עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HumanFly,

שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Or ei,

לכמה דגמים של צורבי לייט און (ושל חברות כמו סוני שמשתמשות בOEM של לייט און) יש אפשרות לעשות OC ע"י עידכון קושחה חדשה יותר של דגם חדש כמו ה52X24X52 (52246s) LiteOn LTR-48126S -> LTR-48246S -> LTR-52246S ה48X12X48 48126s וה48X24X48 48246s פשוט ע"י שינוי הקובץ קושחה ע"י תוכנה נחמד שקוראים לה flashfix היא מאפשר לך לצרוב את הקושחה על הצורב הנוחכי את הקשוחה אתם מורידים מפה 52246s ופשוט מריצים בווינדוס וזה צורב את הקושחה עושים ריסטרט ויש לך צורב חדש ומהיר למי שעושה את זה תשימו לב שהצורב שלכם הוא 6S ולא 5s\w ה5s\w לא יכולים לעושת את העדכון הזה והם כנראה יהרסו אם תנסו !! מי שרוצה להחזיר את הצורב לקדמותו יכול להשתמש בקושחה של הדגם המקורים 48126S או 48246s והצורב יחזור ל…

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43108[/iurl]

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by G-FoRcE,

(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by jambo222,

אני קורא מדריכים ובפורום ומתרשם שיש הרבה בעיות לכונני ssd וצריך לעשות כל מיני הגדרות כדי שהדבר יעבוד כמו שציריך. כונן ssd 250gd עולה מעל 400 שקלים ואני שואל האם עדיף לוותר על קצת מהירות ולהרויח ראש שקט.

10. אהלן אנשים.. התחדשתי בצורב DVD Sansung SH-S203S, הלכתי לKSP בעקבות הביקורות שקראתי על הS203B של סמסונג... נראה טוב, יושב במארז משהו לפנים, ורציתי לשאול מה ההבדל בין גרסת הS לגרסת הB? רק במקרה שחזרתי הביתה ראיתי שקניתי את הגרסא הזאת ולא מה שהומלץ עליה באתר, וראיתי גם שבS יש תמיכה בלייטסקרייב ומשהו TRUDIRECT... מה זה בכלל? מבחינת מהירויות הצריבה/קריאה יש הבדל בין הגרסאות? כי לפי מה שהבנתי גרסאת הB מומלצת בזכות מהירויות הקריאה והצריבה שלה וזה למה רציתי לקנות דווקא אותו... אם הS איטי יותר אז נדפקתי... ד"א לכל המעוניין - 140 ש"ח בKSP [אני קניתי מראשון] אבל הוא בא בשקית בלי כבלים בכלל ורק עם דיסק.... די אכזב אותי אבל חפיף... רק שיעבוד טוב...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כונן SSD Premier Pro SP900 SSD כבר מותקנת בו מערכת ההפעלה ,האם אני יכול לבצע עדכון לכונן ? או שכל המערכת תמחק לי תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום: אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כונן קשיח למפרט שאני עומד לרכוש: במידה וזה רלבנטי אז המחשב מבוסס בין היתר על: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H 4 גיגה זכרון (OCZ ככל הנראה) מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - בשביל השקט ! ו- צורב DVD המחשב ישמש לשימוש ביתי , מוסיקה, סרטים כולל HD, אופיס , הורדות וכיוצ"ב (לא למשחקים). גודל הכונן שאני חושב לרכוש יחד עם המפרט הנ"ל הוא - 500 גיגה . האפשרויות שמצאתי לגבי הארד דיסק - המחירים הם בחנות של skypc שממנה אני רוצה לקנות כי זה קרוב לביתי.: כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤273 או כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 או כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. כונני ה-SSD המשוכללים של סמסונג הם אמצעי האחסון המתקדם ביותר שתוכלו לרכוש עבור המחשב הנייח או הנייד שלכם לכתבה

18. Started by Nemesis,

כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  19. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה

23. מדובר במחשב המשני שלי,כרגע יש לי דיסק של סמסנוג 160 גיגה סטה 2 ומשום מה יש לי הרגשה שהמחשב עייף למרות נתונים יחסית טובים (לוח של גיגהבייט תומך סטה 2 ,מעבד E8400 וזכרון 2 גיגה DDR2 800 )עכשיו מבחינת ביצועים של הדיסק נראה על פניו שהוא תקין (בדיקה בHDTUNE) האם יש טעם לרכוש את הסיגייט של 1 טרה עם באפר יותר גדול? איזה הבדל בביצועים אני אמור להרגיש אם בכלל? יש צורך לציין שמדובר על דיסק אחד בלבד שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר ההחלטה צריכה להתקבל עוד בשעה הקרובה תודה גל

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by G@L,

קניתי לאחרונה צורב Pioneer DVD+RW 107 8x ויש לי סרט DVD מקורי שקניתי. אני רוצה לצרוב אותו. באיזו תוכנה אני צריך להשתמש ומאיפה להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.