אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם . אני שוקל לרכוש לחברה שלי לתחילת השנה הסטודנטיאלית שלה הרד דיסק נייד חיצוני של WD בנפח 80 ג'יגה מהסדרה השחורה אלו שנכנסים בכף יד. הביקורות על המוצר הן לא אחידות אז אני פונה אליכם כאן חברי הפורום לעזרה . הסיבה שאני חושק דווקא בדיסק קשיח מאין זה הוא בגלל הגודל הפיזי שלו (נכנס בכף יד) והעיצוב שלו (דק ומגניב) . אם אתם ממליצם אשמח לשמוע . אסף
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אנשים הייתי רוצה דעות שלכם לגבי שני כוננים קשיחים ניידים האחד של Western Digital והשני של Maxtor: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=148&Language=en http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/External%20Hard%20Drives/OneTouch%20II%20Family/Maxtor%20OneTouch%20II%20FireWire%20and%20USB עכשיו בעיקרון השאלה המרכזית היא לגבי Buffer Size שהולך לטובת הMaxtor אך הייתי רוצה לדעת האם יש הבדל משמעותי בין 16MB ל8MB בכוננים שמסוג זה? בעיקרון אני הולך על הגירסאות של ה300GB וה320GB עם FireWire (לא FireWire 800). אז כמו שכתבתי מקודם אני צריך כמה יותר דעות לגבי הכוננים האלו ואם יש אותם למישהו מפה אז…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תדה מראש.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמה שאלות שרציתי לדעת לפני שאני מתקין מערכת חדשה, כיום אני מחובר ב raid 0, 1.איך אני מפרמט את הכוננים ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל 2. האם אני אמור להוריד את כל הדרייברים החדשים של הלוח ואחכך להתקין אותם, או שמערכת הפעלה חדשה תעשה לי את זה תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הכללתי אותו במפרט, בעיקר בגלל גודל הקאש שהוא מספק - 32MB - בניגוד ל-16MB שמספקת Western Digital. מה דעתכם עליו? כמו כן, כעת אני רואה שסך המקום בדיסק הוא 298GB, לאן נעלמים ה-22GB? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עדיין לא הספקתי להשתמש בדיסקים החדשים שקניתי של VERBATIM תוצרת טאיוואן אבל מה שכן שמתי לב שעשיתי BENCHMARK מסוים של הנרו שיש לי קפיצות ב BUFFERRATE עכשיו איך אמורים לסדר את זה? זה אמור להיות כל הזמן על 100% בעיקרון לא? קשור לזה שהצורב הוא על MASTER או על המשני ב IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לוח של ASUS P5W DH עד היום הוא היה מחובר עם 2 כוננים ב raid לאחרונה הרכבתי כונן חדש מחקתי את פונקציית הרייד, שניתי את הפינים למצב של BIG MODE ועדיין הוא מוכן לעלות רק במצב של raid ב ide configuration הכונן גם מופיע כ 3rd slave הבעיה שלי כאשר אני מוסיף כונן אין באפשרותי לעבוד איתו כי הוא מזהה אותו כRAID
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שהמקום על ההארדיסק הנוכחי שלי הולך ואוזל, החלטתי לרכוש אחד חדש (לגיבויים בלבד). על המודל (או לפחות החברה), כבר החלטתי (לאחר קריאה מעמיקה) - מדובר ב- Deskstar של Hitachi. עכשיו, ברצוני לשמוע המלצתכם לגבי מה כדאי לרכוש: - לקנות Deskstar T7K250 - בעל 250 ג'יגה, 8מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s. הוא עולה 600-700 ש''ח. עם המחיר שלו, יהיה לי קל להוסיף עוד אחד בעתיד (אבל לא הקרוב) ולשלב ב- RAID. - לקנות Deskstar 7K500 - ספינת הדגל של היטאצ'י, יותר מהיר משמעותית, בעל 500 ג'יגה, 16מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s, NCQ. הוא עולה בערך 2000 ש''ח. אם אני אקנה אותו, ייקח המון זמן עד שאני אוסיף עוד אחד. אבל מצד שני, יהיה לי יותר מקום אחסון ויותר ביצועים. או: אנ…
-
שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' של 6 ג'יגה בערך. ניסיתי לצרוב אותו דרך נרו, אך הוא משום מה לא נותן לי את האפשרות לצרוב על דיסק DVD בכלל לאחר טעינת האימאג' (המדיות הזמינות הן רק CD-R/W). המדיה היא של TEAC (זה מה שהיה לי) וה-DVD הוא NEC 3500 שעד היום לא עשהלי שום בעיות בצריבה. ניסיתי לצרוב באלכוהול, אך ב-44 אחוז הצריבה נעצרה עקב שגיאה: 20:10:10 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 6.10 GB / 710:32:08 20:10:15 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2): Recording Method/Speed 20:10:15 Recording - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec) (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - Media format: DVD+R Double Layers 20:25:04 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - [Write ERROR] LBA: 1396544, Length: 16 S:KEY - 03/…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקי חברים, בוא נתחיל ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים. עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב. עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החו…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-