עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. היי הכונן הפיצפון שבנייד שלי (160GB) לא מספיק לי אני מעוניין לרכוש לו HD של 250GB\320GB מחפש את הHD עם אורך החיים הגבוה ביותר והשקט ביותר עד 450ש"ח בתודה מראש ^^ http://www.skypc.co.il/pl_product~MK2546GSX~7~0.htm http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1016 כמובן שאם יש טובים יותר אשמח לעוד חוות דעת

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by bd,

חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by YT,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש. הבעיה שלי היא שיש לי דיסק קשיח מהמחשב הישן שאני רוצה להעביר ממנו קבצים למחשב החדש. אני לא יכול לפתוח את המחשב ולחבר את הדיסק עקב תפוגת האחריות. אלו החיבורים של הישן: http://img402.imageshack.us/img402/6200/032vg4.jpg כיצד אוכל לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב החדש? האם יש כבל מתאם לחיבור? (יש לציין שבמחשב החדש יש לי חיבור e-SATA) כמה עולה מארז/מתאם לעסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?

8. היי לכולם אני צריך לקנות למפרט המחשב שאני בונה כעת,כונן שיקרא גם דיסקים רגילים וגם דיסקי DVD .הייתי רוצה לדעת של איזה חברה לקנות?<אמרו לי בחנות שרק אסוס טובים>. עכשיו כולם אומרים לי שכבר אף אחד לא קונה כונן רגיל אלא צורב שזה אותו מחיר.רציתי לשאול האם הצורב קורא דיסקים רגילים ,גם דיסקי DVD, וגם צורב?? בתודה מראש לכל העונים שי אני פשוט חדש בתחום הזה שאני מודה לכם על תשובות ברורות .פשוט תגידו לי מה לקנות.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by matizami,

יש לי SANDISK CRUZER MICRO ובאחד המחשבים הוא מעביר קבצים במהירות של 6-7 מגה לשנייה, לעומת מחשב שני שהוא מעביר יותר מ20 מגה לשנייה. ניסיתי בכל יציאת USB, אפילו פירמטתי את הדיסק און קי. מה הבעיה?

10. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מישהו יודע מה זה דיגמי ה PB ? האם הם מחליפים את ה JB ? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by tini,

היי אני מעוניינת לקנות HD חיצוני (האמת שניים אבל לאותה מטרה) מטרתו גיבוי תמונות (אני צלמת ) רוב הזמן הוא לא יהיה בשימוש רק אחת לשבוע למטרת איחסון חומר חדש . (במקביל אליו אני גם מתכוונת לצרוב את החומר על דיסקים , מה לעשות מאז שתם עידן הפילם אני דואגת יותר). מאז ומתמיד WD לא איכזבו אותי אבל הלכתי קצת לאיבוד יש להם כל מיני סוגים שחוץ מלהבין שבחלקם יש חיבור USB ובחלקם פיירווייר לא ממש הצלחתי להבין מה נכון לצרכים שלי. בנוסף אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ה HD שלכם (מכבים אותו ושמים בצד , תמיד דולק , מדליקים מידיי פעם וכ"ו ) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by liordavid,

מעוניין לקנות את המוצר: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 אפשר להשיג אותו ב- 1000 שקל בערך... רציתי לדעת איך העברת הנתונים שלו ברשת אלחוטית ? רשת G כרגע (N תגיע בעתיד) האם ניתן לראות תוכן 720P דרך הרשת ? סרט שיהיה בכונן ואני אראה על המחשב ? אם לא (תקווה שכן...) מה לגבי סרט רגיל ? DIVX ? * בינתיים מצאתי ביקורות (לדעתי) לרעה... מהירות כתיבה קריאה איטית: http://reviews.cnet.com/external-hard-drives/western-digital-mybook-world/4505-3190_7-32401221-2.html?tag=mncol;txt

