עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by Guy232425,

קניתי מדיות 780 מגה של סילברליין כי הן היו די בזול (30 שקל ל-25), אבל יש איתן כמה בעיות: הצורב שלי (NEC 3500AG) זיהה אותן כמדיות 700 מגה. הנחתי שהוא יוכל לצרוב על זה 780 מגה, והגדרתי באוברברן והצלחתי באמת לצרוב על זה 780. הבעיה היא שהוא מאפשר לצרוב עליהן רק X8. כנראה שלזה הן מיועדות, כי על הקופסא לא כתובה מהירות מקסימלית, אבל אין דרך בנרו בכל זאת לגרום לו לצרוב במהירות יותר גבוהה. ואם יש דרך, המדיות כנראה יהרסו במהירות יותר גבוהה? והבעיה הגדולה - אחרי הצריבה הצורב אמנם הצליח לקרוא את הדיסק על כל ה-780 מגה שלו, אבל כונן ה-DVD הרגיל שלי (של BENQ) לא הצליח לקרוא את הקבצים ששמתי בו, והתחיל לעשות רעשים. הוא הציג את הכותרת של הדיסק, אך לא הצליח לקרוא את הקבצים שעליו. גם לפני שצ…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by מהיר^ועצבני,

קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by blof,

שלום, המחשב הישן שלי נפטר לצערי,שלפתי את ההארדיסק שלו מדגם wd800jd-00hka0, ויש עליו חומר רב וחמור שעלי לגבות במחשב החדש. איזה enclosure עלי לקנות שיתאים לו מבחינת החיבורים, הגודל, וכדומה, תודה.....

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. יש לי בעחה מוזרה. כשאני לוחץ פעם אחת על הכפתור של כונן הדיוידי במחשב שלי, האור הירוק של קריאת דיסק נדלק, והכונן לא נפתח. רק בלחיצה שניה אחרי כמה שניות הכונן נפתח. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by slowdive,

הרצתי חיפוש בפורום כדי להחליט איזה הארדיסק 320GB 16MB SATA2 עדיף הWD או הSEAGATE ומרוב דעות אני כבר לא מבין. :s05: האם יש פה מישהו שעובד איתם ויכול להמליץ על אחד או להזהיר מבעיות? חשוב לי בעיקר שיהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. התקנתי SSD SAMSUNG 840 250GB התקנתי עליו ווינדאוס חדש ואחר כך את תוכנת samsung magician ושמתי לב שתחת הלשונית over provitioning אני מקבל את ההודעה מודגשת באדום NOTE: Using a RAW partition may cause damage to your data

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by kibub,

היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום יש לי בדיסק קשיח 3 מחיצות המחיצה C בעלת 19 ג'יגה שבקוי מותקן עליה משהו כל הזמן מאבדת מקום בלי שאני עושה משהו בכלל כלומר לפני שבוע היה לי 1 ג'יגה פנוי(שזה גם בלי סיבה) והיום יש לי בקושי 180 מגה מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסיק וכדי להחזיר את מה ש"נעלם" תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by root3:16,

איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by chenc,

ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. כונן של 500GB. ובו איחסנתי הרבה דברים חשובים. יום אחד הוא פשוט התחיל לטעון את הכונן מלא מלא זמן. למזלי העתקתי חלק מהמידע. אבל נשאר עוד הרבה מידע בתוכו, ומיום ליום הוא נהייה יותר איטי ויותר איטי. עכשיו הוא כבר בכלל לא מתחיל להעתיק דברים, הוא מראה שקצב העברה הוא על 150KB לשניה. יש משהו לעשות שיפתור את הבעיה? או שכל המידע הלך?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by zzrxox,

מאופיס דיפו איך הם ?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by pazer005,

התכנון הוא כזה, כונן אחד לסיסטם ועו 3 שיעבדו ברייד 5. השאלה היא כזאת, לאחר כל ההגדרות ב-Bios, האם אני יכול פשו להתקין windows על הכונן הרגלי של הסיסטם ואז מתוך ה-windows פשוט להתקין את הדרייבר? הסיבה שאני שואל את זה היא בגלל שלפי מה שבנתי צריך כונן דיסקטים כדי להתקין את הרייד עם ההתקנה של ה-windows ואין לי כונן כזה במחשב החדש ולכן השאלה היא האם ניתן לדל על העניי עם התקנה על כונן נפרד ואז פשוט לחבר את 3 הכוננים ולתת להם את הדרייבר ב-windows.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים