אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, קניתי מפלאפון סלולרי של LG וקיבלתי איתו DOK+128MB... ממש נחמד אלא שכשאני מחבר אותו למחשב אני לא מצליח להעתיק קבצים ומקבל הודעות בנוסח הבא: אין אפשרות להעתיק את X: אין אפשרות למצוא את הקובץ שציון. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים. הלכתי לפלאפון והחלפתי את הכרטיס, ולאחר מכן קניתי עוד כרטיס של ג'יגה (הסלולרי תומך כך שלא זו הבעיה) ועדיין אני מקבל את ההודעות האלה... אין לי מושג מה קורה פה, מבקש את עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום קניתי SSD ואני בנתיים לא רוצה לפרמט, אני רוצה לבדוק את ה-Intel Rapid Storage Technology. כרגע הדיסק קשיח שלי על ACHI והבנתי שצריך להעביר ל-RAID בביוס. לאחר ששיניתי ל-RAID אני מגיע למסך הטעינה של WINDOWS אך לאחר מכן המחשב מפעיל את עצמו מחדש זה לא מסתדר עד שאני לא חוזר ל-ACHI יש אופציה להפעיל את ה-Intel Rapid Storage Technology ללא פירמוט?הכוננים שיש לי הם SAMSUNG 1TB + CRUCIAL 128GB SSDמערכת הפעלה WINDOWS 7 X64 ULTIMATEתודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום,המטרה שלי היא להרחיב את כונן C על כל הדיסק אבל מכיוון שיש 2 Partition שהם לצורך שחזור אז אני לא מצליח להרחיב את C.גם אי אפשר למחוק את 2 המחיצות האלה(ניסיתי בכל דרך אפשרית) . בקיצור מישהו יודע איך בכל זאת ניתן להרחיב את C על כל הדיסק? מצורפת תמונה: http://img842.imageshack.us/img842/1552/i4f2.png
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יממ קניצי את 1TB של סייגייט אני לא יודע איפה צריך להשים את הג'אמפר שלו עזרה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח western 1600jb ide ואני רוצה להרכיב אותו איך אני עושה את זה?? זה כמו להרכיב כונן דיסקים?? אני חושב שאני יודע איך אבל אני פוחד שאני יקלקל משהו...
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות לפי המדריך את ההרשמה לתוכנה החינמית, אך כשאני מגיע לדף ההרשמה שבאתר אני מזין את הפרטים שלי,ווידיתי כמה וכמה פעמים שאלו הפרטים הנכונים ולסרת כל ספק נסיתי פעם עם אותיוית קטנות עם אותיות גדולות,את הארץ הנכונה ונסיתי עם V על הקוביה וגם בלי.. אבל כל פעם זה אומר לי: כמו בתמונה .. http://img709.imageshack.us/img709/7748/asgs.jpg פשוט אחרי שאני לוחץ Sumbit זה מנקה את תיבת הארץ ומראה את זה, אני מבין שהכוונה היא בשגיאה לכל מה שמסומן בכוכבית ..אבל מיליתי הכל אז מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח היטאצי 2TB אשר הומלץ בפורום. הכונן מרעיש כאשר המחשב נמצא במנוחה (כלומר - אני לא עובד עליו). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הבעיה או לפחות להבין מאיפה היא נובעת. לפני כן היה לי כונן 500BG של WD ולא הרעיש בכלל (באותו מארז/מחשב). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצרף תמונה עם מפרט המחשב שלי. מעוניין לצרף MVME של 2 טרה האם זה יתאים לי?: https://www.amazon.com/gp/product/B0BFJWCWXH/ref=sw_img_1?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&th=1 אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח....אם קיימת בכלל:) בברכה, אורי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כונן קשיח של 500 ג'יגה- והוא התמלא כמעט עד 0 מקום ההתלבטות שלי האם להחליף/להוסיף כונן קשיח חדש של 1-2 טרה? או לקנות כונן חיצוני של 1-2 טרה? אשמח להמלצות אני מוסיף קובץ עם המפרט מחשב שלי..אולי זה יעזור אם יש עוד פרטים שחשוב לדעת תגידו לי ואענה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי את הקשיח החדש שלי ורציתי לדעת באיזה שיטה לפרמט את הקשיח יש שתי אפשריות NFS FAT32 משהו כזה ??
