עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by J S Bach,

היי, התקנתי הארד דיסק חדש של סמסונג בנפח 500GB, ואני לא רואה אותו במחשב שלי. אני כן רואה אותו במנהל התקנים ובמד'יק פרטישן. מה עושים? במג'יק פרטישון הוא אומר לי שאני צריך BOOT מוד. הם אני יכול לנתק את ההארד דיסק השני - להתקין על ההארד דיסק הזה את WIN7 ואז לחבר שוב את ההארד דיסק הראשון שיש עליו את WIN XP ולהעביר ממנו לחדש את כל הקבצים? ואם כן, איך אני עושה את זה בלי שיעלה לי WIN XP אבל בכל זאת אוכל להעביר את הקבצים? _________________________________________________________________________________________________ עריכה: הצלחתי לעשות משהו, לפי מדריך בסטיקי, זה כותב לי שזה מפרמט אותו כרגע, כמה זמן זה ייקח?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר

4. שלום. במחשב מותקנים 3 כוננים קשיחים. הראשון כונן SSD בנפח של 120 גיגה, ומשמש כעיקרי. השני בעל נפח של 150 גיגה, ומשמש כמשני. השלישי בעל נפח של 1.5 טרה, והינו השלישי - ואיתו הבעיה! מצורפת תמונה. משום מה, הוא מופיע כ Not Initialized, וכאשר אני מנסה להפעילו, ישנה שאילתה [שאני לא יודע איך לענות עליה], ואז הודעת שגיאה לאחריה. הנה התמונות אשמח אם תצילו אותי (: תודה !!!

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Jack_g,

תמיד חשבתי שה DVD-ROM הכוונה לכונן כגון TOSHIBA SD-M1612 או 1712 יכולים לקרוא את שניי הפורמטים גם מינוס וגם פלוס אבל היום כשצרבתי סרט על דיסק של מינוס וה TOSHIBA SD-M1612 שלי לא רצה לקרוא אותו אז התחלתי לברר הדעתי לאתר שלהם: http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/81820000059b000000010000659c0000110d ושם כתוב שהוא תומך רק במינוס ככה לפחות הבנתי(הדף לדגם של 1712 אבל זה אותו מידע גם ב1612). אז מה אין בימינו כונן דיוידי למחשב שיכול לקרוא את שניי הפורמטים? חוץ מ צורב דיוידי כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by roy_bi,

יש ברשותי מחשב עם כונן SCSI ו בנוסף יש לו RAID (שרת) כיצד ניתן לבצע לו IMAGE?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by semi-t,

בעת ההפעלה הוא אוטומטית מזהה התקני IDE.. ולוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מוצא אותם.. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

אפשר להכניס כונן קשיח במקום של הכונן דיסקטים? תודה.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Yaniv_Uzan,

חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש, ויש לי המון חומר חשוב על ההארדיסק שאני חייב שלפחות חלקו יעבור איתי למחשב החדש מה שיש לי כרגע זה 160GB של HITACHI שמחובר בIDE , דיי ישן ומה שאני קונה זה כנראה SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 השאלה היא - אם אני אשלב את שניהם במחשב החדש, איך זה ישפיע על הביצועים? האלטרנטיבה היא לגבות את הדברים החשובים בהארדיסק הישן [כמה עשרות ג'יגבייטים] ולהעביר אותם לחדש בקיצור מה כדאי לעשות במצב שלי? ואם כבר פתחתי דיון, ההארדיסק החדש שאני אקנה סבבה? זה תחום שאני ממש לא מבין בו, עדיף אולי של WD או דגם אחר של סיגייט? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by bd,

חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by RX7,

בדקתי בזאפ על צורבים של DVD .. אני מושבע LG, תמיד השתמשתי תמיד היה לי וטפו טפו לא היו שום תקלות ואני רוצה ללכת ישר בדקתי ומצאתי שניים שעניינו אותי אבל הבדלי המחירים ביניהם עוד יותר עניינו אותי! אז רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורב הזה http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=6546546574777&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורב הזה http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=128 בעוד ששניהם הבדל של כמעט חצי מחיר .. 177 - 240 ד"א מצאתי עוד כמה שנראים טובים הייתי רוצה להעביר אותו לכם http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8706559 וזה נראה לי צורב חיה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10108313 דעתכם?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. סליחה על הבורות,אני אפרט את זה הכי פשוט. קניתי לוח אם חדש וחיברתי אליו את 2 הכוננים הקשיחים שלי-אחד 60 גיגה והשני 40.הWINDOWS מותקן על ה40. עכשיו,בלוח אם יש רק חיבור אחד של IDE אז זה אומר שכדי להכניס את הסידירום אני צריך להוציא את אחד מהם.לא קריטי בשבילי,אני לא צורב כלום בעיקרון אבל צריך להתקין דרייברים. חיברתי את הצורב בכל אופציה אפשרת ביחיד עם אחד ההארדיסקים וזה לא עובד. כשחיברתי ל40 הוא הביוס שם את ה40 כסלייב ולא הראה שהוא מזהה את הצורב,והמחשב לא טען את המערכת הפעלה. כשחיברתיל60 הוא הפעיל את ה60 כסלייב ואת הצורב במסטר ודרש לעשות פורמט-לא בא בחשבון(צריך קבצים). אני פשוט רוצה לחבר את הכונן להארד דיסק של ה40 גיגה,להתקין דרייברים וזהו.למה זה לא עובד?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Sting,

שמעתי את זה פה הרבה אבל לא מצאתי הסבר מה זה...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by tini,

היי אני מעוניינת לקנות HD חיצוני (האמת שניים אבל לאותה מטרה) מטרתו גיבוי תמונות (אני צלמת ) רוב הזמן הוא לא יהיה בשימוש רק אחת לשבוע למטרת איחסון חומר חדש . (במקביל אליו אני גם מתכוונת לצרוב את החומר על דיסקים , מה לעשות מאז שתם עידן הפילם אני דואגת יותר). מאז ומתמיד WD לא איכזבו אותי אבל הלכתי קצת לאיבוד יש להם כל מיני סוגים שחוץ מלהבין שבחלקם יש חיבור USB ובחלקם פיירווייר לא ממש הצלחתי להבין מה נכון לצרכים שלי. בנוסף אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ה HD שלכם (מכבים אותו ושמים בצד , תמיד דולק , מדליקים מידיי פעם וכ"ו ) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Shtupel,

משו שקשור לליט סקייב וכאלו.. תודה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה?? [attachment deleted by admin]

21. Started by headg,

מה דעתכם על Asus DRW1814BLT ? רציתי בהתחלה DVD DVRW SAMSUNG X20 203B SATA אבל אמרו לי שכבר לא מייצריים אותו. אני מעדיף SATA תודה מ- HEAD

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. קניתי לפני כשבוע ראפטור, היום קניתי את הראפטור השני. (שניים של 74 GB כ"א) התכנון שלי הוא לשים אותם ברייד 0, כדי להנות מביצועים גבוהים, רייד 1 לא מעניין אותי, מכיוון שהמידע שלי מאוחסן על דיסקים נפרדים הבעיה, שאני תקוע בלי כונן דיסקטים, האם יש איזושהיא דרך "לעקוף" את השלב הזה? האם לאחר שהכוננים הוגדרו בביוס ככונן אחד, הWIN לא מזהה את העסק ככונן אחד? עריכה: גם אני אשיג את הפלופי הארור הזה.. איך אני אמור להכין דיסקט?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים