עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. אתמול אני פתאום שם לב שבשורת המשימות מופיע ה"הוצאת חומרה באופן בטוח" ואין כלום מחובר בUSB,אני פותח ורואה ברשימה את הדיסק הקשיח שלי,שמחובר בכל בSATA2 מוזר,מישהו יודע למה מה איך... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. שלום! יש לי הארד דיסק 250 של מקסטור ויש לי את הבעיה הבאה. כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי מערכת הפעלה. כידוע Windows xp לא מזהה מעל 100 ג' בעת ההתקנה אז מה שעשיתי זה שבעת התקנת מערכת ההפעלה חילקתי את הדיסק למחציות, הקצאתי 50 לכונן C ואת היתרה שהייתה בערך גם 50 לכונן D. התקנתי את המערכת על C ולאחר עליית מערכת ההפעלה בפעם הראשונה התקנתי Service Pack 2 ופירמטתי את מחיצת D באמצעות Windows, ב NTFS. איחדתי אותה עם המקום שנותר (150 ג' נוספים שכרגע מרכת ההפעלה כן מזהה אותם בזכות ה SP2) פירמטתי שוב ובסהכ' הגעתי למצב אידיאלי: 50 ג' בכונן C ו 200ג' בכונן D . אבל! הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין מערכת הפעלה מחדש. אני נכנס להתקנה של XP דרך ה BOOT בדיסק, המערכת שואלת אותי איפה להת…

4. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by integral,

שימו לב, פנסוניק ו MAXELL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by KRS1,

שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by brum,

אהלן. הנושא הזה מטריד אותי לא מעט זמן ועפ"י חיפושי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד-משמעית לו: למה בעצם זה כזה "סיפור" להתקין דרייבר ל HD SATA? ( כל עניין F6 וכו... ואני בטוחה שכבר נתקלתם בהתקנות שלא עברו "חלק") הרי אם מי שאמור לזהות אותו זה הביוס - אז איך ייתכן שמי שמייצר לוח אם שתומך בSATA לא דאג מלכתחילה שהביוס כבר יידע לטפל בתצורה הזו ? ומצד שני יש לא מעט שטוענים שמערכת ההפעלה אמורה לטפל בכך בעת ההתקנה - ויש כבר תאוריה ש SP2 כבר מתקין את הדרייבר לרוב לוחות האם - דבר שהוא לא ממש נכון. מה דעתכם בעניין ואיך אפשר לפתור אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Vortex,

הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by SEangel,

http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  13. חברה מה המצב ובכן יש לי דילמה איזה הרד דיסר לבחור אני מתלבט לגבי כמה דגמים וחברות 1. WD5000AAKS- Western Digital מחיר 490 ש"ח 2. WD5000KS- Western Digital -מחיר 530 ש"ח איני יודע מה ההבדלים ביניהם 3. Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive- של סיגגיט- מחיר 559 שח 4. SAMSUNG HD502IJ שמחירו 599 ש"ח מה שאותי מענין הוא מה ההרד דיסק עם הביצועים הטובים ביותר מאחר והפרש המחירים זניח

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by noa5551,

היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by keypod,

טוב אז אני עובד עכשיו עם HD SATA וכאשר אני מסתכל בהגדרות של ה- SATA CONTROLER ב- Control Panel אני רואה אופציה לבחירה שנקראת Command Queuing. שאלה שלי מה זה? האם זה מוסיף משהו לביצועים? הדיסק שלי זה WD SATA Raptor עוד שאלה, ראיתי שכולם אומרים שהתקנה של Windows XP לא מזהה את ה - HD כאשר הוא SATA אני התקנתי ולא היתה ל- XP שום בעיה לזהות את הדיסק איך זה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by Aurora Borealis,

יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by idanoosh10,

קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by yossi_s1,

לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, וכבר גיליתי בדיסק הקשיח שלי סקטורים פגומים, מובן והגיוני. אבל המצב הוא כזה, בחיים היו לי בסך הכל 3 דיסקים קשיחים, והדבר המוזר הוא שכל ה3 פיתחו סקטורים פגומים בשלב מסויים. שניים מהדיסקים הם של westren digital ואחד של maxtor. השאלה היא כזאת, האם יש לי מזל חרא וזה מקרי לגמרי או שהאם יש פעולות מסויימות שמגדילות את הסיכוי לסקטורים פגומים? כי זה כבר ממש מעצבן, לא תמיד מגלים את הסקטורים האלו במסגרת האחריות ואז צריכים לחיות בידיעה שיש סיכוי די גבוה שהמידע על הדיסק ילך. אבל גם להחליף זה נורא מעצבן. אז השאלה למעלה^ תודה... אגב זה לא רק המידע, יש תוכנות שלא מוכנות לעבוד עם הדיסק בגלל שהוא פגום, לדוגמא אובנטו לא מסכימה להמשיך בהתקנה בגלל זה, ותוכנה לחילו…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by parker,

חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. ברשותי Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA .... נאמר לי בזמנו שזה צורב מצויין שישמש אותי כל חיי המחשב. לאחרונה קניתי חבילה של dvd-r וכשהכנסתי את הדיסק נשמע רעש מטורף מהצורב, לחצתי על הכפתור וכשהמדף של הצורב יצא הקיסד הסתובב עליו ונשרט כולו, ממש למצב בלתי קריא. מה שמוזר הוא זה שזה קורה רק עם סוגים מסויים של דיסקים. נגיד ה 16x DVD 4.7 של סילבר-ליין (בצבע כחול) פועלים מצויין, לאומת זאת איזשהו DVDR אחר של סילבר-ליין (לא זוכר כי נתתי אותם, יכול להיות 18X) דופק סיבובים כיאילו אין מחר... חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום... עכשיו נגמרה לי האחריות עליו אז אוליי זה יהפוך לדיון על המלצות לצורב חדש, תקציב 200 ש"ח. בכל מקרה אוליי זה רק בעיה קטנה שאני יכול לתקן בעצמי או אם בכלל מישהו …

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by 888,

מזה הדבר משמאל לגמפר? http://img130.echo.cx/img130/3507/cdromconnected33yh.jpg

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים