עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nir567,

כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by braveman,

אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by morben,

שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Sting,

שמעתי את זה פה הרבה אבל לא מצאתי הסבר מה זה...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by tavor21,

יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by dsadude,

בטח זה ישמע טיפשי במיוחד לחלקכם , אבל האם צורב DVD יכול לצרוב CD רגילים ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by Ash Binary,

אי מחפש SSD לנטבוק שאני משפץ. הדרישות נמוכות למדי - זה לא צריך להיות מחשב מהיר במיוחד או מחשב בו ייכתב לדיסק הרבה נפח. בסך הכל נטבוק Atom לגלישה באינטרנט / בדיקת מיילים / אולי קצת סרטים / אופיס אני רוצה SSD בשביל עמידות מכאנית (שלא ייהרס דיסק קשיח אם המחשב מקבל מכה) וחיסכון בחשמל (הארכת זמן העבודה מהסוללה). אני מנחש שכל SSD יתן ביצועים טובים יותר מדיסק 2.5 5400RPM, ובכל מקרה לא נראה לי שבמחשב כזה יורגש הבדל בין SSD "בסיסי" ל SSD "מהיר" ה SSD הזול ביותר שאני יכול למצוא הוא Patriot Blast 120GB. על פניו נראה שיעשה את העבודה. יש לכם משהוא לאמר בעד/נגד ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. שלום חברס !!! אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA של חברה מוכרת... החנות בה אני קורא היא אייבורי-זול. אין טעם לדוש ולדוש לגבי המוניטין של החברה!!!!! http://ivory.co.il/category.asp?catcode=402 חשובה לי האחראיות, השקט ומהירות הצריבה. התקציב נתון. דרך אגב יוצא לי לצרוב די הרבה. תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. שלום. נקראתי לעזור למכר בבעיה קלה שהייתה לו במחשב, והופתעתי לגלות (במקרה לגמרי) שהציון שה WEI העניק לכונן הקשיח שלו (מדובר במחשב הבנוי כחתיכה אחת שנקנה ב Office Depot - HP) הוא 7.5 !!! זה יותר מכמה SSDים שאני מכיר (: איך אפשר להסביר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by mosh18,

36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?

16. Started by bv500,

1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by ofek7,

ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by dotans,

שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by pizzaguy,

שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by arm123,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by tisan4us,

שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום לכם, מה אתם אומרים? עריכה:אתמול התקנתי OFFICE 2007 אם זה משנה.

דיונים חדשים בפורומים