עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by paradoxx,

לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  3. מישהו יודע כמה יעלה בערך הכונן טרה שהולך לצאת?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. יש לי משחק מסויםם, כאשר אני מכניס אותו ל DVD אצלי הוא עובד אך כאשר אני מכניס אותו לDVD של חבר שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו ונותן לי את השגיאה כפי שתראו בתמונה . מה אני יכול לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה כאן ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by בזיק2,

אני מנסה לקרוא מדיסקים (dvd-r) שיש להם ותק של כמה שנים אבל הכונן לא מצליח לקרוא אותם. אני יודע שהכונן עצמו בסדר כי הוא קורא דיסקים אחרים. מישהו מכיר דרך לתקן אותם או להוציא את המידע מהם?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. Started by Holography,

שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by phenix,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מסדרת אלמנט של WD, ןיש לי בעית גישה אליו, המחשב מזהה אותו אבל אין אפשר לגשת לקבצים שבתוכו והמידע עליו הוא חשוב מאוד ואני מעדיף מאוד שלא לפרמט אותו

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Ash Binary,

אי מחפש SSD לנטבוק שאני משפץ. הדרישות נמוכות למדי - זה לא צריך להיות מחשב מהיר במיוחד או מחשב בו ייכתב לדיסק הרבה נפח. בסך הכל נטבוק Atom לגלישה באינטרנט / בדיקת מיילים / אולי קצת סרטים / אופיס אני רוצה SSD בשביל עמידות מכאנית (שלא ייהרס דיסק קשיח אם המחשב מקבל מכה) וחיסכון בחשמל (הארכת זמן העבודה מהסוללה). אני מנחש שכל SSD יתן ביצועים טובים יותר מדיסק 2.5 5400RPM, ובכל מקרה לא נראה לי שבמחשב כזה יורגש הבדל בין SSD "בסיסי" ל SSD "מהיר" ה SSD הזול ביותר שאני יכול למצוא הוא Patriot Blast 120GB. על פניו נראה שיעשה את העבודה. יש לכם משהוא לאמר בעד/נגד ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by basharis,

שלום, יש לי מחשב בן כמה חודשים, עם לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 וצורב LG GSA-H62N. המחשב מריץ וינדוס XP SP2. מסתבר שמאז ההתקנה הצורב נמצא במצב PIO. כאשר אני משנה את זה למצב DMA, המערכת נתקעת כאשר אני מכניס דיסק (כל דיסק), אפילו אם אני רק מעיין בתוכן שלו. ב event viewer קיבלתי שגיאות כגון: "The device, \Device\Ide\IdePort3, did not respond within the timeout period" התקנתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה, עדכוני דרייברים של לוח האם, BIOS וקושחה של ה DVD, והמצב נשאר זהה. החלפתי את הכבל של ה DVD, ניסיתי להעביר לכניסות SATA אחרות - גם זה לא עזר. החלפתי את ה DVD עצמו לאחד אחר מאותו דגם - ועדיין אין שינוי. הניחוש הבא הוא פגם בלוח האם.. אבל זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי גם דיסק קש…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by bennnn,

היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה? ההרדיסק הוא של טושיבה 60 גיגה...העניין גם כשזה קורה ואני שם את המחשב בשיפוע הכל עובד כרגיל.. ממש מוזר!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. Started by BMItay,

איך הוא ביחס לWD 250AAKS?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by tisan4us,

שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by UBS,

שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. התוכן בכותר. דוגמאות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by yigal33,

שלום לכולם רכשתי לפני יומיים דוידי צורב נק דגם 4571 וקיימת לי בעיה שהוא לא מזהה CDRW כך שאני לא יכול ליצרוב ולמחוק מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.