עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי Guys.. אני מתכוון להרים כאן איזה מחשב גורטאה שיש לי (מבוסס VIA EPIA-M 1Ghz) בתור מחשב הורדות קטן. הזמנתי כבר כרטיס הרחבה של SATA-150 עם 4 פורטים מבוסס על צ'יפ Sil3114. אני בחיפוש אחר כונן בנפח של 250GB שיהיה שקט, ויתמוך גם בתקן החדיש יותר (עד כמה שזה לא באמת משמעותי). עד כמה שאני יודע Samsung הם השקטים בתחום, והסדרה האחרונה היא SpinPoint120 בתקן ה-SATA-300. הדגם של ה-250GB נקרא SP2504C ועולה בארץ בסביבות ה-740 ש"ח. ביקורת ב-Tom's Hardware ביקורת ב-SPCR על האח הקטן יותר של ה-200GB מאותה סידרה באתר של Samsung רמת הרעש של SP2504C ו-SP2004C הן זהות - 2.5-2.8 bell, וכמו כן מספר הראשים והפלטות - 1 [למרות שזו כנראה טעות, אין פלטות בודדות בנפח כזה, כנראה שמדובר על שתי…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by adidoron,

שלום רב, היכן אוכל למצוא חומר על מערך RAID ? ןמה ההבדלים בין סוגי ה- RAID ? אני מבין שיש RAid 0 , Raid 1, Raid 2.... Raid 10 תודה מראש בברכה עדי

4. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיהיה מחובר לראוטר (TPLINK 1043) וישמש בעיקר לגיבוי וגם קצת להעביר קבצים בין מחשבים אני רוצה שיהיה 1TB, עדיפות לUSB 3, אמין, 3.5" (בשביל המהירות) בסביבות ה500 שקל. אני מצאתי את זה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=11697 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by at,

שאלה אולי לא הכי חכמה אבל... בכל זאת רוצה לדעת. אני יודע שיש 2 סוגי כבלים לחיבור IDE אחד צפוף יותר 80 ואחד רגיל 40 (יש עוד סוגים?) הבנתי שאם מחברים HD גם אם הוא ישן (10-20GB) בכבל 40 הוא יותר איטי. אבל מה קורה אם מחברים כונן אופטי (למשל צורב DVD) בכבל 80? א. הוא יעבוד? ב. האם יהיה שיפור בביצועים? ג. אם מחברים DVD וHD על אותו כבל אני יודע שHD נהיה איטי יותר האם זה קשור לכבל 40 או 80 ? והאם יש פתרון חוץ מבקר IDE נפרד? תודה לעוזרים טל

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. סליחה על הבורות,אני אפרט את זה הכי פשוט. קניתי לוח אם חדש וחיברתי אליו את 2 הכוננים הקשיחים שלי-אחד 60 גיגה והשני 40.הWINDOWS מותקן על ה40. עכשיו,בלוח אם יש רק חיבור אחד של IDE אז זה אומר שכדי להכניס את הסידירום אני צריך להוציא את אחד מהם.לא קריטי בשבילי,אני לא צורב כלום בעיקרון אבל צריך להתקין דרייברים. חיברתי את הצורב בכל אופציה אפשרת ביחיד עם אחד ההארדיסקים וזה לא עובד. כשחיברתי ל40 הוא הביוס שם את ה40 כסלייב ולא הראה שהוא מזהה את הצורב,והמחשב לא טען את המערכת הפעלה. כשחיברתיל60 הוא הפעיל את ה60 כסלייב ואת הצורב במסטר ודרש לעשות פורמט-לא בא בחשבון(צריך קבצים). אני פשוט רוצה לחבר את הכונן להארד דיסק של ה40 גיגה,להתקין דרייברים וזהו.למה זה לא עובד?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by moskitos,

יש לי הארד דיסק SCASI 136G 10K ויש לי כמה שא' : 1 האם יהיה הבדל בינו לבין ההארד שיש לי כרגע (7200) ? 2 איך אני מחבר אותו ? כמה בקר עולה ? (אגב יש לי לוח של DFI X48) תודה.

9. מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by gurden,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני די מתלבט בין שני ה-HD's הרבה אנשים שנתנו כל מיני מפרטים הולכים על ה-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ - Barracuda 7200.10 series ואני חשבתי ללכת על Wd 320gb sata2 16mb YS, מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לעבודה רציפה 24/7... המחשב שלי דולק כל הזמן.. ללא יוצא מן הכלל. חשוב לי מאוד שכל המידע שיש בו יהיה "בטוח" עד כמה שאפשר מתקלות חומרה. כמובן שאם יש הפרש בביצועים, או כל סיבה אחרת לכאן או לכאן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם :]

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  11. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אני רוצה לצרוב לצורב צפיה בטלויזיה... איזו חברת מדיות הכי ממולצת?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by amirn,

היי האם מישהו יכול להמליץ על צורב DVD חיצוני איכותי למטרת גיבוי DATA תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אתמול אני פתאום שם לב שבשורת המשימות מופיע ה"הוצאת חומרה באופן בטוח" ואין כלום מחובר בUSB,אני פותח ורואה ברשימה את הדיסק הקשיח שלי,שמחובר בכל בSATA2 מוזר,מישהו יודע למה מה איך... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. Started by avr132,

יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Daglas,

כהה תקשיבו לאחרונה קניתי LG4160 ואני נתקל בבעיות איתו... בדיסקים הראאשונים שצרבתי (רגילים לא DVD) לא הייתה כל בעיה. אבל כבר בדיסק DVD הראשון שצרבתי הוא רשם לי BURN FAILED ומעכשיו אני נתקל בבעיות איתו כל הזמן 5 דיסקים רגילים ועוד 3 DVD שצרבתי יצאו דפוקים (בעיות בקריאת קבצים ב CD ו FAILED ב DVD ללא יוצא מן הכלל!) אני כבר לא יודע מה לעשות??? האם יכול להיות שזו בעיית כבלים (מעוגלים תוצרת בית....) למרות שאני לא חושב ככה כי הצורב הקודם שלי לא עשה לי בעיות כאלו... לקחתי את ה Nero CD-DVD Speed וזה מה שהוא נתן לי: מישה יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by adamginz,

התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by SEangel,

http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. של חברת סוני אינו מופיע גם ב DISK MANAGMENT ניסיתי במחשב אחר וגם שם אינו מופיע מה ניתן לעשות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב ובמחשב הזה יש 2 כוננים (מפוצלים ל-3 ) בקיצור C , D ,H על C יש את הווינדוס וב-H יש 160 ג'יגה, עכשיו עם אני יעביר את כל הבגיבווים של המשחב לכונן H ואז יפרמט את C , כלום לא יפגע נכון ? בגלל שזה מידע ממש חשוב! ועם אני ינתק את הכונן מהמחשב (כלומר יוצא את החיבורים) לפני הפירמוט ואחרי הפירמוט יחזיר את החיבורים המחשב יזהה את האיחסון גום את הקבצים עליו, נכון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by la_pumik,

שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. הנוכחי (160) התחיל לעשות לי צרות אחרי כמעט 4.5 שנים ואני חייב חדש. אני לא צריך הרבה מקום ואם יש דיסק אחד אמין 250 ג'יגה אפילו הוא יהיה טוב מאוד. תודה רבה לכם מקרב לב

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. Started by shmil_y,

מוזמנים לקרוא את הסקירה שלי בנושא כונני HGST ל-NAS הביתי שלי. http://hitech-man.blogspot.co.il/2015/12/hgst-nas.html

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים