אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסק קשיח של מחשב נייד עם מארז חיצוני שמתחבר ב usb כדי להעביר מידע בין מחשבים. אני רוצה להשקיע עד 600 ש"ח לדיסק ולמארז. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה וטובה של דיסקים כאלה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
איזה יותר עדיף ? Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא : אם אני צורב שירים בדיסק ואחרי הצריבה אני רוצה להוסיף שירים נוספים האם זה אפשרי? דיסק רגיל של 700 MB צורב רגיל גם ! לא רב פעמי ולא צורב DVD !!! אמרו לי שיש אפשרות שאתה לא סוגר את הדיסק (נועל) ואז ניתן להמשיך מנקודת הצריבה האחרונה. אני אומר שאי אפשר בגלל שאתה צורב זה סוגר אוטמטי (בדיסק רגיל) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/228/1 ממש נחמד,החיסרון היחידי לטעמי הוא צריבת 4X במדיות של 6X RW,אבל אני בטוח שיסדרו את זה בקושחה הבאה (גם ככה לא מוכרים בארץ מדיות RW במהירות 6X).
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לדיסקים 4.7 לצריבה של TEAC כי אני רוצה לקנות יש לי מישהו שמביא בזול אבל השאלה אם הם אכותיים ולא עושים בעיות מישהו התנסה איתם ?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין, להחליף את ההארד דיסק על הנייד שלי מ12 GB ל40GB. על ההארד הדיסק הזה, יש לי 2 מערכות הפעלה, גם ווינדוס וגם לינוקס. השאלה שלי היא מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק מהארד דיסק אחד לשני דרך חיבור (USB (IDE to USB של ההארד דיסק החדש למחשב את כל התוכן שנמצא על ההארד כולל המחיצות והכל ככה שאני יוכל פשוט להעתיק את המידע, לחבר את ההארד דיסק ולהפעיל אתה המחשב.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר כבל נתונים של הארד דיסק גם לכונן אופטי (צורב וכו')? זה עובד על אותו דבר? אני מתכוון לקנות כבל עגול - זה יתאים? יש מצב שאפשר לבדוק על יד הוצאת הכבח מההארד דיסק וחיבור לאופטי - אם יחבר מתאים, לא אז לא!?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000080058609/ מגניב
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק ישן שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. הבנתי שניתן לחבר מתאם IDE2USB, השאלה שלי היא- מכיוון שאני לא רוצה וגם לא יכול סתם "לזרוק" כסף- האם אפשר להסתפק רק בכבל הנ"ל ללא(!) ספק כח? או שזה אמור בכל מקרה להגיע עם? (למשל: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/859815.JPG) ברור לי שאפשר פשוט לקנות "חבילה מלאה" כמו: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25351.jpg אבל, כאמור, אני רוצה לחסוך. עוד שאלה- לגב קירור- אני לא מתכוון להשתמש בכבל הרבה פעמים, רק פעמים בודדות שבהן אני ארצה לצרוב חומר מהמחשב שלי אצל חבר עם צורב DVD (ואל תגידו לי עכשיו-"יא קמצן, אז פשוט תקנה צורב DVD, בלה, בלה, בלה), אז בסה"כ אני מתכוון לחבר ת'הארד דיסק לזמן …
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש נואשות דיסק קשיח (Western Digital 160G SATA1 (WD1600JD לצערי הלוח אם שלי לא מאפשר לחבר SATA2 (אין לי כבר כח להסביר למה), אז אני חייב SATA1. חיפשתי בהמון חנויות באיזור הקריות וחיפה, ללא הצלחה. קיים מחסור בדיסקים אלו, וכנראה מפסיקים למכור אותו. תעזרו לי בבקשה למצוא חנות באיזור חיפה והקריות שעדיין יש לה במלאי את ההארדיסק הזה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן ורצו שאני יחבר כונן 80 ג'יגה.. אני יודע שהמעבד Intel Celeron 433Mhz אבל אני לא יודע איזה לוח אם האם הכונן יעבוד בו טוב?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-