עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SpLAsH,

על איזה צורב DVD הייתם ממליצים היום? מה דעתכם על הצורב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1706891 ובכלל, אשמח אם תוכלו להסביר לי על הפרטים הטכניים, כמו מה זה DVD-RAM ומה זה DUAL LAYER. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by Kayfun4ik,

שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by zool3,

אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Bh,

שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by haimvrt,

אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. Started by burekas,

אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום, יום ההולדת הגיע ועימו תקציב משולב של כ- 1000 ש"ח. אחרי התלבטויות ודיונים הגעתי למסקנה שמומלץ שאוציא את הכסף על צורב DVD (בידיעה שאולי אצטרך להוסיף קצת כסף). מאחר ואני לא מתכנן לקנות את דגם העל של סוני בגלל מחירו המופרע,חיפוש קליל הביא את הצורב של Optorite. http://www.optorite.com/dd0203.htm הצורב קורץ לי בהחלט כי: - המחיר הוא 1099 ש"ח - הוא תומך בכל שיטות הצריבה של DVD. - יש לו Hd Burn שזה פיצ'ר מוגבל אבל נחמד. - כי מסתבר ש- Optorite היא הבת החורגת, או משהו, של Sanyo ככה שזו לא ממש חברה עלומה. אבל לא איש כמוני יקנה חומרה לפני התייעצות בפורום. חיפוש קצר בפורום העלה את הת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=44508;start=…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by shainov,

שלום לכולם. צריך עזרה בבקשה לבחירת צורב DVD רק דבר אחד הוא שהמאאז שלי בצבע שחור אז אבקש צורב טוב בצבע שחור.. הכי טוב נכון להיום..כמובן השקעה עד 300 שח' נראה לי מספיק.תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by levy333,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by gta_man,

צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by bronco,

שלום לכולם החלטתי שיש לי צורך בשרת NAS לכל ההורדות סרטים והמוזיקה שלי מבקש טיפים איך לבחור NAS מה הפרמטרים החשובים שיש לשים דגש עלייהם כגון מהירות עבודה או מעבד וכו' תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ori-silver,

חשבתי על הכונן הזה של סמסונג HD501LJ הוא עדיף על aaks או על ys של wd ?איזה כונן 500 יהיה בחירה הכי נכונה מבחינת קור\שקט\אמינות ויחס עלות מול תועלת?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מבצע גיבוי באמצעות raid. אני מעוניין לפרמט אותו ולבטל את ה - raid. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני יודע שצריך לדעת כל מיני נתונים לגבי איזה סוג raid וכו... אשמח אם תגידו אילו נתונים צריך לדעת כדי לבטל את הraid. האם ברגע הביטול כל המידע נמחק? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Alroit,

הי לכל המבינים אשמח לקבל מידע לגבי ביצוע RAID למפרט מחשב. האם ניתן בכלל לבצע RAID בין 3 דיסקים שונים (נפחים שונים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. שלום, ברצוני להרכיב מעין שרת ביתי שיתפקד בין היתר כ-NAS. החלקים הולכים להיות i3 הכי זול שאמצא מסדרת סנדי (2100, 2120) לוח מיני ITX של אסוס P8H61-I 4 גיגה ראם מארז (עדיין בהתלבטות, אבל יש רעיון כללי) ITX ספק 380W של סיסוניק (S12) אני חשבתי על ללכת על הסדרה האדומה החדשה של WD, אבל אני לא בטוח באיזו קונפיגורצייה. התקציב לכוננים הוא עד 1500 ש"ח (רק כוננים). אני חושה להריץ RAID אבל אני לא יודע איך בדיוק, התלבטתי בין 5 ל-1 (שני דיסקים ב-1 או שלושה ב-5) ההתלבטות היא בין שניים של 2TB ב-1 (RAID) או שלושה של 1TB ב-5, בשני המצבים הנפח יהיה 2TB. מ"ע המתוכננת היא Windows Home Server 2011 עוד שאלה היא האם יש ללוח פיצ'ר RAID אונבורד, והאם עדיף לקנות כרטיס RAID חיצוני (ומה העלו…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by mortix,

