אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מחפש ארדיסק 320סאטה של ווסטרן דיגיטל תקול
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. (מקווה שפתחתי בדיון הנכון) אני הורדתי משחק, ורציתי שיהיה מוסתר, בגלל שהאחים כ"כ אוהבים את המשחק, ולא רציתי שיראו את ההתקנה. יש מצב להחזיר את זה שלא יהיה מוסתר..?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי שאלה קטנה.. לפני כחודש בערך קניתי (בהמלצת האחלה אנשים בפורום הזה) הארדיסק מדגם: Hitachi Deskstar 7K3000 2TB HDD HDS723020BLA642 אחלה של הארדיסק, הבעיה היחידה היא שלפעמים המחשב עושה קצת רעש ונשמע שזה מגיע מההארדיסק.. מין רעשים מקוטעים כאלה במרווחי זמן שווים.. לפני שהתקנתי את ההארדיסק לא היו לי את הרעשים האלו.. לפעמים זה קורה גם כאשר אני שם רגל על המארז ומפעיל קצת לחץ... הגיוני שזה קורה כי אני מפעיל משקל אך לפני ההארדיסק זה לא קרה... האם יכול להיות שההארדיסק דפוק? או שזה הארדיסק רועש מטבעו? האם כדאי לי ללכת איתו לחנות ולבקש שיבדקו אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit ברצוני להוסיף כונן SSD למחשב בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, מכיוון שהגיע הבלאק פרידיי ואיתו המבצעים אני מעוניין לשפר את הביצועים של המחשב ובעיקר שהוא יעבוד יותר מהר. השימושים שלי הם בסיסיים בלבד, גלישה באינטרנט, מדי פעם משחקים וגם לא הכי כבדים, שימוש בתוכנות בסיסיות ולא תוכנות גרפיקה או דברים שמכבידים. מכיוון…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1906&catcode=301&AdCat=&parentid= TDK חברה טובה לא ? שווה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי עליו מהביקורות http://www.cdfreaks.com/reviews/Lite-On-LH-20A1P-AllWrite-DVD-Writer-Preview הוא דיי טוב אפילו מעולה, מה עוד שיש אופצייה לפתוח אותו לכל האיזורים באופן מאוד פשוט אשמח להערות או הארות לגבי אנשים שיש להם את הצורב הזה או צורבים אחרים של LITEON חשוב לי שקט בזמן קריאה או צריבה. תודה ברק
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קניתי מדיות 780 מגה של סילברליין כי הן היו די בזול (30 שקל ל-25), אבל יש איתן כמה בעיות: הצורב שלי (NEC 3500AG) זיהה אותן כמדיות 700 מגה. הנחתי שהוא יוכל לצרוב על זה 780 מגה, והגדרתי באוברברן והצלחתי באמת לצרוב על זה 780. הבעיה היא שהוא מאפשר לצרוב עליהן רק X8. כנראה שלזה הן מיועדות, כי על הקופסא לא כתובה מהירות מקסימלית, אבל אין דרך בנרו בכל זאת לגרום לו לצרוב במהירות יותר גבוהה. ואם יש דרך, המדיות כנראה יהרסו במהירות יותר גבוהה? והבעיה הגדולה - אחרי הצריבה הצורב אמנם הצליח לקרוא את הדיסק על כל ה-780 מגה שלו, אבל כונן ה-DVD הרגיל שלי (של BENQ) לא הצליח לקרוא את הקבצים ששמתי בו, והתחיל לעשות רעשים. הוא הציג את הכותרת של הדיסק, אך לא הצליח לקרוא את הקבצים שעליו. גם לפני שצ…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ידוע לי שיש כבר תגובות בנושא אבל לא בדיוק מענה בשבילי ואשמח לתגובות הדיסק שבק חיים לדעתי לוגית (maxtor s.ata 120gb) התקנתי ע"ג דיסק רגיל תכנת הפעלה ואנטי וירוס וחיברתי את הדיסק המושבת כ- slave המחשב זיהה אותו אך לא מאפשר כלום (בניהול דיסקים מאפשר רק מחיקה) אמנם חשוב לי המידע אבל אין לי ממש את היכולת לשלם 200$ לחברות האם יש תוכנות שיכולות לעזור בבקשה דחוף לי
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברה ראשית כל אחלה פורום מאוד עוזר אז ככה אני מעוניין להעביר חומר מהארדיסק ישן אם חיבור ide להארדיסק חדש חיבור sata כשאני מחבר כל אחד מהם לחוד המחשב מזהה אותם כשאני מחבר את שתיהם בו זמנית המחשב עושה ריסטארט כל הזמן אני רוצה להגיע למצב בו אני יראה את כל הכוננים של שתי הארדיסקים ב my computer כדי להעתיק את הקבצים תודה רבה על העזרה ומצטער אם היה נושא כזה פעם לא מצאתי ספציפית לבעיה זו
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-