אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש אחד מהם לבית מישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלו לדוגמה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144 רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחות יקרים מהירים וכן הלאה תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו קשיח בעלות של עד 400ש"ח... קראתי מעט בפורום הזה והבנתי שהדגמים של WD 640GB מומלצים והם משתלמים מאוד. נכנסתי לKSP (למרות שאני ממש לא אוהב אותם בגלל השירות הזוועתי... אבל לא נורא כי זה רק דיסק קשיח...) וראיתי שני דגמים של WD עם 640GB אחד עם 32 ואחד עם 16 שעלו 380ש"ח ו-320ש"ח (בהתאמה). (כמובן שה-32 יותר טוב..) השאלה היא האם שווה התוספת של ה-60ש"ח? עריכה: אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה משמש הזיכרון הדיסקים קשיחים... ככה אני גם יוכל להבין למה יותר יותר טוב... תודה! תודה רבה לכל העונים!!! :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מדובר בשני דגמים, אחד של WD ואחד של סמסונג בנפח של 80 GB כל אחד ובחיבור IDE. הכוונה היא שאוכל לחבר את ההארדיסקים לUSB כמו DOK, אז רק כדי לוודא, זה בעצם מה שהמארז החיצוני עושה? האם יש מארז חיצוני ספציפי עליו יש המלצה או שכולם נותנים פחות או יותר את אותו המענה?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנתי לפני כחודשיים מחשב חדש...עם הארד דיסק של W.D הדגם 2500AAKS עכשיו הבעייה היא שבכל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש לא חלש די מרגיז מההארד דיסק שנמשך איזה שלוש שניות ונפסק. פעם ב לוקח לו יותר זמן להיפסק. הדיסק פועל מעולה וגם בכל התוכנות בדיקה הוא נראה תקין. האם אני יכול להיות רגוע?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו...ותגידו לי אם הוא טוב..?...כי לי אמרו שהוא מעולה...
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מוזמנים לקרוא את הסקירה שלי בנושא כונני HGST ל-NAS הביתי שלי. http://hitech-man.blogspot.co.il/2015/12/hgst-nas.html
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תדה מראש.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
למה הלכו על Universal Serial Bus ולא Parallel? הרי Parallel הוא הרבה יותר מהיר?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי סרט dvd ואני רוצה להעתיק אותו כדי שיהיה לי גיבוי למקרה שהדיסק המקורי יתקלקל יש לי צורב nec במחשב שלי ותוכנת nero 6 ודיסקים של dvd בנפח 4.7GB. אני מבקש הדרכה כיצד לעשות צריבה נקייה שאפשר לצפות בדיסק הצרוב במכשיר dvd הביתי?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-