אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
דיסק שעבד תקופה מסויימת עם וינדוס 7, לפתע גורם לאתחול של הוינדוס אחרי כמה דקות פעולה. אם עובדים עם מערכת הפעלה XP שנמצאת על דיסק אחר ומנתקים את הדיסק הבעייתי - זה לא קורה, ככה אבחנתי שהבעיה טמונה בדיסק. אם עובדים ב Safe Mode בדיסק הבעייתי זה גם לא קורה. יש רעיונות? אגב, במקביל אני מעוניין לעשות אימאג' של הדיסק הבעייתי לדיסק אחר גם להציל את המידע וגם שאני לא אצטרך להתקין וינדוס מחדש, פעם הייתה תוכנה נורטון גוסט, עוד עובדים איתה או שיש כבר פתרונות אחרים? אם אני לא טועה גם אי אפשר לעשות את זה מתוך הוינדוס כשעובדים עם הדיסק הבעייתי, אז צריך איזה בוט, אני משתמש כעת במדריך לבניית בוט ל DOK בשביל זה. הדיסק הוא של סיגייט 250GB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות. רציתי לדעת איזה חברת הארדיסק לקחת בנפח של 200 ג'יגה. במידה ו200 ג'יגה זה לא דבר טוב(קראתי כאן שיש לו שתי דיסקיות שזה מקור לבעיות) אז המצב עובר ל160 ג'יגה. סיגייט(שמעתי דברים טובים עליו),סמסונג,וסטרן דיגיטל(תמיד ראיתי שהמון קנו הארדיסקים של וסטרן) או מקסטור. מה יותר טוב?שקל פה שקל שם זה לא משנה..העיקר שיחזיק טוב וכפי שראיתי יש 3 שנות אחריות על 3 כוננים,ועל סיגייט 5. אחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילי מאחר והיה לי ניסיון מאוד רע עם כוננים קשיחים. ולגבי הצורב: המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5894 זה בסדר? אין איתו בעיות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת אם ניתן לעשות שימוש ב raid1/5/10 , רק כאשר הדיסקים הקשיחים מחוברים על ידי SATA בתוך המחשב,או שניתן גם לעשות זאת בין כוננים חיצוניים שמחוברים על ידי USB? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי, העם קיים אמצאי אחסון חיצוני STAND ALONE שיעבוד אצמאית ויהיה מחובר לרשת ביתית, כלומר שבכל רגע נתון מכל מחשב יהיה ניתן לגשת אליו כאל קונן רשת ? קיים כזה דבר ? (בלי להקים מחשב נפרד SERVER כמובן) המטרה היא בכללי , יש לנו 3 מחשבים , כל אחד מוריד סרטים , ויוצא לא פעם ולא פעמיים ששני מחשבים הורידו את אותו סרט. מה שאני רוצה הוא ליצור כונן רשת משותף ל3 מחשבים ושכולם יורידה סרטים ישירות לשם. אבל בתנאי שכונן יהיה STAND ALONE כלומר שלא יהיה חייב להיות דלוק מחשב בישבילו. יש הצעות ? תודה על תשומת לב !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחר autonuke בDBAN שהמחשב מציג לי רק 281 ג'יגה מתוך 320 ש"אמורים" להיות לי, הדיסק קשיח הוא של סמסונג בן שנתיים, אני רגיל שמקבלים 10 ג'יגה פחות, אבל 40 ג'יגה? זה לא המון?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איפה ניתן להשיג מדיות של Taiyo Yuden ותחת איזה מותג? תודה, ריפר.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי דיסק קשיח חדש 500 GB של WD במחשב שלי כרגע מחובר ב SATA 250 WD כניסיתי לחבר את החדש שמתי לב שאין לו כניסה לקבל מתח כמו לישן IDE השאלה שלי היא מאיפה הוא מקבל מתח(חשמל) האם אני צריך לקנות מתאם ממתח של IDE למתח של SATA? ובכלל מה עם הג'מפרים הם לא קיימים אצלי בכלל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במקרה היום התגלגץח לקישור הבא באייבורי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=20271 דיסק קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST4000DM000 מחיר כולל משלוח: 1,040 ₪ - אחריות 3 שנים משתלם ?? :s05:
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח פנימי אחד של 160 ג'יגה שכבר מתחיל להיגמר לי בו המקום ואני רוצה לקנות בימים הקרובים דיסק קשיח חדש, חיצוני או פנימי. עכשיו יש לי מארז ג'נרי לגמרי של אייבורי, המארז הקטנצ'יק, שזה די בלתי אפשרי להכניס בתוכו עוד דיסק קשיח וגם אם אני יכניס בו עוד דיסק קשיח אז נראה לי שהוא יתחמם בטירוף, ככה שזה לא אופציה. אז אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חיצוני או פנימי. בכל מקרה אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני חשוב לי לדעת אם אני יוכל לפתוח את הקופסה שלו ולהשתמש בדיסק שבתוכו כדי לחבר אותו למארז כי אולי אני ארצה שהוא ישמש לי בתור הדיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כי הדיסק שיש לי כרגע הוא די רועש. אם אני אקנה למשל את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193…
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19344 זה הראשון. ראיתי שיש עליו שנתיים אחריות,מחיר של 400 ש"ח וכו'. כעיקרון אני הולך לשים עליו דברים לגיבוי בלבד מכל המחשבים שיש בבית (חמישה מחשבים). היתי שמח לפירוט איך זה עובד,בחיים לא היה לי כונן חיצוני לגיבוי. הוא פועל תמידית? אני מחבר אותו/הוא פועל רק כשאני מעביר אליו או ממנו חומר? השני הוא חדש,שיש עליו ביקורת ב-YNET שכדאי לכם לקרוא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6469&perur=2&t=14&c=213 אותה תקופת אחריות,אותו המחיר. אני הולך לחבר אותו ב-USB2. יש עוד הערות? הארות? חידודים לגבי אופן העבודה? המלצות? הכל יתקבל בברכה. היתי שמח להכרעה בין השניים,או המלצה למשהו אחר עדיף. אין יותר מדי …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה הכונן הקשיח הכי מומלץ למחשב נייח עד 400 ש"ח מקסימום? (לא ssd)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות הארדיסק נוסף של 500 ג'יגה אני לא בטוחה איזה מהם לקנות: Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1. גם אשמח לדעת מה ההבדל בדגמים האלה ולא רק להציע את אחד מהם 2. אני יודעת שההבדל הברור ביניהם הוא ה-Cache, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי החברות ואם מרגישים את ההבדל בין 16 ל-32? 3. האם חברת Seagate נחשבת לחברה טובה כמו WD בייצור HD? 4. אני יודעת שברגע שקונים HD יותר גדול ככה מאבדים כמות גדולה יותר של GB האם זה נכון? ואם כן אז אולי כדאי לקנות עוד אחד של 320 ג'יגה (כמו שיש לי כבר)? 5. גם אשמח לדעת מה ההבדל בין שני ה-HD האלה: WD5000AAKS WD5000AVJS ולמה ההבדל הכספי ביניהם הוא 230 ש"ח בערך? ת…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-