שלום לכולם, אני בשלבי קניית workstation, עד כה הגעתי למפרט הזה: לוח אם: Intel® Workstation Board W2600CR2 2 מעבדים: Intel® Xeon® Processor E5-2690 זיכרון: SAMSUNG 16GB 240-Pin DDR3 SDRAM ECC Registered X8(total 128gb) ספק: 1500w עכשיו נשאר לי רק לבחור הארדיסקים, מכר המליץ לי על 2xSSD in raid 1 בשביל המערכת ההפעלה ובשביל האיחסון של המכונות הוירטואליות 5xSSD in raid 6 והכל מחובר בכרטיס RAID Controller הקטע שזה נראה לי קצת מוגזם ואין לי צורך בזה ממש, המטרה של התחנת עבודה הזאת היא להריץ כמה מכונות וירטואליות(10-15) שמריצים דברים שונים בעיקר באינטרנט. חשוב לי מאוד מהירות של הos ושל המכונות ושיהיה יציב... השאלה אם יש תחליף יותר טוב? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mushonk,

ראיתי שאנשים פה מבינים בענייני FIRMWARE אני מחפש כבר חודשיים עדכון גרסה לצורב וHP9200 צורב SCSI של HP. פשוט ראיתי שלמישהו הייתה בעייה דומה לשלי בעיית קריאת נתונים איטית ורציתי לשאול איפה אפשר להשיג עדכון יש לי את גרסת 1.0C תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mnbvcxxzz,

מהי תוכנת הצריבה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה על מנת לצרוב סדרות טלוויזיה? אני משתמש במדיות DVD של silverline,האם הן טובות? האם הן יחזיקו את הסדרות שלי לאורך זמן? האם הן לא יתקלפו?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  20. לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על כונן קשיח שאני מעוניין לקנות wd 320 aaks שאלתי כאן בפורום אם אני אוכל לחבר אותו במחשב קיבלתי תשובה חיובית ורצתי לקנות היום קיבלתי אותו ואני לא מצליח לחבר אותו בשום דרך למחשב מחובר אצלי כונן דיוידי בחיבור סאטא ועוד כונן קשח בחיבור סאטט ועוד כונן קשיח בחיבור ide , כשאני מנסה לחבר את הכונן החדש הוא לא מזהה לי אותו כשהמחשב עולה (כשהוא נותן תרשימה הזאת שמראה איזה כוננים מחוברים) והכל עובד ממש לאט ,כאשר כשמגיע שלב הטעינה של הווינדוס הוא עובד לאט מאוד לאיזה 10 שניות ואז המחשב נותן מסך כחול וקורס יש למישהו אולי הסבר מפורט + תמונות איך צריך לחבר את הכונן החדש? (בתור slave כמובן) אולי אני עושה משהו לא נכון. בבקשה עזרה.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  22. שלום וחג שמח! אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח של טרה, במחיר של עד 415 ש"ח לכל היותר דברים שחשובים לי מאד: 1. שיהיה שקט כמה שיותר. 2. אמינות. עמידות לאורך זמן. שידוע שלא נוטה לההרס. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Samsung HD103SJ לWD10EARS קראתי שהסמסונג ממש טובים ושקטים, אבל בגלל נסיון מאד רע שיש לי עם הארדיסקים (של WD אגב..) אני פוחדת לקנות מחברה כמו סמסונג שמוצרים אחרים שלה שווים לזבל. כאמור, אני לא יודעת איך הם מבחינת הדיסקים הקשיחים. WD ידועים באמינותם וכו וכו.. אפילו שיש לי נסיון רע איתם. ולכן מהבחינה הזו העדיפות דווקא שם. אם אדע שהסמסונג באמת לא עושה שטויות ומצטיין בדגם הזה, אהיה רגועה מאד וארוץ לקנות, כי זה כרגע מה שמדאיג אותי. אשמח להמלצות נוספות מצידכם (ואגב, לא …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by uk1980,

יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by SixKiller,

איפה הכי משתלם לאכסן מידע... בהארדיסק בכונן או אצל חבר אמיתי( :-X) כמו נייק

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים