עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Ash Binary,

אי מחפש SSD לנטבוק שאני משפץ. הדרישות נמוכות למדי - זה לא צריך להיות מחשב מהיר במיוחד או מחשב בו ייכתב לדיסק הרבה נפח. בסך הכל נטבוק Atom לגלישה באינטרנט / בדיקת מיילים / אולי קצת סרטים / אופיס אני רוצה SSD בשביל עמידות מכאנית (שלא ייהרס דיסק קשיח אם המחשב מקבל מכה) וחיסכון בחשמל (הארכת זמן העבודה מהסוללה). אני מנחש שכל SSD יתן ביצועים טובים יותר מדיסק 2.5 5400RPM, ובכל מקרה לא נראה לי שבמחשב כזה יורגש הבדל בין SSD "בסיסי" ל SSD "מהיר" ה SSD הזול ביותר שאני יכול למצוא הוא Patriot Blast 120GB. על פניו נראה שיעשה את העבודה. יש לכם משהוא לאמר בעד/נגד ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by gilbm1,

טוב אז הבעיה פשוטה לכאורה יש לי עותק של WINDOWS 7 פשוט מאוד במהלך ההתקנה הם מבקשים לבחור כונן עליו אני הולך להתקין את המערכת אני בוחר את כונן C והם מבקשים את מנהל ההתקן אני מניח שאין לי אותו ואני אשמח אם תערו לי ותביאו קישור להורדה או שם מדויק ואני אוריד גודל הכונן 80 GB מערכת קבצים NTFS תודה לכל העוזרים זה דחוף גיל

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by NI4NI,

היי רציתי לשאול מי שמבין קצת בכרטיסי RAID. יש בשוק כרטיסים זולים (בערך 160-180 שקל) עם שבבים של silicon image. אני חושב גם שהם עושים RAID בתוכנה. בצד השני יש כרטיסים של ADAPTEC שעולים אלפי שקלים, ובאמצע יש מעט מאד (יש כרטיסים של PROMISE שעולים 300-400 שקל). רציתי לשאול האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים הזולים ועד כמה הם גרועים (האם אפשר לחיות אתם או שזה לגמרי בלתי נסבל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לקנות כונן SSD EVO 850 250GB אבל יש לוח אם קצת ישן של אינטל DP67BG לפי מה שקראתי כאן יש משמעות אם הלוח תומך RAID או AHCI. אולי תוכלו לעזור לי ולבדוק אם יש ללוח אם הזה תמיכה בכונן הזה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by mosh18,

36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?

10. נכנסתי לאתר http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/ וראיתי שם הרבה עדכוני קושחה , מישהו יכול להסביר לי בכלליות מה ההבדלים בין העדכונים של ליג'י לעדכונים של דיי? ומה הוא ה RPC1 שיש בצד?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  12. יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by orlupo,

אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by galh_5,

שבוע שעבר קניתי 25 דיסקים לצריבה של סילבר לין והיה שם 2 דגמים כאילו של 4.7 גיגה הדיסק DVD-R ו-DVD+R אז שאלתי את המוכר והוא אמר לי שאין הבדלים רק שיותר נפוץ זה DVD-R האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by pizzaguy,

שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by semca,

שלום,אני מקווה ששאלתי זו אכן בפורום הנכון, אני מאוד מעונין לדעת איך אני יוצר (ע"י צריבה) דיסק איתחול הכולל מערכת הפעלה, שיעלה לי ממצב דוס.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר

19. Started by E-Bear,

קניתי כונן WD Raptor 36GB חדש. לפני זה היה לי Maxtor 80GB ATA ורציתי לדעת האם יש בעיה שהם יעבדו יחד? והאם יש משמעות לג'ימפור שלהם (בהזדמנות זו אשמח גם לדעת מה אומר כל אחד מזוגות הפינים עליהם מולבש אותו ג'מפר...) והאם לא טוב ששניהם מוגדרים כ master (יש לציין שלא על אותו כבל מאחר וה Raptor הוא SATA ואילו ה Maxtor הוא ATA)? אני שואל את זה בגלל שחיברתי את שניהם במחשב וניסיתי להתקין את ה windows אבל בכל פעם שהגעתי לשלב מסוים בהתקנה קיבלתי מסך כחול שטוען לשגיאה בהעתקת קובץ (נראה לי) שקרוי ntfs.sys. אני יודע שזה קשור איכשהוא בכוננים רק אין לי מושג איך... עזרו לי בבקשה, אני אובד עיצות... :'( תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by yigal33,

שלום לכולם רכשתי לפני יומיים דוידי צורב נק דגם 4571 וקיימת לי בעיה שהוא לא מזהה CDRW כך שאני לא יכול ליצרוב ולמחוק מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by composite,

שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by לוח שנה,

שלום לכם, מה אתם אומרים? עריכה:אתמול התקנתי OFFICE 2007 אם זה משנה.

24. היי הכונן הפיצפון שבנייד שלי (160GB) לא מספיק לי אני מעוניין לרכוש לו HD של 250GB\320GB מחפש את הHD עם אורך החיים הגבוה ביותר והשקט ביותר עד 450ש"ח בתודה מראש ^^ http://www.skypc.co.il/pl_product~MK2546GSX~7~0.htm http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1016 כמובן שאם יש טובים יותר אשמח לעוד חוות דעת

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by ha,

למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.