עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. אז חיפשתי כרטיס זיכרון עבור הנגן שלי [בדקתי תאימות והכל] [נגן COWON D2] ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by paradoxx,

לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by Holography,

שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. tth02 בדיסקים של TDK mcc 03rg20 בדיסקים של וורבטים tyg02 בדיסקים של פוג'י mmc 02rg20 בדיסקים של וורבטים mcc (ללא שום מידע) בדיסקים של וורבטים yuden000 t02 בדיסקים של פוג'י. השאלה היא גם לפי הסדר מה הכי עדיף, וגם איזה דיסקים לא מומלצים בכל מקרה. יש עדיפות מסויימת למינוס או פלוס בצורב NEC 3540 ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by צביקה ג,

אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה

7. חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב נייד שבטעות מחקתי בו את הWINDOWS (bootmgr is missing) בזיכרון המחשב היה שתי מחיצות C-D במחיצה C היה WINDOWS ואותה אני רואה כשאני מחבר את הזיכרון למחשב אחר אבל את המחיצה השניה אני לא רואה במחשב אלא רק בניהול דיסקים וכשאני לוחץ עליה בכדי לשנות נתיב ואות אז אני מקבל הודעה שמנהל הדיסקים לא עדכני ולכן או שאני ירענן אותו (שזה לא עוזר)או שאני יפעיל את המחשב מחדש(גם לא עזר) הוצאתי וחיברתי שוב את הזיכרון ועדיין אני באותו המצב . WIN 7 מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by TPack,

שלום לכולם, קניתי חבילת דיסקים DVD-R X16 של SilverLine ומשום מה כל דיסק שניסיתי לצרוב נתן לי מקסימום מהירות של X2 (ניסיתי מס' תוכנות..) הצורב עצמו של LG מסוגל עד מהירות X8, האם זו הסיבה שהוא מזהה אותו כX2 בלבד? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? זה הופך לי כל צריבה תמימה של 10 דק' לחצי שעה.. עריכה: ועוד שאלה, מהו בדיוק ה-DMA במדריך שבנעוץ? האם נחוץ להפעיל את האפשרות הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by Keman,

הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by ranyr,

אני רוצה לקנות הרדדיסק חדש וחשוב לי שהוא יהיה שקט במיוחד בדקתי את seagate maxtor ו westerndigital הכי שקט היה ה seagate - 25db ב idle ... יש משהו יותר שקט?

15. Started by LiranT,

יש לי HD שלWD sata II 160 gb אני מנסה להתקין עליו מדוס חלונות XP X64 והוא תמיד עושה לי בעיה שאומרת שיש או וירוסים על הHD או שהוא פגום והוא בעצם ריק ואני לא יכול לעשות עליו שום דבר עכשיו דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שהייתי צריך לקבל דיסקט עם כמה דרייברים שפוטרים את הבעיה כי החלונות לא מזהה אותו בתור HD SATA II או משהו כזה אז אם מישהו יכול לעזור לי באיך להשיג את הדיסקט הזה או איך לפטור את הבעיה ?????? תודה רבה מראש לכל הקוראים והעונים ... דרך אגב עשיתי לו אתחול מFDISK וגם פירמטטי אותו אח"כ ככה שהוא אמור להיות מוכן לעבודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  16. בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by galh_5,

שבוע שעבר קניתי 25 דיסקים לצריבה של סילבר לין והיה שם 2 דגמים כאילו של 4.7 גיגה הדיסק DVD-R ו-DVD+R אז שאלתי את המוכר והוא אמר לי שאין הבדלים רק שיותר נפוץ זה DVD-R האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by blabla2002,

יש לי שאלה הכנסתי דיסק שקוף (יש כאלה בטוח חבילות של דיסקים האחרון הוא שקוף כדי להגן) והצורב הישמע רעש מוזר (לא של סיבוב) האם יכול להיות שהוא שרף את החלק שבואו כיוון הליזר ועוד שאלה נגיד שהוא פגעה באצמו ועכשיו הוא עובד איך אני יודע אם זה הרס משהו או פגעה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by ha,

למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש, ויש לי המון חומר חשוב על ההארדיסק שאני חייב שלפחות חלקו יעבור איתי למחשב החדש מה שיש לי כרגע זה 160GB של HITACHI שמחובר בIDE , דיי ישן ומה שאני קונה זה כנראה SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 השאלה היא - אם אני אשלב את שניהם במחשב החדש, איך זה ישפיע על הביצועים? האלטרנטיבה היא לגבות את הדברים החשובים בהארדיסק הישן [כמה עשרות ג'יגבייטים] ולהעביר אותם לחדש בקיצור מה כדאי לעשות במצב שלי? ואם כבר פתחתי דיון, ההארדיסק החדש שאני אקנה סבבה? זה תחום שאני ממש לא מבין בו, עדיף אולי של WD או דגם אחר של סיגייט? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by guy_intel,

בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by Lior4543,

שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים