עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי משחק מסויםם, כאשר אני מכניס אותו ל DVD אצלי הוא עובד אך כאשר אני מכניס אותו לDVD של חבר שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו ונותן לי את השגיאה כפי שתראו בתמונה . מה אני יכול לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה כאן ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  2. על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. היי אני לא מצליח לפעיל את הבודק שגיאות ו או את האיחוי(של ווינדוס) על דיסק חיצוני שמחובר ב usb... יש כלי בשביל זה או דרך אחרת? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שלום לכולם, בעעיה מוזרה לי - עד לאחרונה הצורב שלי עבד מצויין, אך היום ניסיתי לצרוב דיסק אודיו - ובמשך שעתיים לא הצלחתי וזאת משום שהצורב קובע כברירת מחדל את מהירות הצריבה ל 2 ולא ניתן לשנות זאת. יש למישהו איזה שהוא רעיון לגבי טיפול בבעיה? האם לנרו 6 יש בעייה עם xp - או אולי דיסק ניקוי יפתור את הבעייה? תודה מראש :'(

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by frank053,

שלום. כאשר אני פותח את התוכנה HD Tune Pro והולך ל-Health, זו התמונה שאני רואה: מה זה אומר בכלל? האם זה אומר שיש בעיה בדיסק? ומה מומלץ לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם מחפש HDD של seagate או western digital 500 גיגה חיצוני אך ורק בחיבור firewire זתומרת מחפש המלצות מה יותר טוב מקסימום להשקעה 600-650 שקל (לWD יש דברים יקרים) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום. ובכן, צירפתי למחשב כונן חדש של WD 40GB, ג'ימפרתי אותו כסלייב. לפני זה היה כונן אחד של 160gb, והיו לו שני מחיצות, אחת של המערכת ואחת של גיבויים. עכשיו - לאחר שצירפתי את הכונן החדש, שהוא כונן הגיבויים, ברצוני למחוק את המחיצה שהייתה לי ולהוסיף אותה למחיצה של המערכת. אפשרי? עוד 2 שאלות: - נגיד ויש לי צורב DVD והארדיסק על אותו ערוץ IDE אחד, מה כדאי שיהיה סלייב ומה כדאי מאסטר? ואיך מאסטר וסלייב באים לידי ביטוי? - ההארדיסק הזה שהוספתי הוא WD Caviar 40GB.. בן 4 שנים, ועובד כמו בובה (הפרמוט.. הקבצים), אבל עדיין - הוא משמיע מן רעש חרישי כזה, ממש חלש, כמו של מסור... האם הוא תקין \ בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by WhiteLen,

היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by H3rzoG,

המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by yarivot26,

מה מיוחד בכונן הזה שהוא עולה כמעט פי 3 מצורב DVD של כל חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  16. למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by House M.D.,

אני מעוניין לקנות את הצורב הזה : Samsung SH-S223B (גירסאת ה SATA). האם זהו צורב טוב? יש גם את ה LG GH22NS באותו מחיר, איזה מהם יותר מומלץ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Jesper,

שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by dani k,

שלום אשמח אם תוכלו לומר לי מה דעתכם על הדיסקים הקשיחים של western digital . התכוננתי לקנות את ההארד דיסק הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3643 תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by paradoxx,

לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים