אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שימו לב שאני מדבר על כונן בלבד! ולא צורב או משהו כזה. זה מיועד למחשב של אמא והיא לא צורבת. אני רוצה לקנות את הכונן בגלל שהכונן DVD הישן לא קורא את הדיסקים שאני צורב ואני מעוניין שהכונן שאני אקנה יוכל לקרוא את כל המדיות (-DVDR+ , DVDR) וכו'. תודה על כל עזרה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שיותר מופנית למקצוענים ובעלי הניסיון כאן... אני מחפש אמצעי איחסון מידע כזה: כניסות: וידיאו (קומפוסיט, פורמט אנלוגי, למשל PAL) וכניסת מידע כלשהי בפורמט TTL או RS-232. הכרטיס/מודול ידע לשמור את האות וידיאו כאשר הוא דוחס אותו ב-REAL TIME וידע לשמור גם את אות המידע שנכנס.... מומלץ מוצר מדף. הגבלה כספית -אין. (טוב, נו, נגיד 2000$ ;D) יש המלצות? תודה, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דגמי ה-GSA לבין GWA? מה ההבדל בין דגמי GSA-4163B, GSA-4165B ו- GSA-4167B? תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
על איזה סוג דיסק לדעתכם כדאי לצרוב סרטים (חוקיים כמובן, לגיבוי) R- או R+ עם/בלי ביטסטינג? באיזו מהירות מומלץ לצרוב כדי שהדיסק לא יקרטע בזמן הצפיה? אני יודע שכל מכשיר קורא אחרת ושכל צורב צורב באיכות שונה, אבל מנסיון אישי, באופן כללי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
מדובר בכונן DVD של LG מדגם GDR-8163B. ועם איזו תוכנה אפשר לראות את מהירות ה-Rip(האם אפשר עם Nero,או שצריך תוכנה אחרת)? באופן רגיל לוקח לי כחצי שעה לעשות Rip לסרט DVD מלא. כמה זמן זה יקח פחות או יותר לאחר ניטרול ה-Rip Lock? בתודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן נוסף למחשב שלי , כונן 80GB 7200 SATA אני מתעניין ב SEGATE WITH NCQ או HITACHI DESKSTAR-SATA II או WEATREN DIGITAL JD השאלה הראשונה שלי זה , אם הלוח שלי לא תומך ב SATA II ואני אחבר לו כונן SATA II האם זה יכול ליצור בעיות ? והשאלה השנייה : איזה כונן עדיף מבין השלושה , אני יודע שהביצועים כמעט שווים , וגם אין הבדל במחירים שהוא כול כך משמעותי אבל עדיין אשמח לשמוע המלצות לכונן , אני נוטה לכיוון ה SEGATE אבל אמרו לי שהוא לא הכי טוב ושה NCQ עושה לפעמים בעיות המקום לשפר ביצועים, אז בבקשה אשמח לקבל המלצה ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן צורב DVDR1625K של philips. יש לי דיסקים רגילים של 700MB ודיסקים 4.7GB dvd-r של philips. עם הצורב באה תוכנת צריבה של Nero ששמה המלא זה 'nero start smart'. אני מבקש לדעת דברים די בסייסים על צריבה בצורב dvd, כי אף פעם לא צרבתי בצורב כזה. א) מה כדאי לצרוב על הדיסקים של ה 4.7? ומה עדיף על האלה של ה700? ב) האם זה צריבה רגילה ב4.7? פשוט מכניסים וצורבים? ואם תוכלו בבקשה להוסיף עוד כל מיני הסברים פשוטים רק כדי שאני יבין מה לעשות (שוב אני מבקש הסברים פשוטים : ), זה יהיה מצויין תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני הולך לקנות חבילה של 50 מדיות של ורבטים כתוב על האריזה RW אבל הדיסקים עצמם הם DVD+R אז אני קצת מבולבל מישהו יכול להסביר לי בבקשה הנה התמונה... http://www.newegg.com/Product/ShowImage.asp?image=17-507-004-01.jpg&CurImage=17-507-004-01.jpg&Description=Verbatim%204.7GB%2016X%20DVD+R%20%2050%20Pack%20Disc%20-%20Retail תודה
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ ? האם התקנה של Firmware לא רשמי פוגעת באחריות ? האם התקנה כזאת היא הפיכה ? האם הנעילה של האיזור הפיכה (כרגע רשום שיש לי עוד שני שינויים ...) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7090 אני מזמין מהם E92F ועכבר של סמסונג, אז חשבתי להזמין את הצורב הזה שרציתי הרבה זמן, בKSP הדגם הוא 3540A, מה ההבדלים ? האחריות היא של היבואן או של החנות ? כי אם זה של החנות יהיה קצת בעיה ללכת לLOGICPC(אני גר בחיפה), בKSP זה לבן ויש לי מארז שחור :'(
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב? ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-