אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אז ככה- לפני בערך כשבוע קניתי כונן 1TB אבל פשוט לא הייתי בבית כל השבוע ורק עכשיו שמתי לב לבעיה. הכונן פעם בכמה זמן (לא משהו קבוע) עושה רעשים כאילו הוא קורא\כותב בצורה מוגזמת (כאילו ממש ממש שומעים אותו ) . רצוי לציין שהכונן מאכסן בינתיים כמעט כלום . בקושי 250 GB יש עליו ולא התקנתי עליו כלום (הוא בינתיים רק מאכסן) אפילו לא התקנתי עליו נגיד מסנג'ר או משהו כדי שהוא "יביא תירוץ" לקולות האלו. אם אני צריך להמחיש לכם הרעש נשמע פשוט כאילו הפלטות זזות ממש ממש מהר. זה הגיוני ? רגיל? צריך לבדוק את זה עם תוכנה מיוחדת או ישר לגבות הכל ולשלוח לתיקון? תודה רבה עריכה- ברגע שהכונן מתחיל לעשות את הרעש,ואני מתחיל סתם להיכנס לתיקיות בתוך הכונן הרעש מפסיק. ממש מוזר ..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני שלושה שבועות בערך הבאתי דיסק של דיוידי שהיה עליו סרט אישי שצולם והוא לא קרא אותו אז חשבתי אולי צריך להוריד דרייבירים חדשים או משו אז מצאתי איזה קובץ אחד שעשה מין עדכון וגם שיניתי תהגדרת איזור לאיזור 2 כזה ואז הכונן גם לא קרא אבל מאז התווספו עוד בעיות , כאשר אני מכניס דיסק דיוידי אני מקבל הודאה שהדיסק בפורמאט שגוי או שהכונן לא יכול לקרוא אותו או משו כזה וגם שניסיתי לצרוב משו אחרי איזה דקה אולי 2 של צריבה זה עושה burn procces failed מה לעשות ? נ.ב המערכת עברה פורמאט לפני 3 ימים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
^^^ למשל WD5000AAKS WD5000KS WD5000YS WD5000AVJS כבר הספקתי להבין שיש בעיה עם החברה הזאת בנפח הזה, אבל מהנתונים הטכניים שראיתי עליהם, הם ממש זהים???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חחות דעת על הצורב LITEON LH-18AP נימכר ב160 שקל במכירות פומביות תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לאחר שקראתי את הפורום הזה וחיפשתי שעות אני די סגור על הצורב של NEC. הקטע הוא כזה, יש את NEC 3540 ב 300 שקל בחנות ליד הבית אבל עם שנה אחריות. ויש את הצורב NEC 3520 ב 300 שקל במכירה קבוצתית עם שנתים אחריות. ברור לי שה 3540 יותר טוב קצת וגם ראיתי את ההבדלים הטכניים (הלא ממש משמעותיים) השאלה שלי היא האחריות. עד כמה עדיף ללכת על אחריות של שנתיים בשביל הצורב. עוד התלבטות בקשר ל NEC בכלל. יש את הצורבים של LG שהם אמורים להיות גם כן טובים. מה שטוב בהם שיש תמיכה טובה של החברה לגבי עידכוני FIRMWARE. המהירויות של NEC יותר טובות משל ה LG בשביל זה אני די סגור על NEC אבל כמה חשובים עידכוני FIRMWARE? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מדובר ב NEC 4550 האם יש עדיפות ל DVD+R או ל DVD-R ? האם יש עדיפות ל DVD+RW או DVD-RW ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בצורב חדש של PIONEER (רק אחרי שפתחתי את האשכול של הצורבים וקניתי ראיתי שיש סטיקי של צורבים מומלצים חח) נכנסתי לאתר לירה כדי לקנות דיסקים וראיתי שיש מלא סוגים, +R, -R +- ושאר ירקות.. מה הפורמט המומלץ לצריבת אימג'ים? תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-