עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם יש הבדל בכמות זיכרון הבאפר בכוננים בנפח כזה? (גם אם קטן). בין זה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 לזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם מחפש HDD של seagate או western digital 500 גיגה חיצוני אך ורק בחיבור firewire זתומרת מחפש המלצות מה יותר טוב מקסימום להשקעה 600-650 שקל (לWD יש דברים יקרים) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by H3rzoG,

המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by alfus73,

שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. יש לי צורב DVD של פיוניר ועל כל צריבה של דיסק DVD רגיל אני מקבל בסיום הצריבה הודעה של משהוא עם Disk-at-once והדיסק נדפק. דיסקים RW נצרבים בסדר. מה אתם מציעים לעשות?

9. Started by House M.D.,

אני מעוניין לקנות את הצורב הזה : Samsung SH-S223B (גירסאת ה SATA). האם זהו צורב טוב? יש גם את ה LG GH22NS באותו מחיר, איזה מהם יותר מומלץ?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by yossi_s1,

לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, וכבר גיליתי בדיסק הקשיח שלי סקטורים פגומים, מובן והגיוני. אבל המצב הוא כזה, בחיים היו לי בסך הכל 3 דיסקים קשיחים, והדבר המוזר הוא שכל ה3 פיתחו סקטורים פגומים בשלב מסויים. שניים מהדיסקים הם של westren digital ואחד של maxtor. השאלה היא כזאת, האם יש לי מזל חרא וזה מקרי לגמרי או שהאם יש פעולות מסויימות שמגדילות את הסיכוי לסקטורים פגומים? כי זה כבר ממש מעצבן, לא תמיד מגלים את הסקטורים האלו במסגרת האחריות ואז צריכים לחיות בידיעה שיש סיכוי די גבוה שהמידע על הדיסק ילך. אבל גם להחליף זה נורא מעצבן. אז השאלה למעלה^ תודה... אגב זה לא רק המידע, יש תוכנות שלא מוכנות לעבוד עם הדיסק בגלל שהוא פגום, לדוגמא אובנטו לא מסכימה להמשיך בהתקנה בגלל זה, ותוכנה לחילו…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by o_talmi,

אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by gshhar,

שמתי לב שהם עולים פחות מהשאר

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. Started by erez1968,

של חברת philips? (מסוג sata).

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by Yaniv_Uzan,

חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by Enn0L,

שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by sha-256,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by tini,

היי אני מעוניינת לקנות HD חיצוני (האמת שניים אבל לאותה מטרה) מטרתו גיבוי תמונות (אני צלמת ) רוב הזמן הוא לא יהיה בשימוש רק אחת לשבוע למטרת איחסון חומר חדש . (במקביל אליו אני גם מתכוונת לצרוב את החומר על דיסקים , מה לעשות מאז שתם עידן הפילם אני דואגת יותר). מאז ומתמיד WD לא איכזבו אותי אבל הלכתי קצת לאיבוד יש להם כל מיני סוגים שחוץ מלהבין שבחלקם יש חיבור USB ובחלקם פיירווייר לא ממש הצלחתי להבין מה נכון לצרכים שלי. בנוסף אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ה HD שלכם (מכבים אותו ושמים בצד , תמיד דולק , מדליקים מידיי פעם וכ"ו ) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. שלום, אני מתחיל להרכיב מחשב ללמידה עמוקה בתקציב בינוני (8000-12000 שקל). אני רוצה להתיעץ עם חוכמת ההמון לגבי מידת ההשפעה של אמצעי האיחסון על ביצועי המכונה. אני מתכנן להזמין samsung 970 evo בנפח 1TB שבו יהיה מערכת ההפעלה והקבצים בו אני אשתמש לאימון המודל, (יהיה כונן קשיח HDD עם קבצים לא בשישמוש). 1. האם לדעתכם כונן יקר יותר ומהיר יותר יהיה בעל משמעות על ביצועי המכונה? 2. האם כדאי להמתין ל-GEN4 PCLE? יש כאלה בשוק אבל עדין יקרים מאוד, האם שווה להמתין? 3. האם כדאי להזמין את הגירסה samsung 970 evo plus?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.