עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bagheera,

שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by ORIT A,

היי, חפרתי קצת באינטרנט על האופציה הזאת אבל לא הבנתי האם היא בשימוש של המפעלים בלבד או גם בשימוש של המשתמש הביתי. לא הבנתי גם למה האופציה הזאת אמורה לעניין את המשתמש. תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by alone66,

האם זה אצל כולם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. אני רוצה לצרוב לצורב צפיה בטלויזיה... איזו חברת מדיות הכי ממולצת?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by headg,

מה דעתכם על Asus DRW1814BLT ? רציתי בהתחלה DVD DVRW SAMSUNG X20 203B SATA אבל אמרו לי שכבר לא מייצריים אותו. אני מעדיף SATA תודה מ- HEAD

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. Started by integral,

שימו לב, פנסוניק ו MAXELL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by ma4351,

http://tms.co.il/product/5847 1. מה אתם אומרים עליו? 2. למה צריך לשים לב בצורב?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. http://www.slyck.com/story1390.html איזה צחוקים, אחרי כל המלחמות בין שני הפורמטים וכל ההגנות, עצם הפריצה של DVD מהדור החדש (HD) הייתה הרבה יותר פשוטה וקלה מאשר DVD מהדור הישן.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by la_pumik,

שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אני הכנסתי דיסק DVD+R , רציתי לצרוב משהו, פתאום אחרי איזה דקה ככה הוא עושה לי שיש PWER CALIBRATION ERROR, מוציא לי את הדיסק , ואז עושה רסטרט =S מה זה?? פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה... חיפשתי בגוגל , מצאתי שצריך להיכנס ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICES ואז לדפדף ל IMAPI CD-Burning COM Service ללחוץ על זה קליק ימני , להיכנס ל PROPERTIES , ובSTARTUP TYPE לבחור DISABLED. בקיצור זה לא עזר =\ ניסתי לנקות את האבק מעל הכונן, יש לו גם עיגול לבן כזה, ניקיתי שם גם טוב מאוד את האבק...עדיין לא עוזר... צריך להוציא את הכונן לפתוח אותו ולהוציא את האבק חח?? אולי הכונן נדפק, צריך להחליף?? הכונן הוא Lite-On LH-18A1P תודה. יום טוב. עריכה: עם דיסק 700 MB הרגיל הצלחתי …

12. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by eranmor,

היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by ShOw-Time,

אני צריך צורב חדש, היה לי LG H42N במשך שנתיים והיום הוא כנראה שבק חיים, מאכזב ממש,כי גם לפניו היה לי LG וגם הוא שבק חיים תוך איזה שנה וחצי, הם פשוט מחליטים בוקר אחד לא להפתח יותר ככה קרה לי עם שניהם... ראיתי פה את ההמלצות בדיון ה"דביק" אני כנראה אקנה מKSP כי זה הכי קרוב אלי וגם כי יש להם את המבחר הכי גדול על מה אתם הכי ממליצים מכל הרשימה של הSATA? אני מעדיף לא להתקרב יותר לLG ממש ביזיון הסוני והסמסונג ממש זולים 100 שקל בערך עולים,איך הפיוניר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, יש לי שאלה: מה אומר DVD+-RW לבין DVD+RW או DVD-RW.???? מה מהם יותר טוב וכדאי? ואיזה מהם הכי פופלרי וכל הנגנים מבינים אותו. עכשיו בבקשה תמליצו לי על צורב טוב לדעתכם שיצרוב טוב ושכול הנגנים יבינו עד סכום 1200 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by yonamor,

קניתי סרט dvd ואני רוצה להעתיק אותו כדי שיהיה לי גיבוי למקרה שהדיסק המקורי יתקלקל יש לי צורב nec במחשב שלי ותוכנת nero 6 ודיסקים של dvd בנפח 4.7GB. אני מבקש הדרכה כיצד לעשות צריבה נקייה שאפשר לצפות בדיסק הצרוב במכשיר dvd הביתי?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות עבודה - והבנתי בפורום אחר שהדיסק קשיח יהווה לי צוואר בקבוק , מה אתם ממליצים לקנות שיספיק למשתמש ביתי להקים 10 שרתים ותחנות עבודה, האם מערך של IOMEGA או משהו בסגנון שני דיסקים קשיחים ברייד מסויים ? 2000 ש"ח זה התקציב ששמתי לזה , אם יש לכם משהו שיכול לשפר ביצועים ב30% אז גם 3000 אשים . כרגע משתמש בvmware workstation ויהיה לי מספיק זכרון להרים מערך כזה - נשאר רק האחסון להתמודד איתו .

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by Holy,

אני רוצה להזמין מדיות מלירה ויש לי כמה שאלות עד היום צרבתי על DVD+RW של Verbatim X4 ודי נמאס לי מהמהירות הזאת, איך ה-Ritek DVD-RW X8 שיש בלירה? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=837&cat=20 איך ה-Verbatim DVD+R X16 שיש בלירה בהשוואה לאלה שבאופיס דיפו? האם הם גם MCC004? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by DL,

חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by OnlyOne,

שלום לכם... במחשב כרגע יש לי את הNEC ND 3550(בשימוש כבר שנתיים), הגיע לידיי מחבר LG GSA 4167B(בשימוש של שנתים וחצי-שלוש). עכשיו,השאלה היא האם כדאי להחליף לLG או להישאר עם הNEC? עד כמה יש הבדל ביניהם? החיבור הוא IDE, ואיני מעוניין בקניית צורב חדש אז בבקשה להימנע מלהציע צורבים אחרים. תודה .

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים