עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by nir567,

כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. היי לכולם, קניתי לפני זמן מה פלאפון חדש ואיתו כרטיס MSSD של 8 ג'יגה עכשיו במחשב מראה לי שיש לי בסך על הכרטיס כ3.8 ג'יגה אך כאשר אני מעביר את הכרטיס למתאם USB רגיל ומחבר למחשב, המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה על הכרטיס עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה הזו ? או לפחות לקבל הסבר למה זה קורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by iSneak,

אהלן, בעיה חמורה, שחיפשתי בפורומים כאלה ואחרים ולא מצאתי לה פתרון. פירמטתי את המחשב, התקנתי ויסטה (לא בפעם הראשונה, ועל אף שאני מת על לינוקס, אני חייב לציין שזאת אחלה מערכת הפעלה, יותר טובה מXP). יש לי הארד דיסק בגודל 300 ג'יגה, וכונן גדול של 211 ג'יגה, האמצעי אם זה משנה. הורדתי תוכנה שנקראת Paragon Partition Manager 8.5, ששמעתי שעושה אחלה עבודה על מחיצות, בעוד שהתעסקתי הרבה עם Partition Magic 8, אני יודע מה אני עושה. אז מחקתי את הכונן, ואז הוא עושה לי במקום הכונן: Unallocated Space, כמו שצריך. פה הבעיה. אני לא מצליח ליצור כונן חדש במקום. לא משנה הגודל שאני מכניס, לא עוזר כלום. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת פירמוט שבתוך ויסטה, ניסיתי גם דרך ההתקנה של ויסטה עצמה. ניסיתי גם להכנס…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by kawaii,

אם אני אקנה בzigzag ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. ככה אני מתלבט בין שני דגמים אחד של ווסטרן דיגיטל ואחד של סגייט: ST3320620AS של סגייט 440 ש"ח אחריות ל-5 שנים. WD3200AAKS של ווסטרן 375 ש"ח אחריות ל-3 שנים. הדבר העיקרי שחשוב לי זה נטו ביצועים! מי שיותר מהיר ואפילו בטיפה אותו אני יקח אז בבקשה מי שיודע מי מבין השתיים בעל ביצועים גבוהים יותר לומר לי אני חייב את זה להיום עד הערב !!!! בתודה מראש שגב שטובי

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

קניתי את הצורב לפני כמה חודשים והוא עבד טוב מאוד ועכשיו אני מנסה לצרוב דברים והוא לא מצליח לצרוב אותם. ניסיתי עם כמה דיסקים ודברים שונים לצרוב אבל הוא עדיין לא מצליח. הוא לא מצליח להתחיל לצרוב ולא נדלקת הנורה של הצריבה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? תודה. גם אחרי עדכון ביוס לא הצלחתי לסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by hananmori12,

שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by desc17,

אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש למחשב נייד.יש המלצות?

10. שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. מישהו יודע כמה יעלה בערך הכונן טרה שהולך לצאת?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. Started by BigBandJoe,

לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. שלום חברס !!! אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA של חברה מוכרת... החנות בה אני קורא היא אייבורי-זול. אין טעם לדוש ולדוש לגבי המוניטין של החברה!!!!! http://ivory.co.il/category.asp?catcode=402 חשובה לי האחראיות, השקט ומהירות הצריבה. התקציב נתון. דרך אגב יוצא לי לצרוב די הרבה. תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. שלום. נקראתי לעזור למכר בבעיה קלה שהייתה לו במחשב, והופתעתי לגלות (במקרה לגמרי) שהציון שה WEI העניק לכונן הקשיח שלו (מדובר במחשב הבנוי כחתיכה אחת שנקנה ב Office Depot - HP) הוא 7.5 !!! זה יותר מכמה SSDים שאני מכיר (: איך אפשר להסביר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. Started by marlboro,

רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. מה ניתן לעשות, אם בכלל ניתן? בתודה, יניב.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by domuzy,

צורב פנימי באריזה LiteOn CDRW x52x32x52 Retail - ¤168 הוא בכלל טוב, או ללכת על סוני ב190ש"ח? אני לא צריך משהו רציני או לDVD!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום יש לי מצלמה שצריכה כרטיס SD, ורציתי לשאול אם כל כרטיס SD יתאים או שיש סיכוי שהיא תתמוך רק בסוגים מסויימים. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by avidan28,

אני מגלה עניין במארז מסויים.אבל הבעיה שלו שהוא מארז שרת [אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..] אבל השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש היום לחיבור דיסקים קשיחים מלבד האייקייג' של טרמלטייק??.האם יש עוד אפשריות??. ידוע לי שהכלוב המקורי מאפשר 5 דיסקים והוא בא עם מאוורר תואם. עריכה : מצאתי את זה.האם ניתו לנטרל את הלד הכחול.בעיני זה דיי מיותר.תודה http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=cfp51&area=usa

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by pazer005,

בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by yarivot26,

מה מיוחד בכונן הזה שהוא עולה כמעט פי 3 מצורב DVD של כל חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by dotans,

שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by VanGuard,

התקנתי כרגע עוד הארד אך הוא לא ריק ולכן אני רוצה לפרמט אותו. ה-WIN עלה כמו שצריך מהדיסק קשיח הראשי ואת המשני הוא הגדיר כשני דרייבים של E ו-G. את E פירמטתי דרך WIN אך את G לא ניתן לפרמט כך ולכן אני רוצה לעשות זאת דרך BOOT DISK. מהיכן אני יכול להוריד כזה דיסקט שיש לו אופציית פירמוט התומכת בכוננים בנפח גדול? הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובות רלוונטיות.... אנא תנו לי לינק...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.