עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tick tak,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by parker,

חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by Inter,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by 888,

מזה הדבר משמאל לגמפר? http://img130.echo.cx/img130/3507/cdromconnected33yh.jpg

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות כונן קשיח ואני רוצה שתעזרו לבחור אחד בבקשה אני יודע שיש כמה סוגים של חיבורים ויש לי אוורסט אני צריך שתגידו לי איפה באוורסט אני צריך לראות איזה סוג של כונן אני צריך או שפשוט להביא לכם צילום של הכונן שיש לי עכשיו? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by gshhar,

שמתי לב שהם עולים פחות מהשאר

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by semi-t,

בעת ההפעלה הוא אוטומטית מזהה התקני IDE.. ולוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מוצא אותם.. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by nir567,

כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. אוקי חברים, בוא נתחיל ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים. עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב. עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החו…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by Sting,

שמעתי את זה פה הרבה אבל לא מצאתי הסבר מה זה...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. קיניתי בעבר צורב חיצוני של BENQ - EW822U, יועד בעיקר לצריבת משחקים. בעבר הייתי צורב קיבצי אימג' והכל היה רץ מעולה. לפני זמן מה התחילה בעייה בקריאת ה DVD ולדוגמא ה PS2 לא זיהה אותם יותר. שמתי לב שלעומת העבר כעת שאני משתמש בתוכנות צריבה (לא משנה איזה, ניסיתי כמה - NERO, ALCOHOL, DVD ENCRYPTOR וכו',) למרות שהתוכנה מגיעה ל 100% פעולת הצריבה ממשיכה למשך יותר למעלה מדקה גם לאחר שהתוכנה הגיעה ל 100% (לא קרה בעבר כאשר ה DVD עבדו כמו שצריך). ניסיתי להתקין מחדש את הצורב, הדרייברים ואפילו את ה WINDOWS מחדש... נאד'ה, הבעיה חוזרת על עצמה. האם מישהו מכיר סיפור כזה ויודע איך להתמודד עם הבעיה ? אשמח להצעות ודיעות נוספות. תודה.

13. Started by buky,

רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום לכולם, מכיוון שלא תתמיד ניתן למצוא באתרי היצרנים את ה-Minimum System Requirments, הייתי מעוניין לדעת האם אני עשוי להיתקל בבעיה אם ארצה לחבר למחשב שלי צורב DVD. המפרט שלי כולל (לא להיבהל): מעבד: פנטיום III של 1Ghz RAM: 1 GB OS: XP PRO למישהו יש המלצה לגבי צורב מסוים שעימו הוא עובד על מפרט דומה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. היי ה-BARRACUDA או nl35 הבנתי שהם מתחממים האם זה משמעותי? וכמה gb יש באמת ב-250gb ו-160gb

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  17. הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. קניתי לפני כשבוע ראפטור, היום קניתי את הראפטור השני. (שניים של 74 GB כ"א) התכנון שלי הוא לשים אותם ברייד 0, כדי להנות מביצועים גבוהים, רייד 1 לא מעניין אותי, מכיוון שהמידע שלי מאוחסן על דיסקים נפרדים הבעיה, שאני תקוע בלי כונן דיסקטים, האם יש איזושהיא דרך "לעקוף" את השלב הזה? האם לאחר שהכוננים הוגדרו בביוס ככונן אחד, הWIN לא מזהה את העסק ככונן אחד? עריכה: גם אני אשיג את הפלופי הארור הזה.. איך אני אמור להכין דיסקט?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. קראתי קצת בפורום וראיתי שיש אנשים שטוענים שלוח עם צ'יפסט NFORCE ULTRA לא תומך ב NCQ? זה נכון? ואם כן, מה ההיגיון בכך? תודה! עריכה: קראתי שלדיסקחים קשיחים של MAXTOR מסוג SATA-II ישנה בעיית תאימות עם צ'יפסטים של NFORCE 4, ובתור הבעלים של A8N-E חדש אשר מחפש דיסק קשיח של חברת MAXTOR, אני חייב תשובה לגבי זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. הסבר יפה והמחשה עוד יותר יפה מי נגד מי ולמה בכל הקשור לכונן קשיח - https://www.youtube.com/watch?v=wtdnatmVdIg

24. נתקלתי במדיות במקרה של דיוידי שהן של SAMSUNG וכשאני מכניס אותן לצורב אז התוכנה אומרת שהיצרן שלהן BeAll G00001 אני אישית לא שמעתי אליו כלום, חיפשתי קצת בגוגל וזה העלה הרבה אתרים אבל שום אתר עם ביקורת כלשהיא עליו בגלל זה אני שואל אותכם.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים