עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by dovik,

מתכנן לעשות נקיון כללי ויסודי להרד הפנימי,אך לא רוצה להתעסק מחדש עם כמה דברים..לכן זקוק למקום איחסון... אז על איזה HD נייד תמליצו? והעיקר-מה לא לקנות? תודה רבה וחתימה טובה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by iSolt,

הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5

4. Started by Coldmetal,

ככה, יש לי שני הארדיסקים בגודל 250GB. הם מחוברים למארז ויש להם מאוורר אחד בגודל שמתאים לשניהם. אני רוצה לקנות עוד הארדיסק 1.5TB ולהוסיף אותו לשניים האחרים. בדקתי את זה ואני אוכל לחבר את שלושתם במארז. אבל בגלל שהמאוורר לא גדול מספיק הוא יכסה רק שניים בתוך השלושה ואני חושש שזה יוביל לבעיה. מה אתה חושבים?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. Started by ISmile4U,

האתר Tom's Hardware Guide פרסם ביקורת חדש על הדיסק הקשיח החדש מבית HITACHI/IBM הלא הוא ה DeskStar 7K250. הובכן מדוברר בדיסק קשיח בנפח 250GB זיכרון מטמון בנפח 8MB וממשק ATA/100 הובכן הדיסק הזה מגיע די באיחור לאחר ש MAXTOR ו WESTERN DIGITAL די ממזמן הוציאו לשוק דיסקים קשיחים בנפח ובתצורה הזאת אך בבדיקות שנערכו נראה כי אומנם הדיסק של HITACHI רק עכשיו נזכר להגיע אבל הוא בהחלט לא דבר שניתן כלכך להתעלם ממנו כי נראה שהוא מצליח לעבור בביצועים את מתחריו אומנם לא בהפרשים עצומים אך בכל זאת עובר אותם דבר שיש לקחת בחשבון... לכתבה: http://www20.tomshardware.com/storage/20031001/index.html

6. הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-reliability-failure-rate,2923.html ממליץ לכם לעבור, עמוד 3 פשוט מדהים מבחינת נתונים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. מדי פעם כשאני מנסה לפתוח תיקיה גדולה, המחשב שלי נתקע לכמה שניות, ואז אני שומע קליק מההארדיסק ואז התיקיה נפתחת. זה לא לעיתים מאוד תכופות, זה מדי פעם. קראתי באינטרנט שהקליקים האלה יכולים להצביע על זה שההארדיסק הולך ומתקלקל. זה נכון? זה מה שקורה אצלי? הרצתי בדיקות על ההארדיסק ולא מצאתי שום בעיה. אז מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  10. זה אומר שאני אצטרך הלעביר את כל האינפורמציה בישנים שלי ל DVD כי הטכנולוגיה החדשה כבר לא תומכת בדיסקים, או שיש פתרון? יש לי דיסקים בני 7 שנים שעדיין נקראים ע"י הכונן דיסקים הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nanu,

שלום, קראתי את הסטיקי בנושא של כוננים חיצוניים. אני מחפש כונן חיצוני לסטרימר, האם עדיף לי 2.5 או 3.5 כלומר שקט וגודל לעומת נפח ומהירות. אני מבקש המלצה לכונן ספציפי מאנשים שיש להם ועל פי הנסיון שלהם אל תגידו לי זה עניין שלך. האם מישהו ממליץ על דיל עכשווי או ממליץ להימנע מחברה מסויימת - על פי נסיונו. תודה למגיבים. ירון

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by aloneg,

אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by ברדוש,

הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. רק 1 גיגה מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by LIOR1994,

חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by Symbore,

שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  17. אתמול כיביתי תמחשב כשהיה כונן,בבוקר קמתי הדלקתי ופתאום חסר כונן "D" מה זה לעזעזל??!?!? תודה רבה רבה!!!!

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  18. יש לי ארדיסק חיצוני חדש של סיגייט (במהירות 7200) Seagate External Desktop Drives מה המהירות של העתקת קבצים עליו... החיבור הוא USB2 וכשאני מעתיק אליו המהירות היא ~15MB לשניה... האם זה נורמלי? מה המהירות הסטנדרטית של כונן 7200 בחיבור USB?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. יש לי שאלה: דיסק קשיח 250. לכמה מחיצות כדאי לחלק ואיזה גודל כל מחיצה. אני שואלת כי פעם היתה לי מחיצה של 6 ג'יגה למערכת ההפעלה וזה עשה לי בעיות קשות. מה הגודל המומלץ לכונן שבו תותקן מערכת הפעלה, אופיס וכמובן תוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. Started by zxzx,

יש לי בעיה עם הכונן DVD של IBM פירמטתי את המחשב.... עכשיו הוא מבקש דריבר לכונן...... מודל-gsa-4082b שם מלא - dvd writable/cd-rw drive למישהו יש את הדריבר.....? אני חייב להתקין משחק........

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by dj_sunshine,

שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by dovik,

1. בהרד דיסק שרכשתי לפני כמה שנים (כזה) יש תקלה קטנה,אך מעצבנת וחשודה. בין כל המידע הרב שיש בו, היו כמה תיקיות עם קבצי וידאו. ניסיתי למחוק אותן, אך הקבצים נמחקו והתיקיות נשארו ריקות ואין אפשרות למחוק אותן בינתיים. פורמט לא בא בחשבון, בכל אופן עד שאני מוצא מקום איחסון אחר למידע שנמצא. האם ניתן למחוק את התיקיות הריקות,וכיצד? 2. צריך המלצה להארד דיסק חיצוני, בתווך המחירים 200-380 ₪, בלי חיבור לחשמל. החל מ-500 GB תודה.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  23. היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by hardgore1,

יש טעם? במידה וכן, מה מומלץ? אני מביא מ ebay, אחי חוזר עוד חודש מחול : ) 120 gb מה ההבדל בין הסמסונג evo ל פרו והאם זה משנה אצלי שאני ב sata 2 ומה לגבי סנדיסק? אפשר לשקול גם אותם או שהם לא רלוונטים? תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. Started by Mesatla,

http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.