עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, בעעיה מוזרה לי - עד לאחרונה הצורב שלי עבד מצויין, אך היום ניסיתי לצרוב דיסק אודיו - ובמשך שעתיים לא הצלחתי וזאת משום שהצורב קובע כברירת מחדל את מהירות הצריבה ל 2 ולא ניתן לשנות זאת. יש למישהו איזה שהוא רעיון לגבי טיפול בבעיה? האם לנרו 6 יש בעייה עם xp - או אולי דיסק ניקוי יפתור את הבעייה? תודה מראש :'(

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by headg,

מה דעתכם על Asus DRW1814BLT ? רציתי בהתחלה DVD DVRW SAMSUNG X20 203B SATA אבל אמרו לי שכבר לא מייצריים אותו. אני מעדיף SATA תודה מ- HEAD

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by Som0,

אהלן, מאז הפסקת חשמל לפני כמה ימים, הכונן החיצוני שלי לא מתפקד יותר. (WD MyBook Essential , השחור - 2TB) המחשב מזהה אותו ואפשר לעבור בתיקיות אבל אי אפשר להוציא שום מידע ממנו או לראות סדרות ישירות ממנו. אפשר להניח שתמונה שווה הכול אז צירפתי תמונה מ-HD Tune. אני לא ממש מבין ב-SMART אבל אני מניח ש-Raw Read Error Rate של 1 זה לא בדיוק בר להצלה אז השאלות שלי הן כדלקמן: האם יש סיכוי להציל מידע כלשהו מהכונן? האם פרמוט יעזור כדי למנוע קניה של כונן חדש? יש מצב שזה בעיות כלשהן בחיבורים ושווה לנסות לפרק את ה-Case ולחבר את הכונן ישירות למחשב? יש לי SATA פנוי אשמח לכל יעוץ בנושא, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by KRS1,

שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by basharis,

שלום, יש לי מחשב בן כמה חודשים, עם לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 וצורב LG GSA-H62N. המחשב מריץ וינדוס XP SP2. מסתבר שמאז ההתקנה הצורב נמצא במצב PIO. כאשר אני משנה את זה למצב DMA, המערכת נתקעת כאשר אני מכניס דיסק (כל דיסק), אפילו אם אני רק מעיין בתוכן שלו. ב event viewer קיבלתי שגיאות כגון: "The device, \Device\Ide\IdePort3, did not respond within the timeout period" התקנתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה, עדכוני דרייברים של לוח האם, BIOS וקושחה של ה DVD, והמצב נשאר זהה. החלפתי את הכבל של ה DVD, ניסיתי להעביר לכניסות SATA אחרות - גם זה לא עזר. החלפתי את ה DVD עצמו לאחד אחר מאותו דגם - ועדיין אין שינוי. הניחוש הבא הוא פגם בלוח האם.. אבל זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי גם דיסק קש…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by חובב,

אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by devil2052,

חשבתי לקנות צורב דיוידי של חברת NEC ND-1300A (BLACK) Internal DVD+/-RW 4X OEM הוא עולה 100$ בחו"ל מה אתם אומרים עליוו...? שווה תכסף ןיעשה את העבודה אם לא תנו הצעות תודה... זה הלינק של הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=DRNEND1300AB יש לי עוד 2 הראשון זה LG GSA-4040B Super Multi 4x DVD+/-RW / RAM / CD-RW Internal (Retail Box) הנה הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=drgsa4040bi הוא עולה 120$ והשלישי הוא Pioneer DVR-106 4X DVD +/- R/RW (BLACK) Internal IDE Drive OEM (No Software) מה הכי טוב? יחסית לכסף אפילו שאין הבדל גדול מאוד בסף..... תודה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by keypod,

טוב אז אני עובד עכשיו עם HD SATA וכאשר אני מסתכל בהגדרות של ה- SATA CONTROLER ב- Control Panel אני רואה אופציה לבחירה שנקראת Command Queuing. שאלה שלי מה זה? האם זה מוסיף משהו לביצועים? הדיסק שלי זה WD SATA Raptor עוד שאלה, ראיתי שכולם אומרים שהתקנה של Windows XP לא מזהה את ה - HD כאשר הוא SATA אני התקנתי ולא היתה ל- XP שום בעיה לזהות את הדיסק איך זה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. די דחוף קונה בבוקר.... איזה דיסק קשיח 500G מומלץ חייב להיות שקט מאוד. עד 400 שקל לא seagate תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. ]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by oshri8,

שלום לכולם. לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי. את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0 לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?) השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר. ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות. פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור. הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים …

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות עבודה - והבנתי בפורום אחר שהדיסק קשיח יהווה לי צוואר בקבוק , מה אתם ממליצים לקנות שיספיק למשתמש ביתי להקים 10 שרתים ותחנות עבודה, האם מערך של IOMEGA או משהו בסגנון שני דיסקים קשיחים ברייד מסויים ? 2000 ש"ח זה התקציב ששמתי לזה , אם יש לכם משהו שיכול לשפר ביצועים ב30% אז גם 3000 אשים . כרגע משתמש בvmware workstation ויהיה לי מספיק זכרון להרים מערך כזה - נשאר רק האחסון להתמודד איתו .

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by yaron1000,

אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD נייד 2.5" ללא חשמל. חשוב: אני עובד על macbook pro וגם על windows ב pc נייח. usb 3/2 exFAT - חייב 1TB ומעלה תקציב עד 400 שקל +- אשמח לקבל המלצות אני אישית התלבטתי בין: a-data ch11 WD My Passport Transcend StoreJet 25M3 או 25H3P שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם. אשמח לעזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by RX7,

בדקתי בזאפ על צורבים של DVD .. אני מושבע LG, תמיד השתמשתי תמיד היה לי וטפו טפו לא היו שום תקלות ואני רוצה ללכת ישר בדקתי ומצאתי שניים שעניינו אותי אבל הבדלי המחירים ביניהם עוד יותר עניינו אותי! אז רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורב הזה http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=6546546574777&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורב הזה http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=128 בעוד ששניהם הבדל של כמעט חצי מחיר .. 177 - 240 ד"א מצאתי עוד כמה שנראים טובים הייתי רוצה להעביר אותו לכם http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8706559 וזה נראה לי צורב חיה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10108313 דעתכם?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?

23. יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by eladbu,

לפני כמה זמן פירסמתי פה איזו שאלה לגבי איזה צורב לקנות אבל באותו זמן רציתי קצת לחכות מסתבר שחברתי ראתה את הלינק ואופס קנתה לי אתמול nec 3500a אך בחורה כלבבי איזה אושר!!!!! גם לא מבינה כלום במחשבים גם הביאה אותו ב 310 שקל?!?! כל שאלה שנשאלה"לעזאזל איך כל כך זול?"נדחתה בבוז "קומבינות"זרקה החצי אשכנזיה חצי סורית(רגע סורית???? אולי יש גם "קומבינות"גם להאשרת אורניום?ובזול!או שלא!) בקיצור בעודי פותח בהתרגשות עוברות לי מחשבות בראש! רגע אז מה בעצם עושים עם זה? גיבויים אני לא עושה אלה רק לעיתים רחוקות לצרוב סרטים!אני שומר על אוסף של 125 סרטים והופעות קנוייות! כן אני מאלה שאוהבים DVD מקורי תמונות מהדיגיטלית?יש לי אולי 300 מגה! אז מה פה עושה את ההבדל? ממתין לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.