עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by יקירn95,

הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by OnlyOne,

שלום לכם... במחשב כרגע יש לי את הNEC ND 3550(בשימוש כבר שנתיים), הגיע לידיי מחבר LG GSA 4167B(בשימוש של שנתים וחצי-שלוש). עכשיו,השאלה היא האם כדאי להחליף לLG או להישאר עם הNEC? עד כמה יש הבדל ביניהם? החיבור הוא IDE, ואיני מעוניין בקניית צורב חדש אז בבקשה להימנע מלהציע צורבים אחרים. תודה .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי 5 קבצים שאני צריך להעביר מהאייריבר להארד דיסק שלי..... 4 עוברים בכיף אבל כשזה מעברי את החמישי מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת : CYCLIC REDUNDENCY CHECK!!!! WTF?????? אבל אז אני הולך לחבר שלי ואצלו זה מעביר בלי בעייה!!! אני יודע שלהרבה פה יש הארד דיסקים ניידים אז אני שואל: מה לעזעזל הולך פה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by Holography,

שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by rambo122,

האם אפשר ליצור מערך raid 1 ללא פירמוט הכונן והתקנה מחדש :s05: שבת שלום

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by dids22,

יש אפשרות לבדוק אם הזיכרון של ה MP3 תקין? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by Vortex,

הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה

13. Started by SUPER300,

שלום, אני חדש בתחום בניית המחשבים ויש לי שאלה: כשכתוב במפרט הלוח אם: 2 x USB 3.0 ports זה אומר שכל חיבור USB שאני אחבר אליו (USB 2.0 למשל) יעבוד במהירות של USB 3.0, או שיש שתי כניסות USB שמתאימות לחיבורי USB 3.0 (ואני לא אוכל לחבר אליו USB 2.0)? וכשכתוב: 8 כניסות USB 2.0, זה אומר שאני יכול לחבר אל הכניסות האלה רק USB 2.0, או שאני יכול לחבר USB 3.0 והוא יעבוד במהירות של USB 2.0? או שאם אני אחבר USB 3.0 זה יעבוד במהירות הרגילה? מצטער אם השאלות קצת טיפשיות :-\

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by shuy,

כלומר, אפשר לחבר ולנתק אותו כשהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. משלוח מישהו מכיר דיסקים טובים ביותר זול? או אפילו אותם דיסקים ביותר זול? אגב , אני מדבר על DVD+R כמובן.

18. שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by swisaman,

האם יש אפשרות לעשות RAID0 עם זוג כוננים לא זהים? SAMSUNG F1 750GB וWD 5000AAKS

21. Started by J S Bach,

היי, התקנתי הארד דיסק חדש של סמסונג בנפח 500GB, ואני לא רואה אותו במחשב שלי. אני כן רואה אותו במנהל התקנים ובמד'יק פרטישן. מה עושים? במג'יק פרטישון הוא אומר לי שאני צריך BOOT מוד. הם אני יכול לנתק את ההארד דיסק השני - להתקין על ההארד דיסק הזה את WIN7 ואז לחבר שוב את ההארד דיסק הראשון שיש עליו את WIN XP ולהעביר ממנו לחדש את כל הקבצים? ואם כן, איך אני עושה את זה בלי שיעלה לי WIN XP אבל בכל זאת אוכל להעביר את הקבצים? _________________________________________________________________________________________________ עריכה: הצלחתי לעשות משהו, לפי מדריך בסטיקי, זה כותב לי שזה מפרמט אותו כרגע, כמה זמן זה ייקח?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by moti200,

שלום יש לי כונן קשיח 3.5 אינץ של חברת clickfree שקיבלתי מחוץ לארץ רציתי לדעת מאיזה חנות אני יוכל לקנות שנאי שמתאים לארץ ( לא מתאם אלה שנאי שלם) תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by arm123,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.