http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=cfp51&area=usa
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולכם . יש לי בעיה מאד חמורה ..יש לי הארדיסק שיש בו חומר מאד מאד מאד חשוב.. !! ואני מקווה לעזרתכם הבעיה היא שההארדיסק מזוהה ב BIOS כרגיל .. אבל כשמחשב מנסה לגשת אליו .. זה רושם לי שאין אפשרות לקרוא לכתוב וכו' מההארדיסק וכל תוכנה שאני מנסה לגשת להארדיסק דרכה..כשהתוכנה מנסה להיכנס ..המחשב פשוט נתקע..! בבקשה כל עצה כל דבר יעזור לי !! כל מידע שתבקשו ...... אני מוכן תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח של סמסונג SATA דגם SP0812C.באתר שלהם רשום שהדיסק הקיבולת שךו 80 גיגה בדיוק והדגישו שאצלם <1GB=1,000,000,000 Bytes>. אבל שהתקנתי אותו המערכת מזהה אותו כמו האחרים כלאמר 77 גיגה בלבד. יש למישהו הסבר? מצורף קובץ מתןך האתר שלהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-