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח: GA-965P-DS3P קניתי אתמול כונן SATA נוסף שאני רוצה לחבר,הוינדוס מזהה את שני הכוננים וגם בביוס שני הכוננים מזוהים אבל הוא לא מציג אותו במחשב שלי בתוך הוינדוס. יש למישהו מושג איך אני מחבר את שניהם בלי RAID? כמו כן בביוס הוא מגדיר לי את שני הכוננים הקשיחים על MASTER,לא מצאתי שם דרך לשנות את זה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולום , רכשתי HD מדגם 2TB ST2000DM001 של סיגייט הוא זוהה בביוס אך לא מופיע תחת המחשב שלי. אחרי קריאת מספר מדריכים נכנסיתי לניהול אכסון על מנת לפרמט אותו. פה נתקלתי בהודעת שגיאה אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון,
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רכשתי SSD של Crucial M4 128GB ויש לי מערכת דואל בוט של XP ווינדוס 7 מסיבות היסטוריות, זה עוד נשאר ככה גם לתקופה הקרובה עד שאשדרג מחשב. אני יודע שעדיף וינדוס 7 אבל אני מחפש תשובה למצב הקיים אצלי. כל מערכת הפעלה מותקנת בכונן פיזי אחר. כרגע אני מייעד את הדיסק להרצת משחקים ולא למערכת ההפעלה, ואני רוצה לשים עליו משחקים שמותקנים גם ב XP וגם ב 7. בביוס הדיסקים הקיימים מוגדרים כ SATA-IDE ולא AHCI.(יש לי צ'יפסט P45). מה הדרך הנכונה להתקין כזה כונן במצב הקיים כיום אצלי? איך להגדיר לפרמט וכו'? האם כדאי להעביר את ה SWAP FILE ל SSD ולבטל בכוננים הרגילים? נ.ב. לא שייך לכאן אבל האם יש דרך להגדיר שרק חלק מהמשחקים שהותקנו בסטים - יועברו לSSD? כי כל המשחקים יסתמו את הכונן ואין לי צורך שכו…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום קניתי לראשונה SSD. הכל טוב ויפה, אבל לא חשבתי על עניין התאימות למארז. במארז הcooler master elite שלי אני לא רואה איזה התקן מיוחד כזה או אחר שיתאים לכונן הSSD 2.5. מחפירה קצרה באינטרנט נתקלתי בסרטון הזה: מהדברים שלו נובע שבדרך כלל מתקינים את הכונן בתוך מתאם מיוחד, שיושב בסופו של דבר בכלוב שמתאים להארדיסק רגיל. אבל, לתדהמתי הוא פשוט "מדביק" את הSSD על אחד המשטחים. השאלה שלי היא האם זה בטוח לדעתכם להתקין SSD באופן מאולתר. מעולם לא הייתי זאת עם דיסק מכני בגלל נושא הוויברציות, אבל האם במקרה של SSD אין חשיבות לקיבוע וליציבות של הכונן בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, לאחרונה קניתי לי דיסק קשיח המתחבר באמצעות IDE. במחשב שלי נמצא כבר דיסק קשיח אחד ועליו מותקן הווינדוס אך הוא מחובר בSATA. עכשיו, חיברתי את הדיסק הקשיח לIDE. הנה מה שעשיתי (אני רוצה לדעת אם הכול נכון) 1. חיברתי את הכבל לכונן קשיח-> IDE, ישנן 3 כניסות אז הכניסה האמצעית נכנסה לכונן הקשיח. 2. חיברתי את הכונן הקשיח לPOWER 3. שמתי את ההגדרות של הכרטיס הקשיח לSolve (עם הג'מפר) עכשיו, יש לי שאלה אחת. האם עשיתי נכון? האם ההגדרה של SOLVE נכונה או שאני צריך לשים על MASTER..?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-