13. Started by Bone-Breaker,

קניתי את הצורב לפני כמה חודשים והוא עבד טוב מאוד ועכשיו אני מנסה לצרוב דברים והוא לא מצליח לצרוב אותם. ניסיתי עם כמה דיסקים ודברים שונים לצרוב אבל הוא עדיין לא מצליח. הוא לא מצליח להתחיל לצרוב ולא נדלקת הנורה של הצריבה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? תודה. גם אחרי עדכון ביוס לא הצלחתי לסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום זה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים.. יש לי 3 כוננים פיזיים במחשב: C + D - כונן WD250GB שמחולק ל 2 מחיצות ש C זה מע' ההפעלה. E - כונן WD250GB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. F - כונן SEAGATE1500TB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. (שנקנה לפני חודש לא מהסידרה הנגועה בבעיות בדוק תקין) שמשמש לגיבוי ומתוך 1500 ג'יגה נשאר כ 130 ג'יגה בלבד. כולם SATA כולם היו על XP ללא שום בעיות זיהוי תקין ומוחלט גם ב BIOS וגם בWINDOWS . הבעיה היא כזאת: קנית VISTA ULTIMATE והתקנתי וכבר בהתחלה בזמן ההתקנה ששואלת באיזה כונן להתקין ראיתי סימן ראשון לבעיה הדיסק של ה SEGATE שמשמש לגיבוי מראה שמתוך 1400 ומשהו ג'יגה יש פנוי 1400 ומשהו ג'יגה כלומר הוא ריק!! אמרתי לעצמי אולי טעות..סיימתי את ההתקנה שלקחה יו…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by astar86,

יש לי צורב דיוידי מותקן במחשב ורציתי לדעת איך אפשר לצרוב קבצי bsplayer לdvd

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by eladbu,

לפני כמה זמן פירסמתי פה איזו שאלה לגבי איזה צורב לקנות אבל באותו זמן רציתי קצת לחכות מסתבר שחברתי ראתה את הלינק ואופס קנתה לי אתמול nec 3500a אך בחורה כלבבי איזה אושר!!!!! גם לא מבינה כלום במחשבים גם הביאה אותו ב 310 שקל?!?! כל שאלה שנשאלה"לעזאזל איך כל כך זול?"נדחתה בבוז "קומבינות"זרקה החצי אשכנזיה חצי סורית(רגע סורית???? אולי יש גם "קומבינות"גם להאשרת אורניום?ובזול!או שלא!) בקיצור בעודי פותח בהתרגשות עוברות לי מחשבות בראש! רגע אז מה בעצם עושים עם זה? גיבויים אני לא עושה אלה רק לעיתים רחוקות לצרוב סרטים!אני שומר על אוסף של 125 סרטים והופעות קנוייות! כן אני מאלה שאוהבים DVD מקורי תמונות מהדיגיטלית?יש לי אולי 300 מגה! אז מה פה עושה את ההבדל? ממתין לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by shloosh,

קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום! חיפשתי מארזים לכוננים חיצוניים שתומכים ב-USB 3.0 במחיר סביר ומצאתי שתי אופציות: 1. Thermaltake Max 5G קישור (סקירה - ללא חסרונות, נראה לכם אמין?) 2. HornetTek Viper-U3 3. Vantec NST-310S3 הנטייה שלי ללכת על הטרמלטייק בגלל השם, המאווררים והחו"ד החיוביות (גם באמזון). על מה כדאי ללכת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  20. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by bono_71,

שלום. אני מעונין לקנות דיסק קשיח של מחשב נייד עם מארז חיצוני שמתחבר ב usb כדי להעביר מידע בין מחשבים. אני רוצה להשקיע עד 600 ש"ח לדיסק ולמארז. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה וטובה של דיסקים כאלה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by avr132,

יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by idobh2,

שלום לכולם ! לפני שבוע רכשתי מדיות DVD-r של סמסונג הנרקראות PLEOMAX.. היום כשניסיתי לצרוב עליהן בצורב NEC 3500A בנרו 7.10 הוא זרק שגיאה עוד לפני שהתחילה הצריבה "Could not prefrom start of Disc-at-Once" (כמובן שלמדיות DVD אי אפשר לשנות את השיטה ל track-at-one) ניסיתי את המדיה על צורב של חבר - נצרבה ניסיתי מדיה אחרת (DVD+r של verbatim) - נצברה גם כן. ניסיתי גרסה מוקדמת של נרו - לא עזר למישהו יש מושג מה הבעיה? הלכו הדיסקים?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים