אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, הכונן הקשיח הראשי שלי © החל לעשות בעיות כאשר אני מפעיל את המחשב - לוקח לו זמן לעלות, מתאתחל וכו'. רכשתי כונן חדש ואני מעוניין לחליף ביניהם. השאלה היא, האם או כיצד אני יכול להעביר את הווינדוס והגדרותיו כמות שהם (אולי כתמונה) לכונן החדש כאשר הוא ייתפקד ככונן הראשי? יש לי עוד כונן שאליו אני אעביר את שאר המידע, אבל האם להתקין מחדש את הווינדוס זו האפשרות היחידה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי . מאז שהתקנתי הארדיסק SATA אני לא מצליח לעשות גיבוי לכל C שלי באמצעות GHOST... מישהו יודע איך מסדרים את זה? הוא פשוט יוצא לדוס בשביל לעשות את הגיבוי ואז נתקע ....
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה מערך RAID? למה זה טוב? מה צריך בשביל להכין מערך RAID? ואיך להכין אותו?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הזמנתי מחול את הדיסק און קי הנ"ל http://store.lexar.com/index.cfm?category=23&subcategory=36&productid=JDP2GB-231&bhcp=1 בגלל הנפח הגדול שלו, אבל בעיקר בגלל קצב העברת הנתונים הגבוה שלו. האלקטרוניקה שלו פנטסטית, קצב העברה מדהים יחסית לכל DOK שראיתי, אבל איכות בנייה זוועתית. ביום שקיבלתי אותו ושיחררתי אותו מהמכס כיסוי הפלסטיק של נורית הלד נפל פנימה עקב מגע קליל, והייתי צריך לפתוח את כל הדיסק און קי ולהדביק אותו למקום. הדיסק און קי גם לא ממש עומד בפתיחה וסגירה חוזרת שלו, והייתי צריך להדביק אותו חזרה. קיצור, הייתי מצפה לקצת יותר מזה מדיסק און קי שעולה 230 דולר.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
פורום אמצעי אחסון שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD, הסתכלתי בדיון צורבי DVD מומלצים לחודש נובמבר ונראה לי שהצורב של LG ייתן את התמורה הגובהה ביותר ביחס לכסף, בדיון המומלצים המלצתם על כונן H10A של LG ואני מעוניין לקנות את הכונן H22N ואני מעוניין לדעת האם כונן זה אכן עדיף על ה-H10 ומה ההבדל בין LG H22NB לבין LG H22NK. בנוסף לכך אם אתם ממליצים על איזה שהם כוננים אחרים, כתבו אותם. בתודה מראש, Bender Rodriguez.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני נתקלתי בכזאת! מוזר.... מותג הדיסק הוא Memory - מותג שבחיים לא שמעתי עליו. באתי לבדוק את המדיה קוד עם DVDInfoPro וכלום! שום קוד לא נראה... זה רע? הדיסק הזה עלה לי 10 ש"ח. עדיין לא צרבתי עליו, אני משאיר אותו אצלי כדי לראות איך הוא, אם האחזור אחרי צריבה יצליח, והקריאה של הדיסק בנגן ה-DVD קורא DivX החדש שלי גם יצליח, נראה... אולי אתחיל לקנות אותם. עוד דבר די מוזר שקרה: באותו מקום שקניתי את המדיה של Memory, המוכר הציע לי מדיות ב-4 ש"ח. היססתי קצת בגלל המחיר שלא הכי נראה, אבל בסוף אמרתי לעצמי: אני אקח אחת ואראה את הקוד, איך הצריבה, איך האחזור, וכל השאר. המדיה הזאת ששווה 4 ש"ח היא על שם מותג: EuroData, גימור הצבע נראה טוב, והחלק העליון לבן כמו של וורבטים. התבוננתי ב…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של asrock Fatal1ty Z97 Killer כרגע יש לי SSD ואני רוצה לשדרג אותו,מחפש כונן בנפח של 250-500 גיגה מה הוא הSSD שיהיה הכי טוב בשביל הלוח הנ"ל? הכונן הולך לשמש למערכת הפעלה נטו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לשאול מה חשוב שיהיה בכונן קשיח חיצוני? ראיתי באינטרנט שני כוננים קשיחים שנראו לי במחיר סביר Western Digital WDH1U10000 ו - Western Digital WDG2NC10000E. אשמח לקבל השוואה בין שניהם או המלצה על כונן קשיח אחר. יום טוב וחג שמח, יואב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לממיר של YES ומקליט תוכניות כמו מכונה משומנת (אם מישהו רוצים פרטים איך מבצעים זאת, אשמח לפרט). הבעיה היא כזאת - המחשב נמצא במקום אחד, והטלוויזיה הגדולה נמצאת במקום אחר. יש איזשהו התקן שבאמצעותו אני אוכל לאחסן את קבצי הוידאו על גביו, ולאחר מכן לחברו לטלוויזיה שנמצאת במקום אחר, ולצפות בהם? כלומר, בקיצור - DISK ON KEY עם יציאת S-video, יש חיה כזאת? (: אם למישהו יש רעיונות אחרים, אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב סרט רגיל(mpeg( ל דיסק DVD אז כמה דקות בערך ניתן לצרוב על דיסק אחד?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-