עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Psy,

התקציב עד 650-700 שקל גג, בשאיפה לכמה שפחות. (אני מניח שבסכום הזה אפשר יהיה למצוא רק 1.5, אבל גם טוב) יש המלצות, רעיונות - למה כדאי לשים לב, ממה להיזהר .... הכי זול שמצאתי (בזאפ) זה הכונן הזה: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2472 שווה משהו? (ראיתי שיש לו גם כניסת eSATA שהיא מהירה פי כמה וכמה מה USB2) יש עוד מקומות שמוכרים כוננים חיצוניים בסדר גודל של 1.5 עד 2 טרה במחירים שפויים? יש המלצה ספציפית על דגם\חברה מסויימת ? אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by pazer005,

בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by michael1232,

שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by THE FOX,

איזה מומלצים? [לשימוש פנימי] והיכן ניתן לקנות?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  9. מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר

10. Started by avidan28,

שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by gangsta,

שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by jonyyy,

האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by bd,

יש לי 20 גיגה במחשב MP3 אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי? ועוד שאלה....... יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה... האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD? הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  14. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. אני צריך לשמור מידע, ומאוד חשוב לי שזה לא ידפק לי לאחר מספר חודשים. היה לי כבר דיסק אונקי שנקנה בחנות אמינה ומחיר שהוא יותר מהממוצע ועדיין נדפק לאחר כחצי שנה. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

16. Started by eliranl,

אני קונה מחשב ומתלבט איזה צורב לשים המחשב יהיה מWWW.KSP.CO.IL שמתי עין על הצורב של סמסונג http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems מה הכי כדאי מהצורבים שם ראיתי גם פיוניר חדשים שיש להם איזה הכי מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by paradoxx,

לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Pingi,

אני מחפש מוצר (אם קיים) שיכול להכיל מספר דיסקים קשיחים. מעין מארז חיצוני ליותר מדיסק אחד עם חיבור USB או FIREWIRE למחשב. הסיבה לחיבור מסוג זה ולא באמצעות כרטיס PCI או כרטיס פנימי אחר היא כי המערך צריך להתחבר למחשב נייד. חיבור מספר מארזים חיצוניים אינו בא בחשבון מאחר ויש לי 4 דיסקים ולחבר 4 ספקי כוח נראה לי מוגזם. אני יודע שישנם מערכי דיסקים עם HOTSWAP וכולי. אני לא צריך מערך כזה אלא משהו יותר פשוט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by buky,

רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by BigBandJoe,

לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by tovx,

ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by bono_71,

שלום. אני מעונין לקנות דיסק קשיח של מחשב נייד עם מארז חיצוני שמתחבר ב usb כדי להעביר מידע בין מחשבים. אני רוצה להשקיע עד 600 ש"ח לדיסק ולמארז. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה וטובה של דיסקים כאלה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות שני HD אחד למערכת הפעלה והשני לשאר הדברים. חשבתי לקנות 320G ו1T של SAMSUNG, האם 320 רק למערכת הפעלה זה יותר מידי וכבר לחלק את הכונן הזה גם כן למחיצות ולהשתמש בו? כמו כן איך כדאי לי לחלק את הכונן השני? הכונן השני הוא SATA 1 , זה ישנה משהו או שעדיף לקחת SEAGATE שהוא SATA 2? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים