אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות וכשהמחשב ראה אותו... ואמר לי שהוא מצא ניו הארדוור אז לא ראיתי אותו במי קומפיוטר ככונן... אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אנשים מחר אני קונה צורב של LG24/32 אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפק ניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}
-
קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם ;] אני הולך לעשות TRADE . אני מביא הרדיסק 20 גיגה 7200 RPM ומוסיף 450 שקל ומקבל הרדיסק HITACHI 160GB 8MB BUFFER . עכשיו הבעיה היא שהסתכלתי באינטרנט וכל הדגמים של HITACHI בעלי ה 8 MB באים עם חיבור SATA, אבל במקום שעושים לי את הTRADE אמרו שההרדיסק בעל חיבור IDE רגיל. למישהו יש מושג מה זה הדגם הזה בשביל שאני אוכל לקרוא ביקורות עליו באינטרנט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
חבר שלי הביא בימים אלו מארה"ב מחשב של IBM. Intel P4 2GH , 256 RAM , DVD-CDRW combo ושאר שטויות בפנים. למחשב אין כונן פלופי 3.5'' רגיל. יש לו כונן פלופי אחר (תמונות): לדעתי זה התקן גיבוי. כונן ZIP כזה. משהו זה: http://www.iomega.com/direct/products/detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=35099&FOLDER%3C%3Efolder_id=55291&ASSORTMENT%3C%3East_id=67&bmUID=1057756123401 אבל כמובן אני לא בטוח. חיפשתי וחיפשתי ולא כתוב שם שום דבר מיוחד לגביו ב-DEVICE MANAGER. (אגב, WIN XP PRO, אין בעיות לכאורה בתפריט שב-DEVICE MANAGER) עברתי על כל ההתקנים שם. כלום. : מישהו מכיר? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כוננים קשיחים מהדגם הזה: Western Digital 1000GB WDBBEP0010BBL. רציתי לדעת איך אפשר לחבר שניים כאלה בדיוק לאותו מחשב? אחד הוא קורא לי אבל את השני הוא לא קורה כשמחברים ביחד.. אשמח לעצה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-